עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איך המסך הזה בכללי? רשום שהוא לגיימרים משום מה אני לא מבין מה המשמעות ואיך הוא יהיה בהשווה ל Acer AL2223WD 22 או ViewSonic VX2240w 22 בקיצור מי מבין השלשה עדיף ללא קשר למחיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בעיקר למשחקים ועריכת וידאו. אין מחשב בינתיים..... אני אקנה כרטיס מסך בהתאם למסך אחר כך

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by Sygnus,

שלום רכשתי מסך דק רחב דגם Samsung Syncmaster 931bw ברשותי כרטיס מסך Abit Siluro Fx5200 מאז שחיברתי את המסך והתקנתי את הדרייבר שלו, התמונות התרחבו, והעבודה באוטוקד כלל אינה נוחה בגלל ההרחבה. הבנתי שהאופציות ברזולוציות ניתנות לשינוי כך שזה יתאים והתמונות לא ייראו רחבות, אך לא נוסו לי כלל רזולוציות חדשות. השאלה היא, איך ניתן לטפל בזה ? כלומר להוסיף עוד אפשרויות ברזולוציות כדי שאוכל לבחור את המתאימה ביותר. האם הכרטיס מסך הזה בכלל תומך בתצוגה של 16:9 או שיש צורך להוריד עדכון כלשהו ? אודה על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב לחברי הפורום, עד לאחרונה עבדתי בקונפיגורציה של 2 מסכי 19 אינץ', כאשר הראשי LCD מדגם ViewSonic VP930 והמשני היה CRT 19 ישן. עושה רושם שהCRT התקלקל. אני אפילו לא רוצה לברר מה בדיוק קרה לו. בא לי מסך גדול. אם הוא יהיה יחסית קטן אני אחבר את VP930 כמשני. אם לא אני אנסה להנדס את החדר כך שאני אוכל לחבר אותו כמשני בכל זאת. תקציב - מצויין בכותרת. ואני לא אתלהב לרדת באיכות מהVP930. (מצד שני אם הירידה באיכות באה עם עליה רצינית באינצ'ים... זה כבר מעניין) שימושים: אינטרנט, סרטים, סדרות (+HD), משחקים, גרפיקה בקטנה( אני ממש לא מתיימר ליהיות גרפיקאי אבל עורך ווידאו/סטילס פה ושם וגם מתעסק ב3D לפעמים) הסתכלתי על שני אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&pr…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה דעתכם על ה- 20WGX2? מפרט מעניין ואיכותי. בין המסכים הבודדים שמאפשר שינוי apsect ratio ולשמור על 4:3. הבעיה העיקרית הינה בציפוי המבריק שבסצנות חשוכות הופך לחצי מראה. יש כאלה עם ניסיון לא טוב עם הציפוי הזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש השוואות או חוות דעת על מסכים לקריאת מסמכים ולא למשחקים. מישהוא יודע, מישהוא מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by אביטלתל,

שלום לכולם אני מעוניינת לרכוש מסך יד שנייה, בגודל של 19" לפחות, אם לא קצת יותר. מבחינה תקציבית אני לא יכולה להרשות לעצמי מסך דק ( אני לא מעוניינת להשקיע יותר מ 300-400 ש"ח), ולכן הולכת על מסך CRT. גם ככה מדובר במחשב קצת ענתיקה שיוחלף ברגע שיימצא התקציב (או ברגע שהוא יקרוס, מה שיבוא קודם... ) המטרה היא צפייה בסרטים, וקצת משחקים. באתרי יד שנייה אני רואה מסכים מתאימים מוצעים למכירה, אבל אני חוששת מקנייה של חתול בשק. אשמח לעצות בנוגע לבדיקת המסך לפני הקנייה. האם ישנה חנות שמוכרת מסכים יד שנייה ונותנת עליהם אחריות ? תודה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך חדש. ראיתי שיש הרבה דיבורים על ה DELL2209WA, אבל לא ברור לי מה היתרון הגדול שלו על פני מסכים אחרים. (האם ההבדל בפאנל באמת כל כך משמעותי ? ) הייתי שמח לשמוע דעה בנוגע לכך ולקבל המלצה למסך נוסף מלבד זה במידת האפשר. בתודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by אבשה,

LG 22" W2241S DVI או Asus 22" LCD VW223T 5MS 1:2000 או שיש לכם מסך אחר להמליץ באותו סדר גודל של מחיר??

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  10. Started by benjo_s,

היי 1.מחפש מסך מחשב רחב 20": שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר משעתיים שבועיות.. מחיר - בסביבות 2000 ש"ח. כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300 2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ? תודה.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, קניתי מסך viewsonic vp930. הצלחתי לעלות אותו על הרגל למעלה, אבל אני לא מצליח להוריד אותו בחזרה למטה. מישהו יודע איך מורידים למטה? תודה לקוראים, moshe

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by kicker,

17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. התקציב שלי זה עד 3000 שקל רק למסך.... אני רוצה מסך למשחקים טוב.. יש לי 19 אינץ של proview crt ממש לא רואים כלום יותר... אני מסתפק ב 17 אינץ גם... ואני חושב על לעבור ל lcd כי הבנתי שיש כבר מסכים עם 2 ms ... דרך אגב לא חובה כל ה 3000 שקל... ו 17 אינץ מספיק לי.. עריכה: הבנתי ש 17 אינץ כבר למיושנים בדגמים אז אפשר 19 ואפילו טיפה יותר.. אבל האיכות חשובה יותר מהגודל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  14. שלום, בתקופה הקרובה אני רוכש את המפרט הבא: אני מעוניין לקנות מסך 27'' (לצרכי עבודה סטנדרטית ולפעמים עבודה מהבית בפיתוח וקצת גיימיג מדי פעם) ואני מבין שעדיף לי לקנות מסך ברזולוציה 1440P אחרת זה לא יראה 'חד' (מסך 27 ברזולויצה 1080P). חשבתי על המסך הזה, https://www.payngo.co.il/246050.html, אך נאמר לי כי אינו תומך בFREESYNC - האם זה קריטי? בנוסף - הבנתי שברזולויצה 1440P עם המפרט שלי כנראה שלא אוכל לנצל אותו(המסך) במלואו - מה ההשפעות ? אצטרך לרדת בהגדרות במשחקים ? אודה לעזרה \ המלצה על מסך אחר עד 2000 ש"ח (ורצוי שפחות :)) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב ב 3700 שקל, אם אחריות מבית הלקוח ומישלוח חינם תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. Started by opherc,

קניתי מסך neovo f-419 וישלך FADE לבן בקצוות של המסך...למישהו מוכרת הבעיה?....ואם אפשר לפתור אותה או שזאת בעיה במסך...? ?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by mr_gilad,

אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?

18. Started by ifs2003,

שלום אני בעליו הגאה של מסך SAMSUNG 17 710N 12ms עם קניית מחשב חדש הינני מעוניין להחליף ל 19 אינץ' ויש לי מספר שאלות. 1. בגלל גודל הנקודה ב 19 לעומת 17 האם רואים את ההבדל ? 2. ב 17 אינץ' יש רזולוציה אחת שמראה תמונה ברורה וחלקה שהינה 1280X1024 האם ישנה גם רזולוציה מיוחדת ל 19 אינג' מבלי לתשתש את התמונה ? 3. אני רוצה ללכת על מסך 19 אינץ' של LG. יש לכם המלצות (למשחקים) ? תודה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by asi1998,

אהלן, יש לי דילמה בנוגע למסך מחשב. אז ככה אני כרגע עם LCD 17 כרטיס מסך 99 אחוז 9800gtx. רציתי לדעת מה יותר שווה לי.. להשאיר תמסך הזה ולקנות LCD 32 לחדר ולחבר אותו למחשב? או לקנות מסך יותר טוב למחשב ולפי מה שהבנתי הכי טוב לכרטיס הזה זה 20 אינץ' כי ככה הוא יפיק ממנו את מיטב הביצועים. בעיקרון השאלה היא איך יראו משחקים עם הכרטיס הגרפי הזה במסך גדול 32 ?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  20. האם מסך LCD טלוויזיה תומך כניסה למחשב ייתן את אותה איכות צפייה לעבודה עם תוכנה? המחירים למסכי 30" LCD למחשב גבוהים מאד.

21. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=468918

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. SAMSUNG 2243EWX 2. PHILIPS 220CW9FB 3. PHILPS 221e1hsb המסך מיועד לאבא שלי ככה שהוא ישמש לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, וורד ואקסל... למה המסכים האלו? לאבא שלי יש זיכוי בקרביץ והוא רוצה מסך 22", הם נראים לי הכי נורמליים...

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  23. Started by dlogan,

חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. אהלן לחברי הפורום, אני מחפש מסך מרובע 3X4 (לא אוהב אותם רחבים) בגודל של 19-20 אינץ'. עיקר העבודה תהיה טקסטואלית אבל מדי פעם גם סרטים ומשחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI 5750. המון תודה, זיו.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. Started by ilil,

האם התחדש משהו עם הבאג ב-OSD שדווח עליו בביקורת שבאתר? http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/5 ועוד שאלה: מה ההבדל בין 930b ל-930-3? בברכה, ilil

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.