מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
כמו בפעם הקודמת שהתייעצתי פה, גם הפעם אני מחפש מסך מחשב נוסף. גודל רצוי הוא 23-24 אינץ'. שימוש: בעיקר משרדי (גלישה באינטרנט. צפיה ביוטיוב. עבודה עם מסמכים). אם אפשר שיתמוך גם בצפיה בסרטים FHD, מה טוב. מצאתי את המסך הזה (חיפשתי לפי מידע שמופיע כאן באתר) ובהתחשב בכך שהחנויות המועדפות עלי הן ksp או ivory, אז נכון לעכשיו זו נראית לי הבחירה הטובה ביותר (וגם יש פלוס של HDMI): http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1729..2241..424.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27058&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בכל אופן - אם יש משהו מומלץ יותר (בעיקר עכשיו בתקופת הבלאק פריידי), אשמח לשמוע המלצות. המחיר אגב - כמה שפחות (לא רוצה לנקוב במחיר, כי אני לא מבין בתמח…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה מסכי מחשב שמודגש שהם בפורמט הנ"ל. אשמח להסבר קצר מה היתרונות/חסרונות של המסכים האלו ומה ההבדל בינם לבין 16:10. האם קיימים מסכי 23 בפורמט 16:10 או שזה לפי ההידיון והחישוב רק 16:9?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני הרבה זמן כבר מתלבט עם לקנות מסך כי יש לי עכשיו מסך על הפנים. אז חשבתי לעצמי אם אני קונה, אז כבר משהוא טוב. קיצר מה שחשבתי זה מסך 120 או 144 הרץ שיתחיל מ 1000 שקל עד 2000 +-. לא מצאתי כול כך הרבה אפשרויות בארץ, אז אם יש צורך בהזמנה מי חול אז גם אפשרי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זמזום (חרישי עד בלתי נסבל) הנובע מספק-כח פנימי הוא נחלתם של מסכי מחשב רבים. ושמתי לב שיש מתאם בין גודל המסך לעצמת הזימזום. כבר היו על כך כמה דיונים בפורום בקשר למסכים שונים. לגבי ה U2410, באחת הביקורות שאני זוכר (מהאתר של דל) היה כתוב ש"בניגוד ל 2408WFP שזימזם, ה U2410 הוא חרישי". אבל כעת נכנסתי לקישור הזה שאלכס צירף: http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19314620.aspx , ושם כתוב שצריך לקבוע את הבהירות ל 76 לפחות ע"מ שהמסך לא יזמזם: איך המסך שלכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך בגודל 21.5 או פחות. שימושים: אני סטודנט ולכן 90% מהזמן זה לקרוא מסמכים, לגלוש באינטרנט וכו'. הערות נוספות: השולחן שלי מאוד צר ולכן המסך יושב קרוב מדיי, אני מחפש מסך כזה שיהיה ניתן להרחיק אותו כמעט עד הקיר. (אין לי אפשרות לתלות על הקיר, אחרת זה היה פותר הכל). בינתיים מצאתי את המסך הבא: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-22EA53VQ (עולה בארץ כ-940 ש"ח) מדוע הוא עולה 940 בעוד ששאר המסכים בגודל הזה לא עולים יותר מ-600? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז קניתי את המסך המדהים הזה אבל אני לא מצליח לבצע PIVOT. המסך מחובר ללפטופ מהסדרה DV2000 של HP. הכרטיס מסך הוא 945GM והמערכת הפעלה היא ויסטה אולטימייט. המסך מחובר דרך VGA ועובד ברזולוציה מירבית. התקנתי תוכנה בשם iRotate אבל גם היא לא מצליחה לסובב את המסך... עושה צליל של שגיאה אבל לא מציגה לי שום שגיאה.. ניסיתי לסובב אותו גם במצב של תצוגה דואלית וגם במצב של תצוגה ע"י מסך אחיד. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וכמו כן גם של המסך עצמו. אשמח אם למישהו יש איזשהי דרך לעזור לי לפתור את הבעיה כי הפייבוט היא אחת הסיבות המרכזיות שקניתי את המסך הזה. אני צלם במקצועי והרבה יותר נוח לערוך תמונות אורך ככה.. אגב מישהו ביצע כיול ע"י ספיידר ללא משחק בפרמטרים בOSD ויכול לשלוח לי את הפרופיל שהספ…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני קנייה של אחד משני המסכים הללו. לצרכים שלי ה2408 יהיה מצויין, אך השאלה היא איך ה2707 יהיה לעומתו? יש איזשהו פרט שבו ה2408 עולה על ה2707? (כמובן שהמחשבה על ה2707 הגיעה בשל הגודל שלו...) הצרכים הם: משחקים (FPS...), סרטים, HD וגלישה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בוקר טוב חברי הפורום אשמח להתייעץ איתכם בנושא הוספת מסך כמסך שני ובעתיד מסך שלישי מטעמי נוחות וגיימינג כרגע יש לי מסך של dell u2414h אני ממש מבסוט ממנו...האם יש טעם לקנות מסך qhd או uhd מבחינת כרטיס מסך יש לי כרגע msi gtx 970 4giga בעתיד אוסיף עד אחד ל sli בגדול השאלה הכי חשובה האם מסך מדגם שונה יפריע לשחק משחקים על 3 מסכים...? ואם יש לכם מסך מומלץ אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, הייתי מעוניין במסך תלת מימד כמה שיותר גדול עם20-26 אינט' במחיר של עד 1500 שקלים. צריך שיתמוך בתלת מימד ורצוי שיהיה FULL HD
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מסך LCD איכותי בתקציב של עד 1500 ש"ח השימושים העיקריים יהיו טקסט, אינטרנט, OFFICE ,תוכנות תיכנות , תמונות, מוזיקה סרטים מדיי פעם.... מה שבטוח לא משחקים מה יכול להתאים לשימושים אלו מישהו המליץ לי על XEROX- איך המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
דיברו המון על זה שהם 120 ואני בודק ב-info במסך וכתוב לי 67.5kHz 60Hz NP איך אני משנה ל-120?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור
-
לא הצלחתי למצוא באינטרנט תשובה לשאלה בנושא.. אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה נהדר, תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה http://www.spacenet.co.il/product.asp?id=906 אשמח אם תתנו חוות דעת על המסך בכמה מילים. המוכר אמר שהגודל 22 אינץ ועל האריזה כתוב 21.6 יש פה טעות או שככה זה?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה המסך הנפלא שלי שנמצא אצלי בחדר כבר 5 שנים (VIEW SONIC VA712) עבר קבורת כבוד צבאית. אכשיו אני מחפש מסך ובגלל בעיות תקציבים אני מנסה למצוא את המסך הכי זול שיש. בינתיים יש לי שני אפשרויות (או יותר נכון העדפות) הAOC F22 שקיבל תגובות מאוד חמות באינטרנט או BENQ G2020HDA שאהבתי אותו פחות אך יש לי כמה ??? לגבי החנות שמוכרת את הAOC F22, האם היא אמינה? מישהו קנה משמה? מה סוד המחיר (במקומות אחרים המסך עולה 700 ש"ח +) http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=118340&id=38758&fid=2347 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749678
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף לי לקנות ולמה? במה אחד יותר טוב מהשני? והאם יש להם חיבור HDMI? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך השבוע, כרגע יש לי DELL 2209WA והוא נראה לי טוב, אבל אני צריך עוד אחד, איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? השימוש יהיה לחבר אותו ללפטופ קטן, לעבוד איתו בעיקר בקריאת טקסטים רבים, ומדי פעם שימוש לצורך תוכנות גרפיקה, עריכת וידאו (לא באופן מקצועי), וצפייה בסרטים. הבנתי ככלל שהפאנל של ה 24 הוא יותר עדכני ואמור להתגבר על כמה בעיות קודמות, וגם שהוא לא משתמש ב PWM כך שסביר פחות שהוא יכביד על העיניים. לגבי ה U2312HM קראתי שרק בגירסת החומרה של A06 (שקשה לברר אותה מראש) ייתכן שאין PWM. אני רגיל ל 22" ולכן לא בטוח שיהיה לי קל לעבור ל 24", אני עובד על שולחן סטנדרטי בעומק של כ 75 ס"מ. אז מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך לעבודה גראפית וOFFICE. למה OFFICE? כי כשהמסך לבן, חשוב לי מאד שמכל כיוון אני אראה אותו צבע. ראיתי שיש מסכים שהפאנל שלהם בטכנולוגית IPS. עוד לא ראיתי במו עיני מסך כזה ואין לי מושג איפה אפשר, אבל זאת לא השאלה. באחת מרשתות החשמל ראיתי מסכי LCD שהם גם TV. נתקלת במסך של LG מדגם M228WA. כעיקרון, שמתי לב שבניגוד למסכי מחשב, במסך טלויזיה LCD, גם כאשר מביטים מהצד, איכות התמונה לא יורדת. נראה על פניו שמסכי הטלויזיה LCD טובים בהרבה ממסכי המחשב LCD!!! בדקתי פרטים על המסך במדובר של LG, וראיתי שהוא מבוסס על פאנל TN ולא IPS. איך זה ייתכן שמסכי LCD TV טובים יותר? והאם כדאי לרכוש אחד כזה כמסך מחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי קיבלתי מסך 19" של LG R1900 איך המסך? ממה שהתרשמתי הוא מעולה אבל אני מעדיף שאני אקבל גם חוות דעת של מקצועיים בתחום תודה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD NU 19 דגם : L921G משהו במסך מאוד מוזר אני יודע שמסכים יקרים עובדים על 100HZ ויותר והמסך שלי היה על 60HZ וראיתי שרשום בווינדוס שאפשר לעלות אותו עד 120HZ שהעלתי אותו ל 120 הייתי בטוח שהמסך יתכבה אבל לא המסך נמצא כרגע על 120HZ איך זה יכול להיות ? אולי זה באג במערכת ההפעלה ? הכרטיס מסך מובנה ATI X1150
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך מסך לעבודה משרדית נטו. תקציב עד 500. עד 19". אין טעם בגדול מזה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חבר שלי כתב תוכנה נחמדה שאמורה לאפשר לכם להשתמש בחלקים מהמסך שלכם בשביל תוכנות קבועות, בלי שחלונות אחרים יסתירו להם והם יסתירו לאחרים. הוראות הפעלה פשוטות, בחרו חלון, קבעו את הגודל שלו ולחצו CTRL-F1 להפעיל, להורדה ופרטים: http://tom.zickel.org/splitmonitor/
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-