עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by גילי21,

אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3454&CatCode=398 איך הוא בכללי? איך הוא ביחס למחיר? האם יש עוד מסכים בקריטריונים שלו פחות או יותר במיחירים יותר זולים? ואם הייתי לוקחת מסך עם נתונים קצת יותר טובים הייתי רואה את ההבדל? (כי אני מתביישת לציין שבחניות פשוט לא ראיתי הבדלים בין המסכים השונים .... :\)

2. Started by SensatioN,

אני רוצה לקנות את המסך הזה כבר מחר, מאז שהוא יצא כבר חלמתי עליו ועכשיו החלום מתגשם, קראתי מלא באתר הזה ובאתרים אחרים על המסך אבל אני עדיין מיתלבט בין ה-HC לרגיל... אני נוטה לכיוון הHC כי הוא גם יותר חדש וגם אומרים שהוא יותר טוב אבל יש בוא כמה בעיות אז מה כדי ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  3. Started by oded6188,

אני מעוניין להעביר אות וידאו בין המחשב למקרן על גבי כבל תקשורת CAT7 באורך 50 מטר האות יוצא מיציאת ה DVI של המחשב, ונכנס לכניסת DVI של המקרן. מדובר בוידאו באיכות גבוהה... מישהו מכיר מוצר טוב שעושה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by do_k,

הי קראתי קצת וראיתי שככל שהמסך גדול יותר, הכרטיס מסך "מתאמץ" יותר. אני מתכונן לקנות מסך "27 ויש לי ATI 1950XT. תהיה לי בעיה כלשהיא ברזולוציה טבעית ( 1920X1200 )? או כל בעיה אחרת? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by Ovid,

שלום, אני מתעניין ברכישת מסך שישמש בעיקר לפיתוח תוכנה, ושימוש משרדי(קריאה מרובה וכו'). כמו כן קצת פוטושופ, אבל לא ברמה מקצועית. המסך (או המסכים) יחובר למקבוק פרו. מתלבט אם כדאי לקחת את ה U2719DC ברזולוציה 2K , או לחבר 2 מסכי U2419HC ברזולוציית 1080p. אשמח מאוד להמלצות ממי שהתנסה עם הקונפיגרוציות, הרזולוציות והמסכים הללו. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by noise,

טוב אז אחרי שבמעבדה של LG שרטו לי את (ליתר דיוק חרטו) בפלסטיקה של המסך - והוא נראה כאילו עבר מלחמת עולם שלישית לפחות. ואחרי הרבה הרבה דיבורים (ושירות מממש ממש מבזה ומשפיל) - קיבלתי מסך חדש. קיבלתי מסך ברזולוציה שונה 1:5000 במקום 1:3000 אני לא מאמין בהבדל הזה מה דעתכם בנושא?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  7. יש לי טלוויזית LCD והיא מחוברת בחיבור 21 פינים לRCA ל DVD רציתי לדעת מהי הדרך האיכותית ביותר לצפות בסרטים במסך ? האם SVIDEO, וחיבור סאונד בנפרד? האם COMPOTENT שזה שלוש כבלים רק של טלוויזיה ו 2 של סאונד? או שמא עכשיו אני מחובר טוב?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by Haromani,

אהלן חברים , אני חדש באתר אני צריך עזרה בקניית מסך חדש. יש לי תקציב של בערך עד 1300 . ואני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים מטורפים וסרטים ושיוכל להריץ אותם בצורה חלקה אפשר המלצה למסך כזה? ועוד שאלה שלי היא האם מסך WIDE עדיף על מסך רגיל ? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by assaf990,

המסך שמומלץ במדור מפרטים זה עם 5 מיליסקנד ואני מחפש משהו איכותי יותר 2-4 מילי. שימוש למסך: עבודה משרדתית, תיכנות לא בגרפיקה, קצת משחקים תקציב: גג 1000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. Started by hukh,

שלום, הם יש דרך להפוך את מסך המחשב לאלחוטי? תודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  11. Started by esav,

שלום, אין לי מושג על מה לחצתי. המסך עבר למצב מאונך. אבקש את עזרתכם: א. מה צירוף המקשים המעביר את המסך ממצב מאוזן מצב מאונך? ב.איך מחזירים את המב למאוזן? תודה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Rating,

מחפש מסך חדש, בעיקר לגיימינג + סרטים, כרטיס מסך HD5850, בבקשה לא לעבור את ה-1300 ש"ח רק אם יש משהו הרבה יותר טוב עד 1350-1400 גג גג גג אז בסדר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. Started by אליה אליה,

2K, פאנל IPS, גודל 27" ומטה, קצב ריענון 100MHz ומעלה (או שאולי כדאי להתפשר על 60MHz, עד כמה זה באמת משנה? אני שואף לתמונה כמה שיותר זורמת אבל ממש לא מתכוון לשחק במשחקי FPS ותורנירים וכו'). לגבי G-SYNC/FREESYNC, מוכרח שיהיה? והאם הטכנולוגיה של AMD מתאימה לכרטיסים של NVIDIA ולהפך. הכרטיס מסך כנראה יהיה RX 5700 XT או RTX 2070 SUPER תודה לכולם

14. Started by noambaum,

שלום לכולם, נתקלתי במסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715345 מה החסרונות של הצגת רזולוציה גבוהה כזו על מסך 22 ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני יודע שהכותרת מעט סתומה ("רצוי כמה שיותר גדול") אבל יש סיבה.. ככה - לאבי יש יום הולדת והחלטנו לקנות לו מסך למחשב.. אנחנו שני אחים וחשבנו כל אחד לשים עד 1K.. מדובר על מסך שישמש בעיקר למשחקי קלפים, משחקי אינטרנט קטנים אבל מהירים וגלישה באינטרנט. לגבי עניין הגודל - סביר להניח שגם אמא שלי תנצל את המסך, אבל היא לקוית ראיה.. ולכן בשבילה עדיף כמה שיותר גדול (אם היה לי כסף האופטימלי היה מסך של 30 ומשהו אינצ'.. אבל יש גבול לכמה כסף יש לחייל ותלמיד תיכון). אז אם לסכם.. תקציב - 1-2K, לא חייבים להשתמש בכל התקציב אם אין צורך מדובר על מחשב לא לעיצוב או למשחקים כבדים וכו' ולכן אני לא רואה צורך בפאנל איכותי צריך שיהיה כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב ( לפי דעתי עדיף 22 עם פאנל…

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  16. קודם כל שבת שלום לכולם [= אני אקנה מחשב בתחילת השבוע הקרוב. בתוך המפרט נכלל מסך LCD 19" של LG מדגם 1919S. הוא אמור להיות 5MS ו 1:2000. האם המסך הזה מומלץ בתקציב של עד 1300 שקל? תודה לעונים! עריכה: מצטער, לא שמתי לב לתת פורום.. בבקשה לא להתעצבן.. פשוט לנעול/להעביר. תודה!

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by DannyL6262,

היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של מסך מחשב. התקציב שלי הוא עד 1000 שקלים ורציתי להביא מסך שיחובר גם לסוני וגם למחשב שלי, בגודל 27". רציתי לשאול לגבי קצב רענון מסך, שכן אני יודע ומבין שעם מסך 144HZ אני לא אוכל להפיק ביצועים טובים יותר מהסוני שמוגבל ל60FPS, אבל קראתי (וראיתי סרטונים ביוטיוב) שמציגים שהLAG INPUT של מסך 144HZ משפר משמעותית חווית משחק בסוני מאשר צג של 60HZ. בנוסף אני מתכנן שהמסך יהיה מחובר גם למחשב כך שגם אוכל להנות מחוויה חלקה יותר גם בצפייה בסרטים. רציתי לשאול מה דעתכם והאם כדאי לי לרדת למסך 24" עם 144HZ (מפאת תקציב) או לדבוק ב60HZ אבל מסך 27"? האם שימוש בחוויה משרדית במחשב ואולי שיפור קטן בחווית משחק בסוני שווים את זה? ואם כן, מה אתם ממליצים…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by מאפיונר,

כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  19. שלום אנשים טובים. אני מעוניין לקנות מסך ULTRA WIDE "34, רזולוציה של UWQHD 3440x1440 המחשב בעיקר לצרכי עבודה, וצפיה בסרטים, אז אני מבין שאני יכול להסתפק ב 60Hz, זה גם אמור לעבוד סבבה לסרטונים עם 60fps נכון? חשוב לי שיהיה אפשר לחבור את הלפטופ ולהטעין, לפחות 65W. אחרי המון ביקורות שניסיתי למצוא באינטרנט, נראה שהמסכים המתאימים ביותר הם של LG ו DELL, משום מה בקושי מצאתי ביקורות ל SAMSUNG לכן נראה לי ירדתי ממנו. כרגע, DELL נראה לי יותר אופציה מכיוון שהוא גם מתפקד כ KVM, וגם יכול להטעין עד 90W. מדובר על המסכים הבאים LG UltraWide IPS HDR 10 34WN80C-B https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34628 3445 ש"ח dell u3…

20. Started by evgeni99,

שלום חברים מעוניין לשמוע חוות דעתכם על מסך הפיליפס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781373 תדוה לעוזרים

21. ביקורת – מסך LCD של פיליפס דגם 200W6MB לאחרונה הופיע בארץ דגם 200W6MB של המסך אשר הדעות לגביו חלוקות, חלק טוענים כי מדובר בכלל בזיוף וחלק טוענים שמפרט המסך שונה מהמפרט המקורי, ובכן להלן המסקנות אליהם ניתן להגיע כעת 1.בסוף שנת 2005 החליפה פיליפס את הפאנל של סדרת ה 200W6 לפאנל P-MVA כפי שניתן לקרוא כאן (למי שאינו מבין סלובקית מופיע יצרן הפאנל בבירור בתמונה). 2.עד למועד החלפת הפאנל הגיע המסך עם פאנל S-IPS של LG.Philips מסוג LM201W01. פאנל זה קדם לפאנל החדש יותר אשר בשימוש בסדרת 2007 של דל ובנק 20WGX2. 3.הדגם 200W6MB אשר נמכר כיום בחנויות במחיר נמוך במיוחד הוא אכן אותו מסך מדגם 200W6CS כאשר ה-M מסמלת מסך ללא רגל ו B מסמלת צבע שחור. המסכים שנמכרים היום יוצרו באוגוסט…

• 36 תגובות
    • 11.7k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מסך שטוב במיוחד למשחקים כך שאני לא רוצה מסך רחב. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by GuyHo,

שלום המסך(LG 787LE) נמצא אצלי כבר יותר מ3 שנים ובזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב לפעמים התמונה שעל המסך מוצגת מתוחה ולא רואים את כל התמונה(כאילו חתכו מהתמונה חלק). אחרי ריסטרט ולפעמים כמה ריסטרטים זה מסתדר. בדקתי אם ההגדרות משתנות והן לא. בנוסף בפעם האחורנה שהייתה הבעיה המוזרה הזאת כיביתי את המסך והדלקתי אותו והתצוגה הסתדרה, לכן אני חושב שהבעיה במסך. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת? זה באמת בעיה במסך? איך ניתן לתקן אותה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח לעזרה ממכם. אני מתכנת עם המחשב, ואשמח מאוד לקבל מסך איכותי עם איכות צבעים חדש ונקייה, וגם כמובן שיהיה בריא לעיניים. מה אפשר למצוא בתקציב הזה?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

איך המסך למשחקים? האם מספק תמורה טובה למחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 במידה ויש מסך יותר טוב מבחינת עלות/תועלת נא לכתוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.