עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by hw_joe,

אשמח על המלצותיכם המבוססות (ועדיף : הבלתי-תלויות) לגבי צגי 20'-24' המותאמים למשחקים. תודה מראש hw_joe

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. אני רואה שיש לי 4 עיגולים שחורים על המסך זה 100% פיקסלים שרופים... איך אני יכול לדעת במדויק כמה פיקסלים שרופים יש לי..? היתקשרתי לחנות ממנה קניתי את המסך והם אמרו לי שהם מחליפים את המסך אם יש מעל 21 פיקסלים שרופים.. אני לא יודע לעשות, הם אמרו לי להביא להם את המסך והם יבדקו. אבל הבעייה שאני נמצא בחיפה והחנות בת''א. ואני לא רוצה לנסוע סתם אם המסך, אם אני נוסע אז שיחליפו לי אותו ישר. תודה מראש, יניב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי שולחן בעומק 55 במקסימום אני יכול להרחיק אותו ב 5 סמטימטר נוספים מהקיר ואז יש לי 60 מהקיר. השאלה היא לגבי מיקום המסך ואם ה 22 יהיה יותר מדי גדול על השולחן ולכן עליי ללכת על ה 20. תודה והמשך יום נעים. אם למישהו יש את המסך והוא יכול לצלם לי את זה איך זה נראה על השולחן שלו. אני נורא אשמח. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by gavze007,

היי חג שמח לכולם, אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב), בתקציב של עד 1600 שקל. השימוש הוא משחקים, סרטים, וגם גלישה ושאר הדברים שמצריכים צפייה בטקסט הרבה זמן. תודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by zurkin1232,

חברי פורומים בחו"ל מדווחים על Revision A01 של המסך Dell 2408wfp. למישהו יש עוד מידע בנושא? האם נכון ומה תוקן? לפי מה שהבנתי אחד התיקונים הוא כנראה אפשרות לקפיצה בערכים של 10 ב-Sharpness, במקום 25 (הרבה משתמשים התלוננו ש-0 חד להם מידי אבל 25- מטושטש מידי).

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by רואי,

שלום לכולם, קניתי את המסך הנ"ל ובאתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להציג שלג ורוד כזה את כל התצוגה משובשת ומרצדת. ניסיתי לחבר גם בDVI וגם בVGA אך המצב היה דומה בשניהם. לאחר מכן חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד מצויין. ניסיתי שוב לחבר אותו למחשב שלי והמסך הציג הודעה שהוא מחפש את המחשב (לא זוכר בדיוק את הנוסח שלה, אבל זו הודעה מהמסך ולא מהמחשב). מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. יש לי מסך LCD , איך אפשר להעלות את קצב הרענון למעל 75MHZ?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by dani2k,

היי החלטתי לקנות מסך חדש ואם כבר אני קונה אז אני רוצה ללכת על 22 אינג' הסתכלתי פה בהודעות של הפורום וצמצמתי את הרשימה לשני מסכים על פי ההמלצות שניתנות פה בפורום VW222U של Asus ו 226BW של Samsung עכשיו באיזה אחד לבחור ? מה ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהם חוץ מהיחס ניגודיות של ה 226BW שהוא יותר טוב?! השימושים שלי הם משחקים וגלישה באינטרנט תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. Started by aviboots,

אני מעוניין במסך, 22 לא למשחקים אלא בעיקר לפיתוח תוכנה. הכי חשוב לי שהטקסט יהיה חד מאוד וקריא. קיבלתי המלצה על KTC W2206S LCD 22 במחיר של 1370 ש"ח + מע"מ אני לא מכיר את החברה הזו. אני מוכן להוסיף תשלום עבור DELL 22 מומלץ לא עם פנל TN. אשמח לקבל המלצה. אם לא תיהיה לי ברירה אתפשר על מסך 20. כי מסך 24 יקר מידי בסביבות 4000 ש"ח אגב, עדיין מוכרים בארץ iiyama ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dani2k,

איפה אני נכנס כדי לשנות את קצב הרענון ל 60 Hz ?! אוקיי מצאתי את זה...

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by royossef,

שלום לכולם וחג שמח האם יש איזשהו כלי שמפחית את ה"רעש" במסך LCD?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  12. האם צריך לבדוק לגבי המקום של יצור הפאנל כמו בסמסונג ??? פאנלים מכל העולם.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by ilaysk,

שלום אני רוצה מסך איכותי למשחקים עם תקציב גמיש (גם סרטים לפעמים) עכשיו יש לי 1970HR אז אני מצפה לראות שיפור משמעותי עוד דבר אני חושד שהמסך שלי קצת עקום דבר שמשגע אותי בצורה שאתם אפילו לא יכולים להתחיל לתאר... המסך אמור להחזיק לעוד הרבה הרבה זמן (המסך החדש כמובן) עז אני אשמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD. המטרות הן צפייה בסרטים בעיקר וגלישה באינטרנט. התקציב הוא כ- 1400 ¤ , כמובן עם עדיפות לזול יותר במידה ויש. אשמח להמלצות. תודה מראש לעונים וחג שמח, אמיר.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. יש לי מסך LG Flatron 17' [דגם L1732TQ] השאלה היא האם יהיה הבדל באיכות התמונה אם אני יחליף בין הכבל הרגיל מהמחשב למסך שהוא כבל D [הכחול הרגיל] לבין כבל DVI ? השאלה צצה לי לאחר החלפת כ. מסך לחדש.... לידע כללי תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI האם יש הבדל בין המסכים חוץ מהמחיר? איזה מסך הכי טוב למשחקים כבדים מבין השניים? ראיתי בסקירה באתר כי ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI הוא המועדף ביותר. חג שמח ותודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by nsofi,

אני מעוניין במסך שאיכות הטקסט בו היא הטובה ביותר. כפי שהכותרת מציינת אני מתלבט בין ה samsung ל dell. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  19. שלום, אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 בעיקר לצורך קריאת מסמכים ותכנות. קראתי את המדריך שכתבתם, ולא ברור לי האם כדאי להשקיע בפאנל IPS או שניתן להסתפק בפאנל TN. ציינתם במדריך שלעבודה ממושכת עדיף פאנל מסוג IPS או VA והבנתי שחסרונותיו העיקריים של פאנל מסוג TN הם זווית הצפיה ומספר הצבעים. אני עובד לבד מול המחשב, כך שזווית הצפיה לא כל כך משמעותית מבחינתי, וכיוון שאני לא רואה סרטים, אני מניח ש- 262 אלף צבעים יספיקו לי. מה הם היתרונות של פאנל מסוג IPS לשימושים שלי? ומדוע הוא עדיף באופן כללי לעבודה משרדית?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by QttP,

ניתוח ההתפתחויות האחרונות בשוק המסכים גורם לי לעצבות מסוימת. כידוע, תהליך התפתחות הטכנולוגיה משפר לא רק את תכונות המוצר, אלא גם את אמינות ויעילות הייצור, מביא בדרך-כלל להוזלה בעקבות תהליכים טבעיים של היצע וביקוש. במקרה של מסכים, ההתפתחויות הטכנולוגיות הביאו למצב שמסכי IPS ו-VA הצליחו לסגור את הפער בתחום היחיד אשר בעבר היה ל-TN יתרון עליהם: זמן התגובה. אני (וודאי לא רק אני) קיוויתי שבמקביל יתרחש תהליך של ירידת מחירים כזו שתביא את המסכים האלה לתחום שבו הצרכן הממוצע יוכל להרשות לעצמו לקנות אותם בלי לשבור תכנית חסכון, וכשזה יקרה, כדור השלג ימשיך להתגלגל וסוף-סוף נגיע לעידן של מסכי LCD איכותיים לכל דורש. למרבה הצער, במקום זה אנו עדים למגמה הפוכה. עוד ועוד יצרנים ועוד ועוד סקטו…

• 65 תגובות
    • 11k צפיות
  21. שלום אני מסתקל על מסכים כבר כמה זמן ואני עם מסך CRT 17 שזה פשוט הורג אותי ויש לי כסא מצויין וספה מול המחשב ואני מכור לסרטים שמוריד כל היום אז זה מתחיל להיות דחוף בקיצור אני מחפש מסך 22" וממה שקראתי וראיתי לפחות לפי המיפרטים והתגובות המסכים הבאים הם מה שנראה הכי טוב בתקציב 1500 (עם חריגות עדיף שיהיה אפשר לקנות בשקם אלקטריק כי יש לי שם הנחה) אז קיצור אני מתלבט בין: Asus VW222U - http://zap.co.il/model.asp?model_id=598360 לבין Samsung SyncMaster 226BW - http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 עכשיו כמה שאלות האם המסכים האלה הם הטובים בתקציב? אם כן מה מהם עדיף? ואם צריך דרישות אם משהו אז אני משחק הרבה משחקים ומתכנן לראות הרבה סרטים וכל השאר סתם גולש

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  22. טוב אני מניח שהרבה אנשים מתחילים להתעניין במסכי 30 של LCD, בגלל שטח העבודה הענק, העובדה שמשחקים נראים נפלא וכו'. אז יש לי מספר שאלות בסיסיות ועקרוניות לגבי מסכים בסדר גודל כזה 1) האם אם מתאימים למשחקים? כלומר לGAMERS ? 2)האם שטח העבודה "ענק" מידי (מדבר על הDESKTOP), או שמתרגלים? 3) אייקונים ברזולציה נאיבית ובכלל הכול ברזולציה של 2560 על 1600, כמה קטן ונורא זה? 4)חומרה - האם העובדה שכנראה רוב האנשים היום לא הולכים לקנות איזה מערך QUAD SLI של 9800GX2 וגם אם כן, עדיין לא יכולו להריץ הרבה משחקים ב2560 על 1600, מצדיקה קניה כזאתי? כלומר האם לומרות שלא נוכל לשחק משחק כמו CRYSIS ברזולציה הזאתי ושירוץ נורמלי, עדיין שווה לקנות מסך עם רזולציה מטורפת כזאתי? 5) מה המרחק הרצוי לש…

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. טוב אז ככה בניגוד לאשכול הקודם בו אני מחפש מסך לבית פה זה אשכול שפתחתי בישביל אבא של, הוא עובד עם solidworks ועכשיו הוא מחפש מסך כמה שיותר איכותי לעבודה שלו - הוא לא רוצה רחב הוא רוצה רגיל אבל איכותי ובמיוחד שטוב לעבודה עם SOLIDWORKS הוא עובד כמעט כל היום על המחשב ככה שהוא צריך משהו טוב לעיניים ושניתן לעבוד עליו שעות רבות אין ממש הגבלת תקציב אבל לא להגזים עד משהו כמו 3000-3500 תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. Started by s.os,

אני מחפש ביקורת על המסך הזה עברתי טיפה פה בפורום על התגובות בקשר למסך אבל לא מצאתי ביקורת עליו אני היום כמעט קניתי והחלטתי שאני אאסוף עוד טיפה מידע כבר מזמן אני רוצה לקנות מסך אבל אין זמן אני רוצה פה ביקורות רק על המסך הספציפי ובבקשה לא לתת לי קישורים לכל מיני מסכי 20 או משהו גרך אגב ראיתי אותו בחנות והאיכות נראתה לי ממש ממש מעולה תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  25. samsung 943bx samsung 931c samsung 961bf samsung932bf מעדיף מסך של samsung

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים