מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ה CRT שלי (CTX PR711F) מראה סימני גסיסה ולצערי אחרי 7 שנים בערך אני צריך להחליף אותו... השימושים שלי הם אינטרנט בעיקר אבל גם משחקים פה ושם - בעיקר אסטרטגיה ופעולה. אין צורך שהמסך יתאים לסרטים כי המחשב מחובר גם לטלוויזית LCD אז גם לא כזה קריטי שהוא יהיה 16:9 למרות שזה נחמד. חשבתי על הפיליפס 190P7EG שממליצים עליו פה, הוא יתאים לי לדרישות? יש מסך אחר שלדעתכם מתאים (גם כי הבנתי שהפיליפס בארץ במהדורה די מוגבלת)? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי בירורים לגבי איזה מסך 24 אינץ' כדאי לקנות. באף חנות לא אמרו DELL אבל באחד החנויות שבידיוק עשו מכירה של XEROX XM7-24AFW אמרו שרק את המסך הזה. אמרו שזה מסך מעולה וגם הזכוכית המצופה ממש משפרת את האיכות. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=589640 הבעיה שאני לא מצאתי בשום מקום כתבה על המסך או מישהו שיש לו את המסך. מישהו שמע על האיכות בפועל של המסך שלא רק על הנייר? האם הוא באמת טוב? ה DELL יקר וה זירוקס הכי טוב על הנייר ויותר זול לכן אני מתלבט כבר איזה שבוע.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
LG W2252TQ LCD WIDE 22 ASUS MW221C או SyncMaster 226BW לפי מה שהבנתי אלה ה22אינץ' המובילים תקציב ~ 2000 שימוש: בעיקר משחקים וסרטים אני מתכנן גם לחבר את המסך לממיר (yes) אם זה אפשרי תודה וחג שמח!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני מבין נכון שמדובר בפאנ ל TN ? האם יש תמורה עבור המחיר היקר יותר ? בכל מקרה אין לי מקום ל- 24", אני מחפש מסך איכותי, 20-22", חושב על 2007wfp או אולי ה- EIZO הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני קם אני ממש רואה פחות טוב הוא על מהירות ריענון הכי גבוה - 75 מסך LCD יש עוד משהו לבדוק/לשנות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים שלי למסך הם בעיקר סרטים ואינטרנט ומדי פעם משחקים התקציב 2400 שקל תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם מישהו ראה את ה- 2232gw ? האם זו אפוצייה ראוייה בתחום ה- 22" ? ניתן בכלל לרכוש בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
המסך הזה: 2253BW או המסך הזה: 226BW תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים, אחד ישן עם VGA , השני עם חיבור DVI למסך עם כניסת DVI אחת באמצעות קופסת מיתוג או משהו דומה ? KVM ודוגמתם שראיתי מאפשרים מיתוג בין אותו חיבור. האם זה בכלל מומלץ לעשות את זה ? מפסידים משהו באיכות ? המסך שאני שוקל לחבר אליו את שני המחשבים הוא Apple Cinema והוא עם חיבור DVI יחיד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שכאן זה המקום הנכון אבל... יש לי בעיה מוזרה במסך, אחרי עבודה של שעה בערך מופיע קו אנכי צהוב בצד ימין של המסך. אם אני עושה ריסטרט למחשב הקו נעלם וחוזר אחרי שעה לא נראה לי שזאת בעיה של המסך עצמו אלא משהו שקשור לכרטיס מסך? המסך הוא של chimi cmv221d . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מסך חדש למחשב.. ורציתי להתייעץ פה איזה מסך אתם ממליצים, ומאיפה... התקציב הוא בסביבות ה1000 שקלים, אם זה משנה המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים וסרטים, תודה רבה מראש וחג שמח לכולם
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למסך LCD בגודל 19 אינץ' לפחות. המסך צריך להיות איכותי, בעל פאנל טוב, ומתאים למשחקים\סרטים וקצת גרפיקה. התקציב צריך להיות נמוך ככל שניתן. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין שלושה מסכים, שניים 20" ואחד 22" כולם רחבים: asus pw201 dell 2007 wfp dell sp2208wfp ה- asus קצת ישן, מסתובב בשוק שנתיים. מאוד אשמח לשמוע חוות דעת, במיוחד ממי שראה/עבד עם המסכים. מה מומלץ מבין השלושה ומבין שני ה- dell האם האיכות של ה- 20" מצדיקה לא לקחת מסך 22". המלצות על מסכים אחרים יתקבלו גם בברכה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה בבחירת מסך במחיר טוב.. ראיתי את המסך של סמסונג 226BW מה אתם חושבים עליו? אולי יש משהו יותר טוב? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים וסרטים. האמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים) .
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איך המסך הזה חבר'ה אני חשבתי לקנות אותו הוא שווה תמחיר? איך הביצועים? המטרות הם למשחקים כבדים וסרטים בלבד
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
SOYO DYLM2284 זה חשוב קצת אם מישהו יכול לתת עליו קצת מידע ואם הוא שווה משו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
שלום, אחי קנה מחשב חדש והתברר לי שהוא קנה גם מסך 22" מדגם Grunding GW2206S . הוא לא צריך אותו לכן נתן אותו לי (היה לי CRT מסריח) בכל אופן-רציתי לדעת אם ניתן לתלות אותו על הקיר ? קראתי פעם משהו על VESA או משהו כזה ואם יש אז ניתן לתלות. איך אני מזהה אם יש לי VESA ? תודה רבה מראש! עריכה: פתחתי מאחורה את הפאנל הנשלף (יש מין פאנל כזה שצריך להוציא כדי לחבר את הכבלים ) וראיתי שיש 4 חורים לברגים במין ריבוע כזה. זה מה שנקרא תקן VESA 100 ?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
??? בתקציב כ-1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר זול ומאיזו חנות שהיא. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב מיועד לאחותי שכרגע לומדת פסיכומטרי (השימושים היחידים זה אינטרנט ולפעמים אופיס) אני רוצה שהיא תעוף לי כבר מהמחשב שלי אז אני מוכן לקנות לה מסך מתנה (מחשב כבר קימבנתי לה).... יש איזושהי המלצה?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-