מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך LCD בגודל "19, עם רזולוציה אופטימלית של 1280X1024, וקצב ריענון של 75Hz. חשוב שיהיו גם כניסה אנלוגית וגם DVI. פחות חשובה התגובתיות (המסך לא מיועד למשחקים) אבל ממש חשובה איכות התמונה ואיכות הצגת הצבעים. המסך מיועד למחשב דיי ישן (ולכן הדרישות המאוד מסויימות לרזולוציה ולקצב ריענון - המחשב לא תומך במשהו אחר) אך זהו מחשב חזק מאוד יחסית, שעלה בזמנו הרבה מאוד כסף, ולכן אני מצפה לעוד שנים של שימוש בו. למקרה שיהיה לי גם מחשב חדש יותר בהמשך אני רוצה שתהיה במסך גם כניסת DVI. יש המלצות למשהו כזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי VX924 של VIEWSONIC מסך בסט אבל מה... נכנס לי חרק קטנצ'יק למסך.. הסתובב כמה ימים ומת פחות או יותר באמצע עכשיו אני לא יודע מה לעשות באינטרנט אין הרבה מידע לגבי זה.. :s05: הוא מסתיר כמה פיקסלים... בערך 5-10 אבל הוא לא נופל...! יש למישהו רעיונות... זה לא שהוא מפריע זה סתם מציק ומבאס שיש מסך חדש יחסית אבל עם חרק תקוע מה לגבי אחריות... תופסת במקרה הזה? (קניתי בקיי אס פי ועדיין לא דיברתי איתם) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה מבעלי ניסיון עם המסך על כיולו, בעיקר למישחקים. תודה
-
- 26 תגובות
- 9k צפיות
-
-
במסך שלי - VW222U - הרזולוציה אמורה להיות 1680X1050. הבעיה היא שאתרי אינטרנט וטקסט נראים מאוד קטנים בה. בהגדרות הרזולוציה שינתי את היחס ל-768X1280 וזה נראה קצת יותר טוב (אם כי פחות חד). 1680X1050 זה יחס של 1:1.6 בעוד ש-768X1280 זה 1:1.666, כך שזה לא שינוי אופטימלי. יש איזושהיא תוכנה או איזושהיא דרך להגדיר רזולוציה מדוייקת אחרת מההגדרות של הכרטיס מסך? נגיד 1280X800 (יחס של 1.6)? או כל יחס אחר של 1:1.6? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה, ברשותי LG L204WT. די ישן, 20.1" רחב בעל רזולוציה של 1680*1050. לאחרונה המסך החליט לעשות קצת בעיות, אם אני סוגר אותו ומשאיר אותו איידיל הרבה זמן, ההדלקה אחרי נעשית בעייתי מאוד, לוקח לפעמים עד כ-10 דקות עד שהמסך עולה. לכן החלטתי שהזמן להחליף. אני מעוניין במסך LED ואני מתלבט בין 2 דגמים של 23", האחד של Samsung XL2370 והשני LG E2380V. עכשיו שניהם 23", Full HD, אספקט רטיו 16:9. ההתלבטות שלי, היא בעצם האם ללכת על מסך כזה רחב / גדול. אני משחק הרבה, רואה הרבה סרטים, אז בגדול זה טוב לי. אבל מסך גדול אומר רזולוציה כבדה יותר למשחקים, כרגע יש לי Radeon 4870, שאומנם הוא לא מוגדר כרטיס חלש חס וחלילה, אבל הוא כבר מתחיל להראות את גילו. אני כן לוקח בחשבון את העובדה שיב…
-
- 31 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
כדאיי לקנות?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=604&scat=220&tcat=
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך המלצה על מסך איכותי וטוב, כרגע אני לא ממש יודע האם כדאי לי לבחור 19', 20', או 22'. אני עוזר לחבר קרוב בהרכבת מפרט, השימושים העיקרים שלו הם: אינטרנט, office, ומשחקים, הבחור לא ממש גיימר אבל הוא חולה על cod4 ככה שאני מאמין שברגע שהוא יקבל את המחשב הוא ירוץ לשחק ב-cod. וכמו שאתם יודעים...... מכאן המחלה של להיות גיימר רק מתחילה. כמו כן אני מאמין שהוא ירצה גם לראות סרטים על המחשב...... הרי אם כבר קונים מחשב חדש אז למה לא לנצל אותו עד הסוף.... לא?! ולכן אני ממש מתלבט איזה מסך להמליץ לו, אני משתמש כבר מספר חודשים ב- ViewSonic vp930 ואני ממש מבסוט עליו (למרות שאני לא רואה בו סרטים) ראיתי הרבה תגובות טובות על האסוס MW221C אבל ככל "שחפרתי" יותר גיליתי שזה …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך LCD 19 או LCD 17. התקציב בין 700 ל 1000 השימוש יום יומי (משרדי בעיקר), עבודה ממושכת מול המסך, פחות משחקים. איזה חברות ממומלצות? איזה דגמים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, היום התחדשתי לי בממיר חדש, כאשר חיברתי אותו למסך אותו ציינתי ליציאת ה S-Video שמתי לב כי בכל ערוץ כלשהו בצד שמאל למטה ישנו פס אופקי אחד עד אמצע המסך בערך ולפעמיים הוא משתנה בהתאם לצבע הנמצא בערוץ. יש לציין שביצעתי את הדברים הבאים: 1. החלפת כבילה וניסיון חיבור ליציאה אחרת (RCA) ולא SVideo. 2. החלפת הממיר וחיבור ה DVD. 3. ביציאה DVI ו VGA תופעה זו אינה קיימת. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה והאם יש צורך להחליפו כמו כן אשמח אם למישהו יש את המסך 27 אינטץ ויכול להעיד כי תופעה זו קיימת / לא קיימת אצלו בברכה,
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין שני מסכי המחשב הללו. האם יש המלצה? איך בוחרים? המחיר דומה (30 דולר הבדל), ואני ממש מתלבט איזה להזמין. אנא עזרתכם! תודה http://www.shopping.hp.com/product/display/display/1/storefronts/WH344AA%2523ABA http://www1.euro.dell.com/il/he/business/monitor/monitor-dell-p2411h/pd.aspx?refid=monitor-dell-p2411h&s=bsd&cs=ilbsdt1
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC הסבר שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC את המאמר הזה עזר לי אדם בת"א לכתוב המאמר אמור לעזור לאנשים לנצל את האלמנטים שמסך שלהם מציע . להבין מה זה תקן HDMI 1.3 , להבין מה נותן מעבד צבע 16 BIT ונגזרות נמוכות יותר למסך LCD . המאמר מתייחס בעיקר לטלוויזיות מסוג סמסונג דגם 4661 או המקבילים שלה שישנם בארץ M81 וכן חלק מדגמי R81 (בחלק מהאלמנטים ) יתכן שגם דגמי סוני חדשים תומכים באלמנט זה . במאמר זה תלמדו לבדוק באופן כללי מה צריך לברר כדי לקבל טלוויזיה שתומכת ב- xvYCC ואגע בקצרה כיצד ליעל פעולת xvYCC לפני כמה ימים העליתי שאלה באתר זה ,מה זה 16 BIT שמוציאה טלויזיה סמסונג 4661 http://www.crutchfield.com/S-aU9mNATrXt ... NT4661#Tab ? לא …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לשני מסכי "L204WT בחיבור VGA ו DVI עם כרטיס מסך GeForce 6600. המקסימום שהויסטה נותן לי להגיע זה1440X900 1. איך זה יכול להיות? שני המכשירים מסוגלים ליותר... 2. אני יכול לראות סרטים ב High Definition עם זה?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
למה הכוונה רזלוציה?? מה זה נותן יותר צבעים או מה?? תסבירו טוב בבקשה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה ! בשעה טובה התחדשתי במסך Samsung C27HG70, הוא מחובר כמובן לGTX 1080 יש בWINDOWS אפשרות להפעיל HDR - כשאני מפעיל אותו - כל הצבע הופך לדהוי אשמח להמלצה כיצד לפעול. יש לציין שהמסך הוא 10BIT ותומך בHDR.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למעשה כבר שאלתי את זה כאן אבל לא קיבלתי תשובה.השאלה היא לגבי מכלול הצבעים המורחב שלו ולמה זה בכלל טוב. השימושים שלי הם אינטרנט וסרטים פה ושם,אבל האם אפילו לצרכים לא מקצועיים אלו עדיף מכלול צבעים סטנדרטי?.. מה זה אומר?... האם בגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אראה צבעים לא נכונים? ומה עם תמונות שצולמו במצלמה דיגיטלית? אגב,אם מכלול מורחב לא מתאים אפילו לצרכים די בסיסיים אלו,אז בשביל מה בכלל דל טרחו ושינו את זה? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, קראתי כמה וכמה נושאים בקטגוריה הזאתי אבל לא מצאתי משהו שממש עונה על השאלות שלי. אני רוצה להיפטר מאחד המסכים שלי שבגודל 19" ולהוסיף עוד מסך בגודל של 23-24". כמובן שאני שם לב שהמתחרה הבולט פה הוא הDell LED U2312HM, ואני מבין שבמחיר שלו (900 ש"ח) הוא המסך הכי משתלם בשוק, אני צודק? אז יש לי כמה שאלות לגביו ולגבי מסכים באופן כללי: 1) יש לי מסך Samsung 2333HD שידוע בפאנל נחות יותר, אבל הוא גם משמש לי כטלוויזיה ואני מרוצה מהצבעים שלו. למרות שבטלוויזיה יש לו צבעים פחות נוחים וטבעים מאשר כשהוא עובד על המחשב. השאלה שלי היא מאוד פשוטה, עד כמה ההבדלים יהיו בולטים אם אוסיף פה את המסך של דל? שניהם יראו אותו הדבר או שלדל יש צבעים הרבה יותר חדים וברורים? ובנוסף, אם אני מסלק …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול מסך חדש (Lenovo LI2264D ) שחיברתי אותו למחשב והגדרתי אותו ברזולוצייה המתאימה (1920X1080) התמונה הופיע התוך מסגרת שחורה כאילו המחשב לא מנצל את כל גודל המסך שיניתי את ההגדרות בכרטיס מסך ובמחשב הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ועדיין נשארה מסגרת שחורה סביב המסך מישהו יודע איפה הבעיה? (כרטיס מסך ATI Radeon HD 4250)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
sorry but i dont have hebrew on this comp. i need to find the best screen in about 1.1k,for a new comp im about to buy. it will be 19 inches.. thanks for your help
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המסך apple cinema 27" (הוא עדיין לא ברשותי) אני עובד עם PC בעל כרטיס מסך GeForce 660ti האם צפויה לי בעיה בחיבור המסך ? הבנתי שהמסך מתחבר בחיבור mini Display Port ובכרטיס המסך שלי יש כניסה שנקראת Display Port (בלי mini), זה אומר שלא תיהיה התאמה? ואם לא, איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש? תודה!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
fujicom fj2430 led ראיתי אותו בחנות ורואים מעולה יחסית למחיר של 750. מה שמרתיע אותי זה החברה.. איך החברה הזאת?? אמינה?
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, האם גם במסכי מחשב יש נוסחא לחישוב מרחק צפייה מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שאני קורא שקט פה בפורום, ואני באמת נהנה מכל רגע המון דברים שלא ידעתי על מסכים - בעיקר סוגי הפאנלים. ביום שישי התפרסמה כתבה ב- "ממון" של ידיעות אחרונות עם השוואה בין מסכים. (אם היה לי סורק הייתי מעלה אותה לפה) ציטטתי את ההשוואה בין המסכים (השמטתי את השניים האחרונים שקיבלו ציונים נמוכים). מה שקצת הפתיע אותי שמסך ה- LG עם פנל IPS קיבל דרוג נמוך עם תלונה על איכות התמונה הכתבה היא של שושנה חן. הבדיקה נערכה בסיוע שלומי עמיצור, עורך אתר WiseBuy שבבעלות זאפ. גד גניר, עורך התוכן בזאפ, וארז יניב, מומחה בתחום המחשוב והרשתות. סמסונג BX2235 - מחיר: 822יתרונות: איכות התמונה הטובה ביותר, הצבעים החיים ביותר. רמת הבהירות טובה מאוד ואיכות התמונה בוידאו …
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אחרי 9 שנים בערך נשרף לי אתמול המסך (19 אינץ CRT של MAG) :'(. אז החלטתי ללכת על מסך 20-22 אינץ', השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים, סרטים, קצת משחקים וטיפה עריכה גרפית. ממה שהספקתי לקרוא על הפאנלים השונים אני חושב שפאנל S-PVA הכי יתאים לי (אם אתם חושבים אחרת אני אשמח לשמוע). כמו שכתוב בכותרות אני מחפש מסך ברוחב רגיל (עבדתי לא מעט עם רחבים ולא אהבתי) בתקציב של 2000 ש"ח בערך, אבל אם באמת שווה לשלם עוד איזה 300-500 ש"ח בשביל מסך טוב יותר, זה לא בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-