מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף אני החלטתי ללכת על 226BW מקווה ששווה מישהו יכול להגיד לי עם קיימת איזה חנות בישראל שמתחיבים למכור פאנל S או סתם חנות שאתם יודעים שיש שמה פאנל S או לפחות מכיר אכי נמוך (אולי בכול זאות כידי לקחת מסך אחר ב 1800?) בקיצור איפו אכי כידי לקנות??? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
השימושים העיקריים זה סרטים משחקים ואינטרנט חשוב לי רק שלא יהיה רחב עם איכות צפיה מעולה חוץ מזה לא משנה לי כמעט כלום...
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
בבאג הכריזו על שבוע ללא מע"מ שווה להיכנס ולראות .בחלק מהמסכים כמו ה-971P הם כעת הזולים ביותר ]לפי זאפ[
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן חברה, מישהו יכול לעזור לי לבחור מסך? אני לא יודע עד כמה חשוב לי אם הזמן תגובה יהיה 2ms או 5ms, ויש לי תקציב של 1300 שקל. אני רואה די הרבה סרטים על המחשב, אז הייתי רוצה שיהיה לו מסך רחב. בינתיים שמתי עין על הDell E198WFP. למישהו יש משהו אחר להציע? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
או לסמסונג? עד 2200 דגמים אם אפשר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום על כל סוגי המסכים למינהם רציתי לברר כמה דברים,אז ככה יש לי תקציב בסביבות ה-1700 פלוס מינוס והשימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה וגם קצת משחקים וסרטים,ואני מתלבט בין המסך של סמסונג 226Bw 22" שהוא כמו שהבנתי הכי מומלץ עם הסוג פאנל tn לבין המסך של פיליפס 200w6c שהוא 20" אבל עם פאנל va ולפי חלק התגובות על הפיליפס מחברי הפורום שכבר רכשו אותו אני רואה שיש לא מעט בעיות עם היצרן כמו פיקסלים שרופים או זליגת אור,אז תעזרו לי בבקשה מה עדיף!?!?!?ואיך לבדוק פיזית בחנות בעת קניה שאין שום פיקסל שרוף או זליגת אור,והאם בכלל נותנים לבדוק?!!? ועוד משהו דיי קריטי אצלי אז ככה המחשב שלי נרכש בערך לפני 3 שנים והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 ואין לי אפילו מושג אם יש לו יציאת d…
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לקצב הרענון במסך CRT: ככל שקצב הרענון HERTZ גבוה יותר , הנזק שהמסך גורם לעיניים מופחת?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחצי שעה בערך את המסך מאופיס דיפו במחיר של 1800 ש"ח. אני עכשיו הולך לחבר אותו, אני צריך לכייל אותו? אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות? הייתי שמח אם תדברו מניסיון אישי או מדברים שקראתם. תודה לעוזרים (:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמיד חשבתי שמדובר במכשיר יקר. ראיתי שחדשים נמכרים ב eBay עד 100 דולר. זה מחיר שהייתי מוכן להוציא כדי לשפר למקסימום את הצבעים במסך. במיוחד אם מתחלקים עם חברים בעלות... הרי לא צריך להשתמש במכשיר כל יום. שמתי לב בעיקר לשני דגמים: Pantone Huey Colorvision Spyder2Express כשאני מוריד את הבהירות לרמה שנוחה לי, אני מאבד הרבה גוונים של שחור וזה מפריע לי. המכשיר עשוי לשפר את זה? אני לא מתעסק בשום עריכה גרפית. שווה לדעתכם? (האם ראווווווווווווי?)
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך למשחקים, בין "20 ל "22, וכרגע ננעלתי על 206BW של סמסונג. אופיס דיפו עושים עכשיו מבצע של בלי מע"מ, ועכשיו אני יכול לבחור בין הסמסונג ל Dell 207WFP, או לבחור איזשהו LG. מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם , אודה מאד על המלצה על מקום באיזור חיפה, שאפשר לקנות בו את הפיליפס 200w6cs בסביבות 1400 ש"ח או המלצה על מסך טוב אחר בתקציב דומה באיזור חיפה. תודה מראש למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ראיתי שיש את המסך Samsung 226BW ב1450 ש"ח. http://www.systec.co.il/site/index.asp?proID=589 זה שווה? (בבקשה להימנע מתגובות כמו "תחסוך עוד קצת וקנה 2007WFP בגלל שאני מאוד רציתי אבל התקציב לא מאפשר וגם לא יאפשר את המסך הנ"ל) וסתם שאלה, השולחן שלי די קצר (בעומק), זאת אומרת שאני יושב איזה חצי מטר מהמסך, האם כדאי שאקח את גרסת ה20" ?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לשימוש ביתי בעיקר סרטים, וצפייה ממושכת במסך, כמעט ולא משחקים,אולי פעם ב.... רצוי בצבע שחור באסה שאי אפשר להשיג את 971P Samsung בשחור עד עכשיו כל הLG, המג והסמסונג שראיתי?(בעיקר את הדגמים הפשוטים שלהם באיזור ה 1400 שקלים) הם עם צבעים בהירים מידי ויש כזה טישטוט כזה אפילו בשולחן עבודה, כיום יש ל19 אינץ' שפורפרת זה יכול להיות בגלל שאני לא רגיל למסכי LCD ? כואב לי העיניים רק מלהסתכל על המסכים הללו 5 דקות ועוד שאלה האם לא כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות מסך מחשב LCD שישמש אותי גם בתור מסך טלוויזיה ויחליף את הטלוויזיה הישנה שלי ? אבל נגיד 2407WFP Dell שנחשב בין המסכים הטובים בשוק מגיע רק ב24 אינץ' וזה דיי קטן למסך טלוויזה לחדר לראות סרטים וכאלה , נכון ? מישהו יכול להביע את דעתו ולע…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המסך Asus VW222U נמצא כרגע בהנחה של BUG בלי מע"מ ועולה 1377 ש"ח. כדאי לקנות אותו על פני SUMSUNG 206BW? מטרת המסך משחקים בלבד (אולי קצת עבודות טקסט), לא בשביל סרטים.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מסך LCD למחשב (בסביבות 2000 ש"ח), כאשר אני מייעד אותו למשחקים סרטים וטקסט (לפי סדר חשיבות). הבעיה היא שאני קצת מבולבל מכל מה שרץ בפורום. למשחקים ממליצים לרכוש את SAMSUNG 226BW לסרטים ממליצים את DELL 2007WTP ולטקסט צריך משהו אחר לגמרי. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר: 1. להסביר בבקשה אלו תכונות חשובות בכל קטגוריה. 2. האם יש מסך שיהיה טוב מאוד בכמה קטגוריות? אם לא, האם ההבדלים בין הקטגוריות יהיו משמעותיים? 3. .... וכמובן מה מומלץ לי לרכוש. תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הדגם הזה החדש עם תמיכה בHDCP ו2ms http://www.gamaoffice.co.il/products/95245
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אילו מסכים 19-20 אינץ באים עם פאנל טוב של PVA או S-PVA? אילו מסכים בגודל אז מומלצים בכלל?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. המסך שלי פתאום החליט להשתגע. כשאנימדליק אותו יש רעש כזה חזק שלא מפסיק, כמו הרעש הזה של הקליק שמדליקים את המסך? רק שהקליקים בקצב של 10 לשניה. המסך מאוד ישן, משהו כמו 7 שנים. ולכן החלטתי לקנות מסך חדש. שיהיה 19 אינץ', לא דק, כי אין לי כסף להשקיע ב19 דק איכותי. רק שטוח. מאיזה חברה מומלץ? יש דגם ספציפי שהוא ממש טוב? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני צריך כבל שמחבר בין המסך לתקע החשמל.. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי מסך 2007FP לפני כשבועיים ישירות מCMS (היבואן הרשמי). הגעתי השבוע מהצבא וראיתי כי המסך הוא אפור ולא שחור כמו לרוב האנשים וכתוב על גבי המסך 2007FPb מה זה אמור להגיד לי? ד.א., כיצד אני יודע איזה REV יש לי ואיפה ניתן לראות את ההבדלים בין הREV?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך 22-24 אינץ' שיהיה עם חיבור HDMI (HD FULL) המסך מיועד לגרפיקה,סרטים ובעיקר לשימוש בPS 3 התקציב הוא 4000-5000 ש"ח חשבתי על BENQ FP241W,מה אתם חושבים עליו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ביום רביעי קרה אסון, הופיע לי ריבוע ענקי בצד הימני העליון של המסך בצבע כחול, האומר לי שחיבור הקומפסייט לא מחובר וכפתוריי המסך חדלו מלפעול. כך זה התחיל... בזמן שאני עושה את צרכי היום יום שלי מול מסך ה2007FP, אני שם לב לטיפות מים על המסך, ודי גדולות! למזלי היה לי מנקה מסכים עם מטלית, מנקה אבק וספריי לניקוי LCD, אך לא מצאתי אותו... לאחר חיפושים ארוכים בבית במצב קריטי שהמים ישאירו כתם גיליתי שהמנקה היה ממש לידי, מתחתי בארון . נגשתי אל המסך והוצאתי את מנקה האבק, כיביתי את המסך (אך לא הוצאתי את מקור המתח ממנו) והתחלתי בניקוי הראשוני. ניקיתי מהמסך את כל האבק עד לגרגר האחרון, והתחלתי בריסוס. השתמשתי בכמות של חומר הניקוי, אשר נזל לתחתית מסגרת המסך (כמו כל חומר …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלשתי באתר של פאנאדס כדי להשוות בין מסכים דקים שונים שאני מתכוון לקנות בקרוב. ונתקלתי בחברה אלמונית (לכאורה) בשם EIZO שהמחירים על המסכים שלה ממש מטורפים: 8K ואפילו 10K על מסכים של 24" הנה לינק: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_43_1942 לכן רציתי לדעת מה כבר מיוחד במסכים של EIZO שהם עולים כל כך הרבה? הם מיועדים במיוחד לגרפיקה/עבודה מקצועית או מה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך LCD בגודל 17 אינץ' חדש וזול יחסית. המסך ישמש לעבודה משרדית וקצת משחקים (וגם הם בסיגנון Sims). בנוסף אין חובה לחיבור DVI, לעומת זאת הייתי רוצה שהוא יהיה אמין ומחברה טובה. על מה הייתם ממליצים? ראיתי את ה- LG L1719S, איך הוא למשל? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-