מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המסך-samasung syncmaster 932bf השאלה שלי היא-בשולחן שלי יש את המסך ורמקולים של המחשב ממש צמודים אליו.... האם הרמקולים יכולים להזיק איך שהוא למסך lcd שלי?כי חבר שלי אמר שיש ברמקולים מגנטים וזה יכול להזיק למסך ובמיוחד אם אני שומע שירים בעוצמה חזקה או מוזיקה עם באסים חזקים... האם הוא צודק? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הוא נהיה רותח בפתחי האורור העליונים. האם זה נורמלי?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שום לכולם, ביום שישי קניתי וקיבלתי את הדל שלי (2007FP) הגעתי הביתה, פתחתי את DBP והכל נראה סבבה בכל הצבעים בצבע השחור מה שהיה לי מוזר זה שהסגלגלות הופיעה כבר מזוית של כ45 מעלות בהערכה, אולי טיפה יותר ..חשבתי שצריך זוית יותר חדה.. לפני כמה דקות חזרתי הביתה, התיישבתי מול המחשב וכרגע נדמה לי שגם כאשר אני יושב מול המסך אני רואה הילה סגלגלה בקצוות התחתונים של המסך יש טעם ללכת עם זה לחנות? זה רגיל? אני אציין שהעיניים מסתכלות טיפה מטה כדי להביט לשם אבל ממש טיפה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום רציתי לקנות את Samsung 2243bw וחיפשתי מקום שיבטיח לי 0 פיקסלים שרופים בשבוע הראשון (אפילו ב-24 שעות הראשונות). רוב החנויות בזאפ לא מוכרות לי ואני לא רוצה להתעסק איתן, או רחוקות ממני. התקשרתי ל-SkyPC ואמרו לי שרק מ-5 פיקסלים. התקשרתי לפומפה והבטיחו לי 0 פיקסלים, באתי לשם ופתאום ההבטחה נמוגה. האם כל החנויות שעובדות מול חיון (יבואן סמסונג) לא מסוגלות להבטיח 0 פיקסלים? אם כך אני אחפש מסך אחר, לא רוצה לסמוך על המזל ועל הבטחות מגומגמות ו"סמוך עלי".
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ערב טוב, עיינתי קצת בפורום בנוגע למסכים ואני סבור כי התקציב שלי לא גדול דיו למטרה שלי, אך בכל זאת נראה מה ניתן לעשות. בשעה טובה ומוצלחת סיימתי קורס של הבורסה האמריקאית. על מנת לייעל את העבודה יש להצטייד במינימום 2 מסכים אשר יעבדו יחדיו. ברשותי מחשב טוב מאוד, לא אפרט את כולו פרט לכרטיס מסך שהוא 8800GTS. בעיית התקציב נכנסת עם העובדה שיש לי צורך בכך שאחד מהמסכים יהיה מספיק טוב למשחקים. מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בהנחה שאני יכול להשיג את שניהם חדש בקופסא. על הmw221c דורשים כ-200 ש"ח יותר. הכרטיס מסך שלי מתוצרת ספייר ati 2600xt. אני ממש לפני קנייה ,ודעתכם חשובה לי....
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
איך המסך של AOC 22 אינצ' שמוכרים באייבורי? הבנתי שהוא אחד הטובים עם PIVOT וכאלה מכול מה שיש להם במבחר פה ,מה עדיף? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=374 אני רוצה לקנות בימים הקרובים..
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך ב2000 ש"ח למשחקים בגודל 19 אינץ' (מה שמתאים יותר למשחקים) כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 512MB לוח אם INTEL DP35DP לא אכפת לי רחב או רגיל, LCD, CRT או VCR - רק מסך שיהיה טוב למשחקים בתקציב ובגודל הזה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל אך מתלבט בין המסך של סמסונג- SAMSUNG SyncMaster 226BW מה עדיף ללכת על הסמסונג או על האסוס? המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים דרך אגב.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
OK כנראה כבר חלק מכם יודעים שאני מחפש מסך 24 ועכשיו זה עבר להילוך גבוהה ( ז"א ברגע שאני אמצא את המתאים לי אני קונה ) אז ההתלבטות היא כזאת : 1. Philips 240BW8EB 2. NEC 2470WVX 3. DELL 24O7WFP 4. DELL 24O8WFP אם אתם ממליצים על מסך רצוי מאד שתגידו גם איפה אוכל לראות אותו ( כי הייתי ברוב החנויות המובחרות ואין כלום ) הייתי ב אופיס דיפו באג וביג בוקס
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרוש מסך לצורך טקסט - שימוש עיקרי, סרטים - שימוש משני. משחקים - בספק מאוד... קראתי קצת באתר, וראיתי המלצות על הדל ואני מבין למה. מבין שאפשר להשיג את WFP אצל מספר חנויות, אבל עוד לא בדקתי. מה עדיף DELL 2007FP או 2007WFP עבור טקסט ?? הבנתי שיש אפשרות נוחה לעבוד עם שתי תמונות במסך, איזה מסך יותר נוח בשביל הצגת שני מסמכים/עמודי טקסט זה בצד זה? האם המסך הרחב או הרגיל? האם מצב פיווט PIVOT יותר נוח לעבודה עם מסמכי טקסט, ואם כן - באיזה מסך? דווקא המסך הרחב יותר צר, ככה במצב PIVOT הוא יותר ארוך ואפשר לראות מסמך ארוך יותר. איך המסך 24" שלהם לצורך טקסט? לא גדול מדי?? אם צריך להתרחק מדי, זה לא טוב, כי אני כותב תוך כדי על דפים לפעמים, לא רק מקליד. אני מאוד רגיש לסוג המסך, ועובד כאמור …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום האמת שקראתי וקראתי ו...אני כבר מבולבל לחלוטין. הבנתי שהמסכים הטובים ביותר לעיבוד תמונה/גרפי(פוטושופ בעיקר) הם 2 מסכי הDELL המפורסמים,אך אותם כבר לא ניתן להשיג וחברות שהם מופיעים אצלם באתרים - לא מחזיקות אותם. לאור זאת - איזה מסכים אחרים מומלצים לצרכים הנ"ל ובתקציב של עד 3000 ש"ח? ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה לגבי כיול הצבעים ב 2408 יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בכיול הצבעים ? [br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 11:59:15 אני מנסה לכייל את המסך לפי הכתבה הזאת:http://monitortest.blogspot.com/ מה בכוונה ב ~ 140cd/m2 מה הביטוי הזה אומר ? לא מצליח להבין אם יש שם עוד אופציה לכיול .. אשמח אם משהוא יכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך. אחריות רשמית של היבואן חובה המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים. אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה (מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
התלבטתי בין כמה מסכים ואת ההבדלים הקטנים ביניהם אני לא ממש מצליח להבין. אשמח לקבל עצה מקצועית שמגובה בידע לגבי המסכים. אז ככה היו את שלושת מסכי ה-ASUS האלו שהבתלטתי ביניהם מה עדיף: http://tms.co.il/cat/45/215:220/manuf:ASUS גם ה-226BW נלקח בחשבון מבחינת תקציב: http://tms.co.il/product/3550 יש עוד מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה +-? המחשב?(המסך) מיועד בעיקר לסרטים ולעבודה משרדית. אני לא רואה את התקציב שלי מאפשר לי מסך שלא מבוסס פאנל TN לכן אני אקח מסך 22 אינץ' שיחפה על איכות הפאנל.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתלבט בין הדגם 226BW של סמסונג. אבל הבנתי שהפסיקו ליצר אותו והדגמים שמחליפים אותו... ביניהם קיים 2243BW שאני מעוניין בו. רציתי לדעת איך המסך? אם זה לא בעייתי ה 5MS ועדיף לחפש מסך 2MS? מה המקבילים של LG בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לא מזמן ביקשתי עזרה לגביי מסך CRT, ובסוף קניתי אחד משומש ב-100 שקל. אחרי שבוע מתחילות לשרוף לי העיניים, אז מתכוון להשקיע קצת יותר הפעם. התקציב די מוגבל, ואני יכול להוציא בסביבות ה-1500 בערך. לחבר שלי יש שלושה מסכים בבית מסוג SAMSUNG 226BW ובאופן כללי הם נראים מעולה לסרטים ומשחקים במיוחד (WIDE SCREEN הרבה יותר עדיף לי למשחק WOW). אני מתכנן לקנות אחד השבוע, אבל קראתי שהיו בעבר בעיות וחלק מהמסכים מגיעים עם פאנל (?) זול וג'נרי. זה עדיין קיים? איך אני אמור לבדוק את זה? ובאופן כללי כשאני קונה מסך LCD, מה אני אמור לבדוק בחנות עצמה? לבנתיים חשבתי רק שיפעילו את המסך לוודא שאין פיקסלים מתים. היבואן הרשמי הוא חיון אגב? זה משנה אם אני קונה דרך אחריות שלו או אפורה? שאלה ממש אחרו…
-
- 50 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22" ודיברתי עם מישו ואמר לי שהחברה הזאת מישתווה לMW221C ASUS מישו מכיר יודע משו!?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי כבר כל חנות אפשרית בטווח המחירים של 2500-2800 ולשום חנות אין את המסך במלאי והצפי הוא רק עוד חודש, אני צריך את המסך בדחיפות מישהו יודע על חנות שמוכרת את המסך במחירים האלו והוא קיים אצלה במלאי? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בתרד הזה אני אאסוף את כל הסקירות. סקירה ראשונה Cnet http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339289509,00.htm
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זו הפעם הראשונה שאני קונה מסך דק, ואבקש לדעת מה ההבדלים העיקריים בין המסכים, כגון פנל וכו. (מלבד היות האחד רחב והשני לא). מה המחיר של המסכים הנ"ל. המסך אמור לשמש לגלישה משחקים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-