עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Torian,

אתמול קניתי מסך חדש, של חברת benQ דגם FP93G X+. הפעלתי אותו בדיוק לפי ההוראות, הכל היה בסדר כשלאחר שעה של פעולה פתאום התגלתה נקודה שחורה קטנה במסך וזה לא היה לכלוך אחרי עוד שעה התגלו עוד כ 3 נקודות, 2 מהם שחורות ואחת צבעונית כזאת שבולטת יותר מהשחורות, זה נורמלי למסך חדש? אני צריך להחליף אותו נכון ? אשמח לקבל טיפה מידע על כל הקטע הזה של הפיקסלים, ואם יש דרך לתקן את זה ומה אומר הנקודות השחורות שכמעט לא רואים אבל עדייין רואים לעומת הנקודות הצבעוניות הבולטות לעיניים ומפריעות... תודה רבה לעוזרים מראש, עריכה: לא ראיתי שקיים sub - forum רק למסכי מחשב אם אפשר להעביר אשמח, סליחה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. רק מאנשים שיש להם מסך עם נתונים כאלה וממליצים עליו.. ומה דעתכם על מסך ה 931c של samsung ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 ומה הוא שונה ממסך ה 931bf ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by skyfire,

מסך די מעניין מעניין מי מייבא מסכי יונדאי בארץ לא מצאתי עדיין ביקורת מקצועית אבל נראה שזה מסך לא רע קישורים: מהאתר הרשמי של יונדאי: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=94&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= פורום כלשהו: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17803479 input lag test: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1252529&highlight=hyundai+w241d

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  4. שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. שלום לכולם. ברשותי המסך שבנדון. מאתמול שמתי לב שיש הבדל בין החלק התחתון של המסך, שהוא בהיר יותר, והעליון - כהה. הזזה של זווית המסך + הזזה רחוק/קרוב יותר יכולים להפחית/לשנות מעט את התמונה, אך אני לא מוצא פיתרון הולם. אני יודע שיכול להיות שככה המסך, ושאין דבר שאפשר לעשות, בגלל הפאנל/טכנולוגיה. התלבטתי אם לשאול בפורום אבל באמת רציתי לדעת: האם המסך פגום, או שמה זו הטכנולוגיה? - בהתחשב בדגם המסך הספציפי. האם ישנה דרך כלשהי לשפר את המצב? ואם המסך אינו פגום כפי שזה נראה, האם ישנה דרך כלשהי לוודא שהוא באמת לא פגום על ידי בדיקות כאלו או אחרות? חשוב לדעת שהמצב נורמלי, אפילו אם לא מספק את העין... תודה בהקדם לכל המגיבים.

• 25 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. קיבלתי היום את הפיליפס שהזמנתי. סך הכל על הכיפאק רק שיש לי מימין למטה פיקסל שרוף (לא חושב שהוא תקוע כי ניסיתי לשחרר וזה לא עבד וברקע שחור לא רואים כלום. על רקע לבן הוא נראה אדום). יש טעם להתקשר ליבואן? סך הכל המסך בסדר גמור ולא ממש מפריע לי. מה דעתכם? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני שוקל (בחיוב) לקנות את המסך .יש לי כרטיס מסך אנטיקה (RADEON 9200SE) שיש לו רק יציאת VGA וSVIDEO.האם הבדל בתצוגה הוא משמעותי (אני מעריך שכן אבל עד כמה?).קניית כרטיס מסך איננה על הפרק כי זה מחשב ישן אם לוח הכולל יציאת AGP שאני לא מתכוון להשקיע בו.אני אקנה מחשב חדש בעוד כמה חודשים ואז המסך יעבור אליו. אולי שווה לחסוך ולקחת את הפיליפס המומלץ פה (לאחרונה) ב1360.ממילא אני כמעט ולא משחק.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. Started by J0n1,

אני יודע שהנושא נחרש אבל יש לי כמה שאלות ספציפיות. 1. כדאי לרכוש שם את המסך באופן כללי? 2. הם נותנים לבדוק את המסך לפיקסלים שרופים? 3. מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים שרופים? 4. כמה הנחה הם מביאים במזומן? 5. הפאנל שם הוא S-ISP? 6. אפשר לחבר אליו RCA ממצלמה נגיד גם שהמחשב מכובה ולראות את התמונות?

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  9. קניתי מחשב לפני כמה ימים אני נהנה בוא מאוד אבל שמתי לב לזה שאני לא רואה טוב במסך שיש לי כרגע (19 אינג CRT בן 4 שנים) אני רואה מטושטש וזה משפיע על הראייה שלי אז אני רוצה לקנות מסך למחשב רק אבל רק למשחקים בכ 1300 ש''ח משחקים כבדים כמו קרייסיס, ביו שוק ועוד... מאוד חשוב איכותי ובלי מריחות ובעיות בצבעים.. ויש סיכוי לחרוג מעט מהמחיר... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by ATL321,

יש לכם מושג?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. איך המסך הבא בשביל משחקים Samsung SyncMaster 226BW ?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. שלום לכולם ביום רביעי קרה אסון, הופיע לי ריבוע ענקי בצד הימני העליון של המסך בצבע כחול, האומר לי שחיבור הקומפסייט לא מחובר וכפתוריי המסך חדלו מלפעול. כך זה התחיל... בזמן שאני עושה את צרכי היום יום שלי מול מסך ה2007FP, אני שם לב לטיפות מים על המסך, ודי גדולות! למזלי היה לי מנקה מסכים עם מטלית, מנקה אבק וספריי לניקוי LCD, אך לא מצאתי אותו... לאחר חיפושים ארוכים בבית במצב קריטי שהמים ישאירו כתם גיליתי שהמנקה היה ממש לידי, מתחתי בארון . נגשתי אל המסך והוצאתי את מנקה האבק, כיביתי את המסך (אך לא הוצאתי את מקור המתח ממנו) והתחלתי בניקוי הראשוני. ניקיתי מהמסך את כל האבק עד לגרגר האחרון, והתחלתי בריסוס. השתמשתי בכמות של חומר הניקוי, אשר נזל לתחתית מסגרת המסך (כמו כל חומר …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 114508534,

שלום מעוניין לקבל המלצה למסך LCD לא יודע כמה אינץ' , האם יש הבדל בין 17 ל 19 אינץ , איזה חברה מומלצת, תקציב של בערך 1500+ תודה

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by ROEY--1,

היי אני יודע שאין עדיין מסכי מחשב שתומכים ב HD מלא...(או שיש במחירים עצומים) לעומת זאת רציתי לדעתי מה זה תמיכה חלקית שלהם ב HD כמו שיצרני המסכים טוענים שיש להם.. Samsung 226bw איזה סוג של תמיכה ב HD יש לו? ואם יש לו תמיכה חלקית..במידה ואני יריץ סרט או משחק עתידי שיצא ב HD ... מה בדיוק אני לא אזכה לראות...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LORIANTA,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=579956 בשביל עבודה משרדית ומשחקים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by The_Maestro,

שלום! חשבתי לקנות את המסך הנ"ל. מסך מסוג סמסונג 225MS שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזיה. מבחינת נתונים הוא דיי טוב (5 MS 1 יחס ניגודיות 1:700 רזולוציה מקסימלית 1680X1050) הדרישות שלי הם בעיקר סרטים ומידי פעם משחקים. יש למישהו ניסיון אם המסך הזה? יש המלצות אחרות במסגרת התקציב? (2000 ש"ח) תודה מראש

17. Started by Alexkmr,

אני כרגע חוסך למסך LCD בגודל של לפחות 32 אינצ'. התקציב הוא עד 5 אלף, אני חושב שגם יקח לי דיי הרבה זמן להגיע לסכום כזה. מטרת המסך יהיה לחבר את הקונסולה X360 שאני יקנה בעתיד גם כן חוסך, ומחשב. ראיתי שכל מסכים של FHD עולים הרבה והם גם מעל 42 אינצ' למה זה? אפשר לקנות מסך נורמאלי בסכום הזה? חשבתי גם על הדל 24 אינצ' אבל לדעתי זה קטן מידי. עריכה: רציתי גם לדעת אם יש הבדל גדול בין RHD to FHD?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by bazz,

קניתי את הדגם philips 200w6cs/00. כשהסתכלתי על האריזה ראיתי שכתוב עליו שיש לו 16ms זמן תגובה. אני יודע שלphilips היה דגם ישן באמת עם פאנל IPS עם 16ms (פאנל LG.Philips LM201W01), ושהם הפסיקו לייצר אותו ועברו ל-P-MVA עם 8ms g2g (פאנל AUO M201EW01 V0). המסך הוא לכל מיני שימושים, עריכת וידאו, משחקים ושימוש משרדי. ההתלבטות שלי אם להחזיר אותו ולדרוש את ה-P-MVA או להשאר עם הנוכחי. מצד אחד הפאנל נשמע לי יותר איכותי, מצד שני אני מפחד מהזמן תגובה האיטי ומכך שהמסך ישן. מישהו שמבין יכול לייעץ לי מה לקחת ולמה?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  19. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5236&catcode=463&AdCat=&parentid= מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by bubugu,

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא מה אתם חושבים עליו? השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yanivgold,

כתוב שיש לו 32 ביט כלומר 16.77 מיליון צבעים http://www.pchardware.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10793

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by ZacNaboot,

אני כבר שנה עם מסך של סמסונג (203B) ונראה לי שהגיע הזמן להמשיך הלאה בגדלים מעניין עם יש חיה כזאת

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by somsomlo,

זה מסך שכדאי לקנות ב 1000 ש"ח.. זה במבצע איפהשהו.. אם לא זה, אשמח לדגם ספציפי במחיר הזה.. תודה.

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by o.s,

שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.