עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי חבר'ה אני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקים ואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדול האם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ofer40,

היי מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1934 זה בטח פאנל TN לא?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  3. שלום לכולם בסוף החלטתי ללכת על מסך 24 אינץ' ראיתי 2 מסכים שנראים לי הדגם הראשון של דל Dell P2419H, והדגם השני של סמסונג Samsung S24R650FDM, אם יש לכם המלצה למסך אחר אשמח לשמוע התקציב עד 700 ש''ח ואפשר טיפה יותר אם נחוץ וכדאי. השימושים: לרוב גלישה באינטרנט ומשחקים קלים כמו battlefield bad company 2 ואוליי CSGO , האם כדאי לי ללכת על פאנל IPS ? חשוב לי שהמסך יציג תצוגה\תמונה עם צבעים יפים וחדים. מסך מספר 1 - קישור למסך של דל (מפרט טכני) מסך מספר 2 - קישור למסך של סמסונג (מפרט טכני) המון תודות לעוזרים

4. אהלן, כל הארץ חסידים של הDELL U2311H בגלל הפאנל IPS הנכסף. השאלה היא האם אין איזה מסך 24 שהוא גדול יותר אגם מומלץ? אין איזה מסך 24 אינצ' שהוא גם עם פאנל IPS? אני רוצה לקנות מסך אבל כולם רק צועקים את הדגם הזה של הDELL בגלל הפאנל. אני רוצה אינצ' אחד יותר מ23. אין איזה מסך 24 עם פאנל כזה? יש כאלה בארץ בכלל? צריכים להגיע ורק צריך לחכות? מה קורה... אני רוצה לשחק BF3 כשיצא עוד שלושה חודשים על מסך ענק של מינימום 24

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by סתםאחד2,

הי! אני רוצה לקנות מסך בגודל ובתקציב הנ"ל אני גם לא רוצה שיהיה צר מידי.. ושיתמוך ברזולוציה 1280X800 יש חיה כזאת? (אם יש ושחורגת קצת מהתקציב גם אשמח לדעת..) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  6. כמו שציינתי בכותרת אני צריך מסך 24 אינץ' לגיימינג בעיקר , הHDMI זה לPS3 לא הצלחתי עד עכשיו להיתקל במסך ראוי. אולי אתם תוכלו לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, ה-BenQ G2400W שלי שבק חיים אחרי 4 שנים, ואני מחפש מסך מחשב חדש. השימושים העיקריים זה למשחקי מחשב ותכנות וכיו"ב (סטודנט להנדסת מחשבים). אפשר לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש מוצדק, אני אעדיף מסך של 24 אינץ' על זה של 23 אינץ', אבל במידת הצורך כן אהיה מוכן להתפשר. תודה רבה לכל המסייעים (:

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  8. אהלן כולם! אחרי שבשעה טובה הגיעה המחשב החדש, עכשיו הגיע הזמן להביא את המסך החדש. אני מתלבט בין 4 מסכים כרגע שהם: Dell 24 e248WFP Asus 24 mk241h Philips 24 240bw8eb Xerox 24 xm7-24afw אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו. ממה שהבנתי ה-DELL הוא מסך טוב, אבל לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הוא. ה-Asus נחשב נחות יחסית. אני צודק? ו-2 המסכים האחרים אני לא באמת מכיר. כמו כן שאלה כללית, האם באמת אפשר למצוא מסך טוב למשחקים (המון שעות מול המחשב) ב-2500~ או שאני חייב להתקדם לכיוון ה-3000 ולקחת את ה- DELL 2807 wfp או אחד מחבריו? המון תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by sishbari,

מכיוון שעריכת הוידאו שלי כוללת צילום המסך אני מעדיף מסכים שהם 16:9 ולא 16:10 כדי שה full screen יתאים ליוטיוב אך אני יכול להתפשר. הבעיה העיקרית היא שמסכי LED גם הטובים ידועים בבעיית זליגת אור glow אפילו במסכים שנחשבים טובים כמו Dell U2412M אפילו שהוא IPS מסיבה זו אמרתי לעצמי שאם טכנולוגית LED בעייתית אקנה מסך זול ולא אצפה ליותר מדי. אז קניתי MAG U2402 ב 750 שקלים עם ISP והיה לו פיקסל שרוף. החזרתי לחנות והם בדקו שניים נוספים מאותו סוג וגם בהם היה פיקסל שרוף. סדרה גרועה מסכי 27 הייתי רוצה אך הרזולוציה של אלה שעולים סביר נמוכה מדי (רק 1980x1080) אולי איזה FujiCom FJ2430 ? יש ב 700 שקלים אילו הייתי יודע שהטכנולוגייה שווה הייתי משקיע.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by Menash95,

תקציב בסביבות 1000 שקל. רזולוציה 1080p, כרטיס 1070. 144hz לא כל כך מדבר אליי כי אני לא יודע אם זה שווה את המחיר הגבוה. מה שכן חשוב לי זה זמן תגובה נמוך ואיכות תמונה טובה.

11. Started by dani din,

מחפש מסך לגרפיקאי, המסך לא יחובר לכרטיס מקצועי ככל הנראה ישודך לכרטיס 1060. מה שחשוב שיהיה דיוק צבעים, לא ישמש למשחקים וכדומה נטו לעבודות גרפאיקה בעיקר עם פוטושופ ומעט פרימייר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מחפש מסך 24" למטרות שימוש במחשב (גלישה וכו'..) משחקים על ה-XBOX360 וגם לראות טלויזיה באמצעות חיבור RCA או TUNER תקציב: עד 1500 ש"ח למישהו יש המלצה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by shay820,

שלום לכולם מחפש זוג מסכי 24 אינץ עבור צפייה בגרפים (לא משחקים) מסכים שאפשר לצפות בהם שעות , מינמום התעיפות בעיניים! אשמח לקבל הכוונה תודה רבה שי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  14. אני מחפש מסך 24 עם רמקולים מובנים שישמש בעיקר לעבודה משרדית ממושכת. התקציב הוא גמיש ובסביבות 1,500. אם אני מחשב את המסך עם HDMI, זה יחבר גם את הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by yuvalg,

מחפש מסך לעבודה מאומצת מול תוכנות פיתוח וכן לעיצוב גראפי. דרוש דיוק בצבעים, חדות ואמינות. על מה תמליצו? מה המסך שנותן התמורה הטובה ביותר למחיר בדרישות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by XCG120,

איזה מסך 24' הכי טוב למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by myjunkmail0000,

כיום המסך שלי הוא טלוויזיה 32 אינץ... אבל בגלל הרזולוציה הנמוכה אני רוצה לקנות מסך נורמלי חשבתי 24-26 אינץ יש DELL 24" ST2410 5ms DVI HDMI FHD WIDE LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD ויש גם את הסמסונג 26 אינץ (לא עם הHD) אז מה כדי? 2408 של דל עולה איזה 3000 ש"ח ונראה לי ממש לא שווה וכנל לגבי ה 2709 שלהם. אני קורץ ל LG אבל הבנתי שהמסך 16:9 ורק 1080 פיקסל במקום 1200 אז יש פחות שטח עובדה.... אז מה כדי???

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  18. Started by andrei21,

משדרג מסך מ22 אינטש, מטרות, אינטרנט, סדרות... טיפה משחקים פעם ב , כגון אסטרתגיה בתורות, RPG,פחות רייל טיים אז לדעתי קצב רענון וזמן תגובה פחות חשוב, אבל אני לא מבין גדול במסכים, ולא בא לי שהמסך יתחיל להקרע בסרטים סדרות ומשחקים הדגש על איכות תמונה ונוחות לעיניים, זווית צפייה אנכית, כיוונון גובה וזוית המסך אנכית . תקציב עד 1200שח רצוי כמה שפחות אם אפשר תודה

19. Started by eranir,

אני מחפש המלצה למסך בגודל 24-27 (עוד לא ממש החלטתי). אני מכיר סה"כ שניים שמדברים עליהם פה הרבה: - דל 2408. - דל 2709: איזה פאנל יש לו? מה ההבדל בינו ל2707? יש מסכים מעניינים נוספים ברמת המחירים הזו? ראיתי בזאפ את Eizo S2401WE - שווה משהו או שאיזו התחילו לייצר TN פתאום? תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by madix,

הי, אני רוצה לקנות את המסך הבא - DELL U2412M. השימושים הם לגרפיקה ועיבוד תמונות (כתחביב). אני כנראה קונה אותו מחר, או מקסימום שבוע הבא. הסתכלתי גם על ה-U2713HM אך הוא כבר מעבר לתקציב. כל שאר המסכים שהסתכלתי עליהם היו עם רזולוציה נמוכה יותר. לפני הקניה, יש המלצות למשהו אחר ואיכותי עד ~2000?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 24 אינטש, אני כבר די הרבה זמן בפורום וראיתי איך רובכם ממליצים בחום על DELL 24 לגירסאותיו. השאלה שלי היא, האם באמת זה ה-מסך בגדלים האלה (יחס עלות מחיר) או שמא מדובר באפקט עדר שכזה ויש מסכים טובים לא פחות במחירים זהים? תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by naor-007,

http://www.ktl.co.il/p/9138/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_24_%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA_Proview_%D7%93%D7%92%D7%9D_FP2426W מה זה?!?! זה ממש מחיר בדיחה!!!

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by roy_dotan,

שלום לכולם. קיבלתי עזרה ממש טובה במדור של המפרטי מחשב, אבל הם לא ידעו לעזור כול כך לגבי המסך והפנו אותי לכאן. קודם כול זה הקשור למפרט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ואני מחפש מסך 24' סביב ה2,400 ש"ח אם יש משהו אחר באיזור אני אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by Lidor1,

אני מעוניין בהצעות למסכים הכי טובים שיש בשביל משחקים סרטים ואינטרנט (חוץ מDell 2408WFP כי ניגמר המלאי בארץ)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.