עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by OmerNeu,

כפי שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. ומה שאני רוצה לדעת לפני שאני קונה את המסך: איזה מסך טוב יותר? (שמתי לב שאומרים שS2431WE יותר טוב מ2408WFP אבל האם הטענה הזו מתאימה גם לS2231?) ועד כמה זה יהיה משמעותי? (המסך יהיה לשימושים לא מקצועיים) תודה רבה. עומר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בוא נתחיל בזה חצי מהאנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני אקנה מסך LCD טוב אני אהנה מכל רגע, ואם אני לא אעשה זאת אני אסבול. החצי השני אמרו שאני לא ארגיש בכלל את ההבדל במשחקיות בין מה שיש לי כיום לבין מסך LCD טוב עם מפרט שטוב לגיימינג. אני הולך יותר לקראת החצי השני משום שיש לי חברים עם מסכי LCD טובים ו א)הם בעצמם אומרים שההבדל מזערי. ב)לפי מה שאני רואה ההבדל מזערי. אני ביקשתי מפרט בפורום הזה ונתנו לי מפרט טוב מאוד. ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=303841 ) אך בנוגע למסך שלי אמרו לי שפשוט הוא לא משתלם. שעדיף לי להוריד את כרטיס המסך לפחות טוב ולקנות מסך חדש. ועוד פעם, שאלתי אנשים וחצי אמרו שזה נכון, וחצי אמרו שאני משוגע אפילו לחשוב על זה. הטיעון של החצי השני היה…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. הסתכלתי לגבי מסך מסויים ומה אני רואה, איסוף והחזרה מבית הלקוח במסגרת האחריות? לדעתי היבואן ח.י לא נותן שירות מספק בייחוד לאור המחירים האטרקטיביים שלו! BENQ ו AOC - יש את השירות הזה במסגרת האחריות. הנה אפשר לראות כאן: http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-l227wt.html Warranty LCD/Backlight (Years): 3/3 incl. Pickup Service, expandable on 5 years עריכה *** אני לא ילד קטן ואני לא מצפה לתשובות פסימיות (אני לא אומר ילדותיות). יש להציג את הנושא הזה בפני LG על מנת לשפר את השירות - לא מספיק שאנחנו משלמים ביד רחבה על המוצרים שלהם, לא מספיק שהמוצרים הם סוג א א, גם אין שירות הוגן! אם כולם ישתקו המצב לא ישתנה וחבל, אני לא מתכוון להסחב לאיזה מחסן עם מסך באוטובוס ולבזבז…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by okpimp,

שלום יש לי טלווזיה SAMSUNG 32R81 שמחוברת למחשב. משום מה השומר מסך וכיבוי המסך האוטומטי לא עובדים.... מישהו יודע מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אני מתכוון לקנות את המסך הנ''ל אך קראתי באתר מסויים שיש כמה דגמים, כל דגם עם פאנל שונה! כלומר שאפשר לאפיין את הדגם שיש לכם לפי המדבקה מאחורה, הדגם עם האות S - זה דגם שיש לו פאנל מבית Samsung, והוא הדגם שבדך כלל אתרי חומרה בדקו והיללו את המסך. הדגם עם האות A - זה דגם שיש לו פאנל מבית AU Optronic, שיש לו בעיות לעומת הדגם הקודם. מה שמוזר זה, שזה לא תמיד נכון, יש לקוחות שקיבלו את זה בצורה הפוכה, יש להם אות S עם הפאנל AU Optronic, או שיש להם אות A עם פאנל Samsung לפי מה שהאתר רשם:הצורה הבטוחה ביותר לבדוק את זה, זה על ידי צירוף מקשים במסך : יש לקבוע את ה-contrast וה-brightness ל-0. ללחוץ על כפתור ה-Menu ללחוץ על הכפתור Source במשך 5 שניות (השני מצד ימין) יופיע ת…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by shahar07,

קניתי היום את ה SONY X95 ואני צריך עזרה בהתקנה 1. האם אני צריך להשתמש בדיסק בכדיי להתקין איזה שהוא דרייבר ? 2. קיבלתי 2 כבלים 1 אנלוגי ו1 דיגיטלי איך אני יודע שהכרטיס שלי תומך בחיבור דגיטלי ? 3. באיזה רזולוציה הכי מומלץ להשתמש ? 4. קיבלתי גם חיבור סטריאו מה אני אמור לעשות איתו ?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by alex188,

שלום אני מתלבט בין שני המסכים האלה דק "LCD SAMSUNG 19 דגם SAMSUNG 931B 5ms+ DVI לבין LG 19" WIDE DVI מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין רחב ל-לא רחב (פרט לזה שאחד רחב והשני לא), כלומר יתרונות וחסרונות בין שני המסכים האלה. ושאלה נוספת אולי לא קשורה ואולי תירא מטומטמת Gigabyte ו nVIDIA זה אותו הדבר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. מה דעתכם על המסכים האלה? שני המסכים הם מסכים רחבים "19 עם זמן תגובה של 2ms. אני רוצה מסך עם עיצוב יפה ופשוט, בעיקר ל-Office. יש לי עכשיו ASUS MW221u (מסך רחב "22), ואני רוצה עוד מסך יותר קטן וזול למחשב נוסף. התרגלתי כבר למסך רחב, ואני לא יכול לחזור אחורה למסך רגיל. MAG AI937W http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11227 LG L196WTQ http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11953 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1875&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a&

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by YoniDahan,

אהלן, חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה דרך חיבור HDMI והכל עבד מצויין. הכוונה שיכולתי להשתמש במסך טלווזיה כצג שני בלי שום בעיה, גם במשחקים וגם בסרטים. החיבור שלי למסך של המחשב היה דרך displayport mini, וכמו שציינתי למסך טלווזיה דרך HDMI. קרה משהו מוזר... הפעלתי סרט וראיתי אותו דרך המסך טלווזיה והכל עבד מצויין בלי שום תקלה, כיבתי את המחשב למשך הלילה מבלי לעשות שום פעולה לאחר הסרט למעט כיבוי. בבוקר הדלקתי את המחשב, ואין לי תצוגה..לא במסך מחשב ולא בטלווזיה. רק אחרי שניתקתי את חיבור הdisplayport הופיע תמונה ע"ג המסך טלווזיה. כמובן שניסיתי לנתק את החיבור של הטלווזיה (HDMI) והשארתי רק את חיבור המסך (displayport), אבל לא מופיע לי תמונה. כמו כן ביצעתי ריסט למחשב רק שהמסך מחובר ע…

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מסך בגודל של 19" - 20 " לעבודה גראפית, תוכנות כמו 3D MAX ו MAYA וכו', אפשר גם 2100 או 2200 ש"ח אם זה יעשה את ההבדל מעונין לשמוע את המלצותיכם לדגמים שכדאי לשים עין עליהם...(אני התלהבתי קצת מה SONY אבל אשמח לעוד דיעות) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך ב-1500 ש"ח לצרכי תכנות + משחקים + סרטים. אני מתלבט בין 2 המסכים בכותרת: Dell U2412M : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 Philips 240B1CB : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777215 http://www.p4c.philips.com/files/2/240b1cb_27/240b1cb_27_pss_aen.pdf על ה-Dell שמעתי די הרבה, אבל על הפיליפס אני לא מוצא שום ביקורות רציניות. האם המסכים שווי ערך בגדול? מה אתם יודעים על הפיליפס? כתוב שזוויות הצפייה שלו הן 178 מעלות, כלומר אני מניח שזה לא TN. השוואה בין המפרטים: הזמן תגובה של הפיליפס הוא 6 לעומת זמן תגובה בדל של 8 מ"ש. הבהיר…

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by aspa,

שלום, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול בו. אני משתמש בטלוויזיה של סמסונג כמסך המחשב, בעזרת חיבור hdmi. הפעלתי היום לראשונה הליכון בבית, וברגע שההליכון החל לעבוד המסך נהיה שחור. כאשר ניתקתי את הכבל hdmi וחיברתי dvi במקום, הכול עבד בסדר. האם תופעה זו מוכרת למישהו? בנוסף, אם לא משתמשים בחיבור hdmi, איזה כבל צריך כדי שהאודיו יהיה דרך הטלוויזיה ולא דרך רמקולים חיצוניים רגילים של מחשב? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by erannaf,

אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט על הsamsung t220p אני די נעול בהחלטה שלי לקנות אותו ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו. 1.האם הכרטיס מסך שלי(8500GT 512MB) יתאים למסך במשחקים ובכללי. 2.מי שיש לו את המסך יכול להגיד לי איך הוא מתרשם ממנו. 3.האם יש המלצות למסך אחר בסביבות 1200שקל בלי אפשרות לחרוג (יש עדיפות ל22" ולFULL HD). 4.מה סוג הפנאל שלו. תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אפשר +-200 ש"ח על ה 1,500 ש"ח, לא קריטי. השימושים הם קצת למשחקים, ובעיקר לעבודה. חשוב חיבור DVI (לכרטיס GT 8800). לא מעוניין במסך Wide, הוא לא נוח לעבודה. תודה. עריכה : קראתי את הסקירה של מסכי "19 איכותיים, המסכים הבאים מתאימים לתקציב. האם מאז הסקירה יצאו מסכים עדיפים על המסכים הבאים, או פשוט לרכוש אחד מהמסכים הבאים ? Samsung SyncMaster 971P ViewSonic VP930b

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by AvivHalevy,

תקציב: 500-1000 שימוש: בגדול שימוש בייתי - סרטים,משחקים וכ'ו. לא יודע אם זה משנה משהו אבל המחשב מיועד לתכנות אפליקציות ככה שאני ישב הרבה שעות על המסך. כרטיס מסך: gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E גודל מסך: 21"- 23" הערות: מוגבל בגובה עם סטנד עד 40 ס"מ העדפה למסך LED FHD אם זה מתאפשר בתקציב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ברשותי מסך בן 4-5 שנים MAG "19 מרובע 4:5 ששירת אותי נאמנה ועדיין פועל מצויין...כשהוא פועל. לפני כמה חודשים הוא התחיל לעיתים לא להידלק כלל - כאשר הבעיה איננה בחשמל או בחיבורים, אלא יש רעש ססססס חלש מהמסך ולאחר מספר דקות או שעות המסך חוזר לפעול באופן תקין. במעבדה הסמוכה לביתי הטכנאי אמר, לאחר ששמע את סיפורי ולפני בדיקה, שכנראה שצריך להחליף קבלים (רכיבים אלקטרוניים פנימיים) והציע לעשות זאת בכ 250 ש"ח. האם יש טעם לעשות זאת או פשוט לקנות חדש - זאת גם לאור העובדה שהגודל והיחס של המסך מאוד נוחים לי ואני מבין שרוב החדשים הם מסכים רחבים. תודה על תשובתכם!

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by jclarkk,

אני מקבל מחר את הAcer GD235HZ והNvidia 3D Vision Glasses, רציתי לדעת אם זה יעניין אתכם שאני ארשום ביקורת מקיפה על המסך ועל יכולת ה3D, אם אני אראה שזה מעניין אתכם אני כמובן אשמח לעשות זאת.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  18. שיחקתי אתמול ברידיק ושיצאתי מהמשחק הוא היה נורא בהיר ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום חיביתי את המסך לכמה זמן וכלום חיביתי את המחשב לגמרי ואז הדלקתי אז זה היסתדר, מוזר למה זה קורה? הבהירות הזאתי? ורק במסך רידיק זה קורה... שבת שלום

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  19. היי מחפש זוג מסכים לשימושים בסיסיים ולעריכת סאונד עם תוכנת קיובייס, לא למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח לשניהם ביחד פרטי מערכת: כרטיס מסך מובנה עם מעבד i5 4590 יש יציאת vga dvi ו hdmi

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by matan147,

שלום יש מסך LG 24 W2453 ואני רוצה לרכוש מסך 27 אינטיש מ רחק הצפיה ממנו היה חצי מטר איזה מסך 27 הכי טוב והכי משתלקם במחיר 2000-2500 שקל רק של חברות מכרות כמו LG DULL וסמסונג ועוד אבל לא חברות מדבקה שהמסך היה יותר חזק במבחינית ביהרות נוגדיות מהמסך שלי ה2453

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. זקוק להמלצה למסך שיעמוד בהצלחה בכל הקריטריונים תקציב: 1700 ש"ח (כולל מסים מכס משלוח וכל מה שצריך במקרה של הקוריאני המיובא). חריגה: עד 2000ש"ח *בעדיפות קשה לחסוך כמה שיותר, העיקר שיעמוד בכל הקריטריונים להלן. שימושים: רב תכליתי. הכל מהכל 100% מהזמן... פנל: AH-IPS או AD-PLS בגודל 27+ ובתדר 60Hz ואם יש אופציה ל OC עד 120Hz זה רעיון לא רע בכלל. רזולוציה: 2560x1440 או 1920x1080, תלוי אם מיובא או לא כי FHD אני כבר מעדיף לרכוש בארץ וזהו. כרגע יש לי FHD ואם כבר קונים מסך אז צריך גם להשתדרג לא? העדיפות היא לQ כמובן. ציפוי: Hard Coating (3H), Anti-Glare הוא ולא אחר. מסגרת: חובה שתהיה בעלת גימור מט ולא מבריקה (רק בגלל זה עף הצג הקודם) בעדיפות לכמה שיותר דקיקה אבל לא קריטי כלל. ארגונו…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. שלום. אני קונה מחשב בקרוב, עם המסך SAMSUNG 2333SW FULL HD - ככל הנראה (במידה ויש הצעות אחרות במחיר הזה - 1100 ש"ח אשמח) רציתי לדעת האם אפשר לחבר למסך הזה ממיר דיגיטלי ושהוא ישמש גם כטלוויזיה? במידה וכן האם האיכות תהיה טובה פחות כשרואים טלוויזיה, מאשר מסך שהוא לא FHD? נניח 22 אינץ'? תודה רבה..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by artifakt,

שלום לכולם אני ממש רגע לפני הזמנה של http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 מה אתם אומרים? 1.הוא שווה את המחיר?חייב עזרה דחוף. 2.יש מסכים במחיר הזה שיותר טובים ממנו? 3.איך אני בודק אם הוא פאנל s-ips או s-pva? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by epichorus,

אני vp930 שלי בשלבי גסיסה ואני מחפש לו יורש בתקציב של כאלף ש"ח. אני יודע שכולם כאן משבחים את הדל 2312 ואני בהחלט שוקל לקנות אותו אבל רציתי לקבל חוות דעת על הפיליפס 237E3QSU או מסך אחר מומלץ של פיליפס מכיוון שאני ככל הנראה אוכל להשיג אותם במחיר טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by steam5,

שלום, לאחרונה התחדשנו במסך חדש החלטתי לקנות את ה U2415 ללכת על הדגם החדש. אשתי מרוצה מחברת את המחשב נייד שלה דרך חיבור HDMI ועובדת. הבעיה היא של PC שלנו אין חיבור HDMI אלא כניסת VGA פשוטה בלוח אם ולמסך אין חיבור שכזה. המחשב לא הכי חדש אבל עושה את העבודה שלו ואני לא רואה צורך להעיף אותו. האם יש איזה פתרון כך שאוכל לחבר את המחשב למסך ולהנות גם מהאיכות של מסך זה ? מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 4 GB זכרון Socket AM2 (940) מה אני צריך על מנת שאוכל לחבר את המסך מבלי לקרוע את הכיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.