עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני קונה מחשב לחבר שלי, שלא כ"כ מעניין אותו "הכי טוב" ולא יראה הבדלים בין מסכים טובים ופחות טובים. אני עורך וידאו וגרפיקאי,ולי יש זוג מסכים שאז עלו לי 7000 שקל,(VIEWSONOC) והם באמת טובים. החבר לא צריך את זה. תקציב מחיר סביב 1200 שקל. שימושים- אינטרנט, קריאה, אופיס, קצת סרטים (ממש קצת,אולי), אולי משחק אחד או 2 בעתיד... הקנייה תיהיה מ"לוגיק". http://www.pclogic.co.il/ אני רואה שאתם ממליצים על "זירוקס 91D". לא מכיר לא ראיתי ולא שמעתי... מה רע במסכים של LG? סמסונג? (בטווח מחירים הזה) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  2. יש כאן מלא המלצות עליו אבל לא ייתכן שאין לו חסרונות (פרט אולי לגודל פונטים שצויינו), מישהו יכול לציין ממה הוא לא מרוצה במסך זה או פחות מרוצה? כמובן גם האם אתם יודעים איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by oudyeh,

אז קניתי את המסך המדהים הזה אבל אני לא מצליח לבצע PIVOT. המסך מחובר ללפטופ מהסדרה DV2000 של HP. הכרטיס מסך הוא 945GM והמערכת הפעלה היא ויסטה אולטימייט. המסך מחובר דרך VGA ועובד ברזולוציה מירבית. התקנתי תוכנה בשם iRotate אבל גם היא לא מצליחה לסובב את המסך... עושה צליל של שגיאה אבל לא מציגה לי שום שגיאה.. ניסיתי לסובב אותו גם במצב של תצוגה דואלית וגם במצב של תצוגה ע"י מסך אחיד. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וכמו כן גם של המסך עצמו. אשמח אם למישהו יש איזשהי דרך לעזור לי לפתור את הבעיה כי הפייבוט היא אחת הסיבות המרכזיות שקניתי את המסך הזה. אני צלם במקצועי והרבה יותר נוח לערוך תמונות אורך ככה.. אגב מישהו ביצע כיול ע"י ספיידר ללא משחק בפרמטרים בOSD ויכול לשלוח לי את הפרופיל שהספ…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. מה ההמלצות שלכם. הם כדי לחשוב על PLAZMA ..בקיצר כל מה שאתם הייתם חושבים לעשות ..אולי אפילו מוותרים על כמה INCHIM בשביל איכות. תקציב עד 9,000 ופחות.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. המחיר עליה ירד לאחרונה.האם יש מתחרות רציניות במחיר הזה?(עד 5000). http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3488#

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. אני רוצה לדעת למה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR זול יותר מהחדש שבשתי מידות קטן יותר... ואם אפשר גם, כמה זה משתלם לקנות את המסך הזה... תודה בראש

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. הדגם FP222W "22 של BENQ

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by evy_s,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בשבוע הבא את המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט , אופיס , ותוכנות עריכת מוזיקה. לגבי התוכנות עריכה אני מתאר לעצמי שלא תהיה לי בעיה לעבוד עם מסך רחב, השאלה שלי היא איך נראה דף אינטרט למשל על מסך רחב? רואים אותו על כל המסך והוא פשוט רחב יותר או שהוא נראה כמו במסך רגיל ובצדדים פשוט אין כלום? אני רוצה מסך כמה שיותר גדול אבל התקציב שלי מוגבל כרגע וזה מה שמצאתי, כל המסכים הגדולים עם pivot הם ממש יקרים! נ.ב מישהו מכיר את המסך הזה ויכול לפרט עליו קצת? כי אין יותר מידי ביקורות עליו... תודה...

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  9. כלומר לקרוא ברור וכל זה.. האם המסך הזה יותר טוב מ- Samsung 930B?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. יש כזה דבר באיזור המרכז? ככה שאם אני יבוא עם כמה שמות של מסכים ואחד לא יהיה במלאי...אז יהיה את השני ואם יש שם מסכים בתצוגה בכלל טוב :} תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by Galit17,

שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. חודש המלאי ב-KSP של המסך VS VX922 פעם אני זוכר שהרבה היללו אותו, והרבה קנו אותו המחרי שלו פעם עמד על יותר מ-1700 ש"ח.. עכשיו המחיר שלו 1540.. מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by zaphod,

VX2025WM Viewsonic (כתוב ב zap שיש לו פאנל p-mva) מול 2007WFP Dell (שלא כתוב סוג הפאנל) מאחר והמחירים פחות או יותר זהים הייתי שמח לשמוע ממישהו שהוא לא מוכר בחנות שרק רוצה לדחוף לי משהו. אני מחפש מסך 20 wide שלא יעייף לי את העיניים בכתיבה וקריאה, וגם יפנק ב wide בסביבת עבודה רחבה וסרטים. השימושים ע"פ סדר חשיבות יורד: כתיבת טקסט וקוד תוכנות גרפיקה סרטים משחקים כמו כן אשמח לדעת מבין ה 2 הנ"ל אם יש עוד אלטרנטיבות באותו סדר גודל מחיר (גג עד 2500), שמתאים לדרישות שלי . ואם אפשר עצה אחרונה, מקום שבו ניתן לקנות את המסך שיתן לי אופציה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Elad91,

רציתי לדעת האם בארץ מוכרים רק את הVP930-3 והאם ההבדל בינו לבין הVP930 הרגיל במשחקים הוא גדול, כי ראיתי בביקורת של בגירה שיש הבדל בין המריחות, אני רק לא יודע עד כמה הוא משמעותי ושמים לב אליו כשמשחקים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by gesha_s,

אני מתלבט בין כמה מסכים: SAMSUNG 940w (שזכה לתשבוחות בtomshardware) LG l194wt שנראה לי טוב אבל לפי מה שהבנתי יצא יותר יקר כי צריך לחפש חנות של משווק מורשה. BENQ FP92W שגם נראה לי טוב 20" dell e207wfp lg l204wt עדכמה שווה להוסיף עוד בערך 400 שח למסכים של 20 וגם האם בטוח לקנות באייבורי את מסכי הLG כי הם עובדים עם המשווק לפי מה שאני יודע כולם TN אך זה בערך התקציב שלי ואני צריך את המסך לסרטים ועבודות ולא משחקים במסך 203B אמרו לי שיש מצב שהיה לי GHOSTING בסרטים (סתם מידע) וזה בעיה כי רוב האפליקציות מחוץ לסביבת windows זה סרטים. תודה ואם יש המלצות למסך אחר דומה גם טוב

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. 226BW samsung או dell 2007fp\wfp ?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by kobim,

אני צריך מסך למשחקים אבל התקציב שלי לא מאפשר לעבור את ה-1200 ומצאתי את שתי אלו: LG L1770HQ : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=415614 Samsung 731BF : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=425549 את ה-LG אפשר לקנות ב-1000 לכן אני לא יודע מה יותר טוב..... אשמח גם אם תסבירו את המלצותיכם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by p1mp,

מחפש דעות לגביי המסך הזה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=15634 האם שווה את הכסף ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by mz155,

אני זקוק שתמליצו לי על מסך lcd טוב למשחקים בתקציב 1700 ש"ח.. תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחר קריאה של החומר בפורום הבנתי שמסכי ה-VA יותר טובים מה-TN ובעיקר לטקסט. אני מחפש מסך לטקסט (בעיקר אינטרנט) במחיר של 1000-1200 ש"ח , קיים??? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  21. אני רוצה לנצל את פונקציית ה-pivot של המסך הרחב, כדי לקבל מרחב אנכי גדול יותר לעבודה עם טקסט. השאלה היא עד כמה המסך הזה מתאים לעבודה עם טקסט? תגובות כלליות על המסך גם יבורכו. תודה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by boim,

אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 3 מטר (אם יהיה רק 5 אז גם טוב..) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר נורמלי? אני לא מחפש כבל בכמה מאות שקלים שאפשר למצוא בחנויות קולנוע ביתי..

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. אז ככה יש לי מסך Samsung, Syncmaster 931bf והשאלה שלי היא האם זה פולט קרינה? הראייה שלי כבר קצת לקוייה ויש לי משקפיים(המספרים סתם אם מישהו רוצה לדעת שבעין שמאל יש לי -1.5 ובעין ימין -1). האם מהמסך הזה הראייה יכולה להתדרר? והאם כדאי להרכיב משקפיים גם כשאני ליד המחשב?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by ydca,

לאחר בדיקה וחיפוש בפורום ה'מלומדים' הזה, נראה לי שבתקציב שלי ולצרכים שלי, מסך זה יתאים לי, אלא שמחלק מן התגובות אני למד שהמסך כפי שהוא מגיע מהקופסה אינו מוגדר טוב וצריך כיוונים וכייול. העניין הוא שאני חושש מזה שלא אסתדר עם הגדרותיו ואינני מקצועי! האם יש לי ממה לחשוש או שזה חשש מוגזם? יש דרך להתגבר על זה? לחילופין אשמח לשמוע על המלצות אחרות סביב סכום זה, שימושי העיקריים הם: סרטים וטקסט, ואני רוצה מסך שיתן לי בשני שימושים אלו את החדות והצבעים הטובים ביותר [הDELL 2007 גם יקר יותר בכ500 ש"ח וגם מלחיץ בגלל מדיניות הפיקסלים] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by דורי,

אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי... קראתי בשקיקה את המדריך אודות מסכי LCD שבאתר. בהחלט שופך אור על כל הנושא, אגב במרבית החנויות שביקרתי לא מכירים בכלל את המושג "סוג פאנל" שמודגש כ"כ במאמר... רק מה... מרוב פרמטרים ומעצם העובדה שמצויין כי פעמים רבות נתוני היצרן אינם אמיני קשה לי עוד יותר לבחור... אז אשמח לקבל המלצות למסכים טובים עפ"י הדרישות הבאות: ''17, מיועד לגלישה ברשת, תכונות אופיס וצפייה (רבה) בסרטים. מהמדריך הבנתי שמסכי ''19 טובים יותר (מאפשרים פאנלים מתקדמים יותר מ- TN) אז מסך ''19 גם הולך. הנתון החשוב ביותר, תקציב: עד 1200ש"ח (+/-). תודה מראש, דורי

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.