עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה - קראתי באחת התגובות שכל המסכים האלה הם Wide אז אני מניח שאין צורך לציין זאת. בנוסף, אני מעדיף טלויזיה עם חיבור DVI ולא HDMI.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני מחפש מסך בתקציב עד 1500 ש"ח. מסך מחברה גדולה. אם יש לכם המלצות אז תכתבו בבקשה. תודה, עומר חצ'ק.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. היי אני מחפש מסך בגודל עד 24" (אפשר בין 20-24 אם יש משהו מומלץ) , רחב - 16:10 או 16:9 (זה קריטי?) במחיר של עד 2500 ש"ח , אני לא מכיר במיוחד את כל הפאנלים , לכן אני מתייעץ אתכם כאן . אני צריך את המסך בעיקר לעבודה גראפית - פוטושופ , שכן חשוב לי זוויות הצפייה , הצבעים ובהירות המסך (אני בונה על קניית מכייל מסך גם) יהיה לו שימוש גם בסרטים , משחקים ועבודה אינטרנטית - עבודה כללית , אבל חשוב לי שיהיה טוב לעבודה גראפית . ראיתי שלאחרונה הומלץ המסך דל U2410 , אבל אני לא יודע אם הוא מתאים גם לי . יש גם מסכים של eizo ו nec אבל הלכתי לאיבוד בין כל הנתונים .. קראתי את הביקורת של מסכי הגרפיקה - כאן http://hwzone.co.il/reviews/graphics/20inch/15 , אבל אני רציתי לשאול - אם יש משהו חדש או כ…

• 29 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. שיהיה לי נח לקרוא איתו וללא כאבי ראש) ושלא יאכזב במשחקים כמו DIABLO3 או WORLD OF WARCRAFT אם ארצה לשחק בהם (ז"א זמן תגובה של 2 שניות). כמו כן, תקציב עד 1300. רציתי לקנות את SAMSUNG SYNCMASTER T220 אבל הוא די ישן ובקושי מוכרים אותי. הנציג מכירות אמר לי שניתן לקחת את SAMSUNG P2250 אבל יש לי הרגשה שזה לא אותו הדבר... במקביל ראיתי את דל 2209wa אבל הם לא כאלה מוכרים בתחום המסכים... אז מה ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש מסך טוב בנתיים המחיר שלי זה 1XXXX בקיצר הכי טוב למשחקים הTOP של הTOP וגם מה הכי טוב בלא זוכר איך קוראים לזה נו יש את הHD TV וכול אלה אז בקיצר מה הכי טוב והמקסנימום של הרזולציה זה 2500X1600[ ותודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. עוד משהו, יש לי כרטיס מסך ATI X800GTO, יכולה להיות בעיה בגלל שהכרטיס מסך ישן?

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by iDrA,

שלום, מסך הCRT שלי גוסס לו לאיטו, ואחרי הפעם האחרונה שהראיתי להורים כמה תמונות על המחשב הם קלטו איזה כאב ראש זה.. אז קיבלתי תקציב של 1,000 שקל, ואני יכול למתוח אותם עד גג 100/150 שקלים - לא יותר (וגם זאת תיהיה משימה לא קלה..). בנתיים מה שמצאתי זה L204WT של LG, אבל הידע שלי במסכים שואף לממוצע מינוס, כך שאני מעדיך להתייעץ עם מומחים. אז.. יש המלצות אחרות? האיכות חשובה, אבל גם הגודל. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. Started by Chymes,

אני מחפש מסך רחב איכותי בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yoav1000,

אני מחפש מסך רחב למשחקים עם רזולוציה גבוהה ושהיה לפחות 20 אינץ עד 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. 1. ViewSonic Vp930 מסך 19" בעל נתונים טובים ופאנל P-MVA . 2. DELL2007 WFP מסך 20" רחב בעל נתונים טובים מגיע עם פאנל IPS/PVA. 3. DELL 2007FP זההל מסך למעלה רק שהוא אינו רחב אלא בפורמט 4:3 רגיל. 4. Philps 200W6CS מבחינת פאנל זהה ל DELL 2007WFP בגירסת ה IPS, ללא כניסות נוספות כגון SVIDEO,Composite וללא האב USB.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  11. Started by kolp,

שלום, אני יודע שהבקשה קצת מוזרה אבל היא נובעת משיקולים עיצוביים. מחיפוש שעשיתי לא מצאתי אף לא אחד, יש להדגיש שמצאתי הרבה דגמים שהפרונט שלהם כסוף אך גבם היה שחור. אודה מאוד על עזרה כלשהי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by balvan64,

אני מחפש משהו בגודל "19 או "20 אולי מסך רחב, משהו שאני יכול לראות בו סרטים בכיף, דרך אגב, זה באמת שווה מסך רחב? או שזה תוספת בשביל כלום? איך XP תומך בזה? בכל אופן אני מחפש משהו בסביבות 1500 ש"ח. מה ההבדל בין 16:9 ל 16:10 עם מה עובדים עכשיו? אני מודה לכל מי שישקיע בי זמן ויגיב, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  13. שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש ללימודים ומשחקים והשקעתי הרבה מאוד כסף כרגע אני חוסך למסך ואני רוצה לדעת מה המסך שיכול להוציא את המקסימום מהמחשב המפלצת שקנית? כרגע אני תקוע עם מסך יישן מאוד שגורם לי לכאב עיניים אחרי כמה דקות של קריאה או משחק. המחשב מיועד בעיקר לקריאה ועבודה של שעות אבל גם משחקים בגרפיקה ULTRA. הכי חשוב לי זה האיכות והMS שלא יהיה לאגים או תקיעות שהכל ירוץ חלק ושהגודל יהיה סביר לא קטן מידי 27+- המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה.. כרגע אין ממש תקציב אני מודע לזה שמסך איכותי של2K או משהו בסגנן שיוציא את המקסימום מהמחשב יעלה סביבות 3-4 אלף. השאלה האם יש מסך 2K שיכול לתת לי איכות מטורפת שאוכל להנות ממשחקים וגם לשבת שעות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הי, אני רוצה להחליף את המסך DELL 2009WA שיש לי כרגע למסך אחר. יש כמה חסרונות בדל שמפריעים ל"חוויה". - כיסוי נגד בוהק מט מלא0 נותן תחושה שהמסך "מלוכלך", הלבן לא ניראה כמו לבן. - רזולוציה, צפיפות פיקסלים, גודל נקודה - לא מספיקים לי - אני קורא הרבה (טקסטים\פורמים\חדשות). - תאורה אחורית - גם כן לא מספיק טובה. (backlight). המסך החדש שאני מחפש צריך לענות על הדרישות שהדל לא עונה. - מסך עם ציפוי נגד בוהק חלקי\לא קיים (לא מסך זכוכית). - רזולוציה - 1080P תאורה אחורית טובה. מבחינת פנאל המסך : EIPS\HIPS\PVA- גודל מסך 24\27, תקציב 3500. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Kazuma,

שלום, אני מחפש מסך אשר ינצל את היכולות של כרטיס ה Leadtek GeForce 8800GTS 640mb על מנת שאוכל להנות מצפייה בסרטים וממשחקים בצורה אופטימלית. אני מניח ש20" זה מה שאני מחפש [כי עם כרטיס כזה זה עדיף מ19"] אנא המליצו לי על מסך איכותי בתווך מחיר של עד 2000 שקל גג, כי אני ממש חנוק בקטע הזה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  16. אני יודע שכנראה שבתקציב הזה אני לא אצליח להשיג מסך נורמלי עם פאנל VA, אבל בכל זאת, מכיוון שאני גם צריך מחשב חדש, התקציב למסך הוא עד 1300, רצוי שיהיה בסביבות 1100-1200 ( כל עלייה במחיר תבוא על חשבון רכיב אחר ). איזה מסך לדעתכם יענה על הצרכים הבאים: * עבודה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, כלומר ביצוע הרבה גרפים בצבעים שונים * סרטים - פעם ב....לא הדבר העיקרי לשמו נרכש המסך, אבל בהחלט מדי פעם ארצה לראות סרט באיכות טובה * משחקים - כמעט ולא. אולי משחק אחד או שניים, סביר להניח שאחד מהם יהיה כדורגל, משהו כמו FIFA, או משהו בסגנון זה. הייתי מעדיף מסך 19 אינץ' ולא 17 אינץ', נראה לי שניתוח בסיס נתונים גדול יהיה קל יותר עם מסך גדול יותר. תודה !

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  17. אני מחפש מסך LCD או LED, אני לא בדיוק מעודכן בכל מה שנוגיע במסכי מחשב, יש לי מסך CRT כבר כמה שנים ולאחרונה הבחנתי שהעיניים שלי מתעיפות מהר מדי אז רציתי לדעת איזה מסך לקנות בתקציב האולי צנוע של 1000 - 1500 ש''ח משהו שלא יגרום לי להתעוור? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מחפש מסך שיש גם למחשב וגם לטלוויזיה 22 אינץ. אני יקנה כרטיס טלוויזיה ויחבר לו, איזה מסך הכי מומלץ לזה עד 1500 שקל פחות או יותר חשבתי על הcmv 22 אינץ מקספ, האם הם נותנים לבדוק את תקינות המסך ואשאין פיקסלים סרופים?והאם יש מסך טוב יותר, והאם יראו טוב טלוויזיה עם מסך 22 אינץ שמיועבד למחשב תודה

19. אני מחפש לקנות מסך מחשב בגודל של 20-24 אינץ שישמש כמסך מחשב וכמסך טלוויזיה. שימושי המחשב: אינטרנט קצת משחקים ודי הרבה סרטים. טלוויזיה : הבית מחובר ליס, הבעיה היא שבחדר בו יהיה המסך אין ממיר רגיל של יס אלא את "העינית " (מראה מה שיש בממיר בסלון) את העיינית מחברים בעזרת RF. האם יש פיתרון כלשהו למצב הלא אופטימלי הזה ? ואיזה מסכים טובים לשימושים שהצגתי. התקציב לא ברור עדיין בסביבות ה-2500 , אך יהיה אפשר אולי לגלוש אם ההשקעה תשתלם. תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. יש לי מסך 2412M של דל. הוא אחלה. הבעיה העיקרית היא שברגע שמסובבים אותו למצב אנכי הוא מגיע לתקרה. אני מחפש מסך שיתאים בצורה אופטימלית לצפיה בדפי אינטרנט ושלא ירד באיכות התמונה מהמסך הנוכחי שלי. כרגע הרוחב של המסך שלי במצב מאונך הוא מעולה עבורי. הבעיה היא האורך.הייתי מקצץ 1/5 מהאורך הנוכחי שלו במצב מאונך. האם יש מסך שמספק את היחס הזה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-). המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?) העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!. אז מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by radar,

היי לכולם האם יש חברה שמייצרת מסכי מחשב שכוללים רמקולים בילט-אין, והרמקולים שלה טובים ונשמעים באמת טוב? אם כן, איזה חברות לבדוק? תודה

23. חשבתי על זה: Samsung 23 LCD 2333T הוא אומנם בלי HDMI, אבל אפשר להשתמש במתאם DVI ל HDMI, לא? ובנוסף - האם 8 MS זה מספיק ל משחיקים ב XBOX ?? בתודה מראש... (במידה ויש המלצות אחרות בטווח של האלף שח אני אשמח לשמוע)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by naba,

אני פוזל לעבר ה"CHI MEI 22 שעולה 1340 ש"ח. אבל לחבר שלי יש מסך 19" ושלו פשוט ענק (גם כן רחב), השימושים שלי (אני כמעט ולא נמצא בבית) הם בעיקר גלישה באינטרנט אבל גם סרטים ומשחקים (כבדים) אולי גם ויסטה לאחר קנייית כרטיס מסך חדש. האם יש לי צורך במסך כזה ענק (ראיתי אותו בתצוגה והוא פשוט ענק)? אני אהיה ממרחק של בערך 70 ס"מ בעבודה ומשחקים וכ120-150 ס"מ בסרטים. או שבכלל עדיף לי לקנות מסך 19" רחב ולשמור את הכסף לכרטיס מסך? * אני כרגע על "CRT 17 עריכה: ראיתי עכשיו בזאפ VX2235WM Viewsonic ב1460 ש"ח, הוא יותר טוב מהCHI MEI "22 ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by Riddler,

שלום, יש לי כ.מסך GTX260, עם ווינדוס 7. כרגע מחובר אליו מסך בודד - ה-2209 הידוע לטובה, ברזולוציה הטבעית שלו (1050*1680). אני רוצה לחבר מסך נוסף לצידו, שישמש אותי בעיקר במשחק Flight Simulator X. מאחר וזהו רק מסך משני, אני לא מעוניין להשקיע בו הרבה. אני מניח שמטעמי נוחות ואסתטיות כדאי לחבר מסך בגודל דומה. בנוסף אני מניח שכדאי מאוד שהרזולוציה תהיה זהה. האם מסך כמו ה-Samsung 2333T שהוא יחסית זול, יעשה את העבודה כמו שצריך? האם ניתן לכפות עליו רזולוציה כנ"ל, לקבל תצוגה איכותית? יש מסכים אחרים בגודל ומחיר דומים ל-2333T? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.