מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני יודע שזה לא קשור למסכים אבל מצאתי פורום מתאים לדיון הזה. אם אני אחבר מתאם למסך מDSUB לDVI ואחבר קבל DVI למחשב האם זה יפגע בביצועים? ואותו דבר די הפוך אם אני אחבר במחשב מתאם מDVI לDSUB ואחבר קבל DSUB למחשב - האם זה יפגע בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל הייתי רוצה לדעת האם למישהו יש נסיון עם זוג מסכים רחבים בעריכת וידאו, או שעדיף שני 19" רגילים (צמודים כמובן). תודה!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם הסתבכתי מעט בכיוונון ההגדרות של ה - 1953TR שקניתי היום אשמח אם תוכלו לכתוב פה את ההגדרות שלכם / הגדרות המומלצות. תודה רבה. :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש. המסך ישמש לצפייה בתמונות, עיסוק באופיס, וגלישה באינטרנט. אין צורך באופציות מתוחכמות. אין צורך ברמקולים במסך, יש רמקולים חיצוניים. דרישתי היחידה היא אחריות ארוכה ככל שניתן . התקציב הוא הכי נמוך שניתן, בוא נאמר גג 600 שח. מודה לכם מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי כאן המלצה למסך תקציבי לפני כשבועיים ל: Xerox XG-91D . בדיקה בפורום מעלה שיש מסך דומה (מחיר וביצועים) LENOVO L192P. ראיתי ששאלו כבר שאלה דומה ,אך לא ראיתי תשובה מסודרת,למשחקים ואינטרנט מי מהם עדיף? הבנתי שלזירוקס בעיית מסך זכוכית,ובלנובו צריך להקפיד על הדגם. אז מי מהם עדיף,או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח מחירים זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי ש EIZO מכוונים בעיקר לשוק של גרפיקה. האם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחדש במסך מחשב. התקציב שלי הוא 1500 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה אם צריך. אני צריך שיהיה אפשרות לחבר למסך XBOX 360. שיהיה יציאת HDMI. אני מעדיף FULL HD והעדפה למסך עם רמקולים מובנים. 23 אינטש. שימוש בעיקר למשחקים וסרטים. חשבתי על המסך הזה של סמסונג: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/digital-tv-monitor/LT23B350MA/CH
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך מחשב 2560x1440, UHD
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סוג הפנאל של המסכים הנ"ל: 1. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel 2. Dell 19 LCD 1908FP UltraSharp Flat Panel Monitor 3. ASUS LCD 19" PW191 8ms DVI WIDE חיפשתי באתר של דל ואסוס אבל לא מצאתי מקום בו מצויין סוג הפנאל תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מסך T260HD באמלצת אחד בפורום אני די מרוצה..אחשב אני יודע שיש אופציה לראות גם ו גם בו זמנית אבל זה לא פועל לי מישהו יודע למה זה קורה??? תודה VEXX
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
<כותרת> שאלה-האם בתקציב הזה (1300 ש"ח +-) אני יכול ללכת על מסך עם פאנל חדש? כי חשוב לי האיכות... האם בכלל כדאי לי לחשוב בכיוון הזה או שכדאי לי לי ללכת על הדגמים המומלצים? הכרטיס מסך שיהיה לי הוא ה-4870... ככה שאני רוצה להגיע לאיכות מקסימלית במשחקים ..
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע אליי מסך 22' של אסוס, ורציתי להשתמש בו כמסך נוסף - הבעיה, יש לו שורה אנוכית של פיקסלים שמתה. ניסיתי לברר אם להחליף כבל יעזור, וניסיתי DVI במקום VGA, לא עזר. האם יש לדעתכם אופציה לסדר או שאבוד? מצרף תמונה מגוגל שמציגה הרעיון העקרוני של הבעיה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
הסתכלתי באתר של Bug ו- KSP וראיתי שם מספר מסכים אני לא יודע איזה מהמסכים שנמצאים שם הם איכותיים ושלא יהיו לי הפתעות אחרי שאני קונה אותו... אז ככה. בעיקרון אני יותר מתמקד על מסכים 19-20 אינץ' ולא רחבים (wide-screen) בתקציב של עד 3000 ש"ח אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה 1. SAMSUNG 932BF 2. SAMSUNG 961BF 3. LG L1953S 19'' LCD 5ms 1:5000 4. LG L1953TR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI 5. LG L1972HR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה למסך 19 אינטש עם פאנל PVA/MVA/IPS במחיר של כ-1700 ש"ח בנתיים ראיתי את ה-VP930 בTMS שהבנתי שהוא דח איכותי , מה דעתכם עליו? האם ישנן אפשרויות טובות יותר באותו מחיר? **עריכה: המסך מיועד בעיקר [95%] למשחקים, השאר זה קצת סרטים...
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים ניידים, אחד מקבוק ואחד PC. בשניהם אין חיבור DVI או VGA חיצוני אני מחפש חיבור שיאפשר לי לחבר אותם דרך ה USB או firewire. ב idigital, יבואנית אפל לארץ הציעו לי את זה: Dual-Link DVI Adapter (http://store.apple.com/us/product/MB571Z/A הם לא ידעו להגיד לי אם זה יתאים גם ל PC (אפל האלה כאלו סנובים שזה מוציא אותי מדעתי). מה שהם הסבירו לי שבגלל שיש למתאם הזה שני חיבורים למחשב מהירות העברת המידע כפולה והוא מתאים למסכים גדולים ואיכותיים. מה אתם חושבים על המוצר הזה? אני אשמח גם להמלצות או הפניות לאיזה מוצר בסגנון, ממיר מ USB ל DVI שישמור על איכות התמונה ויעבוד גם במק וגם ב PC. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש כרגע בשוק מסך מחשב שתומך ב4K בנוסף גם אם קצב רענון גבוה מ-60 עם G-SYNC בערך בגודל 23-27' , או שעדיין לא הגענו לשם?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב והמסך האור הירוק במסך מהבהב 5-3 דקות ורק אז הוא נידלק יש סיבה לזה אני חושב תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם מסכי CRT (הייתי שמרן גדול בנוגע למעבר ל-LCD, אבל די, הגיע הזמן לשדרג) ואני מעוניין לשדרג עכשיו מן הסתם למסך LCD לראשונה. הסיבה שלא אהבתי עד היום מסכי LCD היא בגלל תופעה כלשהי, שאיני יודע איך קוראים לה ומה צריך לוודא שהמסך כולל (או לא כולל...) בכדי שהתופעה לא תיהיה. אז אשמח אם תתנו לי ידע בנוגע אליה, אני אסביר. במסכי LCD שראיתי עד היום התמונה הייתה מוזרה למדי יחסית ל-CRT. קודם כל אציין שווידאתי שהרזולציה (ותדר ההרץ) הם הנכונים לאותו הדגם של המסך. זה התבטא שונה ברגיל ובמשחקים, אני אסביר. ברגיל אי הדיוק היה בלתי נסבל. אדגים את זה עם טקסט כי שם זה הכי בלט, תרתי משמע- ברגיל טקסט במערכת ההפעלה אמור להראות חד (אלא אם כן בהגדרות מראה סומן ClearType, אבל לא סומן …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חפש מסך 19 אינטצ שניתן לתלות על הקיר יש לי את הסמסונג 172T והוא תלוי על הקיר והוא כבר קטן תקציב לא משנה לי תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=17095 מרבית השימושים היא במשחקים, אינטרנט,מדי פעם סרטים ועבודה שוטפת נ.ב אם למישהו פה יש את המסך הזה שיירשום בבקשה איך הוא תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המסך צריך להגי לי בימים הקרובים עכשיו יש לי מחשב איכותי אבל קצת ישן ...... R9800P 512 AMD2500 עכשיו הפעלתי HD באיכות 1080P לפעמים יש קירטוע אבל הרוב זה חלק 100% (אולי ננסה לעשות שיפורים פה ושם במחשב ואולי נוסיף זיכרון 1GB אז אז לא יהיה תקיעות בכלל ) עכשיו השאלה שלי עכשיו יש לי מסך 17 והמסך שאני קונה זה 22 אז המסך יציג תמונה יותר גדולה אז בטח המחשב צריך לחשוב יותר לא ? כי הוא מפיק תמונה יותר גדולה אז בטח הסרטים לא ירצו טוב ? אני צודק או לא ? ועוד שאלה המסך 2243 תומך באיכות 1080P ? או שתומך עד 720P ? ומה בדיוק האבדל בין 720P ל1080 ? באיכות התמונה (יענו צבעים יותר יפים ) ? או שגודל התמונה ? תודה יום טוב
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז יש לי את המסך הנ"ל כבר איזה חצי שנה ובכמה חודשים ראשונים הוא היה על הבסיס שלו ואחרי כמה חודשים קניתי זרוע לתלייה על הקיר ותליתי, פירקתי את הבסיס אבל יש עוד חלק, מה שמחבר את המסך לבסיס (ראו תמונות מצורפות) ואותו אני לא מצליח לפרק! אני לא רוצה להפעיל יותר מידי כוח כי אני פוחד שזה יישבר . אין לי מושג איך להוציא את זה, מישהו יכול לעזור? צירפתי תמונות שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 11.6k צפיות
-