מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הרבה אנשים כאן אומרים שפאנל TN זה זבל, ועדיף לקנות פאנל PVA (הרבה יותר יקר). יש לי מסך ASUS MW221u בגודל "22 עם פאנל TN. אני צופה במסך שלי הרבה בסרטים (גם Full HD), ורואים ממש מצויין (גם מהצדדים). במה בדיוק מסך עם פאנל PVA יותר טוב מהמסך שלי עם פאנל TN, והאם ההבדל באמת מורגש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי את המסך שנכתב לעיל. ואני כבר ממש אובד עצות. המסך מחובר בכבל DVI אל כרטיס המסך שלי HD3850 והצבע במסך נראה קצת דהוי. הכוונה השחור נראה קצת כמו אפור. והאפור נראה כצבע הדומימננטי גם כשאני גולש באנטרנט. וגם כשאני נמצא בDESKTOP או קורא מPDF/WORD. האם ישנן בעיות שידועות על המסך הזה בהקשר שציינתי כאן? או בעיות אחרות? כל מי שיודע או יש לו את המסך הזה ויוכל לשפוך קצת אור. אשמח מאוד
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך חדש LCD למשחקים, סרטים ועבודה כללית באינטרנט וכו'. תקציב 1500 מעדיף 19 אינץ' אבל מוכן לקחת מסך גדול יותר וטוב יותר במסגרת התקציב הזה אם יש. מהו המסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? שאלה נוספת- האם איכות ההצגה של מסכים בגודל 20-22 אינץ' נפגמת במשחקים? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש צג LCD חדש בזמן הקרוב (תוך שבוע בערך) ואני זקוק לעזרה והכוונה מבעלי הידע שביניכם משום שאני לא ממש מבין בתחום. קראתי טיפה על כל ענייני הפאנלים ורק יצאתי יותר מבולבל (עוד משהו שצריך לבדוק ושאני לא מבין בו כלום...). בקיצור - אנא עזרו לי לבחור צג חדש. כרגע יש ברשותי צג 17" ברזולוציה 1280*1024. אני רוצה צג שיאפשר לי שטח עבודה גדול יותר, ולכן אני לא רוצה צג ברזולוציה 1680*1050 משום שמספר השורות בצג דומה וזה לא יתן לי שיפור בעבודה על מסמכים / גלישה. הכיוון שחשבתי עליו הוא צג איכותי בעל רזולוציה 1600*1200, מה שכנראה אומר צג 20" (לא רחב). אם יש צג כזה שהוא גדול יותר זה עדיף (כדי שגודל נקודה לא יהיה קטן יותר ממה שיש לי עכשיו בצג 17"...) השימושים שלי הם כלליים. הצג צר…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המסך הבא כ¤1200 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QS943B או זה כ¤1,049 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX8C6D378 הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים! החלפת מסך בחדש במקרה ויש אפילו פיקסל שרוף אחד בתקופת האחריות מה זה פאנל A+? אני כמעט נעול על האחרון - יש סיבה שהוא לא כדאי או יש המלצה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אכן מסך אלסידי ישן, נקנה ב2003 , והיה בזמנו אחד המסכים הטובים בעולם. בכל מקרה.. קניתי עכשיו מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים, ומסך החלטתי בנתיים להשאר עם הנ"ל. גם בעיקר בגלל שיש לי בחדר גם מסך LCD 32 אינץ'. עד היום המסך היה מחובר למחשב בכבל VGA. והיום שמתי לב שיש לו גם חיבור DVI יהיה הבדל אם אני אחבר את המסך במחשב החדש בDVI או בVGA? תהיה איכות יותר טובה במשחקים או סתם ככה? ואגב .. אם אני מחבר את המחשב שיש לו חיבור DVI, לאלסידי שלי ( 32 אינץ' ) , שיש לו חיבור HDMI, ואני אשתמש בכבל HDMI ומתאם DVI, האם הסאונד יבוא מן הרמקולים של המחשב או של המסך 32 אינץ'? דבר אחרון, האם כשאני קונה כרטיס מסך, שיש לו שתי יציאות DVI , אני אקבל כבל DVI? בתודה, בן !
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט ותוכנות משרדיות כגון Word. קצת עריכת תמונות, בלי משחקים בכלל ואולי קצת סרטים אבל זה די זניח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי. האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה! אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך,והתקציב הוא 1500+ מבלי לעבור את ה1600. הוא יהיה בעיקר למשחקים,וקצת לסרטים. חשוב שיהיה 22,פשוט הבאתי את ה1970,כי ראיתי שיש לו מצבים שהוא יכול להחליף ביניהם, MOVIE MODE וכדומה,שממש נראים טוב,אם הדברים האלה קיימים גם ב226,אז אני פשוט אקח אותו,תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
כרטיס מסך 8800GT של אסוס. האם כדאי מסך רחב או רגיל? עם אחריות של שלוש שנים רצוי וגודל עד "20 . תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש מסך 24" אני רואה שכולם מתלהבים מהמסך של Dell 2407 ואני גם אהבתי את Xerox XM7-24AFW שניהם באותה רמת מחיר. השימוש שלי הוא משרדי ולא משחקים או סרטים. אהבתי את הגימור של הזירוקס בגלל מסך הזכוכית ובגלל הרמקולים (נוחות) אבל פה בפורום אני רואה שכולם ממליצים על המסך של Dell זה כ"כ משמעותי? יש חנות באיזור גוש דן לראות בפעולה/תצוגה את שני המסכים?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2,000 ש''ח למטרות משחקים (כגון SWAT4,COD) וגלישה באינטרנט (טקסטים...) לא משנה לי רחב או לא (כרטיס מסך 7600GS) מעדיף שזה יהיה מסך חדיש ופופולארי התקציב הוא 2K (שזה נחשב הרבה) בגלל שאני מבין שמסך מחשב נשאר להרבה זמן, אפילו אחרי שהמחשב מתיישן וקונים אחד חדש. משום מה כל מסך שאני בודק יש לו איזשהו חיסרון, אבל מסך פשוט כמו ה LG L1752T שיש לי עכשיו נראה מעולה להכל... הדבר היחידי שמושך לי את העין זה ה 226BW בגלל שכולם ממליצים עליו והוא מאוד פופולארי ב ZAP, אבל לפי ביקורת של HWZONE וכמה אנשים שאומרים שהוא "ממוצע, גרוע, TN" גורם לי להתרחק ממנו. ועוד משהו..אילו חנויות נותנות לבדוק את המסך מפיקסלים שרופים לפני הקנייה? (KSP לא רצו אבל אמרו שאפשר להחזיר תוך שבוע\שבועיים) לש…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה , אני מקבל הנחה גדולה על החברות הבאות : סמסונג אסוס מאג LG השאלה איזה מסך עדיף מבין החברות האלו , עד 2000 שקל ( לפני הנחה ) ? לשימוש עיקרי של משחקים וסרטים אני לא חייב מסך רחב תודה, דור [עריכה: אפשר גם של DELL ]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הרבה זמן כבר מחפש איזה מסך LCD לקנות ואני עדיין מתלבט קשות. אני אוהב לשחק במשחקים, בנוסף לזה אני מתכנן להשתמש במסך בתור טלויזיה (מחובר לממיר באמצעות כרטיס טלויזיה). כמו כן אני עוסק בתכנות, עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. אחרי הרבה חיפושים הגעתי למסקנה שאני רוצה מסך "22 רחב (ספציפית: ASUS VW222U) - הוא נותן לי ביצועים טובים במשחקים, גדול עם הרבה מרחב עבודה וסה"כ צבעים לא מצוינים אבל טובים מספיק בשבילי. אבל לא מיהרתי לקנות ואני חושב על זה הרבה כי בקרוב אני אצטרך לשבת הרבה מול המחשב ולתכנת (שני קורסים תכנותיים באוניברסיטה, ואני מקווה שאתחיל לעבוד בתור מתכנת בקרוב) אז חשבתי - יאללה, נשקיע עוד קצת כסף ונלך על מסך כמו ה 2007FP ואז אפשר יהיה לחסוך גם את הכרטיס ט…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
המסך בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וחשוב שלא יעשה כאבי ראש אבא שלי יכול להביא לי מסך MAg Xp2011a זה נחשב מסך טוב? ואיזה פאנל זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! אני כנראה יקנה מסך השבוע רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים 226BW ו 2243BW ואם הוא שווה את ההבדל במחיר כ 100 ש"ח ואיך ה2243BW לעומת הASUS MW221C השימושים שלי הם בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט וצפיה בטלויזיה (ע"י כרטיס טלויזיה מסוג WinFast TV2000 XP Expert) וקצת סרטים. תודה לעוזרים! ofeky1 עריכה: המפרט שלי בצד למקרה הצורך!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך dell 2407 אך אני חייב לדעת אם יש איזשהי דרך לתלות אותו על הקיר? אם יש מתקן שאיתו אני מושך את המסך אלי ודוחף אותו אחורה ומזיז אותו? כי אני מעוניין שהמסך יהיה גם למחשב וגם לטלויזיה!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם יש עוד מסך שאפשר לסובב ב-90 מעלת כמו הDELL2007WFP? הוא צריך לתמוך ברזולוציה של לפחות 1650*1050 ואם כבר מדברים, הדל הנ"ל מצפי בציפוי זכוכיתי או מאטי..
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
sumsung- 2243BWX חיפשתי ביקורות גם פה וגם בחו"ל ולא מצאתי כמעט כלום, אשמח לדעת איך המסך האם שווה 1800 ש"ח, והאם ידוע איזה פנאל מגיע בפנים? האם זה TN אם כך מדוע הגדול נקודה קטן ופחות אופיני למסכים דומים באותה קטגוריה? תודה מראש, נועם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך האומלל שלי זקוק לניקוי רציני - רציתי לדעת איך לנקות אותו בצורה יסודית אבל שלא תגרום נזק.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב בחדר אחר, על מנת לראות בו סרטים. השאלה היא איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-