עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by 3p,

חבר שלי קונה מחשב חדש וכבר בחרנו לו מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308784.msg2701460#msg2701460) בגדול זה המפרט: E6750 GigaByte P31-DS3L WD 250GB 2GB 667MHZ 8800GT HEC + Enemarx 400 Altec Lansing ATP3 מה שנשאר זה מסך. הוא משחק 70%, סרטים 30%. הוא רוצה מסך 19" או 20" (לא 22") רחב, ב-1500 - 1900 ש"ח. שיהיה מסך איכותי, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קיבלתי היום את הפיליפס שהזמנתי. סך הכל על הכיפאק רק שיש לי מימין למטה פיקסל שרוף (לא חושב שהוא תקוע כי ניסיתי לשחרר וזה לא עבד וברקע שחור לא רואים כלום. על רקע לבן הוא נראה אדום). יש טעם להתקשר ליבואן? סך הכל המסך בסדר גמור ולא ממש מפריע לי. מה דעתכם? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by johnwoo,

1) מה זאת התופעה הזאת, ולמה היא קיימת? 2) איך היא משפיעה על איכות הצפייה ביישומים שונים (אינטרנט, כתיבת מסמכים, סרטים והכי חשוב: משחקים)? כיוון שאני מעוניין להחליף את המסך CRT שלי כבר כמה חודשים, אני נכנס בתדירות גבוהה לפורום פה. עד עכשיו לא הייתי מודע לתופעה של זליגת אור ושמתי לב שכשאני קם מוקדם בבוקר לעבודה והבית חשוך, למסך ה-CRT שלי ישנה גם זליגת אור (הוא בן 5 שנים). אני משחק הרבה במשחקים ורציתי לדעת עד כמה התופעה הזאת משפיעה? כלומר, אם לא היתה לי זליגת אור, המשחקים, הטקסט באינטרנט וסרטים שאני רואה- היו נראים אחרת?

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. המסך מיועד בעיקר לשימושים משרדיים - עדיף שיהיה משולב רמקולים אבל לא חובה אם זה מוריד מההיצע באופן רציני אני חייב את זה לשעות הקרובות בבקשה. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. תודה להמלצות.

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by פיפא,

שלום לכולם קניתי היום מסך LG L1900R. והכל נראה פשוט רע לדוגמא: הדפים באיטרנט לא ברורים ובהירים. פתאום התחילו לצוץ לי כל מיני בעיות במשחק crysis ,הוא נראה "חשוך" מדיי ומדיי פעם נעלמים חלקים מהמפה. בנוסף שיש איזה תמונה שנמצאת הכי למעלה במסך היא ממש קהה ואם מורידים אותה היא מתבהרת. יש לצייין שהמסך שהיה לי לפני היה מסך מאוד ישן ועבד מעולה. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה? (יש לי כרטיס מסך ati 3500HD ) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Torian,

אתמול קניתי מסך חדש, של חברת benQ דגם FP93G X+. הפעלתי אותו בדיוק לפי ההוראות, הכל היה בסדר כשלאחר שעה של פעולה פתאום התגלתה נקודה שחורה קטנה במסך וזה לא היה לכלוך אחרי עוד שעה התגלו עוד כ 3 נקודות, 2 מהם שחורות ואחת צבעונית כזאת שבולטת יותר מהשחורות, זה נורמלי למסך חדש? אני צריך להחליף אותו נכון ? אשמח לקבל טיפה מידע על כל הקטע הזה של הפיקסלים, ואם יש דרך לתקן את זה ומה אומר הנקודות השחורות שכמעט לא רואים אבל עדייין רואים לעומת הנקודות הצבעוניות הבולטות לעיניים ומפריעות... תודה רבה לעוזרים מראש, עריכה: לא ראיתי שקיים sub - forum רק למסכי מחשב אם אפשר להעביר אשמח, סליחה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. חברים עוד יומיים אני מתכוון לרכוש מסך דק סוף כול סוף... אני גיימר לרוב..אבל מעדיך פאנל יותר איכותי מאשר פאנל TN מי מבין שני המסכים הללו הכי מהיר במשחקים? אני 70% משחקים 30% אינטרנט וסרטים ועוד שאלה קטנה המסך של הסמסונג קיים בצבע שחור בארץ? קיצר מה אתה ממליצים לי בין שנייהם?האם ההבדל במהירות תגובה הוא גדול בין שני המסכים הללו? תודה לכול העוזר!

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by eqeqeq,

זה המפרט של המחשב שיש לי ואני רוצה עבורו מסך שיתאים למשחקים סרטים וכמובן עבודה נוחה בקריאת מסמכים גלישה באינטרנט אני מתלבט בין שני מסכים LG1953TR SAMSUNG 931B שמתי לב ש בLG זמן תגובה: 2ms ניגודיות1:2000 וב SAMSUNG זמן תגובה 5ms ניגודיות 1:700 שאלותי הם: 1. האם אני אבדיל בין 2MS ל5MS.?(או שהעין של משתמש לא מזהה)? 2. יש הבדל בניגודיות ? מה עדיף לקחת מבחינת ניגודיות שגם יתאים למשחקים וסרטים אבל גם לגלישה וקריאת מסמכים? 3. איזה מסך עדיף מהשניים? בבקשה שמי שעונה יענה לי על השאלות ויעזורלי לבחור מסך תודה לעוזרים המפרט של המחשב מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, ממ אני מחפש מסך כמה שיותר גדול (המעבר לLCD נובע מבעיות עיניים / קרינה של CRT), אך גם איכותי (די מתנגד לפאנל TN). השימושים שלי במחשב הם 60% עבודה עם טקסטים (אינטרנט / איסיקיו וכל אלה), 20% צפיה בסרטים (חלק 3:4 חלק 16:9 - עוד לא החלטתי על מה ללכת) ו-20% משחקים (יריות מגוף ראשון בעיקר - Crysis/COD4/Medal of Honor, וגם NFS וכאלה). בנוסף אני גם משתמש בפוטושופ, ועורך וידאו. אזז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך עד 300$ (עדיף כמה שפחות). אני גר בארה"ב ככה שהמלצות מאתרים כמו NewEgg / ZipZoomFly / Amazon או אפילו Ebay יתקבלו בברכה. תודה רבה, פיטר

12. Started by J0n1,

אני יודע שהנושא נחרש אבל יש לי כמה שאלות ספציפיות. 1. כדאי לרכוש שם את המסך באופן כללי? 2. הם נותנים לבדוק את המסך לפיקסלים שרופים? 3. מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים שרופים? 4. כמה הנחה הם מביאים במזומן? 5. הפאנל שם הוא S-ISP? 6. אפשר לחבר אליו RCA ממצלמה נגיד גם שהמחשב מכובה ולראות את התמונות?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by bubugu,

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא מה אתם חושבים עליו? השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כבר חרשתי כאן על הפורום בקשר למסך הזה, אבל עדיין יש שאלות. אני משתמש בחיבור DVI. חדר יחסית חשוך. איך אני יודע איזה פאנל זה באמת? רשום שיוצר בצ'כוסלובקיה. REV A00. אילו ערכים צריך לכוון מחדש בהגדרות? מה מומלץ? בהירות ניגודיות הגדרות מצב הצבעים וכל צבע בנפרד sharpness pixel clock phase מה זה DCC/CI? מה ההבדל בין FACTORY RESET ל-DISPLAY RESET? האם רצוי להשתמש ב-IMAGE MODES? זהו בינתיים... :

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  15. שלום, יש לי מסך Dell 2007WFP ואני קראתי במאמר אחד שהתדירות הכי גדולה שכל מסך LCD יכול לעבוד עליו הוא 60 הרץ! הרזולוציה האופטימלית של המסך היא 1680x1050 וברזולוציה הזו אכן התדירות היא 60 הרץ, אבל אני עובד עם רזולוציה 1152x864 כי הטקסט גדול לי מדי ברזולוציה האופטימלית והתדירות פה היא 75 הרץ! איך זה יכול להיות בכלל ? זה לא הגיוני כלל וכלל והאם זה תקין ? תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם, מי שזוכר את האשכול הקודם שלי עלהבעיה במסך lg בסופו של דבר החזרתי אותו. אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות ה1600 ש"ח. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח להמלצות למסכים טובים. רצוי 19". תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by 114508534,

שלום מעוניין לקבל המלצה למסך LCD לא יודע כמה אינץ' , האם יש הבדל בין 17 ל 19 אינץ , איזה חברה מומלצת, תקציב של בערך 1500+ תודה

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by liron88,

הסכום המקסמלי 1500 הדרישות 19 אינטש , שלא אהיו מריחות במשחקים . מה דעתכם על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576857 ?

19. Started by o.s,

שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by RuThLeSs,

מישהו יודע איך המסך samsung 206BW? והמלצה אחרת לגבי מסך LCD 20?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. קניתי מחשב לפני כמה ימים אני נהנה בוא מאוד אבל שמתי לב לזה שאני לא רואה טוב במסך שיש לי כרגע (19 אינג CRT בן 4 שנים) אני רואה מטושטש וזה משפיע על הראייה שלי אז אני רוצה לקנות מסך למחשב רק אבל רק למשחקים בכ 1300 ש''ח משחקים כבדים כמו קרייסיס, ביו שוק ועוד... מאוד חשוב איכותי ובלי מריחות ובעיות בצבעים.. ויש סיכוי לחרוג מעט מהמחיר... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by skyfire,

מסך די מעניין מעניין מי מייבא מסכי יונדאי בארץ לא מצאתי עדיין ביקורת מקצועית אבל נראה שזה מסך לא רע קישורים: מהאתר הרשמי של יונדאי: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=94&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= פורום כלשהו: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17803479 input lag test: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1252529&highlight=hyundai+w241d

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by ATL321,

יש לכם מושג?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  25. אני שוקל (בחיוב) לקנות את המסך .יש לי כרטיס מסך אנטיקה (RADEON 9200SE) שיש לו רק יציאת VGA וSVIDEO.האם הבדל בתצוגה הוא משמעותי (אני מעריך שכן אבל עד כמה?).קניית כרטיס מסך איננה על הפרק כי זה מחשב ישן אם לוח הכולל יציאת AGP שאני לא מתכוון להשקיע בו.אני אקנה מחשב חדש בעוד כמה חודשים ואז המסך יעבור אליו. אולי שווה לחסוך ולקחת את הפיליפס המומלץ פה (לאחרונה) ב1360.ממילא אני כמעט ולא משחק.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים