מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעצב גרפי במחשב A53S-i7 2630QM הנ"ל http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 והייתי מעוניין להשתדרג בעוד מסך על מנת לשדרג את חווית העריכה הגרפית. מבחינת כל השאר אין לי העדפות ספיציפיות, אך מכיוון שהוא הולך להיות מסך משני עדיף שיהיה כמה שיותר זול . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
דגש על איכות! עם שאיפה ל 22 אינצ בתיקוה שיש חיה כזאת....? הבנו שיש בעיה עם פנל TN -- לא ברור לנו מה זה אבל סומכים עליכם!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע על איזשהי קנייה קבוצתית של הדגם הזה? :s05: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&sku=320-9567&redirect=1
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, פעם ראשונה בפורום הזה. אז מקווה שכתבתי נכון את הנושא בכותרת. לפני שאשאל, אציין שכבר קראתי את ההמלצות בתחילת הפורום, אבל יש לי עדיין התלבטויות והרבה שאלות. אני מעוניינת לקנות מסך מחשב. הצרכים שלי: בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה מעטה בסירטונים קצרים. לא משתמשת לצורכי משחקים או גרפיקה. כשקראתי קצת על מפרטי מחשב, נתקלתי בהרבה קריטריונים, ולכן חשוב לי לדעת עד כמה הם חשובים. 1. מהירות תגובה: עד כמה משנה עם מדובר ב- 8 MS (כמו זה של המסךשל סמסונג שעליו המלצתם בתחילת הפורום) או ב- 2 MS. 2. עד כמה חשוב הפאנל ( TN, IPS) למי שלא משחק במחשב או לא עוסק בגרפיקה? 3. עד כמה חשוב חיבור DVI וחיבור HDMI? 4. איזו ניגודיות מומלצת? 5. רוחב מסך: עד כמה משנה, אם המסך מרובע (כמעט שלא מוכרים…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצות למסך "19, למטרת עבודה-גרפיקה, קריאה, אינטרנט, word וצפיה בסרטים, תקציב: עד 1800-2000 אשמח לשמוע המלצות תודה, אנדראה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עקב מצוקה של מקום קטן בדירת חדר של אחי, אני מחפשת בשבילו מסך מחשב. אשר אפשר לחבר לו ממיר הוט דיגיטלי וגם את הקונסולה PS2. המחיר שהוא מוכן להשקיע הוא עד 2100 ש"ח. כרטיס המסך שישנו במחשב הוא: 7600GT גודל מסך מעל 20 אינג' ההמלצה שלי אליו היא כמובן DELL 2007WFP אם אצליח למצוא או DELL 2007FP אבל עקב שהוא משחק המון במחשב, אז אני רוצה עוד המלצות ממכם.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הדגם הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=676717& Samsung SyncMaster 932BF
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב בגודל של 20 או 19 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח הנה 2 דגמים שבעיקר אהבתי ונראים לי טובים אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה מבינהם טוב יותר או בכלל תמליצו על מסך מחשב אחר מומלץ יותר מאלה בתווך המחירים האלה הדגם הראשון W1952TQ LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/W1952TQ.jhtml והדגם השני L207WT LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/l207wt_1_6.jhtml המסך הולך לשמשללימודים סרטים וחשוב מאוד שהמסך יתאים למשחקים אולי יש מסך MVA במחיר הזה? תודה רבה לעונים =)
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חג שמח כולם, אני מחפשת מסך רחב של כ-20" (אני מניחה שגם 19" זה בסדר אם זה מוריד במחיר/ נותן איכות טובה יותר). יחובר באופן קבוע לתחנת עגינה שתומכת ב-VGA בלבד. - המסך ישמש כמעט רק לעבודה משרדית טקסטואלית לאורך הרבה שעות. מעט צפייה בסרטים, משחקים בכלל לא. - חייב להיות מט (אני לא יודעת אם קיימים מסכים נייחים עם ציפוי מבריק אבל זה Deal-breaker מבחינתי). - אני לא עוסקת בדברים שמחייבים רזולוציה מאד גבוהה. אני רגילה ל-Pixel Size נמוך למדי במסך 12.1" עם רזולוציה של 1280X800 ומסך 14.1" עם רזולוציה של 1400X1050, הייתי מעדיפה שהרזולוציה הטבעית תיתן גודל פיקסל קצת יותר גדול מאלו. האם יש לדעתכם טעם לעלות ל-22" לשימושים כאלו או שזה לא באמת ישפר את חווית השימוש? ברור לי שזו שאלה סובייק…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפשת מסך 22 אינץ טוב בעיקר לסרטים ואינטרנט בתקציב של 1500 תמיד אפשר קצת יותר שיהיה טוב גם למשחקים כמו גי טי אי סאן אנדרס. אני מקווה שתוכלו לעזור זה ממש דחוף לי המסך שלי על הפנים.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחפשת מסך טוב לסרטים במיוחד וגם משחקים (san andress וסימס במיוחד) בטווח מחירים של 1300-1500 מחפשת איכות וגודל אם יש משהו טוב אז אולי מוכנה להשקיע יותר אני ממש אשמח שתעזרו... תודה =]
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני מחפשת מסך מחשב איכותי במחיר סביר. לא אכפת לי ממש הרוחב/ גודל שלו, אבל אני קוראת הרבה וורד וחשוב לי שיהיה מסך טוב, שלא יהרוס לי את העיניים ושאפשר יהיה לראות מה כתוב בתנוחות משתנות מעיון שטחי מצאתי מסך שמצא חן בעיניי מבחינה אסטתית- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=505474 איך הוא נראה לכם? יש הצעות אחרות? אני בכוונה לא כותבת תקציב, כי הוא גמיש בהתאם למסך. עם זאת, הוא מוגבל ועדיף כמה שפחות... עריכה: הקישור הקודם היה שגוי. המסך האמור הוא זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692075
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת מסך טוב לצורכי גרפיקה - כלומר תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פריהנד, פלאש וכד'. אני לא מחפשת משהו מקצועי ממש אבל אני כן צריכה מסך טוב עם חדות צבעים טובה, ללא השתקפות שמראה תמונה כמה שיותר דומה למה שיוצא אח"כ בדפוס... אני מעדיפה משהו בין "20 ל- "22 . נראה לי שעדיף מסך רחב (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000 ש"ח. אשמח מאוד לשמוע המלצות וגם היכן ניתן להשיג בזול. תודה! יעל
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המסך צריך להיות: 1) אוטנטי מבחינת צבעים ועם אפשרות כיול 2) כזה שניתן להביט בו שעות רבות ביום בלי שיעייף את העיניים ֱ3) ניתן להטייה וכיוון 4) לא מבריק (שלא ייצר השתקפויות) 5) התמונה לא משתנה בהסתכלות מזוויות שונות 6) במחיר שלא עולה על 2000 ש"ח אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי גלי
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר לא יודעת מה לקנות התבלבלתי מכל המסכים... חשבתי לקנות את ה-2007WFP אבל ראיתי הבנתי שקשה להשיג אותו איך ה- 226BW או ה- 2243BW אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע. תודה =]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח , http://www.skypc.co.il/pl_products~9~0~6-178.htm הנה הקישור לרשימת המסכים של מססונג שהבנתי מכאן שהם מומלצים. קראתי וקראתי כאן ביקורות ויצאתי די מבולבלת.. איזה מסך מומלץ בטווח המחיר של 900 שקל מתוך כל המסים הראשונים בקישור ביחס עלות\תועלת ומי צורך חשמל יותר והאם איכות הניגודיות חשובה . ההבדלים במפרט הטכני לא גבוהים אבל לא יודעת אם זה חשוב) מה לגבי המעמד PIVOT וכיוון צידי , האם אלה לא פיצ'רים שבעצם גימיק שיווק ובכלל שימושיים . הבנתי ש-PIVOT זה להפוך את המסך על צידו ..זה בכלל שימושי..כל פעם להפוך ולהחזיר חזרה והכיוון הצידי כנ"ל שימושי ? לא יותר פשוט להזיז את המסך כולו על הצד . השאלות באות כי אולי הבלבול שלי מיותר ואפשר לקחת משהו פשוט בהנחה שאני לא צריכה …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ועוד שאלה - מהו המחיר הסביר למסך זה? תודות!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעצבת גרפית והמסך שלי גוסס ברגעים אלה ממש.. אני זקוקה למסך חדש אבל התקציב שלי מוגבל. מה האופציות שלי בסביבות ה-2000 ש"ח? (מעדיפה גם מסך רחב) יש לי פי.סי בן פחות משנה עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 7300LE. המון תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום ה CRT שלי נגמר הוא איבד גוונים וחדות, מדי פעם לא נדלק והגיע הזמן להחליף אותו. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא עיבוד תמלילים וקריאת טקסט במשך פרקי זמן ארוכים, מדי פעם עיבוד תמונות וגרפיקה, ומעט סרטים. המחשב לא משמש למשחקים. חשובה לי נוחות הקריאה ואיכות הגוונים. המסך שלי כרגע הוא 17" וזה די מספיק לי. התקציב מינימאלי, אין לי סכום ספציפי, רוצה להוציא כמה שפחות. מתוך קריאה בפורום אני מבינה שעדיף שלא לקנות מסכי TN. אלו פאנלים יכולים להתאים ? האם לצרכים שלי בתקציב מינימאלי עדיף לקנות CRT או LCD ? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה ושבוע טוב עדי
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אין ממש חשיבות לגודל אבל שיהיה כמה שיותר זול, אפשרי גם יד שניה זה הולך להתחבר למחשב P3 בן 12 כי המסך CRT שלי פשוט טופס לי ים של מקום בשולחן. יש למישהו רעיונות? ענבר.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קודם כל אם יורשה לי אני רוצה להודות לאנשים שעזרו לי פה לבחור את הפיליפס שלא ידעתי על קיומו עד לפני מציאת פורום זה והצילו אותי מלקחת 226BW מחר אני אוסף מניר טק את המסך, 1500 שקל ב4 תשלומים ללא ריבית זאת אחלה עסקה. (: רציתי לבקש כמה טיפים למה אני צריך לשים לב, איך אני יכול לאתר פיקסלים שרופים? יש טיפים כיצד לכייל את המסך? [אין לי מכייל] ואיך לדעת אם הפאנל הוא S-IPS או PVA? ועוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם. תודה לעוזרים!
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב. מה אתם אומרים על המחירים? מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מחר אני הולך לקנות את המסך הנ״ל לאחר שראיתי שהוא הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם צריך לבדוק משהו לפני שאני מקבל אותו? למשל מספר דגם או מפעל/שנת יצור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-