עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by markdd,

שלום , האם משיהו מכיר/יודע לגבי מסך SAMSUNG 226CW (נכון לא טעיתי זה לא SAMSUNG 226BW ) האם נמכר בארץ כבר ? מה הבדל בין 226BW ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. איזה מסך מבין ארבעת המסכים האלה עדיף לשימוש במשחקים כבדים? Samsung BX2335 LED: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764438 Samsung BX2450 LED: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765588 LG W2486L LED: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741793 Dell U2311H LCD: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762793

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by GLP,

איזה מסך 19" מומלץ ב1200 ש"ח לצורך קריאת מסמכים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים? אולי עדיף בכלל 17"? תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by snapdragon,

בשביל לקנות מסך פיבוט (שמסתובב ב90 מעלות) האם אני צריך כרטיס מסך תומך ? האם GF6600 תומך ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כבר הרבה זמן שלא הייתי פה ושוק המסכים השתנה מאד, כך שאני לא ממש מכיר את ההיצע שיש היום בשוק. בזמנו היה את מסך ה v930 של Viewsonic שנחשב מסך ה All Around הטוב ביותר. האם יש לו יורש ? האם יש כיום מסך אחד שמציע מהירות תגובה טובה, ניגודיות טובה, פנל שאינו TN, איכות טובה הן בטקסט והן במשחקים ושלא עולה יותר מ 2000 שקל ? או שכיום יש רק מסכי 22" ומעלה עם פנל TN שעולים 3000 שקל ומעלה ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by orez14,

התקציב הוא 1200 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לעבודה ומדיי פעם משחקים אני יודע שקשה למצוא מסכים טובים בצבע לבן אבל לא נראה לי שיש לי ברירה אחרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eliko78,

אני גר בפתח תקווה והייתי רוצה לראות את שני המסכים לפני שאני מחליט איפה ניתן לראות אותם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים הנ"ל, ואיזה מהם הוא יותר טוב. (את שניהם אני יכול להשיג במחיר של כ-1,500) תודה.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by omerh,

אני לא יודע אם זה הופיע רק בשבוע האחרון או שהבחנתי בזה רק בשבוע האחרון אבל יש "פסים" על המסך שלי. אלו מין פסים שקופים, כמו הפרעה כזו, שנעים למעלה ולמטה (אפשר לראות אותם כאילו הם נעים מלמעלה למטה או להיפך). הם מאוד ברורים על רקעים בצבע מסויים, בעיקר כחולים עד כמה ששמתי לב. לדוגמה, זה מאוד ברור בצבע שקוד ה RGB שלו הוא: #4d658b בדקתי את זה במערכת הפעלה נוספת (WIN, LINUX) וזה מופיע בשתיהן. אין לי מחשב נוסף עם חיבור VGA אבל במסך ה built in של הנייד שלי זה לא קורה, אז לא נראה שזה הכרטיס מסך, כך שהדבר היחיד שאני יכל לחשוב עליו הוא או תקלה במסך עצמו או תקלה ביציאת VGA. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. זה המסך שיש לי בעבודה כרגע: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=955218 ואני מעוניינת לקנות משהו דומה הביתה, אני מעצבת ואני אשמח שזה יהיה 4k כדי שלא תהיה לי בעיה של פיקסלציה בחיבור למאק. אשמח לעצתכם בנוגע לשאלה האם יש משהו דומה אבל בתקציב יותר צנוע.

11. Started by אחד שיודע,

שלום יש לי מסך מחשב של AOC מדגם 2219vwa הוא עומד על סטנד שמגביה אותו מהשולחן ב-6 סנטימטרים, ואני חייב להנמיך אותו. רציתי לדעת, האם אני יכול לקנות מעמד שונה למסך. האם ניתן לתלות אותו בצורה שונה ? האם אני יכול להזמין "חלקי חילוף" מ - AOC ? וגם אשמח לדעת אם המעמדים הם סטנדרטים ואני יכול פשוט להוציא ע"י הברגים את המעמד למסך ולשים מעמד אחר ? אשמח לקבל תשובה בתודה רבה !

12. Started by lior_fridman,

שלום קניתי מסך חדש של סמסונג עם רזולוציית FHD וחיברתי אותו עם חיבור DVI לכרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לכוון אותו לרזולוציה מקסימלית, נכנסתי ללוח הבקרה-תצוגה ובהגדרות אין שם 1080*1920 אז השאלה שלי היא דרך איפה אני מכוון אותו לרזולוציה המקסימאלית שלו כדי להינות ממרב התפוקה שלו. אני מכוון דרך המסך? או דרך מערכת ההפעלה? או דרך שניהם? והאם אני אמור להשאיר אותו על רוזולוציה של FHD כל הזמן או רק כשאני צופה בסרטים ומשחקים. כל פעם כשאני מדליק את המחשב המסך מתריע לי בחלון גדול שהרזולוציה המתאימה למסך זה הינה 1920*1080 וזה יפה אבל נו..איך אני עושה זאת:-) אני מאד מודה לכם על העזרה מנסיונכם

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  13. אני מחפש מסך גדול דיו לצפיה ב-TV ולשאר השימושים (גלישה, סרטים וקצת משחקים). אני צריך סוג של All-Rounder שיתאים להכל. הבנתי שהפורמט המומלץ לחיבור TV הוא 4:3 ולא 16:10 למה? מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by Dragonjepp,

לכל החברים שלום! ברשותי מחשב נייד (LG R400). היה לי גם נייח, עד לפני שבוע, כשהוא החליט להחזיר את נשמתו לבורא עולם. הוא היה בן שש שנים, כך שתיקון לא בא בחשבון - התקלה היא בלוח אם, והוא דורש החלפה. כמובן שהדבר לא כדאי, וגם בא לי בזמן לא נוח מבחינה תקציבית. ביינתיים אני משתמש בנייד, אבל להעביר מולו שעות ולראות ממנו סרטים זה די מעייף את העיינים. המסך שלו הוא רק 12", רחב. מה שאני הולך לעשות הוא לקנות את המחשב החדש בחלקים, וזה ייקח לי כשלושה חודשים, כי אני לא רוצה להתפשר על איכות. בינתיים אני הולך לקנות מסך בלבד, ולחבר אותו לנייד. המסך שנבחר הוא 20" 2007WFP של Dell. ואכשיו השאלות - האם יש אפשרות להתקין את הדרייברים של המסך החיצוני על הנייד, ולשלוט עליו דרכם, בלי שישקחו לי בהגדר…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by al_n,

אני מקווה שזה מספיק +/- אפשר לחרוג אם זה תלוי בכ.מסך אז זה מה שיהיה לי: ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  16. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19032 עכשיו.. 1) בפוסט אחר אמרו שהלא HC הוא לא טוב בהצגת FHD מנגן בלוריי/HDDVD ומהמחשב כן.. אז בHC זה נפתר?? 2) גם אמרו שהHC לא טוב לקנייה כי הוא A00 ורק כשיבוא הA01 ו/או הבאים אז זה בטוח לקנות אותו.. אז לקנות עכשיו את הלא HC?? או לחכות הרבה הרבה זמן לHC A0n??

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by gta_man,

אני מעוניין לקנות מסך LCD,ואני חושב שאלך על זה: BenQ LCD 19" 8ms ניגודיות של 1:550, בהירות של 250cd/m2... שווה לי לקנות אותו?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by Gal1992y,

המסך ברזולוציית 1920*1200 האם השם הזה טוב ? מה הרזולוציה המקסימלית לHD4850 ? מה המסך המומלץ עד 1300 שקל לHD4850 ? תודה רבה וחג שמח עריכה : יש לי עוד שאלה קיבלתי עם הכרטיס מסך מן מתאם כזה ששמעביר מהDVI לHDMI עכשיו זה ישנה משהו אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ככה DVI->DVI או DVI->HDMI או שזה לא ישנה ?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by indescrimonous,

שלום, בעקרון קניתי לא מזמן את ה-U2311H ויש לי שני פיקסלים שרופים. עד כמה נדיר לקבל פיקסלים שרופים במסך הזה, ומה הסיכוי אם אני אקבל אחד חדש לקבל פיקסלים שרופים שוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by yanivgold,

כתוב שיש לו 32 ביט כלומר 16.77 מיליון צבעים http://www.pchardware.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10793

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by erezpp,

מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  22. אני מעוניין במסך שייעודו הוא: משחקים וטקסט (סרטים כמעט ולא). אני מעוניין שהוא יהיה איכותי, וממעקב ארוך אחר ההמלצות בפורום אני נוטה לכיוון הדל 2407 (שיתחלף ל-2408 בקרוב). כדי להנות מהמסך אני אצטרך להשאיר אותו ברזולוציה הטבעית שלו 1200X1920. אני חושש שיווצר מצב שבו על מנת להנות ממשחק חדש שיוצא אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך כל כמה חודשים. זה כמובן לא בא בחשבון.אני מעוניין לשדרג את המחשב אחת לשנתיים. האם אתם ממליצים לי להתפשר על גודל המסך (20 אינץ' או 19 אפילו) על מנת שאני אוכל להנות ממשחקים לאורך זמן?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by Kataklystic,

השאלה שלי היא האם המסך הנ"ל יכול להציג תמונה של HD1080P עם מפרט מחשב שמסוגל להתמודד עם זה... מהנסיון שלי עם מפרט של המחשב שיש לי כרגע (אני קונה מחשב חדש תוך איזה שבוע) והמסך הזה שקניתי לפני כמה חודשים הוא מציג בצורה מעולה 720P ו1080P התמונה בחלק מהקטעים זזה קצת לאט ומוציאה את הסרט מסינכרון.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  24. אשמח לקבל המלצות על איזה מסך משתלם יותר. מיועד למישחקים, אינטרנט וקריאה רבה של מסמכים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by rafip77,

שלום, ברשותי מסך הנ"ל כבר שנתיים או שלוש בערך לאחרונה הוא מתקשה להידלק... לאחר מספר פעמים על לחיצת כפתור ההדלקה הוא קצת מהבהב ואז נדלק.. כמעט ואני לא מצליח להדליק אותו. מה הבעיה ? ניתן לתקן ? איפה ובזול ? (הבעיה היא במסך ולא במחשב מאחר ובדקתי זאת בוודאות) תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.