עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by roy7777777,

גם במסך CRT יש ניגודיות כמו בLCD? ואם כן כמה? וכמה עומד הMS בCRT על 0?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הזמנתי מסך חדש ( LG L1970HR ) כי זה היה כבר בלתי נסבל להיות עם ה15 אינץ' שיש לי עכשיו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי כרטיס מסך FX 5200 ולמיטב ידיעתי אין לי יציאת DVI . שאלות: 1. האם עם חיבור DVI אני אקבל תמונה יותר טובה מאשר עם חיבור אנאלוגי ? ועם כן אז האם ההבדל משמעותי? 2. האם קיים קשר בין כרטיס המסך שלי לבין איכות התמונה ? לדוגמא , אני מתכנן לקנות 6600GT (הכל בגדר רעיון עדיין) , אז האם עם ה6600GT תתקבל לי תמונה יפה יותר מאשר עם ה FX 5200 ? (בלי שום קשר לFPS היותר גבוה שיהיה לי במשחקים וכד' , אני מתכוון תמונה נטו , לדוגמא בדסקטופ .) תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by parker8,

יש לי התלבטות... מה יותר טוב בשבילי מבחינת איכות צפייה, וכמובן שימושים של משחקים וטלווזיה... כרגע יש לי מסך 17 אינץ' למחשב אמנם לא מותג, אבל הוא אחלה של מסך... חשבתי להוסיף טלווזיה לחדר בגודל של 26-27 אינץ'... (המלצה לאחת כזאת יהיה נחמד) או ללכת על המסך של DELL ה-2007, שהרבה בפורום ממליצים עליו, בגודל 24 אינץ'... הוא עולה בסביבות ה-5500 ש"ח... מה עדיף מבין שני האופציות? לשימושים של סרטים, משחקים וטלווזיה? כמובן כדי שאוכל לנצל את האופציה השניי אצטרך להוסיף למחשב כרטיס טלווזיה, אך זה מחוץ לתקציב.... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by shimon16,

מי מהמסכים הנ"ל יותר טוב? 740N של Samsung או LG L1752T הנתונים אמנם בעד הLG אך לא ראיתי המלצות על הדגם הנ"ל בפורום. מי משני הדגמים הנ"ל יותר איכותי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by miki26,

יש לי מחשב נייד שרצועה של ס"מ בערך בקצה הימני של התצוגה במסך ה LCD פגומה רציתי לדעת האם יש דרך כלשהיא להקטין את מסגרת התצוגה של המחשב כל שס"מ אחד או יותר מהיקף המסגרת לא ישתתפו בתצוגה כלומר להקטין את התפרסות התצוגה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by סער_שי,

חלקכם מכיר את הבעיה - בלוקיזציה מוזרה של הצבע (גוונים מסורגים) בעת תנועה. מה שעוד יותר מוזר - זה קורה גם כשאני מזיז את העיניים מהר על פני המסך, ולא רק כשיש תנועה על המסך עצמו. זה קרה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך אחר אבל זה לא עזר. שני כרטיסי המסך הם של MSI אז חשבתי אולי זו הבעיה. חיברתי למחשב אחר (אמנם - ישן הרבה יותר), וגם שם הייתה את הבעיה הזו. האם אף אחד לא נתקל בה? (האמת, קשה להבחין בזה, אבל בסרטים ותנועה מהירה זה מאוד בולט וקשה לי להאמין שמישהו לא עלה על זה)... מה שמוזר זה שהתופעה התרחשה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי, כאמור. אבל, למשל, במסך LCD של מחשב נייד של חבר שלי אין את זה. מאוד מוזר ומטריד. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by dorman2,

הבנתי ש EIZO מכוונים בעיקר לשוק של גרפיקה. האם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה במשחקים?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by קים,

איך אפשר לדעת את זמן התגובה של המסך אם היצרן נותן רק את ה - GTG? באתר היצרן של NEOVO מצויין שזמן התגובה של מסך neovo f-419 הוא 4MS (GTG). כאשר הכוונה אפור לאפור. איך אפשר לדעת את זמן התגובה האמיתי (ISO)? האם יש איזה מדד לפיו ניתן לדעת את ה - ISO של המסך לפי ה - GTG שלו? תודה על נחשול תגובותיכם המהירות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את החברה cmv האם כדאי לקנות את המסך chimei cmv 19 945a תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gotex,

מישהו יכול להסביר לי מה זה ניגודיות מסך

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לקחתי אותו היום בכדי לממש את האחריות, ונודע לי שהאחריות אינה תקפה על קצר, משום שהקצר הוא אשמתי, ולא אשמתם, התיקון יעלה לי כמו מסך חדש ככל הנראה... קרה למישהו מקרה כזה? אני לא יודע מה לעשות? מה כאילו לא חבל? המסך בקושי בן חודש, ואני רציני, אנלא יודע מה לעשות עם עצמי עכשיו =\ עלה לי 1450 שקל... אבא שלי חשמלאי, יש אפשרות שהוא יכול לתקן את המסך בעצמו? צריך טיפים מה להגיד להם, כדי שייתקנו לי את המסך, אני בבאסה אש... עריכה: אופס טעות שליי, תעבירו את זה לפורום תצוגה וגראפיקה... עריכה 2: שיואו, אבא שלי עבד עליי, הם הסכימו להחליף את המוצר בסוף, פיי כמעט ירד לי הלב (( לנעול...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by harel_22,

מהי החברה הטובה ביותר למסכי LCD ? האם Nu Tech או Samsung או אולי LG או חברה אחרת

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  13. אני רוצה משהו שאני אוכל לשים על הדיסק און קי שלי ולבדוק במקום (אני מתכוון לרכוש VX922) תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by ozwrx,

אני מתלבט בין מסכי אלה: מסך מחשב "19 LCD DVI רחב במיוחד ULTRA WIDE דגם 940BW תוצרת SAMSUNG אחריות 3 שנים! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=sam_940BW&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he# מסך מחשב ''19 LCD דק BENQ DVI 2ms דגם FP93GX אחריות 3 שנים בבית הלקוח! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=BENQ19-2MS&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=64&aff=Zap〈=he

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by סער_שי,

ובכן, הציעו לי לקנות מסך F900P ב-500 ש"ח. האם הייתם ממליצים ללכת על זה? (יש לי בנוסף מסך LCD L1970HR שאולי אני אמכור) בנוסף, חשבתי אולי להשאיר את ה-LCD ולהשתמש בשניהם. האם יש כרטיסי מסך שתומכים בחיבור אחד DVI ואחד VGA? לכרטיס שלי יש, למשל, את שתי היציאות... אבל האם זה אומר שהוא תומך בזה? ובנוסף - האם כרטיסי ה-HIGH END תומכים בכלל ב-VGA? כי לכל הדגמים שראיתי יש רק DVI X2, אבל אולי לא ראיתי נכון. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by a55af,

מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים מחברים את המסך LCD לכרטיס המסך עם כבל dvi וכמה עם כבל VGA. אני שואל את השאלה, כי שקניתי את המסך L1970HR הוא בא בלי כבל DVI רק עם כבל VGA. האם החנויות נותנות לכם כבל DVI שאתם קונים את המסך? או שאתם מתחברים לכבל אנלוגי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by RGod,

צריך המלצה למסך חדש LCD תקציב 1300 שח יצאות אנלוגי ו דיגיטלי תודה המסך בעיקר למשחקים יש לי 2 רעיונות samsung 740N 17 או LG 1719S מה יותר מומלץ??

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by yoniby,

אהלן, אני החלטתי ללכת על הסמסונג 730B (עשיתי בשכל?). כשהסתכלתי, ראיתי פתאום דגם דומה, 731B, שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה- 730B. לספק שלי אין את הדגם הזה, ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים. מישהו מבין? תודה, ושנה טובה.. יונתן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kisin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD למחשב. כרגע השימוש העיקרי שלי הוא לעבודה רגילה (תכנות, גלישה באינטרנט) ולסרטים. אבל אני מאוד רוצה גם להשקיע בכרטיס מסך בינוני ולהנות גם ממשחקים. יכולות PIVOT, או כל אפשרות להזיז את המסך, לא מעניינות אותי כי אני מאמין שברגע שהמסך ישב על השולחן הוא לא יזוז יותר לעולם (כמו במסך שיש לי היום). חיטטתי קצת בזאפ ומצאתי הרבה מסכים ואין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב. ואני ממש מבולבל איזה מסך לקנות (יותר מדי מבחר יכול לבלבל בן אדם ) השאלות שלי: 1. בשביל סרטים ומשחקים כמה ms צריך בלי שהתמונה תמרח? 8, 4 או 2? או ש2ms זה סתם הגזמה כדי לגרום לאנשים לשלם יותר על דברים שהם לא צריכים? 2. שמתי לב גם שהרזולוציה הטבעית של מסכי 19" היא 1280x1024. האם…

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by nissimtr,

שלום לכולם היום קיבלתי את הVP930, חיברתי אותו והתקנתי את הדרייברים ואת התכנה שבכותרת. הבעיות הן: 1) אפילו שכיוונתי בתכנה שהמסך יעבור לPIVOT לבד בצורה אוטומתית כשמסובבים אותו ב90 מעלות - לא קורה כלום. 2) בתכנה, כל הלשוניות חוץ מ-Options הן ב-Dimmed ולא ניתן להגיע לחלקים האלה. בטח לא עשיתי משהו נכון - אם מישהו יוכל לכוון אותי אשמח!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. התקציב הוא בסביבות ה2,500 ש"ח. והייעוד הוא משחקים וסרטים בעיקר - כפי שכתבתי בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by scot,

קיבלתי את ה- EIZO לפני מס' ימים ורציתי לדעת אם החיישן של האור המותקן בו עובד אוטמטית או שצריך להפעיל אותו בדרך כלשהי (כי לא שמתי לב שהוא עושה משהו) באמצעות הדיסק אולי? בנוסף , שמתי לב לכך שאין לי את כל אופציות התצוגה בתוכנה המצורפת (כמו c-booster )

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by Fungus Funk,

ה - BENQ נראה מרשים, גם יותר זול, [לדעתי גם יותר יפה]. מה אתם אומרים בכל זאת ?!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by _BooM_,

האם ניתן לצפות בטלויזיה עם כ. טלוויזיה (וממיר) דרך מסך LCD כגון ה-LG 1970HR ודומיו? האם ישנן בעיות בנושא הזה? או שזה יכול לפעול בהתאמה מלאה ובאיכות טובה? תודה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  25. האם זמן התגובה המוצהר של החברה יכול להיות שונה בין מסך למסך (מאותו דגם) בגלל בעיות ייצור? האם הוא יכול "להשחק" עם הזמן וככל שהשימוש במסך מרובה ככה הוא יינזק? והאם יש דרך לבדוק מה זמן התגובה של המסך? (תוכנה כלשהי)

• 2 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.