עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מתלבט בין Samsung T220 או Asus MW221C

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. ככה אלה המסכים שאני יכול לקנות מאיפה שאני קונה לא יכול להביא asus וכל השאר רק lg ו samsung תקציב 1600(רק אלה שרשמתי אם יש משו אחר של lg או סמסונג שמתאים בכיף) אלה הדגמים: -ראיתי אותו בתצוגה ניראה לי אחלה מסך 226 2243-לא ראיתי לא מכיר שמעתי טובות עליו -2254בין הבטוחים אצלי 2252t LG ראיתי בתצוגה ניראה טוב גם אם 4:3 T220- לא ראיתי אבל מציאים לי אותו ב 1550 בעיקר למשחקים סרטים לא בהיר מידי..לא מעניין אותי כיוון של המסך או רכזת או משו אחר רק לבחור מהרשימה אם אתם יכולים מחר אני צריך לקנות אני צריך ת'עזרה שלכם...תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. אני יודע שהנושא ממש נחרש פה.. אבל מחר אני הולך לשים על המסך הזה 2000 ומשהו שקל ולא בא לי להתאכזב אז בבקשה תעזרו... קודם כל, נתקלתי במסך בדגם 2007FPV, מה השונה בו מאשר ב2007FP? דבר שני, אני לא יוצא מההתלבטות בין רחב לרגיל... הPIVOT במסך הרגיל מורגש ביכלל? היחס בין הרוחב לגובה משמעותי או שרק במסך הרחב אוכל להרגיש זאת משמעותית בגלישה באינטרנט? בעיקרון אני רוצה את המסך הרגיל ביגלל משטח העבודה הגדול שהוא נותן לי בעבודה עם תוכנות, ומצד שני במסך הרחב בעבודה עם PIVOT מקבלים יתרון ענק בגלישה באינטרנט... אז נסדר את העניין ל3 שאלות: 1. מה מיוחד ב?2007FPV 2. הPIVOT בגרסא הלא רחבה משמעותי מבחינת היחס בין גובה לרוחב המסך? 3. אם יש עוד משהו שעלי לדעת על המסך לפני הקניה / הצעה כלשהיא לגב…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  4. יש לי כרגע F900B CRT אני מתלבט אם לקחת 730B (אמרו לי הוא יותר גדול מהF700B) או לקחת 930B שזה גדול אני לא בטוח שאני צריך את זה.. ואם אפשר גם לדעת על ה740B האם הוא 730B משופר וכדאי להשקיע או שזה מסך חדש על בסיס אחר ולא כדאי לקחת סיכונים? תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לנו במקלט מחשב די ישן, 3 מסכים וטלוויזיה ישנה. בכרטיס מסך של המחשב יש חיבור DVI ו-VGA. קנינו מפצל VGA (שהופך חיבור אחד לשניים) וממיר DVI ל-VGA (כדי שנוכל לחבר לשם מסך). אז עכשיו יש לנו 2 מסכים מחוברים שהעכבר יכול לעבור ממסך אחד לשני, 2 שולחנות עבודה כאלה. ועוד מסך שמראה כמו מסך מספר 2 ופונה החוצה לאנשים שלא יושבים ליד המחשב ורוקדים/עומדים/עושים משהו. (ככה שאת מסך מספר 1 רק המשתמש רואה)ץ שמנו במחשב את התוכנה FOOBAR 2000 שהיא נגן מוזיקה שניתן לעצב אותו איך שאתה רוצה. מתחנו אותו לשני המסכים ועיצבנו אותו ככה שבמסך למשתמש יש את כל הדברים התפעוליים והחשובים ובמסך שמופיע גם לאנשים האחרים יש כל מיני מידע, אפקטים ומילים של השיר. לטלוויזה יש חיבור SVIDEO וRGB והיא ממוקמת בפ…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by FlameThrow,

שלום לכולם עד היום התכוונתי לקנות מחשב חדש ללא מסך ולהשאיר את הקודם שהוא" CRT 19 אבל החלטתי שנמאס מה CRT יש לי אותו הרבה שנים הוא מזיק לי לעניים היום התחלטי להרגיש את זה! עכשיו יש לי תקציב של בערך 10000-11K למחשב ואני מתכוון לקנות חלק מהחלקים למחשב מחו"ל (NEWEGG? בשביל שיהיה לי יותר קל לשלב חלקים טובים יותר עכשיו מה הייתם ממליצים לקנות את ה DELL 24 ולהשאר עם תקציב של 6K אשר יוריד את איכות החלקים בצורה משמעותית ויגרום לי להוריד גם כן בכרטיס מסך או לקנות את ה 20.1 אשר עולה בסביבות ה 2300 ו ולהשאר עם תקציב יותר גדול ואז אני לא אצטרך להתפשר בחלקים כל כך האם יש ממש הבדל בין שני המסכים כאילו שני עולמות נפרדים אשר יצדיקו את ה 3000 אלף יותר ל 24" ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hakoki,

חיברתי את המסך lcd19 samsung 920n מחשב חדש לוח 965p-s3 כרטיס 8600gt רואה את המסך בגוון סגול :-[ המסך מחובר לכרטיס עם מתאם dvi כי אין לי חיבור dvi במסך לצערי הרב... ורואים גוון סגול במסך אבל ממש ממש סגול.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. היום הלכתי לקנות את המחשב, קניתי גם מסך 740B של סאמסונג, המוכר גם הציע לי לקנות את ה 730BF שעולה כ 100 שקל יותר, שהוא 4MS, ואין בכלל מריחות במסך (לפי מה שהוא אומר), אמרתי לו שאני יבדוק את זה ובנתיים בהזמנה הוא רשם את ה 740B, אני צריך את עזרתכם שתעזרו לי להחליט אם ה 730BF שווה כ 100 שקל יותר מה 740B. תודה לכל מי שעוזר לי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב לפני שבוע רכשתי שני מסכי DELL U2412M בעלי יציאות DP DVI וVGA. אני עובד עם מחשב חדש (חודש) עם כ. מסך ASUS RADEEON HD 7750 בעל שלוש יציאות: DVI HDMI וDP. את המסך הראשון חיברתי בעזרת ה DVI to DVI עובד מעולה. המסך השני נוסה בשני החיברוים האחרים DP to HDMI ן DP to DP תחילה המסך השני הגיב פעם כן פעם לא פעם למה לא. המסך השני נבדק לתקינות על ידי חיבור VGA ן DVI ואכן פועל. מה יכול להיות לא בסדר?בעיה נוספת שנתקלתי בא היא "פימפום" של המחשב בהדלקה. המחשב כאילו נדלק לשניה וחצי ונכבה לבערך 4-6 שניות. זה ממשיך עד כיבוי הספק כוח (מאחור) והדלקה מחדש. הנ"ל התחיל מאז חיבור המסכים. ספק הכוח במחשב הינו SeaSonic 660W Gold X-series המחשב והמסכים (שהגיעו ללא כבל מטח) נרכשו בK.S.P (סניף …

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. שלום חברים אני מחפש מסך למחשב שלי יש לי כרטיס מסך 1080T ומחשב מאוד חזק המסך שיש לי כרגע מאוד מאוד יישן אין אפילו חיבור HDMI פשוט הוא בין 10+- לכן אני רוצה מסך מחשב שיתן לי לנצל את הכסף שהשקעתי במחשב. מחפש מסך מחשב 24 איצ' ומעלה עדיפות למסך מעוגל 2K שיהיה 144HZ עם זמן תגובה של 1-4MS אם נכנס לתקציב אז גם G-SYNC בעיקרון המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר ללימודים וקריאה ועבודה מרובה לכן חשוב שלא יכאיב בעניים שיתן ביצועים כמה שיותר טובים וכמובן שלא יחרוג מהתקציב התקציב זה 2,000 ש"ח אם חריגה של 500 ש"ח.. אשמח להצעות או לסיקורים על משהו טוב ומומלץ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ymss69,

טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by shai56,

אני מטלבט בין כולל מסכי ה 22 שיש בארץ אני לא יודע מה לבחור אני משתגעעע איזה מסך 22 הכי טוב שיש כיום ???

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by crazzywak,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מטליות VIVIAN?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ע"פ ההוראות של היבואן צריך מטליות אנטי סטטיות ללא אלכוהול. מישהו יודע אילו מטליות צריך לקנות בדיוק?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מי אמר אני ולא קיבל ? מסך 4K למחשב ב-2500 ש"ח . יש מתנדבים ? אני דיי בהלם מירידת המחיר הדרסטית הזו .[ מה דעתכם , משתלם או לא משתלם ?

• 28 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום וערב טוב. ראיתי מספר מתעניינים לגבי ה-DELL U2410. בעקבות הקניה הקבוצתית הקודמת, חשבתי לארגן אחת עבור האח הגדול של ה-u2311. מה דעתכם? אני מעוניין במסך, אם יש עוד מעוניינים נוכל לקבל הנחה בסדר גודל כפול מהמסך הקודם.(ההנחה היא כמובן באחוזים, והמחיר של ה-U2410 הוא יותר מפי 2 מהU2311ׂׂ). מי שמעוניין שירשום פה, במידה ויהיו לפחות עשרה יהיה על מה לדבר. fakeman noam128 noam128 benbmx666 גמני yonizaf בינתיים הכמות היא 6 מסכים(חסרים 4 אנשים). אם יש אנשים שלא סגורים על עצמם(לא מבחינת דגם, מבחינת מחיר-כמובן ההנחה לא תהייה יותר מ-400 שקל יש לקחת בחשבון) שירשמו ואני אוסיף אותם זה רק יגרום לחנות יותר להתגמש. יאללה חברים כל מי שמעוניין שיצטרף ..! אולי תביאו…

• 73 תגובות
    • 9k צפיות
  17. Started by uncommon,

בעזרת אמזון ואתרי review נוספים מצאתי שהמסכים הבאים זוכים לביקורת טובות. כדי להגיע לשובר שיויון צריך להחליט מה הפרמטרים החשובים באמת: שנת יצור? / זמן תגובה? (8ms היה נחשב בעבר לבעייתי לגימינג בגלל מריחות, מה השתנה?) מוניטין? Viewsonic VX2370S-LED‏23 יתרונות: 4ms, מחיר | חסרון: 2013 S24E360H Sumaung יתרונות: 4ms, חדש | חסרון:פחות פופלרי בפורום Dell P2414H יתרונות: מוניטין | חסרונות: ניגודיות נמוכה, מהירות | HDMI חסר 8ms מסך אחר שמצדיק תוספת קלה בשל קונטרסט עוצמתי, תדר, רזולוציה, גודל?

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by robin7,

והאם יש אולם תצוגה של מסכי מחשב של החברה

19. Started by ZiX,

חבר שלי קנה מסך שלהם לפני כמעט שנתיים והמסך שבק חיים היום... ואין לו מושג מאיפה הוא קנה תמסך אבל הוא יודע שיש לו 3 שנות אחריות עליו.. הדגם זה L922A מישהו יודע מי היבואנים שלהם? ואולי יש לו נסיון איתם?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  20. שלום רב, עדיין לא הגדרתי תקציב מכיוון שעוד לא החלטתי על איזה סוג מסך אני רוצה לקנות. העניין הוא כזה: הבנתי ש-TN הוא סוג המסך הנפוץ והפשוט ושמסכים מסוג VA ו-IPS וכו' מקצועיים יותר ונותנים הרבה יותר מבחינת דיוק צבעים וזוויות צפייה. והנה השאלה שלי: השימושים שלי היא גלישה באינטרנט, אופיס משרדי, וצפייה בסרטים. (זהו! אפילו לא משחקים). האם באמת מסך מפאנל מקצועי ייתן לי הבדלים משמעותיים לשימושים שלי ? או שמסך TN טוב יספק אותי? אתם מוזמנים לענות לי כמה שיותר דעות אשמח לשמוע גם מבעלי ניסיון... תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. שלום למלומדים היקרים. מי יודע מה ההבדל בין NEC 1970NX ל NEC 1970NXP? האם הם בכלל מסכים מומלצים לעיבוד תמונה וגלישה באינטרנט? איך הם נחשבים בהשוואה ל PHILIPS ול DELL עם הפנלים המתקדמים? רב תודות על העזרה. מיכאל.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by kk_kk,

מי יותר טוב מבין שני מסכים אלה Lg 1960TR or Lg 1970HR ? כי ראיתי בפורום שהמסך 1960TR מובחר מבין מס' רב. אז מה לגבי 1970HR ? למה הוא לא מובחר כשהוא יותר מתקדם והאם יש מסך באותו מחיר של 1960TR ויותר טוב ? ראיתי שיש גם מסכים מעל 2000 עם פאנל אחר, האם יש הבדל גדול ביניהם (בין TFT לסוג האחר ) האם העין שלי 8) חשה שאני בעולם יותר טבעי (אם משתמש במסכים עם פאנל אחר) או ההבדל זניח ? אני משתמש במחשב באופן סטנדרטי : ויב, פתיחת ורד וסגירה, שפות תכנות, צפייה בסרטים... כדי להיות גם הטקסט קריא כי יש לי את זה של acer al1917 ולא נראה לי כל כך ? האם כדי להחליף, מה דעתכם והמלצתכם ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by XGALX,

מי מבין שלושת המסכים הנל יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187930,187936,187949&DB346073=346074&DB4147=4919 איזה מבינהם עובד עם פאנל יותר טוב? שלושתם בקישור זה.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  24. שאני מכוון את המסך בהירות ויש ניגודיות ... עכשיו שניהם עושים את אותה פעולה לפי מה שראיתי מבהירים את המסך ומכהים אותו מה ההבדל בכלל ביניהם ?!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מי מבין מסכי ה - LCD 19 הבאים הוא הטוב ביותר?תסבירו גם למה בבקשה. א) LG L1950B SAMSUNG 930B VIEWSONIC VP920B ב) VIEWSONIC VX924 LG 1970HR

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.