עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by manshush,

זה נקודה כזאת מרובעת קטנה היא בצבע ורוד כזה שמסתכלים מקרוב זה מסך MW221C קיבלתי לפני שבוע מסקייפיסי איך יכול להיות שכבר נשרף??

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by original,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2074 vs http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2100 הDell שווה את ההפרש במחירים (385 ש"ח)?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. קניתי מסך חדש של t220 ובמסך הזה הצבעים לא חדים כמו במסך הקודם שלי ה lcd 19 ובמסך הקודם שלי שיש לו פחות ניגודיות יש צבעים יותר חדים ויותר חזקים, פה זה אפור כזה והצבעים ניראים חלשים למרות ששיניתי גם את ההגדות ב דרייבר של נוידיה את ההגדרות בצבע,ועדיין הצבע דהויי כיוון שאני מחובר דרך כבר dvi התקנתי את הדרייבר של digital מהדיסק שהגיע ועדיין לא עזר,אני פשוט לא רגיל לצבעים האלו גם במשחקים שמים לב לצבעים חלשים

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  4. Started by D.Apsentel,

המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745659 האם הוא איכותי והחברה טובה והאם הוא יכול להתחבר לXBOX תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by nadavbu,

האם ה-LCD של Samsung 731BF הוא המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא במחיר של כ-1,400 ש"ח? טוב יותר מהמתחרה באותו מחיר של LG או כל חברה אחרת? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  6. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

חיפשתי המון והגעתי למסקנה שברמת מחירים שלו אין משהו ברמה הזו, יש לי כרגע SAMSUNG T220P מלפני כמעט עשור וכבר ממש בא לי לרענן, כרטיס מסך 770GTX שאם אצטרך למסך החדש אחליף בעתיד הקרוב. התלבטתי בין 24 ל27 אבל הבנתי שאלא אם אני קופץ ל - 1440p זה לא שווה את זה, ואני לא רוצה להשקיע כבר סכום כזה. אשמח אם מישהו יודע על מקום שאפשר למצוא אותו בארץ כי לא מצאתי, או דיל יותר טוב ממה שיש פה: https://www.amazon.com/Acer-Predator-XB241H-bmipr-1920x1080/dp/B01C05C1OK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1499946169&sr=8-1&keywords=Acer%2BXB241H&th=1 תודה מראש לעוזרים :)!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. תקציב: 1,500₪ חריגה: ~300₪ שימושים: שימושים כלליים (גלישה וכו'), גיימינג, סרטים/סדרות אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? אני משחק כל מיני דברים ככה שאין לי משהו ספציפי, לא חייב להיות במיוחד לגיימינג אבל שיהיה אפשר לשחק בו כמו שצריך. גודל מסך רצוי: לא פחות מ28", עד עכשיו השתמשתי במסך טלוויזיה 32". כרטיס מסך: Gigabyte R9 390 8GB בקשות מיוחדות: האם יש אפשרות לקנות באתרי קניות בינלאומיים (eBay, Amazon, Massdrop..)? כן. הערות: ראיתי את המסך הזה:https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18584&iszap=1 כדאי? יש מצב למצוא משהו עם רזולוציה גבוהה יותר מFHD בטווח מחירים הזה והאם זה יהיה משתלם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט החדש, אני כולל בתוכו גם מעבר לסראונד. ההתלבטות היא בין 2 דגמים של DELL, הראשון הוא U2211H, לבין הU2311H האם יש משהו נוסף מלבד אינץ וחצי, ועוד 200 ש"ח ביניהם? המלצות נוספות באותו התקציב סביב ה1K למסך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 וברגע שאני עושה רסטארט למחשב המסך יוצא מסנכרון עם המחשב... קיימים במסך שלושה כניסות במסך ששניים מהם הם VGA (D-SUB1 + D-SUB2? ועוד כניסת DVI וברגע שאי עושה רסטארט המסך כאילו לא מזהה איזו כניסה פועלת ופשוט נכנס למצב STAND BY, ואז בשביל שהמסך יעבוד (שיהיה זיהוי של כניסה מסוימת) אני צריך לכבות את המסך ולהדליק אותו מחדש... יש פיתרון לזה חוץ מלכבות את המסך כל פעם ולהדליק?

10. שלום, אני מנסה להטעין פרופיל צבע ולא מצליח. העלתי אותו דרך חלון ה-Color Managment של מערכת ההפעלה עצמה וכמובן שסימנתי אותו כברירת מחדל. זה לא עשה שום שינוי, גם לא לאחר הפעלה מחדש. התוכנה DisplayProfile מאפשרת לדלג בין פרופילי צבע on-the-fly והפרופיל שניסיתי להטעין דרך מערכת ההפעלה נמצא ברשימה שהיא מציגה. ברגע שאני מקליק עליו אני שם לב שהפרופיל אכן נכנס לתוקף מבחינת שינוי בצבעים. הבעיה היא שהתוכנה לא מסוגלת לכפות פרופיל על מערכת ההפעלה וזה בדיוק מה ש-LUT Manager אמורה לעשות. אני מטעין דרכה פרופיל, מכניס אותו לתוקף בתור ה-startup LUT אבל אחרי הפעלה מחדש שוב אובדות ההגדרות והפרופיל אינו נכנס לתוקף. יש למישהו מושג למה זה קורה או שאני עושה משהו לא בסדר? LUT Manager עבדה תחת …

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by DOGMA,

ואני לא מדבר על הSX2210 המצ'ומק והמצועצע עם המצלמה והניגודיות של ה"50000:1", מה הסיכוי שיהיה מסך 22-23" לשנת 2010 נורמאלי חוץ מ2209 מעודפים עם פנל שהוא לא TN? אני מתכנן החלפה מלאה של כל הציוד ההיקפי בסוף דצמבר, ואני מתלבט אם לא לקנות את 2 המסכים עכשיו ואת השאר מאוחר יותר, משהו שאני כרגע מסתייג ממנוכ כי אני רוצה מסך עם רזולוציה של 1080p ומעלה, בנוסף לפאנל MVA/IPS... :-X

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני לא רוצה 22 אינ'ץ משום שאני יושב מטר מהמסך וגם הגודל יותר מדי בשבילי.. חשבתי על 2253 של סמסונג 20 אינץ' האם זו בחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by רינת22,

יש לי מעבד E6300 לוח 945 S-3 של ג'יגה בייט 1 ג'יגה זיכרון(בסטיק בודד) כרטיס מסך 7600GS איך זה הגיוני? התקנתי את הדריבירים של המסך

14. Started by eyalze,

היי הייתי רוצה המלצה איזה משלושת המסכים הבאים עדיף http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4323630&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4362885&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4361101&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 יש מסך אחר שעדיף על אלה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yogevzak,

aoc i2252vwh יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה במחיר של 400 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים,נרכש במרץ האחרון ואין לו שימוש בו. אשמח למענה מהיר בבקשה. הדרישות למחשב סטנדרטי ובעתיד למשחקים וסרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by Dorr,

שמעו אתמול (יום ראשון) קניתי את המסך Samsung SyncMaster 2253BW הוא גודל 22" אני רציתי להעלות בהגדרות ל85HERTZ למה עכשיו זה על 60(ואין עוד אפשרויות) וזה הורס תעניים עם גודל כזה התקנתי תדריבר מהדיסק כיביכול (לא רואה אותו בהוספה/הסרה) אז אולי משהו בדיסק אצלי דפוק אם תוכל לתת לי דריברים הכי חדשים למסך הזה, או להגיד לי איך להעלות את ה HERTZ ל 85 בערך לפחות אבל לא 60 כי זה הורס תעניים אז תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DeadMemories,

היי, לאחר שהזמנתי מחשב, אני עכשיו מחפש מסך 3,000 שקל +- הבנתי שעדיף IPS וחשוב לי גם G-SYNC תודה רבה

18. Started by yo-c24,

היי,אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה דגם עדיף הew עולה כ840 ומשום מה ה2233 שהוא יותר חדש עולה 790.... יש עליו איזה שהן ביקורות? כי את הEW אני די מכיר. מי עדיף? תודה!

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by de_inco,

היי, אשמח על עזרה לגבי כמה מונחים בסיסיים בעולם המסכים שחשבתי שאני מכיר את המשמעות שלהם אשר בימים האחרונים קצת התערער הבטחון שלי. 1. האם כל מסך שרזולוציית מסך שלו היא 1920X1080 הוא HD ? 2. מה הופך מסך ל FULL HD ? 3. מה ההבדל בין 1080P ל 1080I ? 4. האם יש קשר בין החיבורים שיש במסך לבין זה שהוא HD, האם מסך HD חייב שתיהיה לו יציאת HDMI ? תודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by KobyC92,

היי.. אני מחפש המלצה למסך לטובת משחקים. החומרה שיש ברשותי היא 8700K+GTX1080ti ולא צפוי שדרוג בזמן הקרוב. מבחינת דרישות שאני סגור עליהם.. אני לא מעוניין במסך קעור, לא משחק בצורה תחרותית. כרגע יש לי מסך IPS 1080p 60Hz. חשבתי בכיוון של 1440p 144Hz אבל אני לא יודע איזה ואם החומרה שלי תצליח לנצל את המסך. מבחינת תקציב, הכיוון הוא עד 2500 ש"ח. ראיתי את המסך Gigabyte aorus AD27Q אך בביקורת של Hardware unboxed נאמר שלמעשה בגלל קצב התגובה שלו הוא אפקטיבית לא 144Hz אלה יותר קרוב ל 120Hz, לא ממש מבין בזה. האם זה הניצול האידיאלי לתקציב להערכתכם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אז ככה לאחר בירור עם הכרטיס מסך שלי 4850hd החלטתי לבסוף ללכת על 20 אינץ'. איזה דגם כדאי? יש לציין שהשימוש העיקרי הוא משחקים. חשבתי על כמה מסכים 2043bw t20 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by Xardas,

http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=374π=1459 המוכר בחנות אמר לי שהוא טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? ואם מישהו מוצא ביקורות עליו שיתן בבקשה =]

23. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה? בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מה דעתכם על המסך Q27T1 ,מישהו\י התנסה איתו? יחס ניגודיות 1:1300 ו107% Srgb. אני לא מוצא מסך 27" 2K יותר טוב, עם יחס ניגודיות אמיתי שנמדד מעל 1:1000 ; מסך עם ספק כוח חיצוני(לא משולב) ולא קעור .בתקציב - עד 1800 ש"ח. אין בביקורות עליו מידע על יחס הניגודיות שנמדד ,אחידות של בהירות המסך \זליגת אור וכדומה, למעט כמה ביקורות של קונים על זליגת אור . אין כוונון לגובה (בלי לשים כדי לכוונן אותו..). המסך לשימוש יום יומי ממושך בבהירות משתנה... בשביל קריאה ממושכת, אומנות דיגיטלית ,תלת מימד , תוכנות גרפיות מידי פעם, אז דיוק הצבעים (לפחות 100% Srgb \או דומה..)ואיכות חשובים כאן, במסגרת התקציב . תכננתי לקנות את ה MZ27AQ אבל בביקורת …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by a.li,

שלום לכולם, אני מחפש מסכים לעבודה משרדית בתקציב של עד 700 ש"ח, רצוי שיהיו שוליים כמה שיותר קטנים כי אני הולך לשים 2 אחד ליד השני. אך זה לא הפרמטר העיקרי, כמובן שאני לא רוצה מסך עם צבעים ובהירות ממש גרועים רק בשביל לקבל שוליים. כמו כן אני הולך לקנות באזור ה-6 מסכים אז אם למישהו במקרה יש מוכר שיכול לעשות מחיר יותר טוב בקניה כזאת, אני גם אשמח. תודה מראש לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.