עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kobbyc,

אני לא מבין במסכים, אבל המליצו לי על xp2011 של MAG (אני יכול להשיג במחיר טוב) מישהו מכיר את המסך? מומלץ? כדאי? יש סוגי פאנלים שאני צריך לברר במסך הזה? קניתי מחשב חדש וחזק וצרפתי כרטיס GT8600 אני צריך אותו בעיקר לשימוש ביתי, קצת משחקים, אנטרנט, OFFICE וקצת עריכה (חובבן) תודה לעונים, קובי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shlomihd,

הי, אשמח לקבל חוות דעת עבור המסך החדש של LG לדגם W2252TQ ממי שמכיר, ראה, התרשם או שכבר רכש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  3. Started by bilbo,

רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי. 2408WFP עולה 3400 2007WFP עולה 2000 ואז עלה לי רעיון . ה 24 הוא כמעט כפול במחיר... אולי שווה לי לקנות זוג? מה דעתכם ? אשמח לשמוע תגובות לחיוב או לשלילה .

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  4. שלום, ביומיים הקרובים אני קונה Xbox 360 Elite אז אני רוצה לדעת האם לקנות מסך מחשב או טלוויזיה בעצם גודל מסך כ26 ותקציב עד 600 יורו ושיהיה FULL HD תודה! פרנסיסקה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by nivbrn,

האם כדאי לקנות אותו? או שיש מסכי 22" בתקציב דומה יותר טוובים (1500-2000 ש"ח) ומי נותן עליו אחריות בארץ? ניב

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  6. Started by lharpaz,

אני מניח שזה יכול לעזור לכל מיני אנשים שבודקים צגים, בין אם בבית ובין אם בחנות (ואין עליהם תוכנה לבדיקות) http://tft.vanity.dk/ יש שם כמה כלים חמודים. לא ממש התעמקתי בזה אבל אני מניח שיש שם את רוב הדברים המקובלים...

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  7. Started by kobbyc,

היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by mcnm,

יש לי כרטיס מסך dvi ואני צריך מתאם למסך עם vga מישהו יכול להמליץ לי על מתאם טוב?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by tronado,

היי, אני עומד לפני קנייה של אחד משני המסכים הללו. לצרכים שלי ה2408 יהיה מצויין, אך השאלה היא איך ה2707 יהיה לעומתו? יש איזשהו פרט שבו ה2408 עולה על ה2707? (כמובן שהמחשבה על ה2707 הגיעה בשל הגודל שלו...) הצרכים הם: משחקים (FPS...), סרטים, HD וגלישה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Agent_47,

ברצוני לקנות מסך מחשב דק עד 19 אינטש ולהתייעץ עם כמה אנשים שמבינים מאיזו חברה כדאי לקנות במחיר טוב המסך מחשב לא למשחקים אלה רק לעבודות ודברים פשוטים.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. Started by johnwoo,

במידה ואני קונה DELL 2407, ואני ארצה לממש את האחריות בעוד שנתיים. מה המדיניות של החברה, אם המסך הזה אוטוטו יוצא ממחזור המכירות, ולא ניתן יהיה להשיגו?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. רור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה, אין צורך במסך מהשורה הראשונה. מסך LG "19 ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ Display colors 16.2 Million Native/maximum resolution 1280 x 1024 Brightness 300 cd/m² Contrast ratio 5000:1 Response time 2ms Viewing angle Horizontal Viewing Angle: 170˚ Vertical Viewing Angle: 170˚ Input terminals D-Sub, DVI-D Warranty 3 Years מחיר 1140 ש"ח (לא מעוניין במסך רחב) מה דעתכם / המלצתכם ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  13. שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) - מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שיהיה בעל חיבור DVI וכמובן תצוגה שלא תוציא את העיניים. מכיוון שאני מתכונן להזמין מחשב חדש מפנדה, רצוי שיהיה מבין המבחר שלהם. מה שראיתי אצלם ונמצא בתקציב: LG LCD 19 L1953S 5Ms 1:2000 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 LG LCD 19 L1954SM Samsung 19 LCD SyncMaster 920BM מה מביניהם מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  14. Started by shayfelach,

שלום יש לי מחשב נייד של HP ופתאום(יכול להיות שלחצתי על משהו) המסך נהיה צר יותר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי....

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by DXT,

בשביל לבדוק פיקסלים מתים/תקועים מה הדרך הכי טובה? לשים רקע לבן ושחור ולחפש אותם? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות? אני לא מדבר על כיוון הצבעים אני מדבר על דברים אחרים כמו זליגת אור מוגזמת או לא יודע מה... יש בסטיקי כמה דברים שימושיים אבל רציתי לדעת אם יש עוד דברים ספציפיים למסך הזה שאפשר לבדוק איתם את התקינות המלאה שלו. עריכה: המסך הגיע, שיניתי את הכותרת. שאלות: 1. המסך שקיבלתי הוא 2007FPb. מה זה אומר? 2. איך אני בודק את סוג הפאנל (למרות שאני די בטוח שזה S-IPS)? 3. איך אני משתמש באפשרות ה- Pivot? אני לא מדבר על סיבוב המסך, אלא שמערכת ההפעלה תקלוט שאני במצב הזה. 4. ערכי RGB מומלצים? כרגע זה על 100,100,100.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  16. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט לגביי המסך. נניח ואני יכול להשיג את שני הדגמים באותו מחיר, מה כדאי יותר לדעתכם? Samsung 226BW או SAMSUNG BW2243 ההבדלים העיקריים: 226BW זה 2 מילי שניות וה2243BW הוא 5 מילי שניות. ה2243BE יחס קונטרסט 1:8000 וב226BW זה 1:3000. וב2243 יש גם אפשרות של שינויי זוית צפיה (פיבוט) תודה לעונים....

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. שווה לנסות להשיג אותך? כמה הם צריכים לעלות בארץ?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. יש לי כרגע את המס L1960TR של LG 19 Inch ואני מעוניין להגדיל קצת ולשדרג אני זקוק למסך גדול יותר Wide לשימושים כללים במחשב במיוחד לסרטים משחקים בקטנה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ראיתי שהיה פה דיבור על ניגודיות נמוכה במסכי LCD של המחשב, אבל לא הסברתם למה זה ככה, הרי מסכי מסך הרבה יותר מתקדמים וטובים מהמסכי טלויזיה. אז איך זה של 2407/8WFP לדוגמא יש איזה 1200:1 (בתור מסך HIGH END זה אמור להיות הרבה יותר...) בקשר לשאלה השניה נניח שרזולוציה טבעית של LCD כלשהו הוא 1900X1200, מה קורה כאשר עובדים עם תוכנות/ משחקים שעובדים עם פחות. ננגיד כשאני רואה טלויזיה איתה על חצי מסך (רזולוציה של זה משהו כמו 400*300) או רואה סרט DVD משחק במשחק של 640*480 וכל השטויות האלה.. כמובן מלבד תמונה לא חדה...

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  20. אני צריך את המסך 22 אינץ הכי איכותי שיש כרגע. התקציב שלי הוא באמת מה שאתם תציאו מצידי שיעבור את ה3500.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם רכשתי השבוע אזוס vw221u ורציתי לדעת אם יש לכם המלצות לכוון המסך בכדי להוציא ממנו קצת יותר...

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by sabotage_baby,

שבת שלום לכולם, מישהו יכול לעזור בבקשה עם איזה לינק למאמר שמסביר איך לכייל את המסך הזה? קניתי את המסך ביום שישי ומאז קשה לי לקרוא את הטקסט. הורדתי את הצבעים כמו שהיה כתוב פה באחד הTHREADים אבל זה עדיין לא עוזר. יש דרך לגרום לWIN XP להראות את הTEXT באתרים ובכלל בכל מקום בגדול יותר??? תודה רבה צח

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by Crash5,

שלום, ברשותי מסך 17" CRT של סוני מדגם CPD-200ES בתקופה האחרונה המסך החל לרצד בצורה מעצבנת ומציקה לעיניים המסך נבדק עם מחשב נוסף על מנת לשלול את האפשרות שהתקלה נובעת מכרטיס המסך או מהמחשב אליו הוא מחובר ואכן המסך מרצד גם עם המחשב השני. המסך ישן מאוד ונמצא בשימוש כבר כ-7 שנים. המסך תמיד עבד וגם כעת עם הריצודים מוגדר על תדר ריענון של 85HZ. האם גילו המופלג של המסך נותן את אותותיו ומתחיל לגסוס לו? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם ניתן להצילו בכל זאת. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מסך LCD. חשבתי על אחד משני אלה, אבל איזה עדיף, ואיזה פאנל יש ל2408?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.