עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by אור*,

מה היא האחריות של ה 2408 DELL ? לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע.. לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל, הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו. האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש. נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל... לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  2. אני כרגע משתמש במסך 22 אינץ' של סמסונג. אני מתכנן להזמין השבוע מחשב מt.m.s. איזה מסך נלווה הייתם ממליצים לי להזמין איתו? אני מעדיף כבר לקנות את המסך באותה קנייה של המחשב כי יש גם הנחה קטנה אבל זה לא קריטי. ראיתי שהרבה ממליצים על גודל 24, אבל ה22 שאני משתמש בו ניראלי מספיק גדול. בקיצור, איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת? יש לציין שאני רק לומד וגולש באינטרנט. לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים דרך המסך של המחשב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by migez,

אז כפי שנאמר בכותרת, אני אולי עוד היום הולך לקנות מסך LCD. עכשיו אני מעוניין במסך 19", פאנל VA, מחיר עד 1500 ש"ח ללא חריגה (אפשרי חריגה ממש קטנה אם זה ממש שווה את זה). לצרכים של לשחק במחשב, צפייה בסדרות ועריכת ודיאו, הצורך הכי חשוב מבחינתי זה לשחק במחשב ואז עריכת וידיאו. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  4. אני שוקל לקנות בקרוב את הצג Dell 2407WFP. פתאום ראיתי שיש עוד צג 24 אינץ' של דל במחיר נמוך בהרבה (בערך 700 ש"ח פחות...) - E248WFP רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם. אני מניח שה-2407WFP טוב יותר כי הוא גם יקר בהרבה, אבל האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by knight27,

שלום, מתכוון לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי מס' שאלות 1. מה המחיר של המסך ומה המדיניות להחלפה על פיקסלים שרופים? 2. האם המסך טוב למשחקים? 3. האם המסך מותאם לצפיית סרטי HD ?אני רוצה לחבר לו סטרימר 4.איזה חיבורים יש לו? תודה על עזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני לא משחקת יותר מידיי, אבל כן מתעסקת בגרפיקה רואה הרבההה סרטים וסדרות דרך המסך מחשב חשוב שאיכות המסך תיהיה טובה זמן הריענון לא כזה חשוב כי למען האמת אף אחד לא מבדיל כשזה נוגע למיליסקונד חשבתי ללכת על דל שמעתי שהם איכותיים במסכים השאלה איזה דגם ומה כדאי התקציב הוא 1500 מקס'. תודה לכל הועזרים, דפנה.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by Sparkle,

http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=590766 איך המסך הזה? אני מעוניין לקנות מסך טוב לשימושי אינטרנט, משחקים וסרטים. חשוב: שיהיה לו פנאל טוב- זוויות צפיה רבות, שיהיה אפשר לכוון אותו, שיגיב מהיר ויראה בו טוב . והמסכים הבאים: BENQ FP94VW ASUS VW202T ASUS LM221 UTOPIA 22700G

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  8. היי יש לי התלבטות בין שני מסכים של סמסונג בגודל של 22 אינג' יש את המסך הזה ששמעתי עליו הרבה המלצות 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen במחיר של 1540 ש"ח ויש גם את 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 1590 ש"ח למסך הראשון יחס ניגודיות של 1:3000 עם זמן תגובה של 2 מילי לשניה ולעומת זאת למסך השני יחס ניגודיות של 1:8000 עם זמן תגובה של 5 מילי לשנייה אז מה עדיף שיהיה יותר טוב יחס הניגודיות או זמן התגובה ?! המסך נקנה למטרת משחקי מחשב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofekd23,

שלום אני רוצה בבקשה המלצה למסך הכי טוב שאני יוכל לשיג בא 1000 שקל חריגה מקסמילית 1100 אני רוצה לשיג את המסך הכי טוב שאני יוכל לקנות למשחקים במחיר הזה אין לי עדפות גודל הוא משהו פשוט שהיה טוב למשחקים תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=20056 או אולי מסך אחר? המסך ישמש כמסך מחשב בעיקר למשחקים ולסרטים אבל יהיה מחובר גם לממיר Yes. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by kobim,

יש מצב אני משיג אותו בזול ואני רוצה לדעת אם הוא שווה בתור מסך למשחקים?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  12. אשמח לדעת מה ההבדלים בין המסכים, חות מזה שאחד הוא 1:2000 והשני 1:3000 ראיתי את ה-LG L196WT ואהבתי והוא יקר יותר מה-LG L194WT ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את ה או שאין הרבה הבדל,

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. צריך המלצות על טלווזיות LCD שישמש כמסך למחשב רצוי שיהיה יציאת DVI (עדיף ממש שיהיה..) ברזולוציה טובה עם 8MS לפחות.. איכות כמה שיותר טובה יש איזה המלצות??

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  14. זמן תגובה וקצב רענון - ידם של מסכי CRT היא על העליונה בסעיף זה, שכן קצבי רענון של 85hz ואף 100hz הם דבר שבשגרה לרוב המסכים הללו, ואילו מסכי LCD אינם עוברים את רף ה-60hz. כמו כן, זמן התגובה של CRT הוא מספר מיקרו שניות בהשוואה למילישניות במסכי LCD. למרות הבדל זה, המריחות במסכי LCD נגרמות עקב השוני בדרך בה המסך מתעדכן ולא בגלל זמן התגובה הספציפי, זאת אומרת שגם אם מסכי ה-LCD היו מגיעים לזמן תגובה של מספר מיקרו שניות, עדיין חלקינו היו רואים בהם מריחות. קראתי את זה במאמר פה... זה נכון שמסכי LCD לא עוברים את ה60HZ? O_O כי בינתיים יש לי CRT ישן השבוע אני קונה DELL 2209WA

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מחפש מסך'' LCD 19 בתקציב של 1500 שח שיתן מענה לסרטים וגם איכות צבעים טובה. כל המלצה תעזור תודה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by idan1836,

אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן. כרגע ברשותי המפרט בצד יחד עם המסך : Samsung SyncMaster 2253BW המסך מגיע לרזולוציה של 1680x1050 וחשבתי לשדרג בשביל לקבל רזולוציה טובה יותר, צבעים וכו' בשביל המפרט שבצד, מה המסך הכי כדאי בטווח ה1000 שקלים? דבר נוסף מאוד חשוב! אסור שהגובה של המסך יעבור את ה23,5 ס"מ מכיוון שלא יהיה לי מקום להכניס אותו. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by elad76,

קיבלתי עכשיו את המסך 731BF יש מכסה מאחורה שסוגר את האזור שמחברים את הDVI ולחשמל. החלק מתחבר למסך עצמו עם חתיכות פלסטיק ..אז אחד מחתיכת הפלסטיק נשברה. זה ממש חצי ס'מ של פלסטיק שנשבר. קיבלתי אחריות 3שנים אז זכותי לקבל מכסה חדש?או שאני צריך להחליף את המסך כולו?? אני רוצה שהם פשוט ישלחו לי מכסה חדש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם! כבר יומיים שאני חורש את הפורום פה ופשוט לא הצלחתי למצוא תשובה. בכל נושא אני מקבל חוות דעת שונה ופשוט לא הצלחתי לשים את האצבע על מה שאני רוצה.. אז ככה, אני עובר חדר, ברשותי טלוויזיה LCD 37 שמתחברת ב HDMI למחשב HTPC ( לכרטיס מסך יציאת HDMI VGA ו SVIDEO ). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים ( לLCD 37 ולמסך קטן יותר שבעזרת מקלדת נוספת ועכבר ישמש כמחשב רגיל ). המסך הקטן הוא בעיקר לאינטרנט ( כמעט נטו ), ואני מעוניין במסך רחב. פשוט לא הצלחתי להבין מה האופציה הטובה ביותר בשבילי, חשבתי על 22 אינץ' של ASUS עם המצלמה המובנית, על 20 רחב על 19 רחב, ואני פשוט לא יודע! מה אתם יכולים להמליץ..? מסך רחב בגודל כלשהו ( =) ) בעיקר לאינטרנט במחיר סביר :]. בתודה גדולה מראש! גיא.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  20. קניתי מחשב בכל התקציב שלי ככה שאני בכלל לא מבקש המלצות. קניתי אותו כמחשב משחקים והמפרט בצד. האם המסך שלי LG L1750SQ יריץ מחשקים ברמה גבוהה או שמגביל את יכולתו של המחשב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lalamosaka,

אהלן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר). האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yogev_k,

חברה היום הייתי בטרקלין חשמל ראיתי שם מסך של אסוס מזה יפה (גם המחיר שלו) 1700 . רציתי לשאול עם המסך הזה שווה את המחיר כי המוכר שם אמר לי שזה מסך שתומך ב-high difinaition זה נשמע לי קצת חארטה..... רציתי לשאול אתכם אם שווה ללכת על המסך הזה או שבטווח מחירים הזה שווה ללכת על משהו אחר...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו.

24. Started by knok,

שלום, המסך בוהק מאוד, עד שקשה לקרוא טקסט בלי שהעיניים יוצאת מהמקום. באופן ראשוני הורדתי את הבהירות ל0 את הקונטרסט לחצי וכיוונתי את הrgb ל-6500K, ועכשיו זה יותר טוב. למישהו יש דרך קצת יותר טובה/חכמה להוריד את הבהירות ב-viewsonic?? תודה

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by benyben,

שלום. האם המסך הנ"ל מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.