מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בתקציב של 1000 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח אני לא מקובע לאיזו חברה ספציפית אז אשמח לשמוע על מסכים מתאימים(ידוע לי שהתקציב לא אופטימאלי אבל לצערי זה המקסימום שאוכל להשקיע במסך) ההעדפה שיהיה מסך רחב 19" אבל אם יהיה מסך 17" שממש יהיה שווה את המחיר אז אין שום בעיה תודה רבה לכל העוזרים, איתי
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LG L1960TR שאינו בשימוש, יש לי בחדר טלוויזית 22 אינץ ענקית וישנה שהחברה שלה היא LG PHILLIPS TOBISHI לכו תבינו קיצר... שאלתי אם אפשר איכשהו לחבר את החיבור DVI לחיבור הTV של הYES ולראות נורמלי יס על מסך 19 אינץ.. אפשרי ואם כן יראו טוב?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
- ה HP 227 22 אינ'צ החדש קיבל תגובות פשוט מצויינות מאנשים , פאנל מקורי של סמסונג אורגינלי מהאיכותיים שיש . אבל ! מחירו 2000 שקל בארץ ! - זהמטורף ! ה2253 של סמסונג,שמכירו 1700 שקל (האם הוא גם פאנל סמסונג רגיל לא הגרלת לוטו ?) קיבל תגובות לכאן ולכאן ופה ההתלבטות שלי : הרבה אומרים שיש לו בעיית בלידינג חזקה וכאשר מצליחים לפתור אותה ע"י הורדת בהירות המסך מתחיל צליל מעצבן של מגנטיות . וכמעט ברוב המסכים שנמכרו יש את הצליל המעצבן הזה . יש כמה שקנו בארץ ויכולים לאמת ? (השאלה מופנית לגבי שני המסכים הנ"ל) תודה . נ.ב מסך לא קונים כמו מחשב פעם בשנתיים שלוש ....לכן ההתלבטות שלי קשה . :
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המסך בא למחשב חדש שנקנה עם כרטיס 8800GT. השימוש בו הוא למשחקים ולצפייה בסרטים במרחק של עד 2מ' וכמובן עבודה יויומית באינטרנט. התקציב הוא כאמור 1000-1500. רציתי לקחת רזולוציה של 22'(בגלל הסרטים) אבל אחרי קריאת המדריך הבנתי שהפנל יחסית גרוע ועדיף להפחית בגודל ולהטיב באיכות אז השאיפה היא ל20 אינץ' (21 אופצייה בכלל??) תודה מראש על עזרה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הרי מדובר במסך פופלארי ומבוקש,למה שהם יפסיקו לייצר אותו? הנה ההסבר שלי לעניין,לא יודע אם זה נכון או לא נכון,אבל לא מצאתי משהו הגיוני יותר: לדל יש כמות מוגבלת של משאבי יצור (מפעלים עובדים וכו' וכו') , הם מעדיפים להוריד אותו מפס היצור וליצר במקומו סדרה חדשה (מבוססת TN) שתהיה זולה יותר ותמכור יותר "חתיכות" ובכך להגדיל את הרווח שלהם. למרות האהדה בפורום ובביקורות,מדובר במסך שעולה 40%~ יותר ממסך "22 מבוסס TN וכנראה שהם לא מצליחים למכור מספיק יחידות ממנו,לפחות ביחס למה שהם חושבים שהם ימכרו בסדרה החדשה (שתהיה מבוססת TN וזולה יותר).המפסידים העקריים מכל העניין הם אותם אנשים שלא אכפת להם להשקיע עוד 500-600 שקל ולקבל איכות תמונה טובה יותר. אפשר להגביל את המצב הזה למצב הבא :פג'ו מחליט…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
................................................................
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תקראו: מקור: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&view=by_date_ascending&message.id=91284#M91284 תקראו גם את הכתבה כאן: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/12.htm#dell_a01 יש סיכויי שהעדכון ישפר עוד דברים (בנוסף ל sharpness, power save recovery ,input lag).. (זה לפי דברי קריס מDFC). כמובן שההגדרות ישתנו.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
Hello everyone, I'm not asking for recommendations here, I'm not buying a new monitor. I just want to know what type of monitor is better for gaming, CRT, LCD, TFT LCD, etc....? If there is more than one type that is best for gaming, what specific parameters are considered? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך חיזוקיים חיוביים ...כמה יש פה ,שכן מרוצים מהמסך ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הפנמתי שאם מחפשים מסך מחשב 22" ממש מעולה צריכים להיות מוכנים להיפרד מ- 3000 שח לפחות. אז בהחלטה של הרגע, נכנסתי לחנות למוצרי חשמל ורכשתי לבן היקר מסך SUMSONG 226WB שלמתי 1350 ש"ח ( פחות מ-1500 שהקצבתי לעניין) ואמרתי תודה... מאחל למחפשים למצוא משו כאוות נפשם. בהצלחה. אורי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות כרגע... יש שני מסכים שאני יכול לקנות : ASUS 24" אני לא וזכר איזה דגם אבל זה שכולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון... אותו אני קונה ב 1860 ש"ח HANNSG 28" אותו אני קונה ב 1900 ש"ח עכשיו, אני יושב כרגע במרחק של 60 ס"מ מהמסך, אני בטוח ש 24" לא יהייה לי גדול אבל אני לא יודע מה לגבי 28"... אני חייב מסך גדול כי הוא הולך לשמש גם כטלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה מהמחשב, ממרחק של 2.2 מטרים מהמסך... אני צריך שתעזרו לי לבחור מה יתאים לי מביניהם.... תתייחסו גם למחיר, אבל כפרמטר הכי פחות חשוב.. הכי חשוב האיכות... כן אני יודע ש IPS ו VA יותר איכותיים מ TN אבל התקציב לא מאפשר זאת, אני חייב מסך גדול והספקים של אבא שלי לא מוכרים אותם... לגבי האסוס: איך המצלמה שלו? כנ"ל לגבי המיק... ולגבי …
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הצג Dell 2407WFP-HC, בו יש רכזת USB 2.0. כשאני מחבר את הצג למחשב עם כבל usb אני מקבל הודעה שזה יכול לעבוד מהר יותר אם אני אחבר לתקע usb2, למרות שזה התקע שיש לי במחשב. יש למישהו רעיון מה הסיבה לכך? אגב, לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה כי מדובר ברכזת USB, או בפורום של מסכי המחשב כי הרכזת משולבת בצג... תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חו"ד על L1953TR- LG 19",2ms- ש"ח1000 מה דעתכם? לרוב השימושים הסטנדרטיים (חוץ ממשחקים)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
לפי התגובות של האנשים מה2408 ולפי התגובה של אנשי התמיכה בפורום של DELL נראה כי A01 לא ישפר משמעותית את ה2408. בכל אופן, יש מצב שאולי יש כמה חתיכות אחרונות 2407 על אדמת ישראל. לכן, זה או לחכות חודשיים וכנראה לא יהיו בשורות טובות מדי, או לנצל את ההזדמנות של ה2407 ה2407 עולה כיום ~2900 שח לעומת 2408 שעולה ~3350 האם כדאי לקנות את ה2407 למרות שהמחיר שלו ממש קרוב והוא גרסה "ישנה"?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקשרתי ל notebookclub ושאלתי על הזמינות של המסך 2408WFP. הם טוענים שDELL בארץ לא מביאים אותו יותר משקולים שלהם ורק גירסאות חדשות יותר יהיו זמינות בעתיד. לא שאלתי ברשתות אחרות. עריכה: ניראה לי סתם חירטוט ...אני אדבר עם DELL ... בלי קשר עם כל הבלגן סביב ה2408WFP וכל העלות שלו אני בסוף אתפשר על E248WFP
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש את המסך הנ"ל במבצע מהעבודה ב878 ש"ח כולל משלוח. המסך הינו 19 אינטצ'. רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך הנ"ל. האחד לשימוש עבורי - משחקים. ואחד בשביל חבר שלי - לשימוש משרדי. תודה מראש על הסבלנות.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, מסך הסוני שלי ששירת אותי נאמנה במשך יותר מ10 שנים מראה סימני גסיסה, לכן החלטתי להחליף אותו במסך חדש. אני רק רוצה לציין שאני חדש בכול נושא המסכים הדקים בפרט בנושא הפאנלים. קראתי את המדריכים המעוד מעשירי ידע שיש בפורם וקיבלתי המון מידע אך לא במידה מספקת לבחירת מסך, ולכן בעצם פתחתי אשכול זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט(לפעמים גם קריא של מאמרים) ומשחקי מחשב, צפיה בסרטים לא חשובה לי ואינה נמצאת ברשימת השימושים כי יש לי טלויזית LCD. לגביי גודל המסך גם כאן אין לי יותר מדיי פרמטרים אם כי אני מעדיף גודל מינימלי של 19 ומקסימלי של 22. אני מעדיף לא לעבור את ה1500 שקל(למרות שאני גמיש בנושא). אין לי גם שום עדיפות מיוחדת ליצרן מסויים. כמו שכתבתי אני מודע להעובדה שי…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם סרטים\סדרות ומשחקים, קצת עבודות של בית ספר, אבל לא משהו רציני. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מאיזור המרכז ומחפש חנות טובה שאפשר להזמין דרכה.. או לחלופין לבוא לקחת ממנה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך הזה ביחד עם המחשב החדש ויש לי כמה שאלות: 1)האם כשאני ירצה לגלוש סתם באינטרנט אני יוכל לסדר את המסך שיהיה למשל בגודל של 19 אינץ'? 2) האם המסך הוא טוב לצפייה בסרטים ולשחק במשחקים? ראיתי פה כמה נושאים שבהם אנשים לא כל כך מרוצים מהמסך ובגלל זה עלו לי השאלות.. בגדול המסך נראה לי סבבה והמחיר די הוגן אז רציתי התייעצות אחרונה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המסך יחסית זול הוא וגם הVW222U שאני לא יודע מה ההבדל ביינהם.. ואני רוצה לקנות מסך כי אני עדין תקוע עם מסך ענק שווה לקנות את הVW222S? או את הVW222U?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 LCD בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה בעל חיבור טלוויזיה לאקסבוקס שלי אני רוצה את "הכי טוב" עד 2500 ¤ . תודה מראש על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה שאיתרתי (אולי בטעות) כבעיה בכרטיס המסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0 כרגע הבעיה היא כזו: מחברים את הצג למחשב, ואז יש אחת משתי אופציות: או שהוא לא מראה כלום (תמונה שחורה לגמרי) או שהוא נותן הודעת שגיאה שהרזולוציה האופטימתלית היא 1280*1024 ב-60 הרץ, למרות שזה בדיוק מה שכיוונתי בכרטיס מסך (ועל צג אחר זה כן עובד). פעם בהרבה זמן הוא כן מסכים להציג תצורה מסויימת, אבל כשעושים ריסטרט למחשב התצוגה לא חוזרת. ראיתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה - אבל לא הצלחתי למצוא את הפתרון (אנשים ניתקו את הצג מהחשמל לכמה דקות וזה הסתדר לפרק זמן מסויים, אבל אצלי זה לא עובד). אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או סתם רוצה להציע פתרון - אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרט יש קוביות במהלך הסרט וזה מציקק אני לא יודע מה לעשות יש לי כרטיס מסך 5200FX לאבא שלי יש 931C גם של סמסונג ואותו דבר קוביות לא יודע מה לעשות כבר ויש לו כרטיס מסך 7300GT בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-