עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by babu,

LG 22 W2252TQ 22 הוא עולה 1800 בערך הוא יהיה טוב לסרטים ומשחקים ? בכסף הזה יש 22 יותר טוב ממנו אולי? שבת שלום

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by EliranC,

אבא שלי קנה תמסך הזה בלי להתייעץ איתי ב850 שקל - מסך דגם DAEWOO LM1910 19'' LCD 4MS 1:700 DVI SCREEN+SPEAAKERS DAEWOO LM1910 19'' LCD רזולוציה מקסימלית 1280x1024 גודל מקודה 0.294MM ניגודיות 1:700 זמן תגובה 4MS צבע שחור זה מסך טוב ?? מה אתם אומרים אפשר בסכום הזה להביא אחד יותר טוב? או להוסיף עוד 200 שקל בשביל אחד ממש הרבה יותר טוב?? ואם יש אותו למישהו אשמח לשמוע מניסיונכם עם המסך הזה או עם החברה . *שמתי לב שיש לו פיקסל אחד שרוף,זה רגיל שמוכרים מסכי LCD עם פיקסל שתיים שרופים??

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. מצאתי מסך של DELL 2009W הוא עם פאנל TN ו5MS איך הוא? (הוא גם נראה טוב!) אני הולך לקנות אותו מארה"ב (אם אתם ממליצים לי) ואחרי מיסים ומכס הוא יוצא לי 1184 שקל בערך. אם הוא לא טוב אתם מוזמנים להמליץ לי עם מסכים רחבים אחרים.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by yonatanb,

שלום! קבלתי מסך 16:10 מדגם philips 200wp7es. מהו סוג הפאנל של מסך זה? מה גודל הנקודה (pitch)? האם יש דרך לכוון את הבהירות במסך זה לרמה נמוכה יותר משמתאפשר ע"י כפתורי כיוונון הבהירות שעל המסך? האם המסך הזה דומה בתכונותיו ל Philips 20 LCD 200P7ES UXGA 4:3 , למעט יחס רוחב:גובה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by fire1ce,

צריך המלצה למסך לסרטים וגלישה. האם יש מסכים בתקציב זה שהם לא פאנל TN המומלצים לסרטים? 22 כולם TN וזה בעדיפות שניה. בעדיפות ראשונה 20" לא wide לא בעל פאנל TN. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  6. מחפש חנות באזור המרכז שבתצוגה יש לה את LG1953TR תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by chofim,

האם למישהו יש מידע לגבי ה-1932 שמחליף את ה-1931? המסך מיועד לעבודה בטקסט ובתמונות במשך שעות רבות. תודה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. שלום לכולם אני משחק הרבה ברשת ולכן הייתי רוצה לשחק עם 160hz האם הם יצאו מהמשחק?יש אותם בארץ?וכמה הם אמורים לעלות? וחשבוב לי מאוד גם איכות. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by ha_miki,

האם היום עדיין כדאי לקחת אותו למי שמחפש בעיקר קריאת טקסט ומשחקים ? בלי סרטים ? האם ייצא לו מחליף בקרוב או שאפשר לקנות אותו בשקט ? אני מחפש מסך באזור ה 20-22 אינץ ולא יותר גדול מזה . תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by XpHunTeR,

שלום, רכשתי היום את המסך 206BW, ויש לי כמה שאלות: 1.חיברתי את שני הכבלים - RGB ו DVI למסך וזה הציג לי בתור ANALOG, אז הוצאתי את הכבל הכחול (RGB) והשארתי את הלבן הארוך (DVI) אבל אז הצג הציג מסך שחור והעביר בין ANALOG ל DVI, כאילו הוא לא מזהה אותם ואז עבר ל STANDBY. איך מחברים את המסך כ DVI? 2.האם יש מדריך לכיוונוני צבע למסך הזה? כדי שאני ידע בוודאות שזה הכי טוב שהוא יכול להגיע. אני כרגע משחק עם ה MAGIC TUNE והחלטתי שבאינטרנט (טקסט) ומשחקים זה יהיה על GAME, ובסרטים זה יהיה על MOVIE. מה אתם חושבים? 3.גיליתי שהרזולוציה המקסימלית (אופטימלית) של המסך מציג את המלל והאייקונים ממש בקטן, עד כדי כך שזה לא נוח לקרוא טקסט בגודל הזה, לכן אני נמצא על הרזולוציה של מסכים רגילים (1024)..ה…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by shlomishlomi,

השאלה היא לגבי המחיר...בגלל שהמסך חדש בד"כ נותנים לו מחיר יקר מידי שיורד די מהר... כרגע הוא עולה 3500~ ... המחיר ירד בקרוב??

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by satlan1,

שלום, אני אזמין בימים הקרובים את המחשב הבא מארז וספק-כוח: Foxconn TLA436 Tube + FSP 400W כמות: 1 מחיר: ¤268 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 Bulk כמות: 1 מחיר: ¤432 מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤340 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤220 כרטיס תצוגה: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤801 כונן קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤343 כונן תקליטורים: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤137 סה"כ: ¤2593 אני מעוניין לקנות מסך 19' רחב. התקציב הוא עד 1200+-... ראיתי את המסך הבא LG L196W…

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by lordgod,

הייתי רוצה מסך בעיקר לעריכה גרפית , אבל גם שיהיה טוב לקריאה ותחרגו אם צריך אבל לא יותר מדי ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בבקשה אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המסך הנ"ל. המסך אמור לשמש לגראפיקה ולמשחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תוכלו למצוא את עם Philips 19 LCD 190P7EG במחיר בסביבות 1200 ש"ח. - פאנל P-MVA כמו כן Samsung 19 LCD SyncMaster 940T PVA Panel בסביבות 1500. מעניין איך הם בהשוואה לVP930 שקצת חסר במלאי וה200W6CS שהיה איכותי ותקציבי להפליא.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  16. Started by la1470,

שלום לכולם האם כדאי להמתין לדגם החדש : http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp או שקודמו ה- S1931SH עדיף (השימושים העיקריים הינם משחקים + עריכה גרפית בפוטושופ) האם ה - On/Off Response Time של 20MS בדגם החדש יגרע מביצועי המסך במשחקים (הדגם הישן הינו 16MS) שניהם אגב בעלי Midtone Response Time 8MS תקציב 2500~ ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by gerpbt1,

שלום לכולם אני צלם וצריך מסך חדש כי הנוכחי שיש לי אין לו צבעים טובים ואחרי שאני מתקן לפעמים דברים קטנים בתמונות, רואה את זה במסכים אחרים ורואה שבמקרים מסויימים אפילו הרסתי את האיכות של התמונה, בקיצור, אל תתנו לי מחיר של 3000 של מסך של nec, או שכן, לא יודע, תמליצו לי אם מישהו יודע ואני כבר מודה על העזרה גרמן

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  18. Started by shlomyb,

היי מבקש המלצה למסך מחשב למשפחה - עד 1000 ש"ח. המסך מיועד לעבודה מול מחשב , גלישה באינטרנט , מסנג'ר ולא לצפייה בסרטים... אישתי מבקשת גם שיראה טוב :-) תודה.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by solidus,

אני קונה נייד ויש כמה ניידים שמתאימים לי ושמתי לב שיש הבדל ברזולוציות למרות שגודל המסכים זהה (15.4"). למה יש הבדל ברזולוציות ועד כמה זה משפיע?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ElemenTal,

מי מבין שלושת המסכים האלה הכי טוב: (להכל, ודגש על משחקים - ריענון מהיר וללא מריחות) MW221U VW222U VW222S אני לא מזכיר את ה MW221C כי הוא יקר מדי שבילי. ואם אתם יכולים אז תפרטו - מה יש/אין לכל מסך לאומת אחר ומה יש/אין לכל המסכים לאומת ה MW221C שאני יודע שהוא מומלץ וטוב אז יענו מה הופך אותם לפחות טובים ממנו. תודה ענקים לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לפי המפרט הוא נראה כמו מסך לא רע . המחיר שלו גם משתלם, מישהו יכול לחוות עליו דיעה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3510476&CatId=2775

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by somsomlo,

רחבים? יש להם איזה מסך עם פאנל טוב בחדשים?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by g2505,

דרוש מסך למתכנת דרישות: 1. גודל 19-20 אינטש 2. יחס 3X4 מסך רגיל לא רחב 3. תצוגת טקסט מעולה 4. לא מעיף את העיניים (אני יודע שזה אישי) 5. אפשרות חיבור לKVN מפצל כך שיוכל להתחבר לשני מחשבים או יותר. 6. תקציב עד 2000 ש"ח (ניתן לחרוג עבור מוצר טוב במיוחד) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  24. שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 (שדרגתי בלי כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, (מקווה שלא פתחו ת'רד בנושא הזה, אחרת יצאתי קצת טמבל, כי פשוט לא מצאתי משהו בנושא) אבקש כם לעזור לי לעשות סדר בבלגן בכל הנוגע לחיבורים שיש במסך LCD, דגש על האופציות שמציע ה-DELL 2408WFP החדש. ע"פ אתר DELL יש למסך הנ"ל מחברים של: VGA (אנלוגי), DVI-D (דיגיטלי) עם HDCP‏, S-Video‏, Component‏, Composite‏, HDMI‏, DisplayPort א) האם תוכלו לדרג מהטוב ביותר עד ל"פחות טוב" ביותר. ב)בנוגע לחיבורים מהסוג הנ"ל, באיזה צורה יש לחבר אותם למחשב בכדי שמחשב יהיה ניתן לראות טלוויזיה מהממיר(והאם יש צורך בכרטיס טלוויזיה אם יש לי כ. מסך איכותי?). ג)בכדי שמחברים הנחשבים יותר איכותיים יעבדו, האם יש צורך בתמיכה מהכרטיס מסך ועל-כן, יש לחבר את המסך ליציאה שנמצאת מה-כ. מסך הנ"ל או חיבורים…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.