עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי העבודה במחשב בעיקר OFFICE, אינטרנט וקצת משחקים (לא צופים בו בסרטים). מאד חשוב שיהיה נוח לצפייה בטקסט (קריאה של מסמכים וכו') שלא יוציא את העיניים ... ניסיתי לחפש בעצמי המלצות וביקורת אך אפשר ללכת לאיבוד בים המידע שקיים בנושא :s05:, אז אשמח למעט מיקוד של דגמים מתאימים בעקרון ראיתי המלצות על VP930BוViewsonic בtom's hardware כמסך שמתאים לעבודה כללית, האם הוא עונה על הדרישות הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  2. Started by Ariel Style,

מה המסך הכי טוב בשוק העכשוי בתקציב שבכותרת? 20 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. אני רוכש מחב וחדש ויחד איתו מסך חדש. רציתי ללכת על 22 אינץ'. ה Samsung 22BW נראה טוב. גם ה Dell 228WFP נראה טוב. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אני מצלם הרבה ועורך הרבה תמונות בפוטושופ, משחק וצופה בסרטים, אני צריך מסך 22 אינץ' שיהיה טוב בשלושת הדברים האלה. על מה אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by mhnuemhnue,

אני לא בדיוק יודע אם זה הפורום המתאים, אבל האם ה8800GT יוכל להשתמש במסך 20' רחב? או שיהיו בעיות FPS?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by elazar,

שלום קניתי אתמול מסך 22 של LG ורואים בו קצת מטושטש. מה ההגדרות הכי טובות עבור מסך כזה? האם מישהו יכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש איזשהי דרך?.. ממש מעצבן לקרוא בקטן ... אם אני מגלגל עם הCTRL זה מגדיל אבל הדף הופך להיות עם שוליים ומעצבן כזה... יש איזשהי דרך ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מנגן סרטים עם BSplayer PRO כשהחלון הוא רגיל רואים איכות טוב וכשאני עושה מסך מלא האיכות די גרועה.. יש אפשרות לתקן את זה? (אני לא יודע אם זה בגלל המסך או תוכנה אז שמתי את זה פה)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם התקשרתי היום לפנדה ואמרו לי שהמסך הגיע לארץ אבל רק בפאנלs-pv והמוכר אמר לי שהוא לא מכיר את הדגם הזה עם s-ips ז"א שהוא לא מכר אותו בחיים עם s-ips . אלא רק את אחיו הרחב כלומר wfp עם s-ips ואני חיכיתי בסבלנות כבר חודשיים אז מה אתם אומרים נכון לא נכון להזמי ן יש אולי מישהו שהזמין בעבר דרך החנות ויכול להעיד על s-ips ? כי אחרי מחקר רב באתר( אחלה עבודה חברה) הגעתי למסקנה שזה המסך בשבילי (fp) ,תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  9. אני מחפש דגמים של מסכים שנמכרים בכל העולם למשתמש ביתי, בגדלים "19-"20 ועם פאנלים איכותיים. אני לא מעוניין במסכים יקרים כמו של eizo, אלא רק דגמים שעולים עד כ-500 דולר. הסיבה היא כי אני מחפש דילים טובים ב eBay ושם יש מבחר מכל העולם. בינתיים הדגמים שאני מכיר: Dell 2007fp/wfp Samsung 971P Lenovo L192p Viewsonic VP930 Philips 200W6CS Philips 200P7ES דרך אגב, כבר זכיתי ב 971P במצב מעולה ב 265 דולר כולל משלוח (פחות מאלף שקל) לצערי המוכר מנסה להתחמק מהעסקה מסיבות כלשהן...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  11. שלום לכולם, אני שוקל לרכוש מסך LCD ועדין מתלבט בין מסך רחב למסך רגיל (השימוש העיקרי שלי נכון להיום הוא גלישה באינטרנט אבל בעתיד אעסוק גם בפיתוח, ועוד). ואני שואל: האם זה נכון שבעתיד הפורמט של דפי אינטרנט צפוי להיות כמו של מסכים רחבים (כלומר 16:9 או 16:10)? וככה על הדרך (בשביל לא לפתוח נושא חדש): מישהו מכיר את המסך Viewsonic VX2235WM ויכול לתת חוות דעת עליו? מהבדיקות שערכתי ראיתי שיש שני תתי-דגמים, אחד עם מהירות 5MS וניגודיות 1:800 והשני 2MS וניגודיות 1:4000 שניהם נמכרים בזאפ ויש בינהם הבדל במחירים (וגם בביקורות - לשני ביקורות הרבה יותר טובות והוא גם יותר יקר.)

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  12. Started by segev22,

מתלבט בין השלושה את שלושתם אני מביא במחיר יבואן איזה הכי משתלם והכי טוב מבין השלושה? שימושים עיקריים לפי סדר עדיפויות: 1.משחקים 2.סרטים 3.טקסט

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by ram4000,

השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. Started by NAZRAK,

כשאני מדליק את המחשב (או מאתחל) המסך "רדום" עד שמגיע מסך הפתיחה של XP (אחרי ה-LOADING), זה מונע ממני לפרמט או אפילו סתם לוודא שספירת הזיכרון בסדר. ניסיתי לשנות את ההגדרות ב-POWER SCHEMES, ללא הועיל. רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. היי יש ברשותי מסך HYUNDAI L90D+ שמחובר לכרטיס מסך GEFORCE 7950 GX2 ואני לא רואה כלום שמחובר בחיבור הדיגיטלי. בהדרות מסך בחלונות רשות תחת קטגוריית מסכים DEFULT MONITR , ניסיתי להתקין דרייבר מהדיסק וזה רושם שהגירסא הכי טובה היא זאת שמותקנת כרגע. עזרה תודה

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שלום לדעתי כדאי לעשות סטיקי של מסכים מומלצים לפי שימוש ומחיר בדומה למה שיש בפורום כרטסיי מסך\פריסה כזאת של שלל המסכים הפרוסים על פני התקציבים השונים תתן בסיס ראשוני למידע על כיוונים למחפשים למינייהם ותמנע המון שאלות וגם תראה בעצם איזה מסכים מתמודדים מול איזה מסכים מבחינת מחיר ושימוש

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  17. אני מחפש כבר קרוב לשבוע ברחבי האינטרנט וגם כאן באתר, והגעתי למסכים הבאים: Samsung syncmaster 226BW LG 222WTQ Dell UltraSharp 2407WFP Samsung 245BW כעיקרון מעניין אותי הביצועיםהתקציב זה כבר הדבר האחרון לחשוב עליו, אני רוצה מסך ממש איכותי,שיחזיק לתקופה רצינת, מה בינהם כדאי ? כעיקרון רציתי מסך לסרטים ומשחקים אבל אני לא יכול להגיד שאני לא גולש באינטרנט הרבה מאד זמן. הבנתי את כל הבדלי הפאנלים וכו אבל זה באמת הבדל עצום בין ה 22 אינטש וה 24 שציינתי? או שכמעט ולא מורגש ? מודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מתלבט לפני קנייה ואני רוצה לראות אותו לפני שאני קונה. עוד שאלה - ראיתי את ה MultiSync 20'' 20WGX2 PRO שהוא באמת מדהים. ב 2007 רואים אותו הדבר? הבנתי שלשניהם יש את אותו הפנל. על מה אני משלם עוד 700 שקל?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by HttpShare,

התחדשתי במסך חדש 22'' של DELL.. והרבה אמרו שהחסרון היחידי של המסך הזה הוא הכיול (אם אני אומר את זה נכון) של המסך.. איך אני עושה את זה בדיוק? ומה ההגדרות??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, יש לי סמסונג 226BW וביומיים האחרונים יש לי למעלה בצד שמאל פס קטן כזה שרובו שחור ובסוף ירוק... אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משהו אחר.. עשיתי רענן וזה לא עוזר...כיביתי את המסך והדלקתי וזה לא עוזר.. אבל לפעמים הוא נעלם לבד ככה סתם.. מה זה יכול להיות ואיך אני מטפל בזה? עריכה: עכשיתי אני סתם מסמן עם העכבר כמו משועמם ברקע (כמו שמסמנים אייקונים.. חח עושה ריבועים ומלבנים) וגיליתי שאני מגיע לקו הזה זה בעצם נתקע ולא יכול לסמן מאחורי הקו.. (למרות שהעכבר עובר דרכו חחח)(זה בעצם קו למעלה קטן והוא כאילו ממשיך רק שלא רואים אותו..) חח אני יודע שזה נשמע מפגר.. מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by jungle-man,

אם לRefresh Rate שלא כמו במסכי CRT אין כל השפעה על מסכי LCD בשל הבדלי הטכנולוגיות, מדוע מגיעים מסכי LCD עם האופציה כן לשנות את הRR?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך מסך מחשב לעבודה משרדית. בתקציב של עד 1600 האם גודל 22 זה בסדר? איך ה asus VW222U?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  23. כבר מזמן רציתי לקנות מסך גדול בגלל המחיר הזול יחסית של מסכים כאלה כיום (לא אכפת לי לקנות מסך עם פאנל TN כי במילא השימוש העיקרי הוא למשחקים). הדבר היחידי שמעכב אותי זה העניין של הרזולוציות הגבוהות והדרישות שלהם על כרטיס מסך. כרגע יש לי כ"מ מיד ריינג' (8600GT) שמסתדר יפה עם משחקים חדשים, אבל אני משחק ברזולוציה של 12X10 או לפעמים 10X7 על מסך ה17 אינץ' שלי. ממש לא בא להתחיל לשדרג כל חצי שנה לכרטיס מסך היי-אנד רק כדי שאני אוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה. לכן רציתי לדעת, איך אתם באמת מסתדרים עם הרזולוציות הגבוהות של המסך? עם איזה כרטיס מסך אתם משתמשים והאם נאלצתם לשדרג בגלל המסך כרטיס מסך? האם אתם משחקים ברזולוציה הטבעית הגבוהה של המסך, או שאתם משחקים ברזולוציות יותר נמוכות…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. מסך חדש למשחקים - 1500ש"ח ומטה. *רחב בלבד* כמו הכותרת, אני מעוניין במסך חדש, קניתי היום מחשב מחברת IQPC, חברה מעולה, ממליץ. הכרטיס מסך הוא Albatron 8800GT 512MB. ואני רוצה מסך חדש ורחב, בסביבות ה20 אינץ' - 19 אינץ'. חשבתי על ה LG 19WTQ ועל כמה מסכי 20' של XEROX, אבל עוד לא הגעתי להחלטה... בקשר לסאמסונג, בהתחלה רציתי מסך 206BW, אבל אני כבר לא מעוניין בסאמסונג. בקשר לגודל עדיף 20' , המחשב מיועד למשחקים. מקווה שתמצאו את הפתרון הכי טוב למעני...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הרכבתי מחשב ב skypc ושביררתי איתם בטלפון - מסתבר שאין להם במלאי את המסך המבוקש (Samsung 226BW) , בכל מקרה הזמנתי מהם את שאר המפרט. מישהו יודע על חנות אמינה וזולה באיזור המרכז (נתניה----->ראשון) שאוכל לקנות ממנה את המסך המבוקש ולקבלו במהירות האפשרית? בבקשה תציעו... המחיר הזול בזאפ כרגע: 1578 ש"ח מאתר" וולקום" או 1599 דרך "אלוף מחשבים". מישהו התנסה בקנייה בהם בעבר? עדכון - אין גם ב"אלוף מחשבים" לעת עתה...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים