מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עכשיו עם CRT על 100MHZ שזה אחלה אבל די אני רוצה להתקדם אז הייתי רוצה איזה WS איכותי עדיפות ל16.7 מליון צבעים (אני רוצה באמת משהו איכותי) ושיהיה זמן תגובה טוב כי אני משחק די הרבה משחקים עכשיו תקציב בכללי אין ממש תקציב אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מ2500 אלה אם יהיה משהו שבאמת שווה ועוד שאלה אני קונה את זה בכללי למחשב הבא כי כרגע שלי לא משהו (יעני כרגע אני לא ממש יהנה בוא במשחקים וזה) אז יש טעם לחכות יעני יש טכנולוגיות חדשות או פיתוחים מעניינים שיהיו בחצי שנה הקרובה?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אוקיי, התקציב בעיקרון הוא לא בעיה עוד 100-200 ש"ח זה לא משנה. אני מחפשב מסך 22" למשחקים בעיקר. אני יודע שאפשר ב1300 לקנות 24" אבל זה גדול לי מדי לשולחן ואני מחפש 22". המסכים שיש בנושא הנעוץ "מסכים מומלצים פברואר 09" זה עוד מעודכן? אם כן, הכי אהבתי את ה ASUSMW221C . לא כ"כ נראה לי משנה הקטע של הכיוונון גובה וסיבוב המסך.. אבל כן חשוב לי שיהיו רמקולים במסך. אז מה אתם אומרים על ה ASUS שכתבתי למעלה או אם יש משהו יותר מומלץ ממנו? (לא את ה DELL כי אני רוצה רמקולים מובנים).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים אולם תצוגה או חנות שבה אפשר להתרשם ממסכי ASUS? אני מעוניין לרכוש את אחד המסכי ROG אבל אף פעם לא ראיתי בעיניים ומעוניין לראות. האם יש דבר כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת,לא ממש הבנתי אם מכלול הצבעים המורחב של ה 2408 זה טוב או רע בשבילי.....ממה שאני מתרשם,גם בתגובות וגם באתרי בדיקות כמו בביקורת שבילבו הביא,המכלול הזה גורע ולא מוסיף. 2408 אי אפשר בשום אופן לכייל לעבודה במרחב sRGB.גם בקושחה החדשה זה לא ישתנה.האם תמונות שצולמו במצלמה דיגיטלית יראו צבעים לא אמיתיים?...בשביל מה דל הוסיפו את זה בכלל? את החסרונות כנראה הבנתי,מה היתרונות במכלול המורחב :s05:
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. לסרטי FULL HD ולמשחקי מחשב שרצים ברזלוציה של 1920x1080, האם עדיף מסך שגם הוא 1080p, או שאפשר ודווקא כדאי מסך 1920x1200? אני מתלבט בין שני מסכי מחשב - האחד Dell P24H והשני Dell U2410 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Asus 22" LCD VW222S Wide 2MS 1:2000 http://tms.co.il/product/5431 Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI http://tms.co.il/product/5662 Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI http://tms.co.il/product/5432 מה הכי משתלם כאן? אני לא ממש מבין במסכים אבל השני נראה לי עם הניגודיות הכי גבוהה , זאת אומרת שהוא הכי טוב? המסך הוא למשחקים + סרטים מעונין במסך הכי טוב מבין הרשימה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בבקשה זה חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי, אני כרגע משתמש בכבל HDMI והבנתי שכבל DP יכול לשפר את הרץ של המסך, ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט קשות בנוגע לקניית הכוכב של הפורום בזמן האחרון - Dell 2209wa. כרגע ההתלבטות העיקרית שלי, אשר לא נענתה מזה זמן רב היא - כיצד יראו משחקים במידה ואני אפעיל אותם לא על הרזולוציה הטבעית של המסך - 1680*1050, אלא על רזולוציה נמוכה יותר, כגון: 1440*900? הנושא הנ"ל חשוב לי מאוד כיוון שיש לי כרטיס מסך די בינוני - 9600GT, אשר יתקשה בלהציג את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל לאורך זמן בעת משחקים, ואיני מתכוון להחליף את הכ.מסך בטווח הנראה לעין. אני אשמח אם אנשים אשר יש להם ניסיון במצב דומה יחוו את דעתם בעניין. המניע העיקרי לשאלה שלי הוא שבעת תצוגה רגילה, עפ"י ניסיוני האישי, התצוגה נראית די רע כאשר לא מוצגת הרזולוציה הטבעית, אך שמעתי מספר דעות בעבר, בד"כ לא על סמך ניסיון אישי,…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הגדרות המסך שלכם? האם אתם משנים את ההגדרות בזמן משחק ו/או סרט? ואם כן, אז למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אנשים . אני מעוניין לרכוש מסך למחשב , זה יהיה מסך נוסף למה שיש לי - כרגע יש לי מסך של Dell פאנל IPS 2K . אני חשבתי על מסך 144HZ מיועד למשחקי המחשב . כרגע אני עם ה-GTX 970 אבל אני מתכנן לשדרג אותו מתי שהוא יפסיק לסחוב משחקים חדשים (שנה - שנה וחצי ). אשמח לשמוע המלצות מכם , התקציב הוא עד 2080 ש"ח , ועדיף כמה שיותר לחסוך. אני אישית נתקלתי במס' מסכים : SAMSUNG : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 שמעתי עליו דברים טובים. ויש גם את זה - אבל זה ממש לגרד את הכיס בשבילו - השאלה אם זה מצדיק את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=933505 (מצאתי חנות שמוכרת ב-2080). אשמח לשמוע המלצות שלכם - מה לעשות . תודה מראש! .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD ב800 שקל אשמח לקבל ממכם הצעות. יש לציין שהמסך יקנה מאייבורי.( אם יש לכם המלצה לרשת מחשבים זמינה אחרת , אשמח לשמוע.) אני צריך בדחיפות הצעה. יש לציין שהמסך צריך להיות לא מעל 22 אינצ'.. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש בתקציב של 2500 שח לכל היותר אני קורא די הרבה ברשת,צופה בסרטים,לפעמים משחק ולפעמים עורך תמונות מאוד חשוב לי שתהיה זווית צפייה נורמאלית במסך ולכן יש לי העדפה לפאנל IPS כמו כן חשוב לי שיהיה בעל צבעים נורמאלים שבמשחקים המסך לא יהיה "מרוח" אך לא חייב שיהיה בעל קצב רענון גבוה,אם זה בא על חשבון של שני הדברים שרשמתי מקודם. המסך יהיה מחובר למחשב שארכוש בימים הקרובים,ואני חושב שהכרטיס מסך יהיה 2070,אם זה משנה איכשהו בבחירת מסך. אשמח לשמוע להמלצות שונות מכם ותודה מראש על העזרה((
-
- 15 תגובות
- 10k צפיות
- 1 follower
-
-
השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים ועבודה שוטפת - אינטרנט ואופיס. אין אפשרות להעלות את התקציב, אך אם אתם חושבים שבתקציב הנ"ל אפשר להביא רק 19" איכותי שיענה על הדרישות אז תגיבו ותתנו המלצות ע"פ מה שאתם חושבים. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 46 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=404 איך המסך הזה לגיימינג?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות לקנות את המסך הזה ב1550 שקל, מישהו מכיר אותו? מומלץ? בגדול אני צריך אותו לעבודה, מחבר אליו לפטופ ומעט משחקים מהדסקטופ. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות דל 2407 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יהיה ניתן להפוך אותו לטלויזיה בנוסף להיותו מחשב...הבעיה שלי היא שהסתכלתי באתר של דל וראיתי חיבור s video בשביל לחבר לטלויזיה וחיבור אנאלוגי(vga אם אני זוכר נכון...)בשביל המחשב הבעיה היא שאני צריך גם בננות(צהוב אדום לבן)אבל הבננות שראיתי שם היו ב אדום כחול וירוק...השאלה שלי היא איך אני הופך את המסך הזה לטלויזיה בשיטה הכי קלה בלי לוותר על איכות... השימושים שלי (מבחינת הטלוזיה) זה רק לחבר אותה לממיר סטנדרתי של יס... אה וגם אם יש מישהו עם ניסיון עם המוצר הזה בתור טלויזיה אז שייתן לי בבקשה חוות דעת... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מהירות מסך יותר כדאי 2ms או 8ms? ואיזה עוד דברים כדאי כדי שיהיה נוח למשחק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-parameters.html מעניין (גם אם לא לגמרי חדש) - קריאת חובה לכל מי ששואל "אבל עדיף XXXX כי יש לו ניגודיות 1:3000 וזוית צפיה של 190 מעלות, לא?".
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מתלבט בין 2 מסכי LCD שניהם 22 אינץ' ובאותו המחיר . נקודה חשובה : אני מעוניין לחבר את ה- XBOX 360 HD שלי למסך ה-LCD באמצעות כבל VGA מתאים שיש ברשותי . המסכים : 1. L226WTQ LG 2. 226BW SAMSUNG מה עדיף ? בעיקר בשביל משחקים וסרטים ושימוש ב-XBOX . תודה רבה. אסי.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22'', מטרת גלישה בנט קריאת מסמכים קצת סרטים ומשחקים פשוטים (לא משהו גיימרי). חשוב ארגונומיה טובה, מסך איכותי עם אחריות מחברה מוכרת (לא מוצר מדבקה) חיבורים אנלוגי ו DVI וכמובן הסכום שהצגתי 1000 +-. כרגע הדרישה הכי חשובה מבחינתי זה זמינות כלומר אני מחפש משהו שקל יהיה לי למצוא בחנויות הקרובות לביתי. כל מיני דברים מסביב כמו חיבורי usb ורמקולים יהיו בזבוז גמור במקרה הזה אז עדיף מסך איכותי יותר בלי רעש וצילצולים. HD אגב יכול להיות נחמד כבונוס אם הוא בטווח המחיר ועונה על הדרישות אבל ממש ממש לא חובה. בכל מקרה הסתכלתי באתרים של חנויות באזור ולהל"ן רשימת מסכים שנראתה לי מעניינת. הייתי מעוניין לשמוע מי לדעתכם הכי מתאים, (הצאות נוספות יתקבלו בברכה כמובן): LG W2253TQ LG W…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית וגיימינג קל. תקציב: 2000 ש"ח, אבל יכולה להעלות אותו במידת הצורך. אין בעיה לרכוש באמאזון או דומיו אם זה זול יותר. כרגע אני עם שני מסכים 22' FHD LED יחובר למחשב נייח GTX 970 I7 דור רביעי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם (: בשעה טובה קיבלתי את הטלויזיה החדשה שלי, SONY LCD 32: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO וגם ראיתי מאחורה חיבור VGA רגיל כמו של מסך רגיל שמעליו היה רשום PC. לכבל S-VIDEO הוא בכלל לא הגיב, שחיברתי את ה VGA הוא רשם לי OUT OF RANGE למישהו יש מושג מה הסיפור שלו? אולי צריך לעשות עוד משהו חוץ מלחבר ככה סתם את הכרטיס מסך לטלויזיה ( אם זה משנה יש לי 7900GS )
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הPg32ucdm ואני לא יודע איך לתלות אותו אם זה הסטנד, זרוע,או על הקיר? וגם תכנסו להאם כדאי לקנות מסכי מחשב משניים? שם אני שואל האם כדאי לקנות מסך שני
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נהרס לי המסך ואני חייב לקנות מסך חדש דחוף. אז אם מישהו יכול לתת לי מסך לגיימר(בעיקר משחקים וסרטים) 19 אינצ' בסביבות ה 1000 שקל של חברה טובה ואמינה. ושיהיה בחיפה או קרוב לחיפה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-