עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by OR2OOO,

כמו שציינתי בכותרת יש לי מסך T260HD ויש לו חיבור DVI-D DUAL(כמו זה שלמטה בתמונה) וקיבלתי איתו כבל DVI-D Singel(כמו זה שלמלה בתמונה). רציתי לדעת, האם זה בסדר שהחיבור לא תואם את הכבל והאם הכבל יספיק כדי לשחק ברזולוציה של 1920x1200? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by levireem,

קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!? אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200 בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי... אז איך עושים את זה ??

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  3. אהלן, יש לי מסך samsung T240 תקין לגמרי ואין בעיות איתו כשאני מדליק מזגן בחדר ביחד עם המסך אז כאשר המזגן נכנס לעבודה התמונה במסך קופצת או נכבת לשניה ונדלקת בחזרה ניסיתי לשים את המכשיר הקטן נגד נחשול זרם וכו וזה לא ממש הועיל למסך עדיין אותה תופעה מרגיזה מה ניתן לעשות ? תודה רבה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קניתי את ה- Samsung T260 לפני כחודש וחצי. מאז הבוקר, כל פעם שהמסך נכנס למצב שינה הוא הופך ללבן לחלוטין (בין אם זה בגלל שWindows מכבה את המסך אוטומטית אחרי 10 דקות, בין אם זה בגלל שאני מכבה את המחשב ובין אם המסך לא מחובר לאף יציאה) חוץ מזה, המסך עובד כרגיל. העניין הוא שזה מאוד מציק (שמדליקים את המסך, עד שהוא מקבל אות מה- DVI הוא לבן לחלוטין לשנייה - שתיים) וגם מפספס את כל העניין של מצב שינה (אני מניח שאם הוא דלוק לחלוטין על צבע לבן זה לא בדיוק "מנוחה" עבורו) האם מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by JonyPony,

היי לכולם, הגיע לידי מסך 21.5" של חברת SENSE מדגם M2285B. אני מחפש עליו מידע וכלום לא עולה לי בגוגל או יוטיוב. אני רוצה לפרק ממנו את הרגלית בשביל תלייה על מתקן, אבל אני לא יודע אם ואיך אפשר לעשות את זה. אם למישהו יש את חוברת ההפעלה בה מראים איך עושים את זה, או יודע איך לפרק, אשמח לעזרה. תודה!

6. Started by Burkey,

ראיתי אתמול תצוגה של כמה מסכים של חברת benq, אחד מהם, עליו נכתב כי הוא מסוג קריסטל Senseye, היה שונה מהשאר, הוא היה הרבה יותר איכותי, חלק יותר ( התמונה מבריקה ולא מט ), בדומה למה שיש בניידים של HP. רציתי לשאול אם מישהו מכיר את מסכים מסוג זה, מה מיוחד בהם, האם זה פאנל רגיל TN או משהו איכותי יותר, והאם הם נחשבים מסכים טובים למטרת עבודה עם תוכנות מדעיות וצפייה בסרטים. המסך שראיתי הוא 19 אינץ ועולה 1100, מחיר די אטרקטיבי.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. אני ניסיתי למצוא ברשת קצת יותר פירוט עליו, אבל לא הצלחתי. ועוד שאלה, אם הוא כל כך טוב למה הוא זול יחסית? האם הבעיה שמי שנותן שירות זה היבואנים המשניים כמו לייף מחשבים ויבואנים פרטיים אחרים?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  8. יש למישהו? איך המסך? טוב גם לסרטים או שיש מריחות?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. מישהו יודע מה ההבדל הין שני הדגמים של סוני X95F ו- X95K ? ראיתי שהדגם X95K הוא עם פאנל MVA. הדגמים שיש בזאפ הם X95F. שאלה נוספת, למה הדגם הזה של סוני כל כך זול ? המחיר שלו הוא כמו של מסכי TN של LG או אחרים והמפרט של סוני די מרשים. האם יש לו בעיות מיוחדות שבגללן המחיר שלי יחסית נמוך ?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by ohadco,

צהריים טובים קניתי את המסך הזה סה"כ מרוצה אבל כשאני צופה בסרטים יש מריחות מטורפות וגוסטינג . למישהו יש מושג איך אני נפתר מהתופעה הזו? וגם איך אני מפעיל את הOVER במסך הזה. תודה אוהד

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by mike-mt,

שלום! קניתי מסך סמסונג T220 בבאג הוא מחובר לכרטיס מסך ATI 1950 PRO הוא מסך מצוין, צבעים יפים והכל.... אבל, במשחקים אני רואה שיש מריחה קלה, במיוחד במשחק של PES 2008, ניסיתי גם משחק מירוצים GRID, במשחק עצמו דווקא לא כל כך יש מריחה, אבל כשאני רואה סרטון של המשחק הזה יש קצת האם זה אומר שהמסך הספציפי שקניתי פגום ועלי להחליפו? או שעדיין אין מסכים אם זמן תגובה מהיר מספיק שלא יהיה לגמרי מריחות? ניסיתי לשחק אם RTA ועדיין יש בעיה תודה על העזרה מראש!

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  12. שלום, קניתי מסך לפני כחודש... עכשיו רציתי את המסך הזה! http://tms.co.il/product/5542 ואני מדגיש! עכשיו שימו לב לכל הפרטים ששם! אני קיבלתי t220 ככה כתוב על המסך, וה-dynamic contrast כתוב לי 20000:1, זה באמת מה שקניתי? או שעבדו עליי בעיניים? כתוב לי syncmaster ושתי מילי סקנד. תודה לעוזרים

• 61 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. Started by shemiraz,

לא מצליח לחבר את המסך בdvi אבל ב vga הרגיל עובד סבבה ... שזה על הכבל dvi אז הוא סורק את הinput בין אנלוגי לדיגיטלי ולא נותן תצוגה....

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by Eugene,

שלום התחדשתי במסך T240 Samsung ורציתי לחבר אותו לממיר יס. האם עליי ללכת לקנות את הכבל VGA ל- RGB ובזה ניגמר הסיפור? או שעליי להשיקע כסף גם בכרטיס טלויזיה. סליחה על הבורות אוליי כבר שאלו את השאלה הזאתי אבל לא מצאתי תשובה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by יניב51,

שלום לכולם אני אישית לא מבין בשביל מה, אבל אבא שלי רכש את המסך הנ"ל. התקנתי, הכל עבר בשלום, פרט לעובדה שהגוון הכחול יותר מדי שולט! יש איזו שהיא דרך לסדר את זה? יש את ה MAGIC TUNE שמגיע עם המסך, אבל הוא לא עולה במחשב ( ויסטה ), ובאתר של סמסונג כניראה שמשהו נדפק כי לא הצלחתי להוריד משם. אשמח לקבל קצת עזרה וכיוון מה לעשות... תודה

16. Started by somsomlo,

זה מסך שכדאי לקנות ב 1000 ש"ח.. זה במבצע איפהשהו.. אם לא זה, אשמח לדגם ספציפי במחיר הזה.. תודה.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by dirk,

שלום חברים רציתי בבקשה לדעת מה ההבדלים בין המסכים הנ"ל? ועם איזה מסך מגיעים מחשבים ניידים (של LG בכיקר)? תודה,

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. אהלן! אני מחפש לקרוב משפחה מסך 22" זול יחסית (=TN), עדיפות גבוהה ל16:10, בעדיפות טיפה יותר נמוכה יכולות PIVOT למיניהן, כמו ה2243BW של סמסונג שכבר לא נמכר בחנויות. עד 800-900 ש"ח. יש חיה כזו? לא, אל תמליצו לי על מסכים של דל כמו שאתם אוהבים לעשות, אני יודע שהם מעולים אבל יוצאים מהתקציב בהרבה, זו לא הכוונה. תודה מראש, יונתן

19. Started by bay,

כמו שאפשר לשים לב אני ממליץ בחום בפורום על מסכים של BENQ מסדרת G2XXX, עד אז חשבתי שכול מסך בעל פאנל TN הוא מסך 6-ביט אבל באתרים רבים כתוב שהBENQ G2420HDBL הוא מסך 24-ביט שאלתי את BENQ כמה ביט הוא במקור וקיבלתי תשובה כזאת: Dear Gavriel The color support divides into the RGB three kinds, The one color is 6-BIT originally, But that will simulate to the 8-BIT, And the color support is multiplied by three 8BIT, So Calculated figure is 24BIT. " מישהו יכול להסביר לי בדיוק או בערך מה ה"קאצ'" כאן??

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לקנות לאחי מסך 19 '' מסך TN שמיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים ב- 1300 ש"ח? מעדיף TN בגלל התקציב הנמוך. חשוב לי שלא יהיו מריחות במשחקים ושיהיה נוח בגלישה באינטרנט. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by D_Beckham,

שלום רב ! לא חדש פה , מ2006 כבר פה עם שמות שונים :-) מחפש מסך TV 55 אינץ' שיתאים לי לקונסולה , שיספק כמה שנים טובות של תצוגה מבקש את עזרתכם , תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dorin93,

היי, אני מעוניינת לקנות בימים הקרובים מסך מחשב חדש. הבנתי שממליצים פה על dell u2312hm והחלטתי ללכת עליו הייתי בחנות KSP וראיתי שיש להם את המסך בגרסה REV A00 בלבד שמעתי שיש בעיות עם ה-A00. השאלה האם זה נכון? מישהו נתקל פה בבעיות מיוחדות דווקא ב-A00? והאם כדאי לוותר על המסך בגרסת A00 ולחפש במקום אחר גרסה אחרת (וכמובן להוסיף עוד 100-200 שח למחיר)? אשמח אם תוכלי לעזור לי בעניין. בתודה, דורין

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by elearteam,

אז דבר ראשון הלינק: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19dvi&cfm=4B6D9B2B דבר שני, אני מחפש מסך למשרד שיעלה לי דיי זול (המסך הנ"ל ב36 תשלומים 870 ש"ח), אבל שיהיה לו נתונים יחסית טובים. חוץ מהעובדה שזה המשרד שלי, ואני עובד על מסך שעות טובות ביום אני גיימר מבוגר שמידי פעם משחק משחקים כמו PES , virtual tennis ועוד נוספים אבל לא גיימר ענק! האם המסך הנ"ל יספק אותי!? האם הוא סביר!? אני מחפש משהו עד 900-1000 ש"ח , אבל מסך עם נתונים כאלו לא מצאתי עוד... מה אתם אומרים ידידי? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל מכאן : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19w2mssite ורציתי לשאול אם הוא שווה קנייה? איך החברה בשוק,אמינה/לא אמינה ? תודה לעזורים מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Pinhas7000,

שלום, מה אתם אומרים על מסכים דקים של חברת ViewCom

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.