מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
הייי יש לי מסך סמסונג 226BW שאני רואה סדרות (למשל אבודים) אז בקטעים בחושך המסך ממש חשוך והוא מוגדר על 100 BRIGHTNESS ,אשמח לקבל המלצות מה עוד אפשר לעשות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2,200 שקל גג. המסך מיועד לעבודות משרד, תכנות, גיימינג, סרטים. אני מעדיף מסך מעל גודל של 20' אינץ'. אני כבר ממש רוצה לסגור עסקה ... תודה רבה רבה לעוזרים. עריכה: שחכתי לציין שאני רוצה שלמסך יהיה תמיכה ב HDCP
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, ביומיים הקרובים אני קונה Xbox 360 Elite אז אני רוצה לדעת האם לקנות מסך מחשב או טלוויזיה בעצם גודל מסך כ26 ותקציב עד 600 יורו ושיהיה FULL HD תודה! פרנסיסקה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המסך הנ"ל רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה האם הוא כדאי? מתאים בשביל משחקים? ואם מישהו יכול להמליץ על שיטה לניקוי המסך, מבלי לשרוט או להרוס אותו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש רגע לפני הזמנה של http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 מה אתם אומרים? 1.הוא שווה את המחיר?חייב עזרה דחוף. 2.יש מסכים במחיר הזה שיותר טובים ממנו? 3.איך אני בודק אם הוא פאנל s-ips או s-pva? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אותו? או שיש מסכי 22" בתקציב דומה יותר טוובים (1500-2000 ש"ח) ומי נותן עליו אחריות בארץ? ניב
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום רב, התוכלו להמליץ לי על מסך LCD הנותן את התמורה האופטימלית למחיר? התכונות שחשובות לי (לפי סדר הופעתן): אמינות (+תקופת אחריות סבירה), זווית צפיה, איכות צבע, מהירות, חיבור DVI. בתודה, ilil
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות בין שני מסכים של סמסונג בגודל של 22 אינג' יש את המסך הזה ששמעתי עליו הרבה המלצות 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen במחיר של 1540 ש"ח ויש גם את 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 1590 ש"ח למסך הראשון יחס ניגודיות של 1:3000 עם זמן תגובה של 2 מילי לשניה ולעומת זאת למסך השני יחס ניגודיות של 1:8000 עם זמן תגובה של 5 מילי לשנייה אז מה עדיף שיהיה יותר טוב יחס הניגודיות או זמן התגובה ?! המסך נקנה למטרת משחקי מחשב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2516502 לפי המפרט זה מאוד מפתה + האחריות שהם נותנים ממש טובה וגם המחיר שלו בזאפ די נמוך (פחות מ 1,200 ש"). מה דעתכם על המסך הזה? זאת בטח חברת מדבקה כלשהי אבל אולי זה משתלם? גם ה chimei זה מסך של חברת מדבקה והוא יצא טוב, לא? עוד שאלה היא איך הם "מרשים" לעצמם לתת אחריות של החלפה בחדש על כל פיקסל שרוף למשך 3 שנים??? או שיש להם סטוק של מאות אלפים או שהם כ"כ בטוחים באיכות המוצר שלהם...
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
*כותרת* חשבתי על הLG 226WTQ אבל ראיתי שכתבתם שהוא לא טוב ביחס למחיר שלו, תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך LCD מדגם CHIMEI - CMV 743A, ואני משתמש בו קרוב לשנה וחצי. השבוע, ביום ראשון, הוא החל להיות בהיר יותר. בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי, עד שזה נהיה ממש בהיר ולבסוף המסך הפך כולו ללבן ולא הגיב עד שכיביתי והדלקתי אותו מחדש. עכשיו זה קורה לי בין 5-10 דק' וזה בלתי נסבל. למה זה קורה? אשמח לקבל את כל העצות והפתרונות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל חוות דעת עבור המסך החדש של LG לדגם W2252TQ ממי שמכיר, ראה, התרשם או שכבר רכש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני לא מבין במסכים, אבל המליצו לי על xp2011 של MAG (אני יכול להשיג במחיר טוב) מישהו מכיר את המסך? מומלץ? כדאי? יש סוגי פאנלים שאני צריך לברר במסך הזה? קניתי מחשב חדש וחזק וצרפתי כרטיס GT8600 אני צריך אותו בעיקר לשימוש ביתי, קצת משחקים, אנטרנט, OFFICE וקצת עריכה (חובבן) תודה לעונים, קובי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם .. אני רוצה לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינטש .. עדיף רחב.. (לא חייב רמקולים מובנים, זה לא משנה אם יהיו או לא) התקציב הוא עד 2000 ש"ח אני רוצה משהו בעיקר בשביל משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב בWORD, אינטרנט וכו' ... (משהו שעדיף שלא יגרום לכאבי ראש- קראתי פה בכמה מקומות על מסכים כאלה ...) לצורך סרטים המחשב מחובר לטלויזית LCD - לפי מה שהבנתי יש מסכי LCD שהם ממש גרועים לצפייה בסרטים - אז בשבילי זה לא שיקול אני לא אראה על מסך המחשב סרטים .. תודה מראש, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל, שמבחינת רמת המחיר הם כמעט זהים לחלוטין וההבדלים הם כמובן בגודל המסך, תוך התפשרות על איכות הפאנל והתמונה בגרסת ה-22 אינץ'. אני לא מומחה במסכים והיום אני עובד על 971P שקניתי בזמנו. השאלה הנשאלת היא, עד כמה אבחין בהבדל מבחינת איכות התמונה, במעבר ל-2208WFP? האם מדובר בנפילה גדולה עד כדי כך ששווה לסגור עניין וללכת על ה-2007WFP? (למי שתוהה, את ה-2007FP פסלתי על ההתחלה כי למרות שרוב העבודות שלי הן משרדיות וכו", אני רוצה להתכונן לעידן של ויסטה שתומכת בצורה מאוד מאוד טובה במסכים רחבים.)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שמסכים בעלי פאנלים s-ips וכדומה לא מתאימים לתנועה כלומר משחקים וסרטים היתי רוצה שתמליצו לי על מסך שיתאים לעבודה גרפית ומשחקים אבל עם דגש על הצד הגרפי. המליצו לי על בdell 2007wfp שהוא גם זול ועם פאנל טוב. כדאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי. 2408WFP עולה 3400 2007WFP עולה 2000 ואז עלה לי רעיון . ה 24 הוא כמעט כפול במחיר... אולי שווה לי לקנות זוג? מה דעתכם ? אשמח לשמוע תגובות לחיוב או לשלילה .
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
רור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה, אין צורך במסך מהשורה הראשונה. מסך LG "19 L1953TR 19'' LCD 2ms DVI Display colors 16.2 Million Native/maximum resolution 1280 x 1024 Brightness 300 cd/m² Contrast ratio 5000:1 Response time 2ms Viewing angle Horizontal Viewing Angle: 170˚ Vertical Viewing Angle: 170˚ Input terminals D-Sub, DVI-D Warranty 3 Years מחיר 1140 ש"ח (לא מעוניין במסך רחב) מה דעתכם / המלצתכם ?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני קנייה של אחד משני המסכים הללו. לצרכים שלי ה2408 יהיה מצויין, אך השאלה היא איך ה2707 יהיה לעומתו? יש איזשהו פרט שבו ה2408 עולה על ה2707? (כמובן שהמחשבה על ה2707 הגיעה בשל הגודל שלו...) הצרכים הם: משחקים (FPS...), סרטים, HD וגלישה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אפשר קצת לחרוג אם צריך. מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד. שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות? מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים? אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך.... אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930? יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מניח שזה יכול לעזור לכל מיני אנשים שבודקים צגים, בין אם בבית ובין אם בחנות (ואין עליהם תוכנה לבדיקות) http://tft.vanity.dk/ יש שם כמה כלים חמודים. לא ממש התעמקתי בזה אבל אני מניח שיש שם את רוב הדברים המקובלים...
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המס L1960TR של LG 19 Inch ואני מעוניין להגדיל קצת ולשדרג אני זקוק למסך גדול יותר Wide לשימושים כללים במחשב במיוחד לסרטים משחקים בקטנה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-