מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי מסך חדש, MAG BK24FHD,שמחובר אליו ממיר HD עם כבל HDMI-HDMI,ומחשב עם כבל HDMI-DVI. טלוויזיה רואים מעולה,FHD,אין טענות. המחשב לא רואים טוב בכלל. הצבעים לא טובים,מטושט וכו',ואני לא מצליח לסדר את זה בהגדרות.. יש למישהו פתרון? יכול אולי להיות שהבעיה היא דווקא בכבל,ובגללו לא רואים טוב? המסך מחשב הקודם היה 22" של LG,וראו בו לא רע בכלל. (המסך הוחלף עקב צורך בFULL HD ולשם חיבור ממיר HD למסך) תודה,בעז
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי על ה DELL הרבה ביקורות טובות, אבל 24" קטן לי (זה מסך לגרפיקאי). המלצות למסך מקביל בגודל 27"? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו איך הוא? המחיר שבו אני קונה אותו הוא 1100.. אני רוצה אותו למשחקים וגלישה באינטרנט. BTW הוא לא בהיר מדי?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה במהלך החג, והתכנון שלי הוא כזה: במקום לקנות טלוויזיה יקרה שאני כנראה לא אשתמש בה בכלל, חשבתי על לקנות מסך נחמד ואיכותי, שישמש לי גם למשחקים וגם לסרטים (720p). ה-catch הוא, שאם אני רואה סרט, אשמח להשתמש בו כמו בטלוויזיה - שמים סרט במחשב, עושים full screen, ואז הולכים לשבת על הספה (שנמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב). יש חיה כזאת? ברור לי שכדי לקחת מסך שעומד בציפיות, אני צריך לפחות 22 אינצ', אבל האם גודל שכזה גם יספיק? איזה דגם שווה לקחת שמתאים גם לסרטים במרחק כזה, וגם למשחקים? ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך בכ-200 ש"ח. שווה לציין אם העלאת המסגרת בסכום גדול יותר תשפר ברמה ניכרת את חווית הצפיה והשימוש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:lamer: אני מבקש עזרה דחופה, אני בדרך לקנות מחשב, ואין לי מסך. דרוש מסך טוב לעבודות גרפיות ותלת מימד. מה מומלץ עד 1500ש"ח
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מסך 24 אינץ LED עכשיו זה מסך מחשב חיברתי אותו באמצעות חיבור HDMI לכרטיס שלי שהוא radeon 6970 2GB. עכשיו אני רוצה להשתמש ברזלוציה של 1920-1080 עכשיו שאני מגדיר את הרזולוציה הזו הוא לא מציג לי אותו על מלוא המסך, איך אני מסדר את זה בכדי שהוא יציג לי מסך מלא? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בעבודה מעוניינים לקנות לי מסך 24" כאשר בבית אני עובד עם 2 מסכים של 27". רוב העבודה שלי היא כתיבת מאמרים ב-Latex, גלישה ומעט כתיבת קוד. האם לדעתכם כדאי לי ללכת על מסך 16:10 או 16:9? מה ימקסם עבורי את משטח העבודה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך איכותי בגודל שבין 23 ל-25 אינץ אבל שיכלול מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ומאד ישמח אם יכלול כניסות usb אבל זה כבר פינוק ולא חובה. כמו כן שיכלול חיבוריות hdmi אשמח להצעות המלצות שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך חדש LCD תקציב 1300 שח יצאות אנלוגי ו דיגיטלי תודה המסך בעיקר למשחקים יש לי 2 רעיונות samsung 740N 17 או LG 1719S מה יותר מומלץ??
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם שווה את הכסף עבור פאנל ה-PVA ביחס ל-TN? האם הוא תומך בתקן VESA לתלייה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים.... הייתי מעדיף שתמליצו לי על חנויות בדרום כגון IQPC או אייבורי. תקציב רשמתי בכותרת הייתי מעדיף עד 1100 אבל אם זה יהיה שווה את זה אז אני יוכל עד 1200. כמובן שיש העדפה לWS. בנתיים השניים שחשבתי עליהם זה : LG 1953TR לבין- DELL E198WFP אם תוכלו בבקשה לתת לי גם כמה עצות ברכישת מסך, כך שכאשר אני יהיה בחנות שלא ינסו לקמבן אותי או לדחוף לי מסכים שאני לא צריך. תודה לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך למחשב שיתאים גם לטלויזיה (שימוש עיקרי טלויזיה) אני רוצה משהו כמו 24-26 אינץ במחיר עד 2000 שקל. לא יותר יש המלצות ואם כן מאיפה? אודה לכם על התשובה ואם תתנו לי מקום (חנות) שבה אוכל לקנות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין מסך סמסונג p2370 לבין xl2370 ? בארץ ראיתי רק את P, אבל בCNET יש סיקור חיובי מאוד לXL. http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-xl2370/4505-3174_7-33683882.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בארץ מוכרים רק את הVP930-3 והאם ההבדל בינו לבין הVP930 הרגיל במשחקים הוא גדול, כי ראיתי בביקורת של בגירה שיש הבדל בין המריחות, אני רק לא יודע עד כמה הוא משמעותי ושמים לב אליו כשמשחקים.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות להחליף את ה-20 אינץ' שקנו לי בסאמסונג המדובר. אני רואה עליו המון המלצות אבל אני מפחד להחליף כי ברגע שאני יחליף לסאמסונג אופציות ההחלפה יצטמצמו(סיפור ארוך) ואני כנראה יצטרך להישאר איתו יש על המסך ביקורת מקצועית ? חפרתי בגוגל, בפורומים ובאתרים שאני מכיר ולא מצאתי כלום, רק ביקורת אחת מתורגמת אבל ללא בדיקות מקצועיות אלא יותר ביקורת בסגנון חוות דעת והתרשמות. אם לא, מי שיש לו את המסך יכול לענות לי על מספר שאלות- האם המסך מרצד ברזולוצית הנייטיב שלו ? איך האחידות של הבהירות במסך ? איך המסך מתפקד במשחקים מהירים ? איך התמונה שלו בסרטים ? תודה מראש, לירן.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל לינקים וכמובן אשמח לשמוע אם מישהו מהפורום קנה אותו ומרוצה או לא מרוצה ממנו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מסך Dell 2007FP איך מגדירים במחשב שהוא יזהה אוטומטית באיזה מצב המסך נמצא? כלומר אם אני מסובב את המסך ב-90 מעלות אז שהמחשב ישנה אוטומטית את הרזולוציה, במקום שאני כל פעם אצטרך להיכנס להגדרות הכרטיס מסך וישנה שם. דרך אגב יש לי כרטיס מסך GF FX5500. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה בבחירת מסך במחיר טוב.. ראיתי את המסך של סמסונג 226BW מה אתם חושבים עליו? אולי יש משהו יותר טוב? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
למישהו יש את המסך הזה או אולי מכיר את יתרונות חסרונות? אני חושב לקנות כי נכנעתי לחכות לdellwfp2007 שלא יגיע כבר.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך הזה ביחד עם המחשב החדש ויש לי כמה שאלות: 1)האם כשאני ירצה לגלוש סתם באינטרנט אני יוכל לסדר את המסך שיהיה למשל בגודל של 19 אינץ'? 2) האם המסך הוא טוב לצפייה בסרטים ולשחק במשחקים? ראיתי פה כמה נושאים שבהם אנשים לא כל כך מרוצים מהמסך ובגלל זה עלו לי השאלות.. בגדול המסך נראה לי סבבה והמחיר די הוגן אז רציתי התייעצות אחרונה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש והתעניינתי במסך הזה - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474. אינני מבין הרבה מאוד במסכי LCD אך בדקתי במפרט הטכני של המסך ומסתבר שהוא תומך ב DVI, מה שהיום (לפי מה ששמעתי) מאוד חשוב כאשר קונים מסך LCD. המסך ישמש בעיקר לעבודה על המחשב ולעיתים רחוקות יכול להיות שגם למשחק. השאלה שלי היא כזו, האם כדאי לקנות את המסך הזה אשר מחירו הוא 1223 ש"ח ? (כוונתי היא גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכותו של המסך).
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בביקורת זאת נבחן מסך שולחני עדכני שמתיימר להיות בין המשתלמים ביותר בקטגוריה שלו, עם מספר תכונות מבוקשות מאוד בתג מחיר שפוי לשם שינוי - בואו לגלות האם ניתן לאכול את כל העוגה וגם לשמור עליה שלמהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך מחשב שיש לו גם VGA וגם HDMI.. עם ה-VGA הוא עבד יפה מאוד והכל אבל הכבל נדפק והחלטתי לקנות HDMI, חיברתי את הכבל שמתי את הרזולוציה המקסימלית של המסך שאמורים לראות בה הכי טוב אבל אני רואה את המסך מתושתש קצת.. איך אני מסדר את זה? אהה ודרך אגב אם זה משנה ישלי Windows 7 Ultimate
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין כמה דגמים של Eizo, כאשר הצרכים שלי הם כאלו: 1. כיסוי טוב של מרחבי צבעים sRGB/ Adobe להצגה ועריכה של תמונות באיכות ודיוק מקסימליים. 2. זמני תגובה מספיק טובים גם כדי להינות מסרטים ומשחקים ללא מריחות. 2431 - מומלץ כאן בפורום, כיסוי סביר של sRGB אבל לא של Adobe. זמני תגובה מוטלים בספק.. 2441 - שיפור בכיסוי מרחבי צבע, זמני תגובה עדיין לא להיט. כניסת HDMI (יתרון בעבודה עם Live View בצילום) 2442 - נראה לי הכי מוצלח, כיסוי טוב של מרחבי צבעים, זמני תגובה טובים, כניסת HDMI 2461 - ליגה אחרת של כיסוי צבעים. זמני תגובה לא משהו, אין HDMI אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-