מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לך מסך של aoc 23.6 שאני נכנס לאתרים שהצבע של הדף בהם שחור כלומר הרקע התאורה במסך נהיית חשוכה ושאני יוצא מהם לדוגמא חוזר לגוגל המסך נהיה בהיר שוב וחד מישהו מכיר בעייה כזאת? מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מסך חדש של DELL ורציתי לדעת האם כיבוי והדלקה של המסך דרך הכפתור במסך בתדירות גבוה יכולה לפגוע איכשהו במסך?. או לקצר את חיי המסך?. עד עכשו היה רשותי מסך 17 אינץ' של LG ששירת אותי נאמנה המון שנים (קרוב ל5) ובוא לא התייחסתי לעניין הזה והייתי מכבה\מדליק בתדירות גבוה (בערך 10-20 פעם ביום) ועד הים לא קרה לו כלום. עכשו כשהמסך חדש והכל רציתי באמת לדעת עד כמה זה מזיק אם בכלל?.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המסך למחשב של LG E2260T ואני מעוניין לשדרג את המסך לlg 22ea53t-p הסיבה לשדרוג היא כי זווית ראיה לא טובה לי עם המסך והצבעים לא חיים מספיק השאלה האם המסך שהזכרתי lg 22ea53t-p יהווה שינוי משמעותי לעומת הE2260T תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מחפש דעות לגביי המסך הזה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=15634 האם שווה את הכסף ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך dvi ואני צריך מתאם למסך עם vga מישהו יכול להמליץ לי על מתאם טוב?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך הנ"ל ובאתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להציג שלג ורוד כזה את כל התצוגה משובשת ומרצדת. ניסיתי לחבר גם בDVI וגם בVGA אך המצב היה דומה בשניהם. לאחר מכן חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד מצויין. ניסיתי שוב לחבר אותו למחשב שלי והמסך הציג הודעה שהוא מחפש את המחשב (לא זוכר בדיוק את הנוסח שלה, אבל זו הודעה מהמסך ולא מהמחשב). מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מתי המסך הנ"ל מגיע לארץ ומה צפוי להיות מחירו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לקנות אחד מהמסכים הנ"ל , המסכים למטרת גיימינג ,סרטים , אינטרנט וכדומהוהחלטתי שאני רוצה מסך ips שהנתונים שלו גם יהיו טובים למשחקיות חוץ מהאיכות הטובה לכן ה ms שלהם 5-6.מה אתם ממליצים מביניהם? והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב שעדיפה , אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מבין שלמסכים רחבים יש רזולוציה טבעית שעדיף לעבוד בה. האם זה כך גם במסכי LCD שאינם רחבים ? אם כן מה הרזולוציה הטבעית של מסך 19" אני משתמש במסך 15" ברזולוציה של 1024X768 כשחברתי מסך 20" רחב, ברזולוציה הטבעית שלו שמתי לב שלא היה הבדל משמעותי בגודל הטקסט ובכלל באביקטים כפי שהם מופיעים על המסך בתוכנות שונות. האם כן ארגיש בשינוי במסך 19" לא רחב? או שהשינוי יבוא שוב בשטח צפייה והכל יראה קטן ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
מחפש מסך בגודל של 23 אינצ' המיועד לקריאה מרובה, פחות סרטים ומשחקים.(אבל לא אומר שבכלל לא!) הציעו לי לקחת את המסך של DELL http://www.tms.co.il/product/10845/ מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של עד 1000 ש"ח. משיטוט בפורום הבנתי כי המסך המומלץ הוא 943BM של סמסונג. העניין הוא שאינני זקוק ואף אינני רוצה מסך עם רמקולים מובנים. ראיתי כי יש את הדגמים שכתבתי בכותרת, ותהיתי האם אחד מהם הוא בעצם אותו הדבר (מבחינת איכות תצוגה ומבחינת ארגונומיה) רק ללא הרמקולים? ומה ההבדל בין כל הדגמים שציינתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
DELL או NEC? פשוט אבא טוען שNEC כי זה 200 שקל יותר,ואני טוען DELL כי חברה יותר מוכרת ואיכותית,ממה שאני יודע. פשוו לדעת,תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
קיץ חמים לכולם, אני מחפש המלצה למסך 24" אשר מיועד לשימוש כולל (50% גלישה-קריאת טקסט, 25% משחקים, 25% סרטים). חשוב לי מאוד שהעיניים לא "יתעייפו" בשימוש ממושך עם טקסט. ניתן לחרוג מהתקציב אם יש הבדל משמעותי באיכות.. האם יש מסך איכותי העונה לצרכים הנ"ל בתקציב הזה? והאם לדעתכם עדיף בתקציב כזה לקנות מסך 22" איכותי יותר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטכנולוגיה החדשה והמדוברת של AMD שמתיימרת לאפשר לכם לקבל חווית משחק חלקה ושלמה ללא פגיעה בביצועים כבר כאן, ואנחנו פה על מנת להסביר לכם כיצד ואיך אתם יכולים להנות ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/freesync-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההמלצות שלכם. הם כדי לחשוב על PLAZMA ..בקיצר כל מה שאתם הייתם חושבים לעשות ..אולי אפילו מוותרים על כמה INCHIM בשביל איכות. תקציב עד 9,000 ופחות.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, למישהו במקרה יש המלצה לחנות שיש בה מגוון רחב יחסית של מסכים שאפשר להתרשם מהם לפני שקונים ? אני כרגע מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VH242H LG W2453V DELL U2311H תודה לקוראים ולעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שולחן העבודה שלי ממוקם ליד חלון מערבי, החל בשעות הצהריים יש שמש די חזקה. יש לי שני מסכי LCD. האם אור השמש מזיק להם בצורה כלשהיא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המחיר גבוה, לטענת המוכר (איש נעים הליכות ומקצוען אמיתי) בגלל שחסר במלאים. אולם CSM היבואן הרשמי של המסכים הנ"ל, טען שתוך שבוע ימים יחודש 8) המלאי בארץ.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 22 אינץ ושהיה טוב, וכמה שיותר זול עם אפשר.. תודה שמעון
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
Incoming: 144 Hz QHD IPS Panels from AUO http://www.tomshardware.com/news/auo-144hz-ips-ahva,27615.html מה אתם אומרים שווה לצפות? או שחבל ועדיף להתבאס מעכשיו P:
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי בבקשה לדעת מה ההבדלים בין המסכים הנ"ל? ועם איזה מסך מגיעים מחשבים ניידים (של LG בכיקר)? תודה,
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מזה GHOSTING ? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך במחיר נורמלי מבלי להשתגע ושאני אוכל לשחק מישחקים בתלת מימד זו הכוונה! יש כרטיס מסך שתומך!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-