עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tomer861,

שלום ברשותי מסך דל 2007 רחב לא זוכר את שם הדגם המדויק אך אני מאוד מרוצה ממנו, שאני משתמש בו גם לשימושים מחשבים רגילים וגם לרואת טלוויזה .. אני מעונין להחליף את המסך ולכן דרוש לי מסך חדש עדיפות לדל עם אפשר בעל כניסת compant.. תודה לכל העוזרים אם אפשר בסביבות ה1000 יהיה להיט

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by mtfl,

אני מחפש מסך LCD שגובהו לא יעלה על 41 ס"מ ! לפי הבנתי זה יוצא 17" אבל אני לא סגור... (הוא לא ייכנס במדף שאני מעוניין לשים אותו מעבר לאורך הזה...) עד 1200 ש"ח וקצת יותר, אם יש הבדלי איכיות בהפרשי מחירים קטנים... למשחקים,ולעבודה רגילה על המחשב... אני לא מחפש את הטוב ביותר אבל , מסך כזה שאם אני ארצה להתקין משחק חדש אז אני אראה אותו כמו שצריך..... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by moran679,

שלום אני מחפש מסך ברזולוציה 1680x1050 (ספציפית הרזולוציה הזאת בגלל שהוא יתחבר למפצל DVI ביחד עם מסך אחר ברזולוציה הזאת) עד 1000 ש"ח (אם אפשר פחות מ800, גם עדיף). למסך חייב להיות אפשרות לתליה על הקיר, עדיף VESA. עדיף אפשרות קניה מיידית, לא מסך שקשה להשיג. יש לי כרגע ASUS PW201, שווה לקנות עוד אחד או שזה מיושן ופחות טוב מהמסכים שיש כיום במחיר שהוא נמכר?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by redead,

המחשב שלו בעיקרון דיי מיושן והמשחק הכי רציני שהוא הולך לשחק עליו זה פרו אבולושן.. הוא רוצה לקנות מאיזשהי סיבה את המסך באופיס דיפו ואלה המסכים שהוא אמר לי : *samsung 923bf * lg l196tr * mag lb2006w *xerox xm7 *samsung t20 *asus ww222u *samsung 226bw איזה מסך פחות או יותר הכי משתלם לקניה מבחינת יחס עלות/תועלת כמובן בהתייחס לזה שהבן אדם לא הולך לעשות איזה שימושים מטורפים במסך הזה.. תודה..

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by RedEyez,

טוב אני מתכנן לקנות מסך חדש וגם טלויזיה, חשבתי לחסוך עלויות ולשלב ביניהם. עכשיו רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי להשתמש בטלויזית LCD בתור מסך מחשב, השימושים העיקרים שלי הם משחקים במחשב, בנוסף לתכנות וגלישה באינטרנט. הייתי מאוד מעוניין לדעת אם בכלל יש חיה כזאת? ואם כן האם אפשר לקבל המלצות. עכשיו לפני שאתם קופצים ואומרים לי לעשות חיפוש, חיפשתי אך עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by מחפש_מסך,

שלום, אני מחפש מסך, בתקציב של 1000 ש"ח, +-. מרוב מדריכים ו"טיפים" התבלבלתי ולכן רציתי לבקש המלצות בפורום הנכבד הזה. הבנתי שזמן התגובה צריך להיות מקס' 8 ms. שחייבת להיות יציאת DVI. שזווית הצפיה האופקית צריכה להיות לפחות 150 מעלות והאנכית 130. ולכן עדיף פאנל מסוג IPS. אני שואל האם לקנות מסך CRT בגודל 19'' או שעדיף LCD 17''? התקציב הוא גמיש, אבל צריך לנוע סביב האלף... המלצות על דגמים ספציפים גם יתקבלו בברכה (הגעתי ל150 רלוונטים בזאפ, קצת קשה לסנן). אני גם מעוניין בשני מסכים כאלה, אז אם מישהו מכיר עסק נחמד באזור המרכז שאול יהיה עדיף על הזמנה באינטרנט - אני אשמח לשמוע. תודה רבה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. אני משתמש ב2 מסכים, מה כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by Samnet,

אני גמיש במחיר אבל יותר חשוב לי לראות תמונה איכותית וברורה עם טקסט נקי מאשר גודל המסך. השימוש שלי הוא טקסטים ואנטרנט בעיקר. אני צריך המלצות למסך כזה שיהיה "רחב" התלבטות בין 20 ל22 תנו המלצה לאחד המסכים שאתם מכירים .

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by AYBS,

מסך לשימוש ביתי , גלישה , שידורים חיים , סרטים (בלי שימוש למשחקים כלל) , בתקציב נמוך התרשמתי ש-MUST הוא FULL HD , ו- IPS , החיבורים הקימים במחשב כיום הם VGA ו - HDMI חשוב מאוד שתהיה אחריות לבית הלקוח למקרה הצורך (ולא הבאה למעבדה ספציפית-לא נמצא במרכז - לכן VIEWSONIC כנראה לא רלוונטי) , האם שיקול חשוב ? ובשקלול הנתונים האלו והתקציב הנמוך מתלבט בין המסכים הבאים ואשמח להמלצות , פתוח להצעות גם למסכים אחרים במחיר עד 500 ש"ח HP T3M70AS - https://goo.gl/9EWSTm lenovo T2224d ttps://goo.gl/pUAbXk Lenovo LI2264D https://goo.gl/J4Rsb6 ואולי גם זה - LG 21.5" 22MP48HQ-P https://goo.gl/mK3BNP תו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofir2808,

שלום רב לחברי הפורום, אני מחפש מסך מחשב חדש לאבי, הדרישות לא גבוהות אבל חשובות: גודל: 19-20 יחס 4:3 או 16:10 חיבור DVI מחיפוש באתרים שונים (אייבורי, KSP, באג, זאפ, מחסני חשמל ועוד כמה שצצו דרך גוגל) לא הצלחתי למצוא מסך עם הדרישות הנ"ל בתקציב שלי (למעט אחד ב-KSP אבל הוא בלי DVI), האם עדין קיימים מסכים כאלה במחירים נמוכים כמו שאר מסכי ה-16:9 בשוק? אודה לכל מי שמכיר או יודע ויוכל לכוון אותי למסך.....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Woland,

שלום, אני מחפש מסך שהשימושים העיקריים בו יהיו גלישה , תכנות , ומדי פעם סרטים ומשחקים. כרדע שמתי את עיני על ה - u2311h או 2209wa , לפי ביקורות שקראתי באינטרנט נראה שה - 2209wa טוב יותר לשימושים שלי. מה דעתכם , ואם יש הצעות נוספות אני אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by מר מקלדת,

FULL HD, גודל 20 עד 24. חשובה יותר האיכות מהגודל. האם כל המסכים שם עובדים ברזולוציה הזאת על 60Hz? זה לא אמור לעשות כאב עיניים בעבודה ממושכת. שימושים: טקסט (עבודה ממושכת), אינטרנט, צפייה סרטים, קצת משחקים. על איזה דגם אתם ממלצים? מה ההבדל בין הדגמים שמתחילים ב-P לאלה שמתחילים ב-B בסאמסונג? כדאי ללכת על LED? מה היתרונות שלו? http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS23LRJKUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&fullspec=F או זה בחריגה של מאה ומשהו שקל: http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-W2486-L.jsp ?

13. כן אני יודע שאתם לא חושבים שיש מסך איכותי במיוחד בגודל/תקציב כזה, ועדיף ללכת על 971P של סמסונג אם לא מוציאים עוד ג'ובות. אבל זה לחבר שלא שם לב לדקויות (ולכן לא ישפוך עוד 700 ש"ח על דל 2006WFP), ומעוניין בעיקר לצפות בסדרות/סרטים על המסך, ולכן לגודל יש יתרון וגם ל-Widescreen. המסך יחובר ב-D-SUB אנלוגי לכרטיס 6100 מובנה על לוח של Gigabyte. בעתיד סביר להניח שהוא ישדרג לכרטיס מסך שגם יכלול DVI. חשבתי על כמה אופציות: 1. Philips 200W6MB 8ms - גודל 20 אינץ' עולה 1600 ש"ח כולל הרגלית. 2. Samsung 203B 8ms - גודל 20 אינץ' מחיר ב-KSP הוא 1550 ש"ח, ואני גם אוכל לבדוק פיקסלים על המקום. 3. LG L204WT 5ms - גודל 20 אינץ' עולה 1900 ש"ח. 4. MAG BP2219FW - גודל 22 אינץ' מחיר 1935 ש"ח …

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  14. מסך לעבודה בגרפיקה - תמונות פוטושופ הדמיות וכו' בגודל 24" ומעלה. מחפש המלצות למסך עם צבעים טובים וחדות טובה עבור העבודה בגרפיקה. האם הLED טובים? מומלצים? אם יש דגמים מומלצים לעבודה בגרפיקה אשמח לשמוע. תודה!

15. טוב אני כבר נמאס לי מה22' CRT המפלצתי שיש לי פה בחדר ואני רוצה משהו חדש שיהיה אפשר לתלות על הקיר עד 1600. חשבתי על משהו בסגנון 226BW. אתם מוזמנים להגיב ולהציע ואפילו אולי לשנות את דעתי

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  16. מסך בעל 21 אינצ' שהוא Full HD יהיה בעל אותו שטח כמו מסך 27 אינצ' Full HD? ז"א - האם רק הגודל משתנה, או שהמסך הגדול יותר גם יציג יותר (יהיה בעל יותר שטח עבודה)? אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: אם אפתח שני עמודי אינטרנט זה לצד זה, על מסך 15 אינצ' בעל רזלוציה של 1920x1080, ולידו אעשה את אותו דבר (שני עמודים אינטרנט) על מסך של 50 אינצ' בעל רזלוציה זהה (!), האם המסך הגדול גם יציג יותר מידע? האם במסך הגדול אוכל לראות יותר? האם עמודי האינטרנט יתפרשו יותר? או שכל שמשתנה זה הגודל של המסך עצמו? [ואני מתבייש שאני לא מצליח להגיד לתשובה לבדי]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב החדש שלי איזה מסך טוב, אבל אני רוצה באותה מידה להחליף גם את הטלוויזיה 25" שיש לי בחדר. חשבתי להשאיר את הטלוויזיה במתלה שלה ועל השולחן מחשב להוסיף מסך גדול (מאוד) שישמש אותי גם לצרכי מחשב (סרטים, משחקים, אופיס - עבודה רגיל) וגם לצפייה בטלוויזיה אם יהיה אפשר :-) - לא חושב אין לי אפילו כיוון באיזה גודל יהיה המסך,19":, 20" או 24" - או אפילו גדול מזה - אני ממש לא מבין בזה ואני רוצה לקבל את התוצאה הטובה ביותר, גם אם זה בא על גבי גדול. עכשיו, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או לא, והאם אני ירגיש ירידה באיכות בטלוויזיה או במשחב. התקציב שלי, אמ... כמובן שיהיה כמה שפחות, אבל אני רוצה משהו איכותית - בעיקרון עד 4000 ש"ח - לא חייבים לנצל הכל חח אולי הת…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Tilien,

היי , אני לא מזמן שדרגתי כרטיס מסך לAMD R290 ואני חושב על קנית מסך QHD לגיימינג כרגע אני משתמש במסך FULLHD שבצפיה מהצדדים הצבעים נהיים שחורים וזה ממש ממש מעצבן ( כי הכיסא נמוך יחסית למסך..) אשמח למסך שלא סובל מהבעיה הזו בכל מקרה ראיתי באייבי מסכים ממש בזול מקוריאה אשמח לדעת איזה מסך יכול להתאים יותר לגיימינג עם העדפה למסך 1440P http://www.ebay.com/sch/Monitors-/80053/m.html?_nkw&_armrs=1&_ipg&_from&_ssn=dream-seller&_mPrRngCbx=1&_udlo=1000&_udhi=1400&_dcat=80053&rt=nc התקציב שלי נמצא בעדפות שם ( כן אני מודע לזה שאשלם מכס אבל זה עוד איזה 20% זה לא מפריע. ) אם יש משהו במחיר הזה בארץ יכול להיות גם מגניב (: תודה לעוזרים !! תבורכ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי , אני מחפש מסך מחשב לשימושי גיימינג, גלישה, ועבודה ארוכה על המחשב, מקווה שתעזרו לי - תודה רבה! גודל - 24 עד 27 אינץ רזולוצייה - 1920X1080 , 144 Hz . התקציב הוא : עד 2000 ש"ח , אבל כמובן לנסות ולחסוך. מעדיף יהיה GSync או בלי # דבר חשוב לי מאוד הוא שהמסך יהיה עדין על העיניים, ושיהיה אפשר להשתמש בו שעות ארוכות בלי כאב וצריבה של העיניים , כנראה שהעיניים שלי מאוד רגישות. מצאתי דגם אחד שהמליצו לי עליו Benq XL2430T , אבל נראה שהוא ישן יחסית , לכן אני פונה אליכם כדי לדעת אם יש מסכים יותר טובים ממנו כרגע בשבילי. עשיתי עליו קצת תחקיר , הבנתי שהוא Flicker Free - ובחלק מהמקרים יש לזה השפעה על כאב עיניים. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, אחרי 8 שנים (וואו, זה באמת הרבה) הגיע הזמן לשדרג את ה NEC הישן והטוב שלי, ולעבור למסך גדול יותר - 27" ומעלה. המסך יושב על שולחן מחשב (כלומר לא תלוי על הקיר רחוק) והשימוש העיקרי שלי הוא סרטים, אינטרנט ומשחקים - ולכן אני מעוניין במסך שיאפשר לי ליהנות מהם. תקנו אותי אם אני טועה, אין טעם במסך 4K למשל כי כרטיס המסך (Radeon R9 290) לא יסחוב את הרזולוציה, וכרגע אין לי תוכניות לשדרג את המחשב... אבל מי יודע מה יהיה בעתיד אני משחק מכל מיני סוגים, כרגע למשל Witcher 3 ו XCom2; אני לא מתעניין במשחקי מירוצים או Competitive FPS (אם כי ב- Single Player FPS דווקא כן) התקציב לא מוגבל, חשובה לי אחריות טובה (אפס dead pixels וכל זה) - ואם יש עוד שאלות אשמח לענות. …

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by captaincaveman,

אני רוצה להחליף את המסך הנוכחי במסך גיימינג. היום אני עם מסך 42״ עם פאנל IPS ברזולוציה של 4K וקצב רענון של 60hz. כרטיסי המסך הם 2 1080. מחפש מסך גדול יחסית, כזה שלא יהיה פחות רחב מהמסך הנוכחי (מניח שזה אומר לפחות 34-35״). קצב רענון מהיר (120hz לפחות). קעור. ותומך באיזשהי טכנולוגיה שמאפשרת קצב רענון משתנה. לגבי פאנל אני לא סגור, הרבה מאוד שנים עם IPS, ואין לי ניסיון עם פאנלים אחרים. מתוכנן שידרוג המחשב בחודשים הקרובים כך שהכוח הגרפי יגדל.

22. Started by Discovery,

היי, אני רוצה לרכוש מסך למחשב שלי. הכרטיס מסך שלי זה: Asus 980TI STRIX 6GB אני רוצה מסך שהיה שווה את התמורה שלו. ואני רוצה לשחק על 1440P... ראיתי את המסך של דל על הנייר יש לו מפרט מעולה 1ms וכו. https://pcpartpicker.com/part/dell-monitor-s2716dg איך הוא? הוא שווה את המחיר? אני אשמח גם להמלצות אחרות על מסכים.. בתודה, ישי.

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. מאוד רציתי 32 אבל יש לי הרגשה שאם אאילץ לשחק ב 1440p התמונה תיראה הרבה פחות חדה לעומת מסך 28 https://www.newegg.com/p/N82E16824012040?quicklink=true https://www.newegg.com/black-samsung-odyssey-g7-s28ag700-28/p/N82E16824027066 https://www.newegg.com/p/N82E16824475161 האם 4K ב 32 ייראה פחות חד לעומד 4K ב 28? בא לי על מסך גדול אבל לא כל המשחקים יכולים לרוץ ב 4K ויש הרגשה שאם ארד ל 1440P ב32 זה יהייה מאוד מורגש לעומת ה 28 אני נוטה לכיוון הסמסונג בעיקר בזכות ה portrait mode קצת באסה שאין 10bit אבל זה מה יש. יש אולי רעיון אחר מלבד לחכות לדגמים חדשים כי אני כבר מחכה מעל שנה ולא נראה שמתקמדים יותר מידי בתחום הזה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. המסך עולה 470 שקל שווה את הכסף ? רזולוציה : 1920-1080 FULL HD PPI 81.59 100HZ 1MS בהירות רק 250 צפיה מ 1.5-2.0 מטר , המטרה : גלישה / עריכה וידאו מדי פעם / משחקים מדי פעם

25. בביקורת זאת נבחן מסך שולחני עדכני שמתיימר להיות בין המשתלמים ביותר בקטגוריה שלו, עם מספר תכונות מבוקשות מאוד בתג מחיר שפוי לשם שינוי - בואו לגלות האם ניתן לאכול את כל העוגה וגם לשמור עליה שלמהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.