מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התחלתי לחפש מסך מחשב באזור ה24' FHD בעיקר לגיימינג וסרטים, כרגע עם מחשב I5 4500~ וכ.מסך amd render 7900 עשיתי חיפושים באתרים הרגילים (אייבורי KSP ) ומצאתי את המסך הזה של אסוס: http://www.asus.com/Monitors_Projectors/VX239HW/ 1450 שח באייבורי. מישהו אמר לי שאין למסך DISPLAYPORT ואחר כך באמת חיפשתי וראיתי שהוא צודק השאלה כמה זה חשוב / כמה הבדלים יהיו כי בנתיים לא יצא לי לראות משהו דרך DP ומהקריאה שלי בפורומים לא ראיתי ששמים על זה דגש מה גם שלאסוס יש 2 חיבורי HDMI וזה יכול לעזור בעתיד לחיבור קונסולה בלי בלאגן של החלפת כבלים. אפשר את דעתכם בנוגע למסך ובכללי בנוגע לחיבור DP? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=18371 מסך: Viewsonic LCD 27.5 VX2835wm לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 מסך : Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black התקציב הוא לא בעייתי. אם אנשים בעל ניסיון עם המסכים האלו יכולים ליעץ לי אני מאד אודה לכם. אני בעיקר משחק משחקים (יש לי 8800GT-> מוכן לעבור לSLI במקרה הצורך) ורואה סדרות מתוך עצלנות על המחשב כי יש לי 37 של טושיבה בסלון. הוא גם משמש כמחשב העיקרי של הבית כלומר אינטרנט ועבודה. אשמח לכל דעה אך בבקשה דעות מנומקות תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים רכשתי 2 מסכים מדגםDELL 2414u (עם המסגרת הדקה) שמתי לב כאשר אני מעביר את הדפדפן או אקסל בין המסכים כאשר אני מגיע למסך המשני יש לי צבעים אחרים לדוגמא... השורות הלבנות באקסל הופכות להיות אפורות במסך השני בדקתי את רמת בהירות והצבעים והם שווים למישהו יש כיוון ? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לחפש מסך מחשב באזור ה24' FHD בעיקר לגיימינג וסרטים, כרגע עם מחשב I7 4790K כרטיס מסך GTX 970 תקציב עד 1000 שקל חרגיה עד 400 שקל מומלץ לא לחרוג.. חייב לפחות שתי חיבורי HDMI ןIPS מהירות תגובה לא מעל 8 אין יותר מידי ידע בנושא אז מכוון רק עלידיכם .. יתלבטות גלודה אולי ללכת על טלווזיה לא גדולה עם אפשרות תליה והזזה לכל הכוונים למטה מלאה צדדים.. כאן יוכל להשקיעה יותר עד 200 שקל חריגה עד 200 מומלץ לא לחרוג כאן אם זה טלוויזה הדרישות יותר גדולות כמובן 3HDMI חיבור לUSB
-
- 41 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
שלום, האם ניקוי LCD בחומר לניקוי משקפיים יפגע במסך ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיבור DVI-HDMI או באמצעו VGA?? איך עדיף לחבר כך שגם המחשב וגם הXBOX יהיו מחוברים,האם "אקריב" איכות של אחד מהם בכדי להינות מהשני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים מסכי DELL במגה לדעתי בחנויות כאלה מי שקובע אם המסך תקין או לא זה הלקוח. ולא משנה כמה פיקסלים מתים יש לו, שש או אפס. *עריכה* עכשיו חזרתי משם יש להם מסכי DELL בגדלים 19 ו-22 + יצרנים אחרים, מודלים לא יוקרתיים. להלן תנאי המכירה: עד שבועיים מקבלים בחזרה, לא נדרש שום הסבר. מעבר לשבועים 4 פיקסלים מתים ומעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום התחדשתי במסך 226bw של סמסונג, בהתחלה הכל נראה טוב ויפה עד שפתאום שמי לב שהמסך ממש מרצד, במיוחד בצבעים הכהים. המסך מחובר ב RGB (אין לי DVI) על הרולוציה האופטימלית וקצב רענון של 60 שגם הוא האופטימלי למסך זה. בנוסף, גם אם אני מעלה את קצב הרענון ל 85 יש שיפור אבל המסך עדיין מרצד (וכמובן שבקצב הרענון הזה החדות ממש גרועה). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם זאת בעיה במסך או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את ה CRT הרקוב שלי למשהו חדש יותר :} פיזזתי לי היום בין חנויות וביקרתי בחנות ביג בוקס, שמה ראיתי את המסך NEC LCD90GX2 המסך שאני מחפש חשוב שיהיה באיכות תמונה מקסימלית, חדות מקסימלית וצבעים. המסך הזה מבין כל המסכים שמה בתצוגה פשוט נראה הכי טוב ! השכבה האופטית הזו בכלל הופכת את התצוגה כמו להביט בתמונה וממש התלהבתי ! עכשיו מספר שאלות: לפי מה שאני רואה באינטרנט רשום שלמסך 16.77 מליון צבעים, אך בחיפוש פה בפורום על ביקורת על המסך למשחקים רשום שהוא 16.2 האם מדובר בשגגה ? מה כמות הצבעים האמיתית של מסך זה ? (http://www.behardware.com/articles/602-6/19-lcd-survey-2-3-4-6-8-ms-and-above.html) - פה רשום שהוא 16.2 ולמשל בניר טק רשום אחרת : "# מסך 19 אינץ…
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בXP הורדתי תוכנה קטנה ופרופיל שמכוון את הצבעים במסך, שמגיעים קצת תכולים, למי שמכיר. ב7 יש את האפליקציה הזו מובנית. הורדתי את הפרופיל שוב אבל כשאני בוחר אותו לא קורה שום דבר. מישהו יודע איך לכוון את הצבעים כמו שצריך למסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 1500 ש"ח+- לעבודה משרדית ומשחקים. נראה לי שהאופציות הן ה VW222u ASUS , ה DELL 207WFP ו DELL E228WFP. מה ההבדלים ביניהם, ומי מהם הכי מתאים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יוצא לי לקרוא המון טקסט כשאני על המחשב. שמתי לב שבלפטופ (DELL INSPIRON) אני קורא במשך שעות ממושכות ללא בעיה, ובמסך המחשב (MAG 19'w) אחרי מספר דקות כבר קשה לי לקרוא טקסט ונהייה לי כאבים בעיניים. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, שיאפשר לי לקרוא ללא בעיה. על מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
i askt my shop to get my the serail number of the screen befor buying it and its the "c" where can i get the "s" one:( p.s i know this not very cler but if u buy this screen or did same reading about it am sure u will get what am talking about:)
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי חברים, זה בשביל חברה שלי כפרה עליה יש לה מחשב מאוד ישן שבקושי עובד כך שלהגיד את המפרט לא יהיה כל כך רלוונטי. המסך הלך אז צריך להחליף אותו. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 700 2. מה השימושים של המסך: סרטים \ גלישה באינטרנט - עבודה משרדית 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? יש לה מובנה בלוח אם בעיקרון אין הרבה שימושים למסך, רק שייראה טוב שיהיה אמין וגודל טוב מ-18 אינץ' ומעלה. אנחנו מחפשים את המסך הטוב ביותר לתקציב. מתכוונים לקנות ביום יומיים הקרובים כך שאודה על תגובות זריזות תודה!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אחרי שהשקענו את מיטב כספנו ורכשנו את המסך המיוחל כמובן עשינו שטויות ונגענו בו עם כל מיני טביעות אצבע שומניות עכשיו איך מנקים את המסך? שלי למשל בלי הציפוי זכוכית המבריק.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך. אחריות רשמית של היבואן חובה המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים. אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה (מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח לעבודות עריכה וגרפיקה - פרימייר, אפטר, פלאש, פוטושופ + צפייה בסרטים + חשוב - לא לעבודות לדפוס כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd4850 וחשוב לי שהמסך יהיה hd, כלומר עם חיבור hd לכרטיס המסך ואפשרות צפייה בתכנים שהם hd אפשרות כיוונון פיזי של המסך חשובה אך לא קריטית אנא עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר את החברה cmv האם כדאי לקנות את המסך chimei cmv 19 945a תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קודם כל תגידו לי מזל טוב הזמנתי היום את המסך DELL 2007FP ,עכשו השאלה שלי היא כזו,הזמנתי את זה דרך חנות מחשבים שהזמינה לי אתזה מהיבואן הרישמי (אומנטיק איכות),והבחור שמה אמר לחנות שממנה הזמנתי שזה ממשלוח שהוא קיבל השבוע,אז השאלה שלי האם אני אקבל פנאל S-IPS+REVA04? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התקציב הוא 1300 ש"ח. אני ממש אשמח על כל המלצה טובה.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי שאלה... כרגע יש לי מסך של LG 1750SQ ונוצרה הזדמנות להעביר את המסך לאחותי ולקנות 19"... איך המסך שבכותרת? שווה? בבקשה תגובות...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 24 אינץ' בשביל לחבר אליו את האקסבוקס 360 שלי... קראתי הרבה בפורומים, במיוחד פה, ולפי הבנתי ההמלצה העיקרית היא על DELL 2408WFP... ברשותי 2000 שקל בערך, ואין לי בעייה לחסוך ל2900- אבל זה ייקח קצת זמן.... עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים, קיבלתי רושם שמסך TN זה משהו נוראי ובלתי נסבל; וראיתי הרבה מסכי 24 אינץ' שנשמעים טוב, והם זולים- אבל הם TN... אז התרחקתי... יש לי מסך 17 אינץ' של LG- הL1750B. הייתי בטוח שהוא לא יכול להיות TN, כי הוא ממש סבבה, וTN נשמע כל כך נוראי... אז גלשתי קצת באינטרנט, והפלא ופלא- המסך שלי שלדעתי ממש מצויין, ובעל איכות ממש מעולה- הוא בעל מסך TN! זה גורם לי לחשוב, אם הTN הזה נחשב גרוע, מה זה PVA? יש דרך להשוות? האם ההבדל באמת כל כך גדול? כי א…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי במסך הם 50% משחקים 50% עבודה רגילה (אינטרנט קריאת מאמרים ושות') לאחר קריאה מעמיקה בביקורות ומבחני ביצוע של מסך VP930, טרם הצלחתי להבין האם הוא טוב למשחקים כמו שהוא טוב לשאר עבודה משרדית. אשמח עם מישהו יוכל להפנות אותי למאמר שיעזור לי בדילמה. או המלצה למסך אחר שיתן לי מענה הולם עבור הנאה ממשחקים וכן ישיבה ב"עבודה משרדית רגילה". כ. מסך שיש לי הוא Nvidia 7600GT תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-