מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש מסך,והתקציב הוא 1500+ מבלי לעבור את ה1600. הוא יהיה בעיקר למשחקים,וקצת לסרטים. חשוב שיהיה 22,פשוט הבאתי את ה1970,כי ראיתי שיש לו מצבים שהוא יכול להחליף ביניהם, MOVIE MODE וכדומה,שממש נראים טוב,אם הדברים האלה קיימים גם ב226,אז אני פשוט אקח אותו,תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב בחדר אחר, על מנת לראות בו סרטים. השאלה היא איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! אני כנראה יקנה מסך השבוע רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים 226BW ו 2243BW ואם הוא שווה את ההבדל במחיר כ 100 ש"ח ואיך ה2243BW לעומת הASUS MW221C השימושים שלי הם בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט וצפיה בטלויזיה (ע"י כרטיס טלויזיה מסוג WinFast TV2000 XP Expert) וקצת סרטים. תודה לעוזרים! ofeky1 עריכה: המפרט שלי בצד למקרה הצורך!
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אוקיי בוא נתחיל מזה שהתקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח עדיף שיהיה מחברת KSP או חנות זולה אחרת בסביבת ראשל"צ אני מעוניין במסך "19 (עדיף שיהיה לבן) שיספק לי סך הכל גלישה באינטרנט (מקסימום משחק GTA) אין צורך ברמקולים אני צריך לפרט עוד משהו? יש מסך איכותי בגודל 22-20 אינץ' באיזור התקציב שלי? תודה לממליצים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך dell 2407 אך אני חייב לדעת אם יש איזשהי דרך לתלות אותו על הקיר? אם יש מתקן שאיתו אני מושך את המסך אלי ודוחף אותו אחורה ומזיז אותו? כי אני מעוניין שהמסך יהיה גם למחשב וגם לטלויזיה!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? בתודה מראש, יניב
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם יש עוד מסך שאפשר לסובב ב-90 מעלת כמו הDELL2007WFP? הוא צריך לתמוך ברזולוציה של לפחות 1650*1050 ואם כבר מדברים, הדל הנ"ל מצפי בציפוי זכוכיתי או מאטי..
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
המסך האומלל שלי זקוק לניקוי רציני - רציתי לדעת איך לנקות אותו בצורה יסודית אבל שלא תגרום נזק.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך Samsung SyncMaster 226BW ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי כל כך הרבה התלבטויות, מה מתאים יותר, עד כמה להשקיע, היכן לקנות, עשיתי את ההחלטה: רכשתי מסך, הdell 2407. עד לפני חודש TN בשבילי היה דגם ישן של טנק סורי ופיקסל שרוף זה סוג של תירס משודרג לפופוקורן והיום בזכות חברי הפורום, הפכתי למיני מומחה בתחום. הגעתי עם מטרה לרכוש מסך גדול, הצ'יימי 22 אינטש היה המועמד הראשון, לא התלהבתי, גם מהסמסונג 226 ה-22 אינטש. בסוף, הדל 2407 נבחר. החלטתי לרכוש אותו בסוף מפנדס , למרות הסיכון בכך שאין הבטחה להחלפה אם יהיה פיקסל שרוף. נתתי עדיפות לאחריות של היבואן הרשמי. המחיר: 3134 ש"ח במזומן. לשמחתי לא היה פיקסל שרוף. מה אגיד לכם, זה פשוט עולם אחר. עם הדל הגיע מחשב חדש, ובהתחשב בכך שהמחשב הקודם היה כל כך איטי עד שהעדפתי לגלוש בסלולרי, אתם יכולים …
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש חייב המלצה למסך איכותי וגדול עד כמה שאפשר שיתאים לדרישות התקציב (בתקציב כבר בחריגה נוראית ולכן תשתדלו לא לחרוג ממנו) אני לא מבין את כל העניין של ה 8 MS וה 2 MS לגבי משחקים וסרטים אז פשוט תמליצו לי על הטוב ביותר בשביל הצרכים האלו. אני מודה לכם מראש על התגובות!
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אחת הסיבות שאני קונה מסך רחב גדול (22 זה ענק מבחינתי, יחסית ל17 CRT שאני יושב מולו כרגע) היא שאני רוצה לחבר ממיר כבלים לכרטיס טלויזיה (כנראה ה- Hauppauge 150MCE) ולצפות בטלויזיה וסרטים דרכו. הבנתי שהרזולוציה המקסימלית של הכרטיס טלויזיה היא 720x576, ואילו הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680x1050. איך תהיה איכות הצפייה בערוצים בהוט בקונפיגורציה הזו? ואם זה לא כדאי, אז על איזה מסך במקום כדאי לי ללכת? או אפשרות לקונפיגורציה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429636 זה לא *טיפה* מוזר? המסך הזה עולה בשאר החנויות 2300 ש"ח ומעלה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
ברור שעדיף פאנל איכותי יותר אך אין לי כסף לכך.............
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב שהוא טוב למשחקים בעיקר + סרטים + איטרנט וכ"ו (בקיצור להכול) שמעתי על מסכים של "19 מומלצים ViewSonic LCD 19 VP930 / SAMSUNG 971P או מסך "20 Philips Brilliance 200P7ES או מסך "22 ASUS 22 LCD MW221U 2Ms / ASUS MW201U 20.1'' LCD 2MS איזה מהם יותר טוב / משתלם ביחס למחיר? ועם איזה פאנל מגיע כול אחד? ואיזה פאנל יותר טוב? איפה זה כתוב על המסך כשאני בא לחנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יצאתי קצת מהעניינים ואני חוזר לחפש מסך. מחיר 1300-1500 . מה דעתכם על ה - 2043BW?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבובים שלום, מסך הCRT הנאמן שלי (ViewSonic G75f) החל לרצד בפראות, להצהיב ולהכחיל. לצערי, חלפו יותר מ3 שנות האחריות שלו מאז הרכישה (אוגוסט 2004), כך שלא אוכל לממש אחריות כלשהי. בהנחה שאין דרך לתקן אותו (יש?), הגיע הזמן לרכוש מסך חדש. תקציב: 1500-2000 ש"ח. שימושים: * משחקי פעולה מגוף ראשון. מהירים יותר (Quake 3) ומהירים פחות (Counter-Strike) * משחקי אסטרטגיה למיניהם. * גלישה, עבודה רבה עם טקסט. * קצת סרטים, אבל לא הרבה. גודל המסך: הפקטור הכי פחות משמעותי מבחינתי, אסתפק גם ב19 אינץ'. משיטוט אקראי בזאפ! ובאתרי חנויות מחשבים למיניהם, ראיתי שכמעט ולא מוכרים יותר CRT בארץ. יש לי עדיפות רבה לCRT מכיוון שאני משתמש ברזולוציות נמוכות במשחקים וברזולציות גבוהות בשולחן העבודה…
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איך המסך הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2407wfp.htm
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך CRT של MAG הוא 17 אינ'ץ ...קנו לי מחשב חדש ואבא שלי אמר לי שהוא לא קונה לי מסך חדש רציתי לדעת אם יהיה לי בעיות כי אני משתמש בכרטיס החזק ביותר היום (HD3870X2) ואם יהיה בעיה תגידו לי איזה מסך יותר טוב משניהם אני ינסה לשכנע אותו... http://www.skypc.co.il/pl_product~51433~9~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~AI2237W~9~0.htm זה דחוף כי המחשב מגיע עוד כמה ימים ואני משחק הרבה במשחקים..
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך לחבר השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכנות משרדיות אני מתלבט בין VP930 { בתקווה גירסה 3 } לבין DELL 2007FP הוא לא אוהב מסך רחב שאלתי היא מה יותר ממולץ והאם לשניהם אני יכול לחבר ממיר של YES לגבי שאלת התקציב הDELL הוא הגבול שלי 2200 ש"ח +-
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין Dell Ultra Sharp 2007WFP, אבל מרוב הכתבות כאן אני ממש מתבלבל. האם זה המסך הכדאי ביותר בתקציב של 2000 ש"ח? אם כן, איפה תמליצו לקנות באיזור פתח תקווה? ראיתי איזה דיון שמישהו התבאס שהוא קנה את המסך הזה ולא מסך PVN (אני לא כזה מבין בזה). IPS לא מספיק טוב לי לכל השימושים? כולל סרטים וכו'? תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם עד היום השתמשתי במסך lcd של סמסונג 17 אינץ תמיד היה לי מין דבר כזה למעלה כמו קטע קטן שחותך תתמונהשורה מאונכת של כמו פיקסלים שרופים למעלה בצד שמאל תמיד חשבתי שזה פאק במסך אבל מה שהיה מוזר זה היה בא על כל רקע שההיתי שם בשולחן עבודה אבל שההיתי מצביע על הדבר הזה עם העכבר העכבר זה היה מסתיר אותו או שההיתי פותח תיקיה התקיה היתה מסתירה את זה זה כמו חתך קטן במסך היום קיבלתי מסך חדש של סמסונג 22 אינץ לא קיבלתי איתו תאמת כבל dvi חיברתי אותו עם הכבל שההיתי מחבר תמסך הקודם ופתאום אני רואה שיש את אותו חתך גם במסך הזה רק על הרקע של שולחן העבודה משהו מכיר תבעיה הזאות ויכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-