מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה מספיק +/- אפשר לחרוג אם זה תלוי בכ.מסך אז זה מה שיהיה לי: ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מסך חדש למקום העבודה שלי, אני עובד כ-11 שעות ביום ולכן אני מחפש מסך טוב, שישמור על העניים שלי... בנוסף אני מתכנת, ולכן אני צריך מסך גדול 19 או 21 אינץ. אני לא יודע מה עדיף (יש מקום על השולחן) LCD או CRT (מבחינת העניים שלי) וכמובן שצריך שיהיה טוב מבחינת מחיר/תועלת. המחיר שנתתי הוא גג עליון, אם יש יותר זול עדיף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התקשרי לחנות והתענניתי לגבי מחיר של מסך שטוח ורחב. המוכר הביע את הפתעתו שאני רוצה מסך מחשב רחב עבור משחקים. הוא טען שהם מעוותים את הגרפיקה של משחק והמליץ לי על מסך שטוח - לא רחב. האם הוא צדק? אני יודע שיש פורום שמסביר איך לשנות את קובץ ה- Cfg של משחקים מסויימים אבל האם קיים הסבר לגבי כל משחק ומשחק? האם, בגלל החשש, שאני אסתבך עם משחקים מסויימים, כדאי לשמוע לדעת המוכר ולרכוש מסך שטוח שאינו רחב??
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף עוד 184 שקלים בשביל הMמהירות (או שלא שמתי לב למשהו) ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=304
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותדה לכול העוזרים 8) עכשיו לבעייה ליפני כמה זמן המסך שלי הפסיקה לעבוד הוא מחובר לחשמל הנורה הירוקה דולקת אבל הוא לא מראה שום תמונה ניסית אצל חבר חשבתי נידפק הכרטיס מסך אבל לא גם אצל החבר לא עבד עכשיו אני לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך neovo f-419 וישלך FADE לבן בקצוות של המסך...למישהו מוכרת הבעיה?....ואם אפשר לפתור אותה או שזאת בעיה במסך...? ?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איך אני יכול לנקות אותו? ??? אי מפחד לגרום לו נזק קבוע...
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לחבר את המחשב ל LCD? ואם זה לא מזיק למסך שהוא גם ישמש בתור מחשב? על מה אתם ממליצים? אני מחפש עד "23 ב 2000
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני בעליו הגאה של מסך SAMSUNG 17 710N 12ms עם קניית מחשב חדש הינני מעוניין להחליף ל 19 אינץ' ויש לי מספר שאלות. 1. בגלל גודל הנקודה ב 19 לעומת 17 האם רואים את ההבדל ? 2. ב 17 אינץ' יש רזולוציה אחת שמראה תמונה ברורה וחלקה שהינה 1280X1024 האם ישנה גם רזולוציה מיוחדת ל 19 אינג' מבלי לתשתש את התמונה ? 3. אני רוצה ללכת על מסך 19 אינץ' של LG. יש לכם המלצות (למשחקים) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שחבואים בWINDOWS http://www.metacafe.com/watch/320281/lcd_monitor_hidden_tricks/
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הבא אני מתכוון לקנות מסך LCD ויש לי את התוכנה DEAD PIXEL BODY כדי לבדוק במקום פיקסלים מתים. כמה פיקסלים מתים במסך חדש יש בד"כ?או אולי אני בכלל לא מעודכן והיום כשקונים מסך צריך לדרוש אחד בלי פיקסלים מתים בכלל?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש על המלצה על מסך 19 אינץ מאיכות טובה,משהו עם אחריות ל 3 שנים.... והוא קצת דחוף כרגע כי המסך שאיתו אני משתמש עכשיו מחליף צבעים בטירוף ואחריותו פגה די מזמן... בכל מקרה, איזשהיא המלצה על מסך 19 אינץ ,עד 2000 שקל,לא ממש חשוב לי WIDE SCREEN או לא,אך חשוב שיהיה טוב למשחקים (לא ימרח) ,ושיהיו לו צבעים חיים ואמיתיים כמה שאפשר....
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" למחשב, האם המסך הנ"ל מומלץ בעקרון ? יש לו נתונים טובים כמו ל "מפורסמים", כניסת DVI ו 3 שנים אחריות כולל החלפה לחדש
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב, אז בשעה טובה החלטתי לרכוש, על מה אתם ממליצים? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אין לי תקציב מוגדר, אני רוצה לקנות לאחותי מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ, לא רחב, לא מסתובב, הכי פשוט (אבל לא מיושן כן?) צריך להיות דגם אמין, במחיר סביר, ועיצוב נעים לעין. תודה מראש לכל מי שעוזר! אם יש משהו לא ברור אשמח לתת יותר פרטים.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני כבר מחפש שבוע כבר עברתי על כל החנויות הידועות , PANDA , NOA , KSP , NETSHOPS , ....אין כלום צריך לחכות לפחות שבועיים ...
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
5MS ניגודיות: 1:2000 כולל כניסת DVI. מסך 19 אינצ' רחב... ב- 1350 שקל דרך המכרז OLSALE.... המחיר הכי זול בזאפ היה 1477 שקל, נראה לי מחיר מציאה. איך הוא לדעתכם? שווה ת'מחיר?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הוא עולה 1250 ש"ח. שווה? הוא טוב למשחקים וסרטים? וקריאת טקסטים? כי זאת חברה לא מוכרת.. Chi Mei
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשחב שלי יש יציאת DVI נוספת ...ככה הבנתי. המטרה - מסך נוסף למחשב שאוכל להשתמש בתור טלוויזיה בעתיד. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם ... מושגים טכנים.. קיצר חשבתי אולי מישהו יתן לי מושג מה לחפש. ??? איזה יציאות/כניסות צריך שייהיה ....רזולוציה הבנתי שלפחות 1024*768 . מה עוד ? יצתרך לחבר אליו כרטיס טלויזיה .... עם או בלי רמקולים ? תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה הדעה שלכם על המסך הבא... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הוא עולה 1350 בערך...אז עכשיו יש למישהו המלצה למסך 19 LCD עם ניגודיות טובה ו4MS ??..ושלא יהיה WIDESCREEN והוא מיועד למשחקים... והמחיר המקסימלי הוא 1400
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD,ואני חושב שאלך על זה: BenQ LCD 19" 8ms ניגודיות של 1:550, בהירות של 250cd/m2... שווה לי לקנות אותו?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מאוד התלהבתי במספר יתרונות לגבי מסך בעל גודל של מסך רחב (WIDESCREEN) הלכתי לכל חנויות שיש להם מסך רחב, אך מה שהיה חסרונות לכל חנויות -כרטיס מסך שמחבר לכל צגים - חלש, ולכן הוא לא נתמך ברזוליציה טבעית של מסך רחב כפי שנאמר להיראות "1440x900". אם יש חנויות שמציגה מסכים רחבים או בודדים עם ברזולוציה הטבעית שלהם? אני באיזור ת"א. שאלה שיש להם מסך רחב - טקסט שאתם קוראים במסך רחב (למשל בדפדפת, בוורד...), האם הוא טקסט נקי או קצת מטושטש? לעונים - אנא ציין שם של יצרן ודגם. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב בתקציב של 1800 עד 2200 עם המיפרט הטכני הכי טוב יחסית לתקציב שציינתי ומיועד בעיקר לסרטים עדיף שיהיה 20 אינץ אבל לא חייב .בבקשה תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב מיועד להורים של אישתי גיימרים הם לא אז אם אפשר ב1500 ש"ח עדיף אבל התקציב עד 1800 מה שחשוב שזה יהיה מסך של חברה סבירה ולא "זבל" שמתפרק (פלסטיקה ירודה צבע מתקלף וכו) זמן תגובה לא רלוונטי ויש חשיבות לאסתטיקה כמו כן יש חשיבות לרמקולים מובנים עם SOUND ברור ולא חלש מדי.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-