מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות, אני קונה גם מסך ולאחר קריאה בפורומים ראיתי המלצות חמות על ה2312, אבל מחיפוש בגוגל עולה שהרבה משתמשים מתלוננים על רעש זמזום שנובע מהמסך כאשר הבהירות נמוכה מ99%. http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19409537/19959352.aspx#19959352 http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19425593/20005609.aspx#20005609 אז רציתי לשאול מחבר'ה שיש להם את המסך פה בפורום האם גם אתם נתקלתם בתופעה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אצל רוב החברות אין בעיה עם פיקסלים מתים כשהמסך יוצא מהאריזה - מחליפים מייד בלי בעיות. הבעיות מתחילות כשנוצרים פיקסלים מתים בשלב מאוחר יותר ואז לכל חברה יש מדיניות אחרת ככל העולה על רוחה. השאלה שלי היא עד כמה נפוצה התופעה של פיקסלים מתים שמתפתחים מאוחר יותר בזמן השימוש ? האם מישהו כאן חווה כאלו פיקסלים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקנית מסך בסביבות 19" או יותר תקציב של בערך 600 ש"ח. זה מיועד בעיקר לכתיבה ב WORD וגלישה באינטרנט. האם אפשר למצוא משהוא סביר בתקציב הזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הבנתי שבדגם הקודם 221D היו זליגות אור מלמטה ומלמעלה, מה דעתכם המסך הזה סביר\שווה קניה? או שעדיף לקחת משהו אחר בסביבת מחירים דומה ? אם השימוש הוא כללי בעיקר לאינטרנט -90% קריאה ומדי פעם סרטים\משחקים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני (או יותר נכון אבא שלי) רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינץ' שימוש עיקרי צפייה בסרטים וקריאה תקציב 1700~ . מצטער ששיניתי פשוט אבא שלי שינה את דעתו...
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה.. אני כבר מחכה לקנות מסך HD טוב כבר חודשיים בהתחלה רציתי לקנות זול.. ואז אמרו שבמחיר זול אין HD שהוא טוב.. ולרוב המסכים הזולים יש פאנל TN. מפה לשם.. התגלגלתי להחלטה שאני הולך לקנות מסך DELL 24.. שעולה 3 אלף שקל. ותאמת כבר הייתה בידי ההחלטה ללכת ולקנות אותו ביום ראשון הקרוב.. אבל עכשיו כשאני חושב על זה פעמיים.. כאילו.. דוגרי זה רק מסך מחשב.. מה באמת ההבדל (כמו משתמש בכינוי גפרור ששאל פה כמה נושאים מתחת ) בין מסך עם רזולוציה של 1200*1900 של 22 ושל 24 אינץ.. בין של 700 או 1080P .... זה באמת כולה מסך מחשב.. אתם מחפשים לראות סרט בן ז*** עם איכות HD לא נורמלית של 1900*1200 עם 1080P .. לכו תביאו טלויזיה של טושיבה 47 אינץ פול HD בבקיצור.. עכשיו אני יחזור לבעייה שלי. ב…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה אלפי דיונים בנושא ושאולי תגידו לי שהנושא כבר נחרש, אבל מכל ההודעות אני רק נהיה יותר מבולבל. אני משתמש במסך בחדר בבית, בעיקר למשחקים, אבל גם יוצא לי לקרוא הרבה ואני רואה בו סדרות וסרטים מהמיטה -> מה שיוצר בעיה עם TN בגלל הזויות היום יש לי MAG 776, לא משהו. רחב או לא רחב נראה לי פחות קריטי כי אם לוקחים מסך שאפשר לסובב אז אם צריך לקרוא מסובבים ואם רואים סרטים או משחקים אז ברחב. חוו דעתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
CONTRAST RATIO 1400:1 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1932TQ-BF.jhtml ואם תוכלו בקצרה להסביר מה ההבדל, אני טוען שהניגודיות לא אמיתית, הוא טוען שכן.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני לא מבין יותר מדי במסכים ואני יודע שעל האנשים בHWZ אפשר לסמוך =] אני מחפש מסך LCD, כמו שאמרתי-19 אינץ' חשוב שתיהיה מסגרת שחורה אמרו לי שזה הרבה יותר בריא לעיניים... אני גר בחדרה לכן אין הרבה חנויות מחשבים מוכרות פה :-\... יש את BUG ואת טרקלין חשמל שגם מוכרת מסכים.. עדיף שיהיה מסך שיש להם... אבל אם אפשר למצוא משהו יותר טוב במקום אחר אני גם מעוניין. שכחתי לציין, אני גיימר.. זאת אומרת שהמסך ישמש בעיקר למשחקים [גם סרטים] וגם הרבה גלישה באינטרנט כך שחשוב שהטקסט יראה נורמלי ולא חייזרי למדי.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב לשימוש כללי - כולל משחקים, עבודה, צפייה בסרטים מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך סביר מה מומלץ בטווח מחירים הנ"ל? אני מניח שרצוי 23-24 אינץ, איזה מסכים לחפש? איזור פ"ת אם מתר להמליץ על חנויות קרובות המטרה לקנות מחר במידת האפשר אודה לתשובות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מצטער אם ההודעה לא מתאימה לפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום "צרכנות"... מעשה שהיה, כך היה: לפני 3 שבועות, לאחר שרכשתי מחשב חדש, הזמנתי את המסך שבנדון ב1999 ש"ח מחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם את שמה) דרך האינטרנט, כאשר המחיר הכי נמוך שהופיע בזאפ הוא 2198 ש"ח. סימנתי שיתקשרו אלי לקבלת פרטי תשלום (רציתי לשלם בהעברה בנקאית), וקיבלתי אישור הזמנה במייל. כעבור 3 ימים התקשרו אלי להגיד שהמסך אזל מהמלאי, ושהם יזמינו מהיבואן וזה יגיע רק בעוד שבוע. אמרתי שאני מוכן לחכות. 8 ימים אח"כ התקשרו ואמרו שהיבואן העלה את המחיר, ושהם לא יוכלו לספק לי את המסך במחיר שהזמנתי. אמרו שמחיר השוק שלו הוא 2300 ש"ח, אמרתי להם שזה לא נכון וראיתי אותו בזאפ ב2198 (כולל משלוח), ואמרו שזה המחיר…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
למישו יש נסיון עם הנושא ?? יש פה את ה LG הנ"ל L3200A מישו ניסה אותו 1366x768 8ms DVI Input
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם המסך הנ"ל לפני 3שבועות ועדיין לא קיבלתי אותו... אם יגידו לי שאין יותר אפשרות להשיג אותו מה אני עושה [כרגע הם אומרים לי שאולי עוד יומיים הוא יגיע,אולי] על מה ללכת במקומו ? Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp Dell 22" E228WFP Wide Value Flat Panel Midnight Grey Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI והאם אני יכול לתבוע את החנות על שהם מכרו לי משהו שאין להם? או לפחות אני זכאי לפיצוי???
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של סאמסונג 19 אינץ 959NF, מסך מעולה שנמצא אצלי בשימוש לפחות חמש שנים, ללא שום תקלה עד היום, אבל מעולם לא עבר ניקוי פנימי. בימים הקרובים תיהיה לי גישה לקומפרסור אויר גדול ואני שוקל לתת לו ניקוי פנימי יסודי. רציתי לדעת האם זה מומלץ, מסוכן וכדומה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שואל את השאלה ברצינות מלאה. המון פה מחכים למשל ל-Dell 2048WFP A01 (לקשוחה החדשה - לאלו שטוענים שזה לא ממש רויזיה A01). בכל אופן, כשמצד אחד אין את הקשוחה החדשה בארץ ומצד שאני המחיר בארץ (לפי שער ההמרה הנוכחי) גבוה לאין ערוך מארה"ב, השאלה המתבקשת היא מדוע מספר צרכנים שיום-יום מלינים על שני הבעיות לעיל על דפי פורום זה, לא מנסים להתאגד וליבא מארה"ב?! ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ולכן אני פונה אליכם. אם יש מישהו שמבין בזה וחושב שזה אפשרי וכדאי אז למה לא בעצם?! מבחינתי כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו, לא אכפת לי שגם יגזור קופון בדרך - כל עוד תג המחיר הסופי יוצא לנו נמוך יותר. אני בטוח שנמצא תוך זמן קצר לפחות 10 אנשים (ובטח יותר) שיהיו מוכנים לקנות מסך בצורה הזאת. אני א…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר ati 1900xt בעל 2 יציאות dvi למסך toshiba wl68 47 אינץ. המסך הוא FHD חיברתי בעזרת כבל dvi to hdmi 2 המסכים מחוברים בו זמנית כרגע כדי שאוכל לשנות רזולוציה. הבעיה היא שברגע ש windows עולה אני מאבד את התמונה בטושיבה ומקבל מסך שחור שלא משתנה בשום רזולוציה. אני תכננתי לראות סרטי FHD 1080p ואני אפילו לא מצליח לקבל תמונת desktop. נואש לעזרתכם . בבקשה,כל פיסת מידע תעזור הצילו. אגב קראתי הרבה שרשורים ונסיתי גם להדליק את המחשב כשהטושיבה כבר דולקת ועל מצב hdmi - לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך? האם הוא חדש או ותיק? אני לא זוכר שראיתי אותו בעבר אבל הוא מופיע עכשיו בחנויות עולה 1029 שקל איך הוא משתווה ל Dell UltraSharp U2414H שעולה 1330 http://www.amazon.com/Samsung-23-6-Inch-Viewing-Monitor-S24D360HL/dp/B00IEZGYNA/ref=cm_cr_pr_product_top ביקורות די חיוביות ונראה לי שהמסך די חדש מ 2014
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה ככול שמספר מהירות התגובה יותר נמוך (2 MS)אז האם זה טוב מזמן מהירות גבוה(12 MS). ומה זה מהירות תגובה (MS) ומה זה עושה למסך.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מksp 1) ?730BF 17'' LCD 4ms DVI? סמסונג 2) ?VX724 17'' LCD 3ms DVI? וויוסוניק 3) ?730b 17'' LCD 8ms DVI? סמסונג כמובן ההבדלים הם בזמן תגובה ולשני הסמסונג ניגודיות של 600:1 לעומת הוויוסוניק שהוא 500:1 המחיר כאן לא משנה שלושתם באותו סדר גודל אז על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת איכות וביצועים מה יותר טוב "19 או "20 או "22 ? איזה מסכים טובים יותר למשחקים אינטרנט וכ"ו רחב או צר? ואל איזה דגמים של מסכים אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב. השימוש שלי הוא בסיסי: שימושי office, אינטרנט, מעט וידאו, ללא משחקים כלל. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אבל אני מעדיף לא להגיע לתקרה אם אין צורך ויש דגם זול מומלץ. מעדיף - 22-24 אינטצ'. וגם - אשמח להמלצות לדגם מסך מעוצב. (אם מישהו מכיר מסך לבן מוצלח אשמח) תודה על העזרה !!! אליק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במה אתם משתמשים ועל מה הייתם ממליצים תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי תלושים שאני רוצה לנצל בשקם אלקטריק(יחסוך לי 400 שקל) אז עשיתי שם ביקור ועשיתי רשימה של כמה מסכים שראיתי שם אם אפשר מתוך הרשימה איזה מסך עדיף? סאמסונג: E2200HD גודל 22 T220 גודל22 T220P גודל 22 2333 גודל 23 BENQ: T2200HD גודל22 FP202W גודל 20 תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-