עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by uguru1969,

האם מישהו יכול להמליץ על תכנת כיוון איכות התצוגה של מסכי LCD תודה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  2. יש עיוות לא קטן בצבעים בצפייה זויתית במסך. כמו-כן ציפיתי לשיפור דראמטי ביחס למסך ה LCD הקודם שלי והאמת שאני קצת מאוכזב - השיפור לא בולט לעין. מה שגורם לי לחשוד שאולי לא מדובר בפאנל S-IPS.. האם יש דרך לדעת בודאות את סוג הפאנל?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by giladz,

למישהו יש - יכול לתת חוות דעת?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  4. שלום חברה, אני מחפש מסך לעבודה משרדית אבל באיכות טובה (יכול להיות גם פנל TN - אבל איכותי יחסית) 4:3 (לא רחב ) צריך להראות יפה וחייב לכלול רמקולים. אני יודע שהבחירה של רובכם תיהיה DELL 2007 ולהלביש עליו רמקולים, חורג מהתקציב אז בבקשה תתנו הצעות אחרות. תודה מראש לכולם,

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. Started by asilbob,

הלכתי ל2 חניות ואין להם תמוצר יענו הם התקשרו לחברה ואמרו שאי תמוצר .. אבל אמרו שיש תמוצר 2253BW שהלכתי לחנות הראשונה אז אמרתי לו שיש תמסך הזה אז הוא עושה לי שאין תמסך הזה אולי לא מוכרים אותי יותר או שלא יודע.. אז אמרתי לו תשמע אני הולך לבדוק בעוד חנות אז בדקתי בעוד חנות אז גם להם אל הייה תמסך הייה להם רק 2253BW הוא התקשר ליבאון ושאל אותם עם יש להזמנה ת2243BW אז הוא אמר שאין יש רק ת2253BW מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by PuppEDogg,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה של אסוס https://www.amazon.com/PG279Q-2560x1440-G-SYNC-Gaming-Monitor/dp/B017EVR2VM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1521217856&sr=8-1&keywords=pg279q מדובר במסך 2K עם 144HZ . כרגע יש לי מחשב גיימינג נייד עם gtx 1060 וכנראה שהמשחקים שאני אשחק יהיו באיכות 1080P בשביל לשמור על fps גבוה (למרות שרוב המשחקים שאני כרגע משחק על המחשב נחשבים למשחקים קלים כמו overwatch, fortnite וכו'). השאלה שלי האם כדאי לי להשקיע במסך כזה עם כנראה לא אשתמש ברוב היכולות שלו והאם האיכות לא תפגע אם אשתמש במסך שמותאם ל2K ואגדיר רק ל-1080P? חשוב לי לציין שחיפשתי מסכים 1080P אבל אף אחד לא התאים לצרכים שלי (קצב רענון גבוה, פאנל IPS ע…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Reflect,

אהלן כולם אני חדש פה, היום הופיעה לי בעיה מאוד מוזרה במסך, הגעתי הביתה והדלקתי את המסך, הוא עבד כרגיל, ואחרי כמה שניות פתאום הוא החשיך בהדרגתיות עד שכמעט ואי אפשר היה לראות כלום. הרזולוציה והתצוגה היא אותה תצוגה, אבל הכל חשוך, מאוד. המסך הוא MAG 19", לצערי אין לי את שם הדגם המלא מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים טובות (4-5 שנים). עכשיו הינה החלק הנחמד: פירקתי את המסך לגורמים ורציתי לראות מה הבעיה, עד שהגעתי לתאורה האחורית של המסך ושמתי לב שהיא פשוט לא עובדת טוב. פירקתי עוד ועוד עד שהגעתי לחלקי התאורה האלה: (סורי שהתמונה לצד) בכל מקרה רציתי לדעת כמה דברים: א. האם אתם חושבים שזה מקור הבעיה לחושך הפתאומי ב. האם אפשר פשוט להחליף את המנורות הללו והבעיה תפתר? ואם כן…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by roee88,

שלום, ביצעתי הזמנה למחשב חדש עם המסך של DELL U2212HM ב 790 ש"ח מ TMS. ראיתי עכשיו שיש להם מבצע על LG E2442TC ב 800 ש"ח ולכן אני מתלבט אם לנסות להחליף. מצד אחד ה DELL עם פאנל IPS ואני מאוד מרוצה מה 2209wa שיש לי כרגע בבית (בהנחה ש U2212HM לא נופל ממנו). מצד שני ה LG הוא 24' למרות שאין לי שום מושג אם הוא נחשב למסך טוב. תודה. עריכה: למתלבטים - רק IPS גם אם המסך קטן יותר. החלפתי ל LG E2442TC ואין מה להשוות ה DELL הרבה יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by LielZ,

המחשב שלי מחובר למסך עם כבל vga רציתי לדעת מה ההבדל כי כמעט כל מחשב שאני רואה היום מחובר עם dvi .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. עשיתי חיפוש בזאפ והלכתי לאיבוד מרוב דגמים של חברות שונות, אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב. ברור לי שאני יכול לקנות ב1400 מסך 22 או 24 TN, אבל אני משקיע עוד אלפייה בשביל ארגונומיה ו/או פאנל יותר טובים. השימוש העיקרי הוא טקסט: קריאה וכתיבה (בין אם זה גלישה באינטרנט או כתיבת קוד בזמן תכנות) - כרגע אני עם מסך 17 אינצ' וזה מאמץ לי את העיניים. אני רוצה 22 או 24 אינצ' כדי להקל על זה. שימושים נוספים הם סרטים/סדרות בDVD או HD, וגם משחקים מידי פעם. גם אם אני לא גרפיקאי אני רוצה צבעים חיים ומדויקים במסך.. לכן פאנל TN פחות רצוי, אבל אפשרי אם תמליצו כך. תודה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  11. היי יש לי מסך 17" CRT וחשבתי להחליף למסך LCD בגודל 19" כי 20" איכותי עולה מעל 2000 שקל שזה יותר מידי. ראיתי שאתם מדברים הרבה על ה VIEWSONIC VP930 ורציתי לדעת האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב נורמלי שיכול להחליף מסך CRT? המסך הוא לא למשחקים ולא לסרטים אלא לשימוש יומיומי כמו גלישה וקריאת טקסטים מרובים שהעיניים לא יתעייפו. עוד משהו חשוב שהטקסט לא יהיה קטן מידי. אם יש עוד המלצות אז בבקשה תציעו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by eran256,

איפה מיצרים אותו? והאם רק לי יש מסגרת דקה של זליגת אור?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. שלום לכולם קראתי בפורום ואני רואה שכל הפורום הזה משתחווה למסך Dell U2311H. לא משנה מה אנשים מבקשים, מבקשים X מציעים להם Dell, מבקשים Y מציעים להם Dell. אפשר לדעת מה כל ההמולה סביב המסך הזה? אני מחפש מסך לסרטי HD (720p) ומסך למשחקים כבדים ! אני יושב המון שעות מול המסך, צריך מסך שיהיה "בריא" לעיניים. רציתי בבקשה הסבר בקצרה (ולא לינק למאמר 3 עמודים) על מה זה IPS, חוץ משיפור קטן בצבעים ושאפשר להתסכל מכל זווית על המסך. ובגלל שאני מחפש מסך למשחקים, מומלץ לקחת מסך שהוא 6ms ומטה, לא? אם ה-Dell לא היה 8ms מזמן הוא כבר היה יושב לי פה על השולחן. אשמח לשמוע עוד הצעות, בנוסף ל-Dell המדובר..בטווח מחירים שלי שיענה על הדרישות שלי. עדיפות ל-LED על הדרך. עריכה: אפשר גם הסבר לגביי HDMI ? א…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tembak445,

שלום, אני רכשתי את המסך לפני 4 חודשים בערך בשקם אלקטריק ועכשיו הופיע פיקסל שרוף אחד. צלצלתי ל"רונלייט" שהם האחריות והם אומרים לי שהאחריות מ3 פיקסלים ואני יודע שזה לא נכון, כשקניתי את המסך אמרו לי שזה מהפיקסל הראשון! אני צריך להגיע למעבדה שלהם אבל אני רוצה להגיע עם משהו כתוב שזה מהפיקסל הראשון, יש לי רק את החשבונית קניה. תודה.

15. Started by eliil1,

מה ההבדל בין המסכים הנ"ל? מה עדיף? מבחינת ארגונומיה , איכות .... אגב, שניהם פאנל S-IPS , נכון? השימושים הם : משחקים,סרטים,אינטרנט ,טקסט וישיבה ממושכת מול המחשב. תודה. *זה רק אני או שאין בחנויות את ה HP , רק בחנות אחת מצאתי =SS

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ראיתי שהעלו את המחיר של המסך ברוב החנויות (לבערך 1750 ש"ח) ושמעתי שמפסיקים לייבא את המסך הזה לארץ. השאלות שלי הם: 1) למה רוצים להפסיק לייבא את המסך הזה לארץ? 2) האם כדי לקנות אותו עכשיו במחיר הגבוה לפני שהוא יעלם מהחנויות? 3) האם יש לו יורש ראוי באופק שיחליף אותו ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ron56,

יש לי מסך LCD של מאג כשנה. פתאום התחלתי לראות את דפי האינטרנט כאילו דהוי וכתב חלש וקצת מטושטש. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  18. לילה טוב, בתור בעל מחשב Apple iMac 27 inch (מסך OLED LCD) במשך כשנה וחצי ושעדין אין ברשותו טלויזית LCD/LED/Plasma (טלויזית CRT מדגם Sony Trinitron 29" לשילטון!), עלתה בי תהיה כחלק ממחשבותי בהרכבת מחשב PC רגיל... ניתן להשתמש במסך טלויזיה LED/LCD כצג הראשי של המסך (לדוגמא 32/37/42 אינץ')? החדות והניגודיות בטלווזיות מאפשרות הבחנה טובה בטקסט? קצב ריענון המסך מספיק לשם מניעת עייפות העיניים וכאבי ראש? יש תחום כלשהו בו אני ארגיש חיסרון רציני מול צג מחשב טוב? ובגדול - זה דבר כדאי או שאני מכניס ראש בריא למיטה חולה ועדיף פי אלף מונים לרכוש צג מחשב וזהו? תודה מראש והמשך שבוע נעים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להשתדרג במסך 2k או 4k למטרת גיימינג. עכשיו אני יודע שכרטיס המסך שיש ברשותי לא מסוגל להריץ 2K או 4k בצורה חלקה... יש לי מחשב שיריץ כל משחק בפול hd. (עכשיו אני קונה ps 4 pro, כדי לשחק משחקים אקסלוסיביים, ואני רוצה לשחק על מסך 2k/4k ) השאלה שלי היא: האם אוכל להריץ את משחקי המחשב שלי בפול hd על מסך 4k לדוגמא? ועדיין לקבל את אותם הביצועים עם הסטאפ הנוכחי?? (שוב אני רוצה מסך שישמש לקונסולות כמו Ps4 pro ואולי אקס בוקס...ושהמחשב עדיין יריץ על 1080p בלי להיתקע עד שאשדרג יום אחד את הכרטיס מסך שלי) תודה!

20. אז אחרי שישבתי עליו אתמול ומשום מה עם כבל HDMI 1.4 הוא לא הציג לי תלת מימד טוב אלא זה ניראה כאילו זה כמו 4 תמונות והמשקפיים פשוט מצמצמות את זה ל2 אז החלפתי חיבור וחיברתי דרך הDVI ועכשיו זה עובד מעולה(עדיין צריך לעשות בדיקה עם ה PS3 דרך הכבל HD אבל מאמין שלא צריך להיות בעיה או לפחות מקווה) אז קיצר ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. אני יודע שאולי זה לא הפורום הכי מתאים אבל חשבתי א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by caspermayne,

אני מתלבט בין שני אלה LG W2453V ו-BENQ G2412HD שניהם 24" ושניהם עם זמן תגובה של 2MS W2453V נע בין 1500-1600 ש"ח ו-G24112HD נע בין 1000-1200 ש"ח. תמיד חשבתי ש-SAMSUNG, LG, DELL הן מובילות ותמיד הסתכלתי עליהם, אבל הפעם אני חושב למה לשלם עליהם כל כך הרבה אם אפשר לקנות עם אותו מפרט טכני במחיר מאוד אטרקטיבי. אני מוכן להשקיע על מסך 1700 אבל השאלה האם הוא שווה את זה לפי מפרט טכני. בעיני אני מסתכל על המפרט טכני של המסך ואני חושב שהחברה פחות מעניינת, שני אלה נותנים לי 3 שנות אחריות. אני כותב לכם גולשי הפורום, ומבקש את דעתכם המקצועית ואם יש לכם דגמים שאתם מעוניינים לחלוק/להמליץ אז אשמח מאוד. חשוב לציין כי חשוב לי מאוד שבמסך מחשב יהיה חיבור HDMI - יהיה 16:9 - יהיה FULL HD - יה…

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  22. המסך לא ישמש למשחקים ראיתי המלצה ל MAG L1970OHR האם יש המלצות נוספות תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by Ypaul123,

ASUS ROG Swift 32” 4K HDR 144Hz DSC Gaming Monitor (PG32UQX) - UHD (3840 x 2160), Mini-LED IPS, G-SYNC Ultimate, Local dimming, Quantum Dot Technology, DisplayHDR 1400, Eye Care, DisplayPort, HDM Price: $3,999.00 + $1,821.89 Shipping & Import Fees Deposit to Israel Details

24. Started by tini,

המסך מגיע עם רגל לבנה ,לא ממש תואם למסך שחור. מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות רגל למסך הזה ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by קים,

האם הניידים הבאים מספיקים לגלישה באינטרנט + אופיס ועבודות משרדיות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2618&scat=322&tcat= איזה מהם עדיף? שניהם עולים כ 3,600 שח'. אשמח לשמוע הצעות נוספות בסדר גודל זה של מחיר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.