עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yamamoto,

על איזה תדירות להגדיר 60 או 75

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by ajl,

מה אתם אומרים על המסך הזה עבור גלישה ברשת + עריכת מסמכים.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

לפי הביקורות בפורום ה MW הוא המומלץ אבל מאחר ואלה מסכי 22" ואין הבדלים ממשיים בינהם, האם שווה להשקיע את ה200 שקל הפרש ולקחת את הדגם שהומלץ בביקרות?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by BlackShadow,

שלום, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר צפיה בסרטים ועבודה גראפית. מקריאה קצרה כאן, הבנתי שכל מסכי ה22 עם פאנל TN שמומלץ רק למשחקים, ופחות איכותי מה19/20 שיש בשוק. אם יש מסך 22 מומלץ ללא TN, הייתי רוצה לדעת עליו. אם לא, אז מה המסך 20" הכי מומלץ בטווח מחירים של 1600-1800? אם אפשר כמה אופציות. תודה.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  5. צריך להתחדש במסך חדש כבר, פג למסך ה-Proview שלי התוקף.. טוב, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר קצת לחרוג, אני מתאר לעצמי שהיום כדאי כבר ללכת על מסך רחב? אין לי ממש מושג במה היתרונות שלו גוברים על מסך רגיל, אם תוכלו לפרט לי, אשמח. שהמסך יהיה לפחות 19 אינץ', וזהו. הערה: אם אפשר לדעת על מה יותר כדאי ללכת רחב/רגיל ועוד דברים בנושא אני ממש אשמח כי אני לא ממש מבין בנושא. עיינתי על כמה מסכים וגם קראתי תגובות והמסך Samsung 206BW נראה כמו קנייה נכונה לדעתי, בקיצור אשמח לקבל עצות-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858 העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא מוסיקה, תכנות, ובעיקר עבודות משרדיות אפשר להגיד, אני משחק במשחקי מחשב די ישנים ולא מכבידים כמו Pro Evolution, CSS ומשחקים יש…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by guy_intel,

קיבלתי SAMSUNG 2043BW במתנה ואני שוקל אם כדאי להחליף אותו במסך אחר סביב אותו סכום (1500 שח). אני מוכן להוסיף במידת הצורך עוד 200-300 שח. השאלה איך המסך הזה והאם לא כדאי להוסיף עוד קצת בשביל מסך 22" ? השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לקריאת טקסטים. להשאיר או להחליף ??

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  7. ראיתי בכתבה על המסכי 22" שהמסכים מגיעים עם תצוגה לקויה מהקופסא אבל ע"י שינוי הגדרות המצב משתפר יש לי את ה CHIMEI 221D ובאמת אני רואה שהלבן שלו לא באמת לבן (העלאת הקונטרס סתם הופכת את כל הצבעים לבהירים מידי). איך אפשר לשחק עם ההגדרות או לבצע כיול או לאדע מה שלא עושים שם (לא מבין בזה), ללא ציוד חיצוני או זוג עיניים של ורבר. תודה.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב LCD בגודל 19-22" הפרמטר הכי חשוב מבחינתי זה שתהיה לו זווית צפייה רחבה ככל האפשר. מתוך מאמר שקראתי באתר, הבנתי שמסכים עם פאנל IPS הם אלה שיכולים להתאים לי בצורה הטובה ביותר. כבר לפני כשנה חיפשתי לקנות מסך כזה, ( בסופו של דבר דחיתי את העניין בגלל שהיו לי הרבה הוצאות אחרות) ואז כמעט כולם המליצו על ה- DELL 2007WFP הבעיה, שהיה קשה מאוד להשיג את המסך הזה. לכן, הייתי מאוד מבקש לקבל המלצה על מספר מסכים איכותיים עם פאנל IPS שניתן לרכוש ללא בעיה ברשתות הגדולות (כגון אופיס דיפו ובאג) וכן בחנויות המחשבים המובחרות... תודה רבה

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by sarkise,

יש לי מסך סמסונג מהדגם שצוין בכותרת. ברגע שהדלקתי את המחשב המסך לא הגיע, הראה צבע לבן על כל השטח, גם את התפריט שלו לא ניתן להדליק. ברגע שמנתקים את הכבל מהמחשב הלבן נעלם אך המסך פועל. אתמול המסך עבד כרגיל, רק הבוקר הוא הפסיק לעבוד בדקתי בשני מחשב את המסך, שני כרטיסי המסך עובדים טוב, אני מדבר כרגע דרך מסך CRT ישן שהורס לי את העיניים \: האם יכול להיות שאחד מהרכיבים במסך נשרף ? אולי בפאנל ? המסך עוד באחריות, אך החנות רחוקה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. Started by momo777,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by mtn9,

יש לי קשרים ואני יכול להשיג את המסך הזה במחיר יותר זול מהחנויות... הוא מסך מומלץ? ראיתי אותו בבאג ליד ה226BW ולא ראיתי כמעט שום הבדל, שנייהם עם איכות מדהימה (לא ראיתי טקסטים או משהו רק את השולחן עבודה) יש לו יחסית נתונים מרשימים.. 2MS 1:10000 יש עליו חוות דעת? ומה ההבדל בינו לבין הLG W2242T? (לו יש ניגודיות 1:8000)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ggg123,

אני מצטער שאני פותח עוד נושא, פשוט אני חייב תגובה על המסך לפני שאני קונה המסך שהציעו לי הוא LG W2252TQ, מסך חדש מאוד עם נתונים טובים: זמן תגובה 2ms, ניגודית דינמית 1:10,000 , סטטית נראה לי 1:700 כמובן 22 אינץ' ראיתי אותו בחנות והוא נראה טוב גם מבחינת התמונה והצבעים העמוד שלו באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2252tq.jhtml המסך עולה 1900-2000 ש"ח אבל אני יכול לקנות ב 1800 כדאי לקנות אותו? האם זה מסך ה 22" הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? עוד שאלה- מה זה ה 4:3 in Wide?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  13. אהלן יש לי שאלה על הכבלים של המסך שבאים איתם. טוב אז ככה יש לי 2 כבלים 1 כחול ו1 לבן כזה, עכשיו מה ההבדל בין שני הכבלים הללו? ומה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. שלום, אני שוקל ברצינות לקנות את אחד המסכים האלה האם מישהו ניסה והצליח לחבר פלייסטישן 2 דרך קומפוננט או קומפוזיט למסך כזה? אם כן, האם נראה סביר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MOR5AM,

אני צריך מסך 22 רחב ב1700 למשחקים וסרטים איזה מסך יותר טוב ? מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1733 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1680 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. שלום, יש לי בקשה קצת חריגה מבעלי הצג Dell 2007FP או Dell 2407WFP אני שוקל לקנות את אחד הצגים האלו, ואני אשמח אם מישהו יוכל לאפשר לי לבוא אליו ולראות איך הצג נראה (רק 2 דקות של טקסטים / גלישה, ועוד 2 דקות של סרט או משחק). אני מאיזור רחובות אז מי שגר רחוק זה לא רלוונטי, יש לי רכב אז אין לי בעיה להגיע, ואשמח לבוא לראות את הצג מתישהו בשעות הערב, או אם אפשר מתישהו בסופ"ש זה בכלל עדיף. תודה מראש, ליאור.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום רב, אשמח לקבל המידע שבנושא הדיון, מיודעי דבר בלבד (פתחו דיון בנושא זה לפני 4 חודשים ללא התייחסות - אז אני מנסה שוב) ראו ביקורת כאן: http://www.bit-tech.net/hardware/2008/03/06/hyundai_w241d_24in_widescreen_monitor/1 דף מוצר כאן: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=83&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= בברכת סופ"ש נעים, שמוליק.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. מפרט המחשב שלי הוא די חלש, מחשב ישן אז המשחקים שאני משחק הם בעיקר משחקי ספורט, NFS, Pro Evolution משחקי פעולה כמו CSS וכאלה, בקיצור המחשב לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. עבודה משרדית, סרטים ומוסיקה הם העבודה העיקרית שלי על המחשב, בסה"כ העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא תכנות, פשוט נמאס מהמסך הענק הישן. אז, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר לחרוג מעט כמובן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. אני צריך מסך למשחקים.. הגודל לפחות 20 אינץ'.. ומסך רחב.. אני לא אוהב את ה4:3... אם יש אפשרות בתקציב הזה להכניס מסך 22 טוב עדיף... הכרטיס מסך שיעבוד עם המסך אם זה משנה הוא ה8800 GT.. תודה לעזורים

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by udi,

יש לי שאלה די קטנונית למרות חיפוש ממושך בפורום וגם במדריכים לא הצלחתי למצוא תשובה פשוטה לשאלה ממש פשוטה מה יותר כדי לכבות את המסך כל פעם שאני לא משתמש בו { אני לא מדבר על 10 דק' הפסקה } או פשוט להגדיר שומר מסך ולהשאיר אותו דלוק כמו המחשב עצמו { שהפעם האחרונה שכיביתי אותו הייתה בשנה שעברה... אבל זה כבר סיפור אחר } מצד אחד לכל מסך LCD יש שעות עבודה מוגדרות מראש ע"י היצרן כלומר לגביש יש זמן חיים נתון בעת פעולה { למרות שזה כמה שנים טובות ...} אז ההיגיון אומר נכבה את המסך שאני לא משתמש בו ובכך אחסוך שעות פעולה והמסך יחזיק לי יותר זמן מצד שני בעת הדלקת מסך LCD { האמת גם כל מסך אחר } הפולס הראשוני של החשמל שעובר בגבישים וחוסר האחידות בטמפ' המסך גורמת לנזק רגעי די גדול , …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. תקציבי הוא 2000 ש"ח. אני מחפש את המסך 22 אינץ' הכי איכותי שניתן למצוא. הזמנתי HP w2207 אבל שלחו לי HP L2245w. יש לי אפשרות לשמור את ה HP L2245w או לקבל בחזרה את כספי. האם ה L2245 טוב יותר או פחות מה W2207? האם יש מסך שיותר טוב מאלו של HP בתקציבי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 11:18:05 נראה שלא ניתן להשיג את ה w2207 איך ה DELL 2208wfp לעומתו?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות מסך שישמש לי לאקס בוקס ולמחשב...עכשיו אני רואה בזמן האחרון שיש מסכי lcd לטלויזיה שהם מאד איכותיים עם חיבורים למחשב...רק רציתי לדעת מה הבעיה עם מסך טלויזיה lcd מהדגמים החדשים לעומת מסך מחשב... ואם מסך טלויזיה הוא בעייתי..אז אם מסך מחשב ...אני מבין שיש חיבורי hdmi ואני צריך מסך מעל 24 אינץ' בשביל hd ועוד חיבור dvi איזה מסך יכול להיות הכי מתאים בשביל שימוש שכזה...? תודה...

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Ferrari599,

השאלה בכותרת. איזה מסך עדיף? HP L2245w או HP w2207? תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. שלום לכולם , אני מחפש מסך מחשב בגודל 19 אינץ למשחקים , ועבודה ככלית על המחשב. שהצג לא יהיה מבריק אלא צג מט. התקציב הוא 1700 ש"ח התענינתי בדגמים הנל' LG L1960TR ViewSonic VA926 dell E207WFP dell 1907FP Dell E198FP Dell 1908FP ViewSonic VP930 מי מבינהם הכי טוב לגיימינג? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה...

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. התמונה המתקבלת כשמכניסים DVD היא בצבע ירוק זרחני. לפי ה- user guide זו יכולה להיות בעיה של חיבור, אבל ניתקתי וחיברתי שוב את הכבל ולא נראה שזו הבעיה. מישהו יודע מה מקור הבעיה וכיצד לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.