מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ח'ברה עכשיו ממש ראיתי את המסך באתר נקסטופ. המחיר 3650 שקל. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE24&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21&aff=zap
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
איך המסכים של asus? הציעו לי דגם VW193T WX6A . לא מבינה את המפרט הטכני
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
כשאני מחבר אותו באופן דיגיטלי אני לא מצליח לראות כלום,ומקבל את ההודעה על המסך-NO SIGNAL . בחיבור אנלוגי הכל בסדר וניתן לראות בסדר גמור.כרטיס המסך שליה+GAINWARD G-FORCE 4 MX 440 AGP8X מה הסיבה שלא ניתן לראות בחיבור הדיגיטלי,האם צריך לשנות הגדרות כלשהן בכרטיס המסך , או משהו כזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בשעה טובה הוזמן המסך מהאתר הרישמי של דל, היום בבוקר כבר קיבלתי מייל שהמסך נשלח והוא אמור להגיע לייעדו תוך 3 ימים. המסך נשלח לאחי הגדול שאמור לבוא לארץ לקראת פסח, כמובן שהוא יפתח אותו וייבדוק שהכל בסדר לפני שיגיע. עלות: 624$ כולל משלוח חינם ואחריות ל-3 שנים שאין לי מושג עד כמה היא תופסת בארץ. ברגע שהוא יגיע מבטיח להעלות תמונות ולתת ביקורת (עד כמה שהידע שלי במסכים מאפשר), במידה ואחד מתותחי הפורום מעוניין להגיע אליי ולתת ביקורת קצת יותר מקיפה אשמח לארח אותו בביתי הדל (כפל משמעות) והצנוע.
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור לפני כשבוע רכשתי מסך פיליפס 200w6 לאחר ההתקנה (כולל הדריבר מהדיסק) והתאמת הרזולוציה לפי הוראות הייצרן וחבר שברשותו אותו המסך נתקלתי בבעייה גודל התצוגה חורג מגבולות המסך. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס המסך וכמו כן להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר כלום לא עזר. פרטים טכניים : מסך :philips 200w6 כרטיס מסך : nvidia geforce 7300gt pcx 256 mb כל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד. תודה ויום נפלא ת
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה כל המדריכים שיש באתר +ההתכתבויות בפורום הכניסו אותי לבלבלות המחשב שאני אקנה ישמש בעיקר למשחקים וסרטים איזה סוג פאנל מומלץ + יהי נחמד עם תוסיפו לינק לנתונים שלו תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהנחה שמחיר לא חשוב, איזה כבל DVI עבור מסך LCD הייתם קונים? יש משהו שנחשב מאוד מומלץ ואיכותי ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע הבחנתי כי מסך הסמסונג 22" שלי ניהיה כהה...במשחקים כמו PRO וCOD הצבעים במשחק נהיו כהים ויש אזורים שבקושי רואםי משהו...ניסיתי לשחק עם הבהירות , גאמה, קונטרס אבל זה לא עוזר כ"כ...הצבעים השתנו גם באתרי אינטרנט ... מישוה יכול לעזור ???
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לדעתכם\ידיעותכם בנושא. אני מעוניין להאריך את את הכבל מהמחשב שנמצא מרחק 20 מטר מהטלויזיה. אני רוכש כבל מאריך של VGA ומחבר אותו למתאם DVI עבור כרטיס מסך מסוג 8800 GT האם יש צורך במגבר עבור ההארכה של ה20 מטר? תודה חברים.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש, ואני מחפש עכשיו דגמים מומלצים. עקרונית לא משנה לי-WIDE או לא, העיקר שהפאנל יהיה איכותי. עקרונית אני אשתמש בו המון המון שעות ביום, חלקם למשחקים וסרטים ככה שאני רוצה שהוא יציג משחקים כמו CS או COD4 למופת. הגודל שלו יכול להסתובב בין ה-19-22 אינץ', והעיקר שיכנס בתקציב-1800 שקל,אפשר לחרוג למעלה. בתודה מראש=]
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 19 אינץ של אסוס vw193d וכרטיס מסך 9600 palit עכשיו יש לי בחירה של איזה רזלוציה לשים עכשיו אני לא יודע לפי מה לבחור את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי היום יומולדת והחברים תרמו ביחד וקנו לי מסך ASUS AW222U ! 22" רחב , בנתיים עושה רושם טוב אבל איך אני מכוון אותו בצורה אופטימית ? לא צריך אולי להתקין דרייבר או משהו ? תודה רבה , דור
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
עושה רושם שמדובר בחברה גרמנית עם מוצרים טובים אבל לא ראיתי שום מבחן על המסכים שלהם, לפחות לא באנגלית. מישהו ראה הדגמה או מבחן של המסך הספציפי או של החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. רכשתי את המסך 2007FP מנקסטופ עם פאנל IPS, הוא הגיע עם זליגות אור שחבל"ז, מכל פינה אפשרית. המוכר הציע לי לקחת במקומו את אותו המסך אך עם פאנל PVA. מה לעשות? השימוש שלי הוא בעיקר סרטים, והכי חשוב לי להנות מהם. אז כרגע אני צופה הילה סגולה וזווית צפיה רחבה, וזליגות אור, כדאי להצר את זווית הצפיה ולפגום בצבעים? מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הגיע עם מדבקה שקופה בפינה כשהסרתי אותה,נשארו מעט סימנים. מותר עם מעט אלכוהול להסיר את סימני הדבק?
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון אני משוטט לי כאן יותר ויותר כנראה ביחס ישר לאובדן חדות ובהירות במסך שלי בכל מקרה אני רואה את מירב ההמלצות למסכים איכותים הולכות לכיון הדלים ה 2007 וה 2407 עכשיו שחיפשתי לראותאם הגיע כבר ה 2408 ראיתי את המסך הזה מצד אחד 22 אינץ וזול יחסית מצד שני לפי הנתונים זוית צפייה של 160 מעלות ושייך למשפחת ה ULTRASHARP מה שמצביע על פאנל איכותי לא? אז מי שמכיר ויכול לשפוך קצת אור אני אשמח אולי זו גם אופצייה במחיר סביר ביותר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי על LG 1960TR יש לו נתונים ממש גבוהים אני רוצה מסך איכותי לא רחב שיהיה אם תמונה ממש ברורה וחלקה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום טוב
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני שוקל ברצינות לקחת את הNEC 26, שהוא גם HIPS וגם מעולה (וגם המחיר שלו ירד בארץ - ועדיין יקר פלאים) הבעיה שאני מפחד מהגודל ה ע נ ק !!! מה דעתכם? אפשר להתרגל? בוא נגיד שמשחקים אני בטוח שאהנה, השאלה היא לגבי עבודות משרדיות, גלישה ברשת, תכנות וכו', האם הגודל בסדר או "שמפריע" בשל הגודל העצום?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי מסך vp 930 מערכת לינוקס אובונטו איך אני גורם לתצוגה לפנות ב90 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המסך משמש בעיקר לסרטים, ו"לראות סרט ולשחק שחמט בצד השני", מהדרישות האלה אני מניח שיש צורך במסך 9*16 לא?! :-\ התקציב הוא 1300 שח מקסימום! אין שום משחקים מעבר למשחקי קלפים ושחמט. (זה לא בישבילי מן הסתם...) רצוי 20" אם התקציב מאפשר, תגדילו. יש גם מעט עבודה עם טקסט וכאלה... : אם שכחתי משו, תגידו. : תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לגבי שני המסכים האלו, לא מצאתי ביקורות ברשת במיוחד, ורציתי חוות דעת של אנשים פה. מה דעתכם עליהים? כמו כן, האם ה26 הוא עד כדי כך ענקי לשימוש ביתי (ישיבה מול מחשב), או שניתן לשקול אותו כקנייה? (וכן ברור לי המחיר העצום שלהם, לא על זה מדבר) תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-