מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
תראו יש פה הבדל של 500 שקל, האם הוא מצדיק את ההבדל. בשניהם אחריות יבואן 3 שנים. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2902&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& זה הסמסונג. את הDELL כולם מכירים פה.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. התלבטות בין המסכים : LG 1900R ל SAMSUNG 206BW ול.. SAMSUNG 971P . המטרה: משחקים + עבודה שוטפת + סרטים. שאלה לגבי HD ורזולוציה - איך יודעים אם המסך יודע להציג FULL HD? תודה. מה בוחרים? האם 1900R\J ניבדלים רק בעיצוב של הרגל?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי על מה קיבלתי אזהרה, ולא קיבלתי תשובה ממנהל הפורום בפרטי אפתח את הנושא. איזה מהמסכים הבאים הייתם רוכשים? LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 1052 ש"ח Daewoo HL900A 19" LCD 1090 ש"ח BenQ 19 LCD FP93GX 2ms 1152 ש"ח והנה אחד חריג (עלות מעל 1100ש"ח, אך שמתי אותו כאן כי הוא מומלץ כאן ע"י מס' משתמשים)LG LCD 19 L1970HR 2Ms 1310 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מהו ההמסך האיכותי (פאנל VA) הזול ביותר שניתן למצוא? [עדיף מאתר www.pandas.co.il] תודה. קראתי נושא שעזר לי בעניין ואנסח את השאלה שלי אחרת. להלן המסכים בעלי פאנל VA המומלצים: Philips 190P7EG - האם המסך בעל מריחות? Samsung 940T - האם המסך בעל מריחות? NEC 1970NXp - לגביי הנק הזה בעל פאנל M/PVA, האם המסך ממש איטי? האם בכל משחק שאשחק אראה מריחות? האם בסרטים אראה איתו מריחות? ומה לגבי המסך Philips 19 LCD 190B8CS SXGA, איזה פאנל נמצא בו?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
טוב אז ההורים הפתיעו אותי אחרי שחזרתי מחו"ל עם המסך הנ"ל... אם תשאלו אותי לא הייתי הולך עליו בעצמי אבל עם מתנות (שבאות בגודל 22 אינצ') לא מתווכחים כל מקרה ממה שהבנתי מהסתכלות ישנה בפורום יש דרכים לכייל את הצבעים של המחשב לקבלת ביצועים יותר טובים מאשר מה שהוא מגיע מהמפעל.. איך עושים את זה? יש תוכנות? או שהכל ידנית? ובכללי איך המסך הזה(מבחינת ביצועים במשחקים, דפדוף באינטרנט וכו')? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
א.האם צפויית ירידת מחירים בזמן הקרוב? ב.איך הוא ביחס לדגם שמקביל לו ה2407WFP? והאם זה משהו ששוה את ה500 שקלים הפרש.? ג.מה סוג הפאנל שלו? ד.איך כרטיס המסך שלי 8800GTS 512MB התמודד איתו במשחקים ברזולוציה של עד 1680X1050 ? ובסרטים ברזולוציה מלאה שבה הוא תומך ובאיכות של FULL HD.? בתודה מראש שגב שטובי!
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום רב, התוכלו להמליץ לי על מסך LCD הנותן את התמורה האופטימלית למחיר? התכונות שחשובות לי (לפי סדר הופעתן): אמינות (+תקופת אחריות סבירה), זווית צפיה, איכות צבע, מהירות, חיבור DVI. בתודה, ilil
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המסך הנ"ל רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה האם הוא כדאי? מתאים בשביל משחקים? ואם מישהו יכול להמליץ על שיטה לניקוי המסך, מבלי לשרוט או להרוס אותו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים מתלבט ותייעץ פה בפורום לגבי מסך 20". קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך GT8600 וכל שאר הדברים הטובים וחשוב לי שיהיה מסך טוב. אני מחפש מסך איכותי בתקציב בין 1000 ל1500 ש"ח. מה אתם אומרים על ה 206BW? שווה? יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני רוכש אותו? יש לו מספר פאנלים או שהוא מגיע סטנדרטי עם אותו פאנל? תודה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי חיפשתי מסכים לא רחבים בסביבות ה- 19 אינץ ועם פאנל שהוא לא TN (בגלל הזויות בעיקר) וזה מה שמצאתי. ההבדל במחיר זניח. viewsonic מקבל יתרון קל עם עוצמת הארה ויחס ניגודיות טובים יותר ומשלם על זה בזמן תגובה. מישהו שיש לו אחד מהמסכים האלה יכול להמליץ לי? חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה. תום
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה. אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה. האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל ? או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית? ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איז…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2,200 שקל גג. המסך מיועד לעבודות משרד, תכנות, גיימינג, סרטים. אני מעדיף מסך מעל גודל של 20' אינץ'. אני כבר ממש רוצה לסגור עסקה ... תודה רבה רבה לעוזרים. עריכה: שחכתי לציין שאני רוצה שלמסך יהיה תמיכה ב HDCP
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איזה מפצל אני אצטרך ,בגדול זה לא משנה אם יציאה של DVI או VGA תודה!
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש של LG L1953TR יש לו יציאת DVI עכשיו לי יש כרטיס מסך ישן:geforce fx 5200 ואין שם חיבור של dvi יש דרך כלשהיא לחבר את המסך למחשב?אמרו לי דרך כבל שממיר מ dvi ל יציאה הרגילה האם עם אני ישתמש בכבל זה האיכות תרד לי במסך? מה לעשות? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2516502 לפי המפרט זה מאוד מפתה + האחריות שהם נותנים ממש טובה וגם המחיר שלו בזאפ די נמוך (פחות מ 1,200 ש"). מה דעתכם על המסך הזה? זאת בטח חברת מדבקה כלשהי אבל אולי זה משתלם? גם ה chimei זה מסך של חברת מדבקה והוא יצא טוב, לא? עוד שאלה היא איך הם "מרשים" לעצמם לתת אחריות של החלפה בחדש על כל פיקסל שרוף למשך 3 שנים??? או שיש להם סטוק של מאות אלפים או שהם כ"כ בטוחים באיכות המוצר שלהם...
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
*כותרת* חשבתי על הLG 226WTQ אבל ראיתי שכתבתם שהוא לא טוב ביחס למחיר שלו, תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום אני מסתקל על מסכים כבר כמה זמן ואני עם מסך CRT 17 שזה פשוט הורג אותי ויש לי כסא מצויין וספה מול המחשב ואני מכור לסרטים שמוריד כל היום אז זה מתחיל להיות דחוף בקיצור אני מחפש מסך 22" וממה שקראתי וראיתי לפחות לפי המיפרטים והתגובות המסכים הבאים הם מה שנראה הכי טוב בתקציב 1500 (עם חריגות עדיף שיהיה אפשר לקנות בשקם אלקטריק כי יש לי שם הנחה) אז קיצור אני מתלבט בין: Asus VW222U - http://zap.co.il/model.asp?model_id=598360 לבין Samsung SyncMaster 226BW - http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 עכשיו כמה שאלות האם המסכים האלה הם הטובים בתקציב? אם כן מה מהם עדיף? ואם צריך דרישות אם משהו אז אני משחק הרבה משחקים ומתכנן לראות הרבה סרטים וכל השאר סתם גולש
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך LCD מדגם CHIMEI - CMV 743A, ואני משתמש בו קרוב לשנה וחצי. השבוע, ביום ראשון, הוא החל להיות בהיר יותר. בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי, עד שזה נהיה ממש בהיר ולבסוף המסך הפך כולו ללבן ולא הגיב עד שכיביתי והדלקתי אותו מחדש. עכשיו זה קורה לי בין 5-10 דק' וזה בלתי נסבל. למה זה קורה? אשמח לקבל את כל העצות והפתרונות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות בין שני מסכים של סמסונג בגודל של 22 אינג' יש את המסך הזה ששמעתי עליו הרבה המלצות 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen במחיר של 1540 ש"ח ויש גם את 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 1590 ש"ח למסך הראשון יחס ניגודיות של 1:3000 עם זמן תגובה של 2 מילי לשניה ולעומת זאת למסך השני יחס ניגודיות של 1:8000 עם זמן תגובה של 5 מילי לשנייה אז מה עדיף שיהיה יותר טוב יחס הניגודיות או זמן התגובה ?! המסך נקנה למטרת משחקי מחשב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש רגע לפני הזמנה של http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 מה אתם אומרים? 1.הוא שווה את המחיר?חייב עזרה דחוף. 2.יש מסכים במחיר הזה שיותר טובים ממנו? 3.איך אני בודק אם הוא פאנל s-ips או s-pva? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הבנתי שמסכים בעלי פאנלים s-ips וכדומה לא מתאימים לתנועה כלומר משחקים וסרטים היתי רוצה שתמליצו לי על מסך שיתאים לעבודה גרפית ומשחקים אבל עם דגש על הצד הגרפי. המליצו לי על בdell 2007wfp שהוא גם זול ועם פאנל טוב. כדאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
24- פאנל איכותי - זמן תגובה נמוך - , בקיצור מסך מעולה לגראפיקה(פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), משחקים, סרטים וכבלים. מסך שיתן את מלוא התמורה למחיר. שמתי עין על הDell 2408 ועל הסמסונג סינקמאסטר 245T ד"א, יכול להיות שמביאים לי את המסך מחרתיים מארה"ב והשאלה היא האם כדאי לעשות זאת מכיוון שתהיה לי בעיה עם האחריות. תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם .. אני רוצה לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינטש .. עדיף רחב.. (לא חייב רמקולים מובנים, זה לא משנה אם יהיו או לא) התקציב הוא עד 2000 ש"ח אני רוצה משהו בעיקר בשביל משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב בWORD, אינטרנט וכו' ... (משהו שעדיף שלא יגרום לכאבי ראש- קראתי פה בכמה מקומות על מסכים כאלה ...) לצורך סרטים המחשב מחובר לטלויזית LCD - לפי מה שהבנתי יש מסכי LCD שהם ממש גרועים לצפייה בסרטים - אז בשבילי זה לא שיקול אני לא אראה על מסך המחשב סרטים .. תודה מראש, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-