מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
צריך מסך שיהיה עד 1000 ש"ח ולא שקל יותר! המסך לא ישמש למשחקים אלה רק לאייסיקיו,אינטרנט ושאר עבודות משרדיות. תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, מצאתי 2 אתרים שקובעים שה- 2007FP שאמור להיות זהה ל- 2007WFP לא מותאם למשחקים. מה דעתכם? האם יש כאן מישהוא שנתקל ב- ghosting על אחד מהמסכים? איך ה- FP לעומת ה- WFP? המסך ישמש גם כטלוויזיה. http://20-1-lcd-flat-panel-game-monitor-review.toptenreviews.com/dell-ultrasharp-2007fp-review.html "however, it is just not fast enough for gamers" http://reviews.cnet.com/Dell_UltraSharp_2007FP/4505-3174_7-31783700.html DVD playback on the Dell 2007FP was only average, which is not surprising, considering the 2007FP's middling 16-millisecond pixel-response rate. We noticed average amounts of digital noise and ghosting, though errors weren't excessive.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך דק לא משנה 17" או"15 לשימוש משרדי .שיהיה זול וטוב התקציב :עד 900ש"ח ,לצערי אין לי שום מושג בתחום : אשמח לקבל קישורים לדגמים וחנויות זולות
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לשימוש:גלישה , משחקים , סרטים תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מחשב שמשמש אותו לאינטרנט ומסמכים בעיקר לכן אין לו כרטיס מסך חזק ועכשיו הוא רוצה לקנות מסך 19 רחב. האם תהיה בעיה לכרטיס הנ"ל לעבוד ברזולוציה המקסימלית של המסך שהוא הולך לקנות (1440X900) ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך חדש : asus vw192s זה מסך 19 אינצ' wide screen. עם המסך לא הגיעו דרייברים ובחוברת ההפעלה כתוב רק איך לחבר את המסך לבסיס, אין שום מידע על ההגדרות. איזה רזולוציה מומלצת למסך כזה? כרגע אני על 1152x864 ובהגדרות המקסימלי זה 1280x1024 יש לי בנתיים כרטיס מסך מצ'וקמק : msi ms star force mx4000 הבעיה היא שאני רואה הכל קצת מפוקסל, אין תצוגה "חלקה". מה עלי לעשות? איזה אופציות להגדיר כדי שאני אראה הכל "חלק"? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אני עדיין מתלבט לגבי הדגם אבל ראיתי אצל חבר שיש בעיה של כאילו "גלים" על המסך כאשר יש מסך לבן כלומר אם לדוגמא פותחים חלון ריק של אינטרנט אקספלורר אז רואים כאילו גלים על הרקע הלבן האם זה ככה בכל ה-LCD ? או שישנה בעיה במסך? האם זה אומר משהו על הפאנל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנושא הכי טחון בפורום אני יודע.. אז ככה לפני כחודש עברתי על הפורום החלטתי לקנות בתקציב שיש לי LG1970HR כי זה מה שהמליצו וראיתי אותו בחנות והוא נראה נחמד. בינתיים המימון שלי קצת התעכב נכנסתי להתעדכן ועכשיו הוא כבר לא משהו בגלל הפאנל. ניסיתי לראות מה הכי מומלץ והלכתי לאיבוד. הקיצור מחפש מסך לסרטים,משחקי וטקסט (בסדר זה) באיזור של המחיר של הLG 1970HR תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם הטכנולוגיה מוטמעת בפאנל עצמו או ע"י יצרנית צד שלישי - ז"א אחרי ש-LG לדוגמא, מקבלת פאנל, היא קובעת את ערך ה-Overdrive שלו או יצרנית הפאנל כבר עשתה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קישור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6727
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
931B Samsung אני קונה אותו ב750 שקל האם שווה המחיר והאם המסך טוב למשחקים וסרטים? וזה פאנל טוב?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר למעלה מחודש מתלבט לגבי מסך, שואל שאלות דן איתכם על סוגי מסכים מ DELL המפורסם כאן ו VS והאחרון חביב EIZO נאשרתי בהתלבטות בין ה VS 930 לבין הEIZO { אני לא שואל את ההבדלים בינהם כי כבר אני יודע זה נשאל המון כאן } שאלתי היא ממש פשוטה אבל אני לא מצליח למצוא הסבר להבדלים בין מסכי ה EIZO השונים : EIZO LCD 19 Flexscan S1931SH EIZO LCD 19 Flexscan S1931H EIZO LCD 19 Flexscan S1931A EIZO LCD 19 Flexscan S1931SA ההבדל כאן הוא רק בסיומת H , SH , A, SA והבדל במחיר של 50 ש"ח הצלחתי להבין שההבדל בין ה S ללא ה S היא שוני הרגל שמחזיקה את המחשב אבל מה ההבדל בין ה H ל A ומה יותר מומלץ ? והאם משהוא מכיר את השירות של היבואן { חלק חשוב מרכישת מכשיר אלקטרוני } ? ושוב ת…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזה לא חוכמה שאני רק מציע ואני אשמח לעזור למרות שהידע שלי הוא לא מספיק בשביל להמליץ אבל חשבתי שאולי בכירי הפורום יכולים לבנות טבלה של מסכים מומלצים וכך למנוע חלק גדול מהשאלות או לפחות לתת את ההמלצות שלהם למסכים כי באמת ניתן להמליץ על מסכים רבים וזה גם עניין אישי של כל אחד. בכל מקרה חשבתי על טבלה מסוג כזה שאולי כן יכולה לעזור לרבים מהחברים שנכנסים לפורום זה ומבקשים חוות דעת על מסך כזזה או אחר: עמודות בטבלה: טווח מחירים מטרת המסך (משחקים/גרפיקה וכדומה) שם המסך המומלץ (או המסכים בקטגוריה) מה אתם אומרים? אשמח לעזור כמובן
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Samsung 17 LCD SyncMaster 731BF? הוא טוב? הוא שווה 1400 ש"ח? התרשמתי מזה שיש לו 2MS וניגודיות 1:2000 או שאלו נתונים שכיחים?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הרוב, בעקרון אני חושב על קניית LCD, יש לי כרגע CRT 17 של MAG, ולא ממש יודע מה לחפש ומה חשוב בשביל שיריץ משחקים בצורה טובה: קצב רענון או ניגודיות וכו. אז בעיקרון אני צריך המלצה למסכים שידועים כאלו שפועלים יפה עם משחקים, יש לי כרטיס גרפי סביר +(7900GT) ואני לא רוצה שהמסך יוריד מהביצועים.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מסך LCD "19 בתקציב של בערך 1,500 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת). המסך בעיקר לעבודה ממושכת עם OFFICE ואינטרנט (לא למשחקים). חיפשתי קצת באתרים השונים וההיצע פשוט הדהים אותי. כל-כך הרבה יצרניות וכ"כ הרבה דגמים, ורבים מהם מומלצים ע"י גולשים שונים... מה נראה לך מומלץ ביותר בקטוגריית המחיר הזאת ולשימושים האלה, ומדוע? אשמח אם תסבירו לי למה ההמלצה שלכם נראית הכי מתאימה. תודה ויום טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מסך LCD 19" שהשימושיים העיקריים זה עיבוד תמונה פוטושופ אולי קצת פלאש... ראיתי את VIEWSONIC930 והוא נראה נחמד יש למישהו המלצות? תודה רבה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפני שאני רוכש אותו במחיר של 1100 ש"ח רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מסך 19 - 20 בתקציב של עד 2000 ש"ח שיכול לשמש פשרה טובה בין שימוש בפוטושופ לבין צפיה בסרטים ברמה סבירה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
931BWוSamsungו SyncMaster 932BוSamsungו מה יותר טוב משניהם ? שניהם מסכים רחבים נכון ?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מצאתי שני מסכי 22 אינץ' עם פאנל Advanced PVA שלא עוברים את גבול ה2000. האם הנתונים אמיתיים? האם יכול להיות שקיימים מסכי 22'' איכותיים? : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5149 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16987
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי לכולם, מסך שנרכש לפני מסר חודשים הבהב בחלקו התחתון, לאחר שהתגברה התופעה עד מצב של בלתי אפשר לשבת מול המחשב, נשלח המסך למעבדה, המעבדה אמרה שמדובר בתקלת INVERTER והחליפו את הרכיב. מה דעתכם? האם לדעתכם זה תקין שמסך (בן מספר חודשים בודדים ביותר) שנקנה חדש לגמרי יתוקן בצורה שכזו או שמה יש לדרוש החלפה לחדש? מעבר לזה שפגעו לי בפלסטיקת המסגרת (לא בצד עצמו)של המוצר במספר שריטות מסביב?? אומנם המסך תוקן תוך יום אך בכל זאת לא ציפיתי לקבל אותו פצוע, בעיקר כשהוא נשמר אצלי כחדש לגמרי. דעתכם בנושא?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT מלפני 8 שנים בערך שחוץ מהעובדה שהבהירות קצת נחלשה הוא עובד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון, בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שאני סובל מכאבי ראש ועייפות כשאני עובד מולו הרבה שעות. קודם כל , רציתי לדעת אם זה אפשרי או שאני סתם מחפש את מי להאשים בכאבי הראש שיש לי? דבר שני, האם קניית מסך LCD יכולה לעזור לי בנושא הזה? ואם כן על איזה מסך LCD אתם ממליצים לי בגודל 19-22 אינץ שיהיה טוב לעבודה ממושכת מבלי לאמץ את העיניים ושלא יגרום לכאבי ראש?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-