מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת האם המסך ViewSonic 22" LCD VA2226W הוא מסך טוב למשחקים,סרטים HD ומשתלם או שאין מה להשוואות בינו לבין המסך ASUS VK222H שכולל HDMI אשמח להמלצות וביקורות על מסך הViewsonic ישנה גם אפשרות למסך ASUS MW221C תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מסך 20 אינץ' במחיר דווקא סביר מאוד של 1850-1860.. השאלה איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בתקציב של כ-1000 ש"ח, המסך ישמש בעיקר למשחקים וסרטי HD. איך המסך הנ"ל, והאם יש טובים ממנו בתקציב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25239 עריכה: מצאתי את המסך הזה ב-"וואלה שופס" והוא עשה עליי רושם של מסך טוב ואיכותי, בכמה אתם חושבים שניתן לרכוש אותו במכירה האישית? והאם הוא באמת טוב בהרבה מהמסך המובא למעלה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2250N
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך רחב,כמסך שני ,(או ראשון), לאיזו 19" שלי. ה-24" קצת מפחיד אותי בגלל גודל הנק' שלו שהוא 0.27 .אני התרגלתי לעבוד עם מסך 19" ברזולוציה טבעית (הכרחתם אותי!..) אחרי שהשתמשתי בו זמן רב ברזולוציה נמוכה יותר,ולקח לי זמן להסתגל וגודל הנקודה במסכי 19" הוא 0.294 (ואני חייב להגדיל את הפונטים,אחרת הכל נראה קטן מדי). ב-24" הגודל הוא 0.27 שזה קטן, (אם כי למי שרגיל לעבוד עם 2007FP זה ייראה גדול..) .וב-27" הרזולוציה היא אותה רזולוציה כמו ב-24" (1920x1200) ,אבל גודל הנק' הוא 0.303 שזה קרוב למה שאני רגיל. מה אתם אומרים?...זה הבדל משמעותי? האם יש יתרונות (או חסרונות) ל-27" על פני ה-24" מלבד גודל הנקודה? איזה מהם איכותי יותר מבחינת איכות תמונה? (להזכירכם התרגלתי לאיזו.…
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.behardware.com/html/news/cat22/page1.html מעניין עד כמה גודל הנקודה קטן יהיה עם רזולוציה של 1920X1200 : בשל עלות ייצור הפנל, הצפי הוא למחיר לא ממש רחוק מה-Dell 2407WFP-HC
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם!!! אני מחפש מסך 19 למשחקים בעיקר גם קצת לסרטים ולעבודה שוטפת תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש נועם
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי -תקציב 3-3.5 אלף גמיש, רצוי לחסוך - 21:9 כמה שיותר גדול, רזולוציה 1440P פתוח להצעות - אוליי אפשר להכניס GSYNC ? האם FREESYNC יעבוד עם כרטיס NVIDIA? -האם מומלץ לקנות מחול? יש סיכון שידפק בדרך? במיוחד על ידי דואר ישראל מה החסרונות שאוליי לא חשבתי עליהם במסכים בגודל כזה או ביחס תצוגה ...?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התרשמות אישית מהמסך Chimei cmv 222H בדרך כלל אני לא כותב התרשמויות אלה מסתמך על אחרים אך במקרה הזה לא יכולתי לוותר על התענוג. קיבלתי את המסך לפני יומיים. המסך מגיע עם: כבל חשמל ארפואי תקני כבל חשמל לארץ כבל VGA כבל אודיו 3.5 דיסק עם חוברת הוראות מדריך התקנה מהירה. כאשר פתחתי את המסך הוא נראה באמת מרשים וגדול יותר ממה שהיה לי ולי היה מסך 20" רחב. המסך מגיע מורכב ואין תורך בכל מיני חיסורים לרגלית או משהו כזה, פשוט מוציאים מהקופסא ושמים על השולחן. ההתרשמות הראשונה שהמסך ממש יפה. אני התלבטתי הרבה בין המסך הזה לבין SAMSUNG 2243BW, בסוף הבנתי ששני המסכים טובים והלכתי עם זה שנראה יותר טוב חיצונית. למסך ארגונומיה נוחה מאוד ניתן לשנות את הגובה, הטיה, וסיבוב במקום (לעומת הSAMSUNG …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך cmv 221d ויוצאים מהמסך רעשים של קירקושים,רעשים מוזרים כאלה "תיק תיק תיק" כאילו פלסטיק זז. זה לא קורה הרבה אבל זה מוזר בחיים לא נתקלתי בזה lcd לא אמור לצייץ . זה קרה למישהוו איי פעם???
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי מצלמת Olympus OM-D EM-10 Mark II. אני מעוניין לשדרג את המסך שברשותי למסך שישמש אותי לעריכת תמונות, לרבות יצירת פנורמות. בהמשך אני מתכוון להדפיס חלק מהתמונות, לכן אני צריך דיוק צבע גבוה (לראות את התמונה באיכות המקורית, כפי שתודפס). אין לי בעיה לקנות מסך במצב חדש / חדש לא בקופסה ביד 2. מעיון בדיונים פה וברשת אני מתלבט בין מספר מסכים: Dell U2414 Dell U2412M Dell 2715H Eizo FlexScan EV2456 Eizo Flexscan S2233W את כולם מצאתי ביד 2 במחירים זולים מאד (שלושה מהם פחות מ-700 ש"ח), במצב חדש. מכל הרשימה אני מתלבט בעיקר בין ה-U2414 וה-EV2456. אשמח לעצה בעניין. תוד…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך SAMSUNG 19'' 931BF LCD ? קניתי אותו היום.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המסכים שלי - כרגע אני עובד עם 2 (ולפעמים 3 ) מסכים במקביל - ומשחק מידי פעם השאלה אם מסך גדול יכול להחליף את זה - והאם מסך קעור יהיה נוח. שאלת בונוס- אם יש לי כרטיס מסך של nvidia - מסך של הטכנולוגיה של amd - יבוא בחשבון או שיגרום ללאגים במשחקים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה מעמד שולחני ולא את זה שתולים על הקיר, כמה זה אמור לעלות ? * מסך דל עם תקן VESA
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מסך מחשב עם פאנל איכותי, שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. יש לי ניסיון טוב מאוד עם מסכי DELL ואשמח להמלצה על מסך שלהם. גודל: 23" של DELL תקציב: 600-700 ש"ח בנוסף אשמח מאוד גם להמלצה למסך נוסף גדול יותר (25"-27") גם אם הוא יחרוג מהתקציב בכמה מאות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך DELL2407. למי שכבר רכש מסך זה (או אחרים של דל) - האם יש חנויות או אתרים מומלצים במיוחד ? כאלו שהשירות יהיה טוב אם יתגלו בעיות והמחיר הוגן. תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם לקחת 37 אינץ' או 32 אינץ'? ז"א 37WL66 או 32WL66. ראיתי שהרזולוציות שלהן דומות, מה זה אומר? שב37 התמונה תהיה מתוחה יותר? או שבכלל כדאי ללכת על ה - 37LC2R LG ואיזה גודל בד"כ אנשים קונים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי כבר מזמן לא כתבתי כאן הודעה,אני מתרגש ... : בכל אופן...אני מעוניין במסך 20' רחב לשימושים כללים של סרטים משחקים,שימוש בווינדוס מה שכן אני רוצה שיהיו לו צבעים טובים וחיים כאלה,בקשר לכל שאלת הפאנלים ,ראיתי את הסמסונג המקביל בחנות והוא נראה לי בסדר,רק שמעתי שיש בו בעיות וראיתי מסך 17 של דל,שנראה לי גם טוב אבל ההבדל לא ענק בכל מקרה,עד שכבר נסגרתי על האלגי צצה בעיה חדשה,באף חנות אין אותו והוא יגיע רק חודש הבא,לכן נשאלת השאלה אם שווה וכדאי לחכות או לחלופין להסתכל על האופציות הבאות שבשתיהם יש ייתרון יחסי על האלגי מבחינת זה שלשתיהם יש שינוי גובה ומצה PIVOT שזה טוב אבל לא הכרחי. סמסונג 204- שמעתי שיש תקלות אבל יכול להיות שאני טועה,אשמח לחוות דעת או לקישורים לביקורות דל 200…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפש מסך מחשב 22' או 23' כאשר אם המחיר יאפשר זאת אעדיף 23'. השימושים שלי מעבר לשימושים הרגילים הם הרבה קריאה של מאמרים, מחקרים ועיתונים באינטרנט כמו גם הרבה צפייה בווידאו של שיעורים מוקלטים והרבה סרטים . אני עובד הרבה עם המחשב במסגרת הלימודים והרבה שעות. המליצו לי על מסכים עם פאנל IPS שהם נוחים יותר לעיניים בשימוש ממושך במחשב. במהלך החיפושים נתקלתי בשלושת המסכים הבאים שעומדים בתקציב שלי קצת יותר מ- 700 ₪. הראשון LG 22EA53T שעולה 700 ₪ מותג ידוע שנראה טוב על הנייר ויש עליו ביקורות טובות בסך הכל אבל הוא 22'. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22980412 השני MAG H2402 שעולה 700 ₪ אבל לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1. האם להגדיר DYNAMIC CONTRAST על ON? 2. האם יש טעם להתקין דרייברים כלשהם? 3. האם יש הגדרות אופטימליות שכדאי לכוון אליהם אוטומטית או שידנית צריך להתאים את האיכות ? המסך ממש בוהק לי ורציתי לשאול אם יש טעם לשחק עם הבהירות (75)? 4. איך להגדיר פיבוט? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הולך קראתי עיינתי וחרשתי על הפורום... לפני שאני מחליט דבר ראשון - יש לי מה לעשות עם מסך 24 אינצ' שיושב -50 סנטימטר ממני? או שאני יכול להסתפק ב-22 אינצ' וזהו? דבר שני, איזה מסך יותר איכותי ויותר עדיף? ה 2243 או ה T220? אני ראיתי וקראתי את הביקורות על שניהם אבל אני לא יודע במה לבחור. (המחיר לא משחק תפקיד)
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת מסך מתקדם במחיר קורץ מאוד בכדי לבדוק האם שווה לעבור לפורמט אולטרה רחב - ה-G34WQC של GIGABYTE גילה לנו שחווית פרימיום ניתנת להשגה גם ללא שבירה של תוכניות חסכוןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורם. אני מעוניין לרכוש מסך חדש אך לאחר קריאת ביקורות כאן בפורום ובכלל ברשת ובנוסף התנסות אישית אני מוצא שהמסך CRT שנמצא ברשותי כרגע מספק אותי מעל ומעבר ולא מעייף לי את העיניים כמו מסכי LCD שאני משתמש איתם בעבודתי ראוי לציין שהמסך שאני משתמש איתו בעבודה הוא של חברת EIZO שנחשבת ע"פ הביקורות כאן לחברה מאוד מתקדמת בתחום המסכים לכן אני שואל את עצמי אם ככה אני רואה במסך שנחשב איכותי אז מה יהיה עם מסכים אחרים שנחשבים לפחות איכותיים. עכשיו בהנחה שאין לי בעיה של מקום על השולחן ואני לא גיימר והשימוש העיקרי זה תיכנות אינטרנט וסדרות האם עדיין מסך LCD מומלץ יותר ממסך CRT ?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-