מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, זו הפעם הראשונה שאני קונה מסך דק, ואבקש לדעת מה ההבדלים העיקריים בין המסכים, כגון פנל וכו. (מלבד היות האחד רחב והשני לא). מה המחיר של המסכים הנ"ל. המסך אמור לשמש לגלישה משחקים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מהמחיר יש הבדל ...בעיות שונות אוליי...? (אם יש בעיות בכלל) ה2408 הוא שיפור משמעותי לעומת ה 2407????
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני זקוק למסך לעבודה עם תוכנות עיצוב תמונה. תקציב: 1000.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ידידה שלי מעוניית לקנות מסך LCD שימושים אינטרנט..משהו נחמד לא רצויי חריגה מעל ה 1000 שקל ושהמסך יהיה 19 אינץ או יותר ו WIDE. תודה לעוזרים. עריכה: כנראה היא תקנה תמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20708 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי תמסך אם אפשר לדעתי אם הוא ניתן לתליה? ואיך אני עושה את זה? וגם אם מישהו אצליך לכוון את העמידה שלו? הוא מקובע לפי מה שהבנתי האם אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה DELL2007? יש לו מספר תצורות IPS? בפנדה רשום IPS PVA יש גם וגם או מה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז נתחיל ככה, לפני שקניתי את המסך שלי, הייתי נעול על הDELL 2407/8 שמעתי וקראתי שלא חסרות בעיות למסך וכל "יומיים" הם מוציאים דגם אחר עם 'שיפור' לבעיה וכו'... הבעיות לא היו כל כך קריטיות אבל בכל זאת רציתי לבדוק אם יש עוד אופציה למסך דומה של חברה אחרת. מצאתי את הSamsung 245T והאמת שבהתחלה בכלל לא חשבתי שאני יקנה אותו כי ראיתי את המחיר כ4,000 ש"ח אז סיקרן אותי לבדוק למה הוא עולה כל כך הרבה. מצאתי בyoutube את הסרטונים האלה ואפשר להגיד שזה שכנע אותי(כמובן שהמחיר שהמוכר בחנות עשה לי גרם לי בסופו של דבר לקנות את המסך). Our Best Computer Monitor Pick: Samsung Syncmaster 245T Samsung 245T LCD Monitor Unboxing אז כמו שאתם רואים, הלכתי בסוף על הסמסונג ולא על הדל …
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, שאלה - מה שארץ קיים דגם זה 2243BW האם הוא שונה מדגם 2243BWX שקיים באתר של סמסונג? אם כן במה? מה לגבי קצב הרענון שלו 5 MS מול כל האחרים 2 MS אני מתלבט חרוני בין מסך 22 אינץ של סמסונג או אפילו LG בסביבות ה 1400 שקל שלא יהיה בעל רגל ענקית כמו ה - 2253BW עם העיגול הענק. כי יש לי שולחן קטן. עוד שאלהה 2243BW שמוצא בכל החנויות זה שחור מבריק או מט המסגרת של המסך? וגם המסך עצמו אם זה זכוכית מבריקה או רגיל ? או שאתם מכירים דגם מקביל של LG שהוא גם מתכונן למעלה ולמטה וקצב הרענון שלו 2MS... תודה מה לעשות? אני כבר חופר על זה יותר מדי זמן. תעזרו לי לבחור את המסך האחד ... בשבילי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם אני זקוק לדעתכם בנוגע לעבודה עם שני מסכים. הקדמה: אני בעל מסך ViewSonic VP930. בשבוע שעבר, אחרי שנה וחצי שימוש, המסך התחיל לעשות בעיות ולא להציג תמונה. מסרתי אותו לתיקון ובינתיים משתמש במחשב הנייד. מאחר שאני זקוק למחשב, ובחברה מדברים על שבעה ימי עבודה לתיקון המסך, חבר שלי הציע לי לרכוש מסך דק ויחסית זול שישמש לבינתיים ואחרי כן ישמש כמסך שני עם ה- ViewSonic. אתמול באופן די ספונטני נכנסתי לחנות ויצאתי עם מסך BenQ FP202W V3 - מסך רחב 20 אינץ' שנראה לי בחנות לא רע ועלה כ- 1100 ש"ח. כשחזרתי הביתה פתאום עלו בי ספקות לגבי הקנייה שלי. עוד לא פתחתי את האריזה וחשבתי לשאול כאן מספר שאלות, כי אני מאמין שתהיה לי אפשרות להחזיר אותו במידת הצורך. רקע נוסף: במקצועי אני מתכנת פלאש…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב LCD שיתאים לחיבור למחשב ולטלוויזיה(ממיר דיגיטלי - עדיף מסך רחב) בטווח מחירים נמוך 700-900 בערך. האם יש משהו נורמלי בטווח מחירים כזה? ואם כן אז איזה דגמים? - מעדיף חברות נורמליות כמו סאמסונג או אל ג'י.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מגודל מסך 20 ומעלה. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וסרטים, כשהדגש הוא על סרטים. אני מעוניין במסך המציג סרטים באיכות הטובה ביותר. האם מסך רחב יציג את הסרט ללא מתיחה לצדדים? אם מדובר במסך רחב, אז התנאי הוא שכל המסך ינוצל ללא מתיחות ואו עיוותים. לגבי המחיר זה מאד תלוי, אני מעוניין להשקיע במסך אך לא יכול להגדיר כרגע תקציב, אני יודע שזה עשוי להקשות עליכם מעט בהמלצות, אך מכיוון ואני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות הקיימות אשמח לקבל מבחר של לפחות שלושה מסכים איכותיים לסרטים, והמחיר? נקווה שלא יהיה פרוע מדי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איזה מבין המססכים יותר טוב למשחקי FPS וסרטים יותר ? (ללא קשר למחיר)
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אחרי שהשקענו את מיטב כספנו ורכשנו את המסך המיוחל כמובן עשינו שטויות ונגענו בו עם כל מיני טביעות אצבע שומניות עכשיו איך מנקים את המסך? שלי למשל בלי הציפוי זכוכית המבריק.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מ gibornet מחשבים.. כן בהתחלה נלחצתי כי הבנתי שהם לא ממש אמינים אבל היה כבר מאוחר מדי ופשוט התפללתי שזה יגיע. המסך הגיע האמת מהר מאוד.. כעבור 6 ימי עסקים כשהם אמרו שיגיע בין 5 ל 10 ימים. ביקשתי dell 200FP שחור עם פאנל S-IPS אבל קיבלתי את האפור עם הפאנל השני.. אבל אני לא גרפיקאי ואני לא רוצה לבקש מהם מסך חדש ובסוף הם ידפקו אותי בלי כסף ובלי מסך.. לכן אני ישאר עם זה. בכל מקרה, אני מאוד מרוצה מהמסך, הוא גדול מאוד. אין פיקסלים מתים. אני מחובר כרגע דרך כבל ה VGA לתוך מפצל של DVI dual link למחשב בגלל שאין לי משום מה במחשב חיבור DVI כמו של המסך.. לדעתי יש קצת באנדינג אבל זה אמור להיפתר בחיבור DVI ישיר בלי מפצל לא? או בדרך אחרת. כי כעקרון אני מחובר עם כבל VGA לחיבור DV…
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. לא הבנתי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם. כמו כן, האם לשניהם ציפוי מאט? זה חשוב מאוד עבורי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות כרגע... יש שני מסכים שאני יכול לקנות : ASUS 24" אני לא וזכר איזה דגם אבל זה שכולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון... אותו אני קונה ב 1860 ש"ח HANNSG 28" אותו אני קונה ב 1900 ש"ח עכשיו, אני יושב כרגע במרחק של 60 ס"מ מהמסך, אני בטוח ש 24" לא יהייה לי גדול אבל אני לא יודע מה לגבי 28"... אני חייב מסך גדול כי הוא הולך לשמש גם כטלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה מהמחשב, ממרחק של 2.2 מטרים מהמסך... אני צריך שתעזרו לי לבחור מה יתאים לי מביניהם.... תתייחסו גם למחיר, אבל כפרמטר הכי פחות חשוב.. הכי חשוב האיכות... כן אני יודע ש IPS ו VA יותר איכותיים מ TN אבל התקציב לא מאפשר זאת, אני חייב מסך גדול והספקים של אבא שלי לא מוכרים אותם... לגבי האסוס: איך המצלמה שלו? כנ"ל לגבי המיק... ולגבי …
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
sumsung- 2243BWX חיפשתי ביקורות גם פה וגם בחו"ל ולא מצאתי כמעט כלום, אשמח לדעת איך המסך האם שווה 1800 ש"ח, והאם ידוע איזה פנאל מגיע בפנים? האם זה TN אם כך מדוע הגדול נקודה קטן ופחות אופיני למסכים דומים באותה קטגוריה? תודה מראש, נועם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LG L1960TR שאינו בשימוש, יש לי בחדר טלוויזית 22 אינץ ענקית וישנה שהחברה שלה היא LG PHILLIPS TOBISHI לכו תבינו קיצר... שאלתי אם אפשר איכשהו לחבר את החיבור DVI לחיבור הTV של הYES ולראות נורמלי יס על מסך 19 אינץ.. אפשרי ואם כן יראו טוב?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
במסך שלי - VW222U - הרזולוציה אמורה להיות 1680X1050. הבעיה היא שאתרי אינטרנט וטקסט נראים מאוד קטנים בה. בהגדרות הרזולוציה שינתי את היחס ל-768X1280 וזה נראה קצת יותר טוב (אם כי פחות חד). 1680X1050 זה יחס של 1:1.6 בעוד ש-768X1280 זה 1:1.666, כך שזה לא שינוי אופטימלי. יש איזושהיא תוכנה או איזושהיא דרך להגדיר רזולוציה מדוייקת אחרת מההגדרות של הכרטיס מסך? נגיד 1280X800 (יחס של 1.6)? או כל יחס אחר של 1:1.6? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם סרטים\סדרות ומשחקים, קצת עבודות של בית ספר, אבל לא משהו רציני. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מסך 22" שיחובר לכ. טלויזיה בין השאר. אני לא מתכוון לשחק משחקים, כך שהמסך באמת אמור לשמש לצפייה בטלויזיה ולעבודה משרדית. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח וחשבתי לקנות את המסך הבא: DELL 2208WFP. מה אתם אומרים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
במידה ואני רוצה לקנות מסך מחשב 24" בכ-2,200 ש"ח שאלה החיבורים היחידים שלו, אני יוכל גם לראות בו טלויזיה ע"י זה שאנ ייחבר את הממיר הוט הסטנדרטי ישירות אליו בנוסף למחשב ? האם יש אולי מתאם פשוט וזול מ- RCA או SCART או משהו כזה ל- VGA ?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-