עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לחברי הפורוםz ברשותי מסך מחשב ישן יחסית של Benq צג LCD 20' שנשרף לו ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישה של מסך מחשב תקציב כ1000 +\- יעוד של המסך לצורכי מולטימדיה ומשחקים 23-24 אינצ׳ עכשיו אני כבר הייתי סגור על לקנות מסך Dell 23 Led u2312hm אשמח להמלצות נוספות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by XnirX,

אני מעוניין בחוות דעת ממי שהתנסה עם המסך הנ"ל או מבין במאפיינים של מסכים.... הוא יהיה מספיק טוב עבור משחקים כבדים? .. עבור טקסטים..? אני לא מעוניין לשמוע אם מסכים עדיפים על פניו .. פשוט חוות דעת מקצועית.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום אני קונה בקרוב את ה-Samsung 2243BW ורציתי לשאול לגבי אחריות של חיון למשל, בעת תקלה אני יכול לפנות באופן עצמאי ישירות ליבואן או שאני צריך לפנות לחנות ? אני שואל כי זו חנות שאני לא הכי סומך עליה ולחנות אחרת צריך לנסוע קצת.. תודה מראש,לירן

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  4. נתונים נוספים: P4-2.8G 512MB RAM

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  5. יש ברשותי מסך DELL U2312HM בין כמה שנים. באחת מהפסקות החשמל האחרונות הוא הפסיק לעבוד. (נורת חיווי לא נדלקת) ניסיתי לשחק איתו קצת, להוציא כבל להכניס כבל, להחליף כבל, להחליף שקע. שום דבר לא עזר. הבעיה היא בפירוש המסך. אם אני משאיר את המסך מחובר לחשמל הוא ישאר באותו מצב (תקול) ונראה כאילו אינו מקבל מתח. אם אני מנתק את המסך מהחשמל ונותן לו לנוח 6-8 שעות, המסך חוזר לפעול כרגיל. התרחיש הזה חזר על עצמו כמה מספר פעמים. יש למישהו מושג מה יכול להסביר את התופעה? * על המסך דיי ויתרתי אבל עדיין מסוקרן מדוע זה קורה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by gabi_y,

שלום וברכה, אני כבר במשך שבועיים מתלבט איזה מסך לקנות, רציתי מסך גדול בהתחלה חשבתי על לקנות מסך טלוויזיה 32 ואחרי זה ירדתי מהרעיון בגלל כמה דברים, א.בגלל איכות.הוא אמור לשמש למחשב ואני לא רואה יותר מידי מרחוק. הקניה הכי טובה היתה נראת לי 2407WFP-HC של דל, עכשיו הכי זול שמצאתי היה המכירה שהיתה פה שזה היה 3500 אתמול בלילה חפשתי באינטרנט קצת ומצאתי שדלל מוכרת את המסך ב 569$ כולל משלוח ל USA חשבון פשוט שעם קרוב משפחה ישלח לי את זה לארץ זה יעלה לי עוד 45$ ביחד 614$ אני לא ידע כמה מכס אני צריך לשלם,מכל מה ששמעתי שעם הקורב יפתח את זה ויענו זה לא יראה חדש ויכתוב שזה מתנה אז אני לא ישלם בכלל, אבל נלך על הצד שאני צריך לשלם. אמרו לי שזה 20% על מסכי מחשב בגודל כזה. יוצא 614 * 4.2 =…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שלום רב, המסך המדובר SyncMaster 2333SW. שאני מחבר למחשב רק DVI מופיע לי "Check Cable signal" שאני מחבר DVI+VGA, מצב אנלוגי עובד סבבה אך שאני מנסה לעבור למצב דיגיטלי מופיע לי רק תמונת הרקע בלי שום דבר אחר, אין אייקונים, אין עכבר, מנהל משימות לא עובד, מקלדת לא עובדת. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by agility77,

שאני פותח את המסך רשום לי למעלה מצד שמאל ANALOG ואז DIGITAL ואז שוב, ANALOG.. הייתי רוצה לדעת איך משנים מהאנלוג חזרה לדיגיטל ולהשאר דיגיטל. ??? תודה מראש נ.ב המסך שלי הוא מדגם 2253BW של סמסונג.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Yaron123,

אהלן, אני מחפש לקנות מסך, ייעודו להתחבר ללפטופ עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 950M חובה שיהיה חיבור HD (ומעדיף עיצוב נעים לעין כי המחשב ישב בסלון) משתמש בעיקר לסרטים גלישה ומשחק לפעמים Lol (משחק עם גרפיקה בינונית). ראיתי את המסכים הבאים: ACER Samsung (משום מה רשום שהוא 81 KH אבל לדעתי הוא רק 60) אשמח לדעתכם או להצעות נוספות, עד 150 פאונד.

10. Started by pinky_28,

קניתי השבוע את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב, אבל אני לא מוצאת שקע לכבל DVI במסך. חיפשתי קצת מידע על המסך באינטרנט והבנתי שהשקע נמצא בתחתית הבסיס. איך אני אמורה לחבר את הכבל לשם? המסך בעצם עומד על השקע הזה ולא ברור לי איך מחברים לשם כבל. אני גם לא רואה כבל מתאים באריזה של המסך, האם צריך לקנות כבל מיוחד? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by amitbl,

מה דעתכם איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? האם יש משהו מומלץ יותר בטווח ה1000-1300 ש"ח (אין חריגות!)? המסך נועד לשימושים כלליים וקלילים מאוד - מעט אינטרנט, ומעט אופיס. לא יותר מזה - בטח שלא משחקים.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. היי אני רוצה לקנות מסך חדש לבן שלי (בן 10), הוא משחק בעיקר פורטנייט ומדי פעם בטח יצטרך WORD או אינטרנט. בהתחלה חשבתי לקנות מסך מחשב 24" רגיל. אבל לאחרונה אני חושב לקנות לו טלוויזיה 32 אינץ LCD, כי הוא רוב הזמן משחק בפורטנייט והוא בטוח מאוד יתלהב מהגודל (בוודאות), והמחיר שלה אפילו יותר זול ממסך רגיל 24" של מחשב. אבל - הטלוויזיות בגודל הזה הן כולן ברזולוציה HD READY. (אולי יש FULL HD אבל הן יהיו מאוד יקרות ולא מתאים לי לתקציב). השאלה אם כדאי? האם יראו בסדר או זוועה? מישהו ניסה? מה אתם ממליצים? (אני יודע שהנטיה היא לפסול את הטלוויזיה ,אבל אנא הסתכלו על התמונה הכוללת שתיארתי). תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hakoki,

האם ההבדלים לעין יראו? מה בעצם הרעיון מאחורי הטכנולוגיה והאם באמת באמת שווה להשקיע ב2 מילי שניות? אשמח לכתבות או תשובות אישיות ,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Shai Levy,

חיכיתי חיכיתי וה Dell U2719DC הגיע בייבוא סדיר לארץ ... אבל מה, במחיר לא הגיוני של 3300 ש"ח - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1002570 בדיקה קצרה ב newegg והמחיר כולל משלוח ומיסים משוערים יוצא 2400 ש"ח (יש תשלום מכס נוסף שאני מפספס ?) Subtotal: ₪1,870.99 Est. VAT: ₪318.07 Shipping: ₪232.68 וכאן מגיעה ההתלבטות, דברים כאלה אני אוהב לרכוש בארץ , הולכים , קונים ומרכיבים בבית ... ויש אחריות ( שאני לא יודע מה היא שווה במקרה של DELL כי המסך DELL שיש לי משרת אותי כבר המון שנים בלי בעיה ) אבל הפער גדול מידי ובמקרה הזה עדיף להזמין מחו"ל כנראה אני לא יודע אם המחיר יירד כשיגיע לעוד חנויות ... ( ואם אמתין עוד אני בס…

15. Started by qwerty1987,

קניתי היום את המסך הנ"ל, ובתנאי חושך כאשר המסך שחור לגמרי, ניתן להבחין שהרקע השחור אינו לגמרי אחיד. נראה בעיקר מעט ימינה מהפינה השמאלית העליונה. האם זוהי תופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD או שנפלתי על אחד תקול? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bluemail,

צמצמתי בזאפ סוג מסך שאני רוצה . חוו דעתכם עלייהם. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4154=4155&DB4147=4150&DB4163=181885&DB51909=51910 עם יש המלצות לאחרים תרשמו (לא צריך רמקולים מובנים)

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by aviko013,

הביאו לי מסך של benq דגם fp567s לא חדש.. עכשיו חיברתי אותו,הכול עובד כמו שצריך רק זה מראה לי טבלה באמצע במסך שרשום out of range מישהו יודע מה זה?? ואיך אפשר לתקן את זה?? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  18. Started by maors3,

ראיתי פירסום של קרביץ ב 888 ש"ח ניראה לי אטרקטיבי מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב החדש שלי איזה מסך טוב, אבל אני רוצה באותה מידה להחליף גם את הטלוויזיה 25" שיש לי בחדר. חשבתי להשאיר את הטלוויזיה במתלה שלה ועל השולחן מחשב להוסיף מסך גדול (מאוד) שישמש אותי גם לצרכי מחשב (סרטים, משחקים, אופיס - עבודה רגיל) וגם לצפייה בטלוויזיה אם יהיה אפשר :-) - לא חושב אין לי אפילו כיוון באיזה גודל יהיה המסך,19":, 20" או 24" - או אפילו גדול מזה - אני ממש לא מבין בזה ואני רוצה לקבל את התוצאה הטובה ביותר, גם אם זה בא על גבי גדול. עכשיו, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או לא, והאם אני ירגיש ירידה באיכות בטלוויזיה או במשחב. התקציב שלי, אמ... כמובן שיהיה כמה שפחות, אבל אני רוצה משהו איכותית - בעיקרון עד 4000 ש"ח - לא חייבים לנצל הכל חח אולי הת…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Double_M,

אשמח לקבל המלצה למסך כזה עד מחיר 1.5K כמו כן אשמח לקבל חוות דעתכם על המסך הבא: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=852140&rmf=1 המסך מיועד למפרט המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/d32rckvm תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by schwartsa,

הי, מחפש עבור הבת שלי מסך משולב גם למחשב (שימושים בסיסיים, בעיקר אינטרנט) וגם טלויזיה (שלט, חיבור בסיסי לממיר) בעבר רכשתי את הסמסונג 26" מה המסך המומלץ היום ? רצוי באזור ה- 24" ? תודה

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 22" למשחקים, סרטים וקריאת טקסטים באינטרנט. ואני מתלבט בין ה-Dell E228WFP וה-Asus MW221U. יש לי מספר שאלות, ואשמח אם תענו לי עליהם מסודר: 1. איזה סוג פאנל יש ל-Dell E228WFP? האם זה TN+Film? 2. בלי להתייחס למחיר - מה עדיף לקנות, את ה-Dell E228WFP או את ה-Asus MW221U? ולמה? 3. מה ההבדלים בין ה-Dell 2007WFP לבין ה-Dell E228WFP? מספר קישורים: Dell 2007WFP - קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 Dell E228WFP - קישור: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=DELL+E228WFP+22-inch+Widescreen+ Asus MW221U - קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 תודה לכם מראש.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. עם המסך החדש הייתי עושה את זה כל הזמן, קניתי מסך חדש ואני מעוניין שיהיה לו אורך חיים מקסימלי. האם יש צורך לכבות את המסך עם הכפתור בכל פעם שאני מסיים לעבוד על המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mr559,

היי צריך המלצה למסך 32-34 למישחקים +צפיה בסרטים בסביבות 2500 שקל שיחליף את Dell UltraSharp U2515H (HDMI2) מפרט המחשב שלי: מעבדintel 12 Core i7 12700KF 2.7Ghz-5.0Ghz Alder Lake S1200 קירור מים ASUS ROG STRIX LC 240 RGB לוח אם ASUS PRIME Z690-P DDR4 LGA1700 זכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2 X 16GB) DDR4 3600 …

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.