מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחפשת מסך טוב לסרטים במיוחד וגם משחקים (san andress וסימס במיוחד) בטווח מחירים של 1300-1500 מחפשת איכות וגודל אם יש משהו טוב אז אולי מוכנה להשקיע יותר אני ממש אשמח שתעזרו... תודה =]
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך LCD 17 למחשב של אייסרacer מדגם AL1717. עכשיו אני בטעות דפקתי את היד על השולחן ופתאום הוא נכבה. ניסיתי להדליק והוא לא נדלק,נתתי מכה והוא נדלק שוב.. עכשיו ברגע שהוא נשבע היה בזזזז כזה כמו של חשמל . ממה זה נובע ? והאם זה יכול להרוס לי את המסך או מכשירים אחרים?(טלויזיה , מחשב וכל מכשיר שמחובר באותו שקע)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש רחב מאוד 20.1 אינטש והתצוגת אינטרנט מאוד צרה, איך אני מרחיב את התצוגה על כל המסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני חוזר ושואל עוד פעם, בדיון הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על הVP930BוViewsonic אבל עשיתי עוד חיפוש ברשת של מסכים דומים מבית דל וויוסוניק (שלפי הבנתי שתי חברות טובות למסכי מחשב) אלו המסכים וVP930BוViewsonicו וVX922וViewsonicו ו1908FPוDellו וE197FPוDellו וVG930MוViewsonicו וE196FPוDellו סליחה על ההטדרה פשוט אני רוצה לקנות מסך בלי להתסכל אחרי יומיים שיש מסך יותר טוב באותו\פחות\קצת יותר כסף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני יודע שכנראה שבתקציב הזה אני לא אצליח להשיג מסך נורמלי עם פאנל VA, אבל בכל זאת, מכיוון שאני גם צריך מחשב חדש, התקציב למסך הוא עד 1300, רצוי שיהיה בסביבות 1100-1200 ( כל עלייה במחיר תבוא על חשבון רכיב אחר ). איזה מסך לדעתכם יענה על הצרכים הבאים: * עבודה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, כלומר ביצוע הרבה גרפים בצבעים שונים * סרטים - פעם ב....לא הדבר העיקרי לשמו נרכש המסך, אבל בהחלט מדי פעם ארצה לראות סרט באיכות טובה * משחקים - כמעט ולא. אולי משחק אחד או שניים, סביר להניח שאחד מהם יהיה כדורגל, משהו כמו FIFA, או משהו בסגנון זה. הייתי מעדיף מסך 19 אינץ' ולא 17 אינץ', נראה לי שניתוח בסיס נתונים גדול יהיה קל יותר עם מסך גדול יותר. תודה !
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/sg_product~L1970HR~9~0.htm הוא טוב למשחקים אם לא אפשר אחד באותו מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שלכל מסך LCD, לפי הגודל שלו, יש רזולוציה טבעית. מה שלא הבנתי זה מה קורה למשל אם ברשותי מסך 22" רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 ואני מחליט לשחק ברזולוציה נמוכה יותר (כי פשוט הכרטיס מסך לא מספיק חזק, או שהמשחק כבד מדי)?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
האם אפשר לקבל חוו"ד על המסך הנ"ל? האם זה באמת ניגודיות 1:3000?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי לאחי הקטן מסך חדש מסוג Samsung SyncMaster 932BF. אתמול ערכתי עליו בדיקות כאשר הוא מחובר למחשב שלי, עם הכבל DVI שהגיע איתו, הכול עבד מושלם. כך שאני די פוסל את כך שהבעיה היא בכבל. בנוסף לכך, היום בבוקר כאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי (עם כרטיס מסך POV GeForce FX5500) עם החיבור DVI, אפשר היה לראות מצויין עד לרגע שבו הוינדוס אמור לעלות (מסך ה-Boot של הוינדוס נראה מעולה BTW), כאשר מגיע תורו של הוינדוס עצמו לעלות, המסך הופך שחור ומתחיל לחפש Signal גם ב-DVI וגם ב-VGA. כאשר חיברתי את כבל ה-VGA, הכול עבד מעולה ואפשר לראות. ניסיתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם המסך עצמו (את החלק ה-Digital שלהם כמובן), לא עזר כל כך. כרגע המסך עובד על VGA, ואני לא מרוצה מכך. למישהו …
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שיהיה מעולה במשחקים וטוב באינטרנט ומעט (מאוד) סרטים, אפשר לחרוג קצת מהתקציב בשביל מסך טוב בהכל. רצוי לא רחב.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש Samsung SyncMaster 971P, אני רואה שלא מעט חנויות מחזיקות את המסך, אך כשהתקשרתי למספר חנויות, מסתבר שאין להם אותו במלאי, ויקח זמן רב יחסית עד שיהיה להם. בחנויות קטנות יותר ולא מוכרות, טוענים שיש להם במלאי, אך אני חושש להזמין מהם. מישהו מכיר חנויות אמינה ומוכרת, שיש להם את המסך במלאי, ואפשר להזמין מהם ? (במידה ואסור לענות על גבי הפורום, אשמח לקבל הודעה פרטית). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הם הולכים לצאת..? ומה יהיה המחיר שלהם..?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה אבל אני חייב להחליט היום ..... בהתחלה נטיתי לכיוון ה 971p מכיון שאני לא צריך אותו למשחקים אבל מצאתי אותו רק בבאג והוא יקר שם .... 1890 אבל אפשר בתשלומים את ה 930 יש ב 1650 בערך ... rev3 אני מניח ... אני צריך אותו ל: קריאת טקסט כתיבת טקסט גלישה באינטרנט צפייה בתמונות (לא עריכה) לא למשחקים please help me !!!! אני משתגע ! לא יכול להחליט
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. די קשה להשיג את ה-2007fp היום ולכן התעניינתי במסך זה: ראיתי אותו בהמלצות על המסכים ורציתי לדעת מספר דברים: האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ? איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)? האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך שישמש אותי לצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך המחשב, אין אלטרנטיבה אחרת בשלב זה) ועבודה משרדית מרובה. תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בהתחלה התמקדתי רק במסכי 19" 3:4 אבל לאחרונה קורצת לי האפשרות לרכוש מסך 22" 16:9 באותו מחיר. כמובן שיש פשרה מסוימת באיכות הפאנל. השאלה היא האם זה מספיק עקרוני בשביל לוותר על גודל המסך? ראיתי שהמסכים הכי פופולריים (לפי זאפ) בגדלי 22" הם ה Samsung 226BW LG 226WTQ Dell E228WFP LG L222WT קשה להתרשם אך ורק מביקורות של אתרים מקצועיים ברשת כך שאני גם מחפש חוויות אישיות עם המלצות? אני מחפש בעיקר איכות תמונה, איכות בניה(שלא אצטרך להחליף אחרי חודשיים) אבל גם ביצועים במשחקים (שלא יהיו מריחות). כמובן שיהיה קשה למסך 22" בתקציב הזה לענות בצורה מושלמת על כל הדרישות הנ"ל אבל תמליצו לי על הכי טוב מבינהם (או אחר אם יש לכם המלצות). בקשר למסכי 19" יש לי את ההתלבטות הרגילה בין הVP930…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מאוד אודה למי שימצא לי איזשדהו מאמר בסגנון של מה שיש פה חלק א' וב', שמסביר על סוגי הפאנלים ועל כל העניין של מסכי LCD במפורט באנגלית. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח אבל לא רחב 4:3. אני צריך שיהיה לו חיבור ישיר לתקע חשמל ולא חיבור שהוא לוקח חשמל מהמחשב כי אני הולך לחבר אותו לנייד. אני מעוניין שלמסך תיהיה רזולוציה שאני אוכל לראות HD זאת אומרת לפחות 1280x720 יש לי תקציב של עד 1300 שקל - אם אפשר פחות זה טוב. ד"א אפשר לנעול או למחוק את האשכול הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316380.0
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז גם אני התחדשתי לי במסך המהולל, אבל ווינדוס ויסטה מתעקש לזהות אותו כ-"generic pnp monitor" ולא נותן לי להתקין את הדרייבר שלו. זה אמור להיות ככה?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב חבר'ה התחדשתי ב-SAMSUNG 226BW אחרי החוות דעת השלילית כאן בפורום לגבי פאנל ה-TN והשבחות לגבי ה-DELL 2007WFP ומכיון שלא ראיתי אותם אחד ליד השני הלכתי לבדוק. אני לא אכנס לפרטים הקטנים שמבחינת הפאנל ל-DELL יש יותר כניסות חיצוניות מאשר לסמסונג, בזה אני לא מתמקד כי זה לא מעניין אותי ועוד רבים כמוני. אני בסך הכל רוצה מסך שרואים בו טוב וחד, בעל ישיבה ממושכת נעימה לעין ושניתן לשחק משחקים ללא מריחות. שמתי אותם אחד ליד השני, גלשתי קצת, קראתי קצת וגם שיחקתי, בדקתי זויות צפיה וכו... צריך עין ביונית כדי לשים לב להבדל החדות בין השניים ואני לא שמתי לב. הגעתי למסקנה שהדל עם כל הפאנל היוקרתי שלו וכל העמולה שעושים סביבו, אני לא ראיתי שום הבדל גלוי בינהם מלבד גודל המסך שבעיני הסמסונ…
-
- 45 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, למחשב שלי מחובר כרגע מסך LCD בגודל 17 אינץ וטלויזיה רגילה בגודל 21 אינץ. במסך הקטן אני משתמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים. ובטלויזיה אני משתמש כדי לראות סרטים או סדרות מהמחשב. מכיוון שמדובר במסכים קטנים למדי וגם לא ממש איכותיים אני די רוצה להחליף אותם, השאלה שלי על מה כדי ללכת. האפשרויות שלי הן: 1. לקנות מסך מחשב גדול (כאמור 22 או 24 אינץ) ולהשתמש בו לכל השימושים שלי 2. לקנות טלויזית LCD גדולה ולהשתמש בה נניח לסרטים ומשחקים, ובמסך הקטן של המחשב לדברים הרגילים כמו אינטרנט ואופיס כמו שאני רואה את זה יש יתרונות וחסרונות לכל בחירה. מסך מחשב גדול היתרונות: מסך אחד לכל השימושים, לא צריך יותר מדי מקום בחדר או לשנות מקום ישיבה כשאני רוצה להשתמש במחשב למשהו אחר רזולוציה יותר גב…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-