מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לפי מה שהבנתי aoc , asus , ו-dell מספקים אחריות עד הבית. מאחר ואין יותר מידי אופציות לדל, מה שנשאר זה אוק ואסוס. מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לקנות את הSamsung 244T שהוא 24 אינץ' עם רזולוציה 1900 על 1200 (הצבע שלו כמובן יהיה שחור). קראתי כמה ביקורות והמסך הזה באמת נראה *ה*דבר, אבל יש לי שתי בעיות איתו: בכזה מחיר, אני לא רוצה לקנות חתול בשק, אני רוצה לראות אותו קודם - אבל מי מציג את המסך הזה בארץ? יכול להיות שהרזולוציה הזאת גבוהה מדי? טקסט לא ייראה עליו קטן מדי? העבודה עליו היא בעיקר Word, Excel, Access ואינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, דודה שלי מגיע עוד חודש בערך מארה"ב . אני מעוניין להגיד לה שתביא לי את המסך הזה איתה (2407WFP-HC) רציתי לדעת אם צריכות להיות בעיות כלשהן ? מכס, או כל משו דומה לזה ? אני ממש ממש לא מבין בזה . תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר את המסכים שציינתי Dell P2314H vs. P2414H, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם מסכים מהדגמים הנ"ל. האם יש יתרונות ל 24" על ה 23" מלבד הגודל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי מבין מסכי ה - LCD 19 הבאים הוא הטוב ביותר?תסבירו גם למה בבקשה. א) LG L1950B SAMSUNG 930B VIEWSONIC VP920B ב) VIEWSONIC VX924 LG 1970HR
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בקרוב מסך 24 שמיועד לקריאת טקסטים (גלישה באינטרנט) ומשחקים. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה חד ובהיר (עדיפות למסך עם בהירות גבוהה). שיהיה ניתן לקרוא טקסטים בקלות. כמו כן שהמסך יהיה מיועד גם למשחקים. קיבלתי המלצה לרכוש את המסך הבא: https://www.tms.co.il/product/13285 רציתי לשמוע קצת ביקורת.. האם המסך באמת מומלץ? כמו כן, האם המסך ב KSP זהה למסך ב TMS? http://ksp.co.il/?uin=22772 בKSP הדגם זהה אבל מבחינת גודל מדובר על 23.8 אינץ? האם יש טעות באתר? בנוסף האם יש מסכים אחרים טובים יותר שמומלצים? לדוגמא: https://www.tms.co.il/product/13200 האם המסך שווה את ההפרש? (350 ש"ח) בתודה דביר
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עורך וידאו במקצועי, ואני עובד עם 2 מסכים של ''NU 19. ועם מוניטור (טלויזיה 14'' של LG) באו אלי כמה חברים עם חומרים שהתחילו לצלם לסרט חדש כדי שאבדוק את החומר. מדובר ב-Full HD. בדקנו והצילומים הלחשובים (בלילה) היו גרועים. (מגורענים) הם כמעט הלכול לצלם שוב, אבל אז בדקו אצל חבר אחר עם Dell 2408WFP והתמונה היתה מדהימה! :bash: :bash: אני הולך להחליף לפחות מסך אחד. השאלה האם כדאי לי לקחת Dell 2408WFP או שכבר יש משהו יותר מדוייק, באותו מחיר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה שני שאלות, התקציב הוא עד 1600-1700 לשימוש אינטרנט ועבודה כללית על המחשב סרטים קצת(לא משחקים וכל זה) 1. מה עדיף בין זה http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 מסך מחשבו931BFוSamsung או זה מסך מחשבו931CוSamsungו http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 2. ואיזה מסך כל סוג של מסך עדיף בתקציב הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" במקום הCRT המעפאן שיש לי. אני צריך 19" כי אני מתעסק בעריכת מוסיקה וצריך שולחן עבודה גדול, ומדי פעם גם רוצה לשחק ולראות סרטים. שמתי עין על ה-LG1970HR, קראתי עליו ביקורות מעולות. העניין הוא, שיכול להיות שאני משלם פה אקסטרא על דברים שלא אצטרך (סביבות ש"ח 2400). למשל 2MS, יכול להיות ש4MS או אפילו 8MS יספיקו. שאלתי - על איזה דגם הייתם ממליצים לצרכים שלי, עם MS גבוה יותר, שיוזיל עלות, אבל עדיין איכותי וטוב גם אם ארצה לראות סרטים ולשחק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב בגודל של כ-"22 לעבודה משרדית כבדה. רצוי מתכוונן: pivot, למעלה-למטה, וכו'. עדיפות אחרונה למשחקים וסרטים. אך פאנל מתקדם חובה! עקב בעייה בעיניים כרגע, רזולוציה גבוהה לא טובה לי: רואה כרגע ב 1024*768 ומעוניין לצפות ברזולוציה באותו סדר גודל. אולי אבחר ב- DELL, אבל הנייטיב שלהם הוא כנראה 1050*1668, וזה יותר מכפול!! ממה שאני רואה עכשיו. בכל מקרה, אראה ברזולוציה שהיא הרבה פחות מהנייטיב, אבל צריך לראות ברור. הבנתי שהטקסטים ב-"24 לא תמיד ברורים. תקציב 1300-3000 - מה לא: לא מבריק, לא רחב מאד, לא LG, לא LED, לא TN. תודה מראש לידענים ולעונים כאן!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו לא סגרתי איתם על כמה כמות פיקסלים הם מחליפים את המסך. האם יש מצב שהם יחליפו את המסך בגלל פיקסל שרוף אחד?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל חוות דעת,אני מתלבט בין שני המסכים האלה כי אני חושב שהם יענו על צרכיי לשימוש גיימינג ותכני HD שנייהם עולים בסביבות ה-1500-1600 ש"ח מסך SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE או מסך LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אשמח לקבל מידע,המלצות וייעוץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 22 אינץ' בשביל עבודות משרדיות בעיקר במחיר של כ 900 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 וצמצמתי את האפשרויות לשתיים: סמסונג 2243 BW או LG W2242T שימוש בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב לי ארגונומיה נוחה ומסך שאוכל לעבוד איתו זמן רב. אם למישהו יש בכל זאת המלצה למשהו אחר בטווח הזה- גם טוב. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שמכירים את המסכים האלה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מבחינת רזולוציות ושאר סוגיות התמיכה. אין לי כוונה לשחק משחקים. המסך לסרטים ועבודה משרדית בלבד.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני צריכה המלצה למסך בטווח ה-1000 ש"ח בעיקר למשחקים כמו gta ו-sims ועבודה עם אינטרנט. כמובן חשוב שלא יהיה פחות מ 19' טנקס אנשים =]
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מסך או טלוזייה LCD עכשיו השיקולים שלי הם איכות דבר ראשון ומה הכי מתאים לי מה אתם חושבים על שתי הבחירות ? עכשיו אם אני לוקח את המסך מחשב לא בטוח אם אפשרי ואם בכלל זה שווה להפוך אותו לTV בחדר... בין האיזו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371027 לבין המארנץ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391904
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, אז לאחרונה נכנס לי ג'וק לשדרג את המסך שלי (2209WA של דל). יש הרבה מושגים חדשים וסוגי חיבורים ואני מרגיש קצת אבוד. חשובה לי האיכות - איכות, איכות ועוד פעם איכות, גם על חשבון גודל מסך. אני רוצה מצד אחד רזולוציה גבוהה, אבל גם פאנל איכותי (IPS?) ואולי אפילו מסך קעור? אני לא יודע מה מומלץ. אני רק יודע שאני רוצה לשבת בנוחות ובתענוג מול המסך, שלדעתי הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר במחשב. עיקר השימוש יהיה קריאה אינטנסיבית, כך שהייתי רוצה מסך נוח לעין. בנוסף, אצפה בסרטוני YOUTUBE אבל ככל הנראה לא בסרטים. חשובה לי נאמנות לצבעים גם כן, אבל שמתי לב שבמסך שלי סרטונים רצים לא חלק לעומת מסך טלויזייה מתקדם. נאמר לי שזה בגלל מנגנון החלקת תנועה שיש בטלויזיות. האם…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חשוב שטקסט יהיה חד וברור ולא קטן מידיי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש המלצה למסך מחשב גודל 24-27 בעיקר שימוש למשחקים לא גיימיג מטורף אלה נורמלי! כרטיס מסך שברשותי gtx 970 אני מחפש כבר כמה ימים מסכי מחשב אני רואה שלרוב יש תמיכה במשחקים לבעלי כרטיס מסך amd FreeSync מימה שהבנתי עם אני רוכש מסך שכזה לא תיהיה לי אפשרות להנות מימנו במצב משחק כי אני כרטיס מסך nvidia נכון? Samsung S24F350FH לדוגמא מסך שניראה לי מעניין במחיר סביר מאודד השאלה עם לרכוש אותו או שלחפש מסך אחר. לכן מחפש המלצה למסך שכן יעשה תעבודה עם gtx 970 וכן אתן שיפור למשחקים במחיר סביר ולא להשתגע .. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את המסך 2480WFP ולעומת ה 2407WFP שיש לי הצבעים שלו עזים מאוד וכמו כן יש מעין מריחה כזאתי של צבע בטקסט צבעוני. והצבעים לא נראים מדוייקים והם נראים כאילו הם יוצאים מגבולות הגזרה שלהם ונראים מרוחים . האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריך ככה או LCD עם HD מלא (הכי טוב) או מסך מחשב שהוא גם TV ואז המחיר צריך להיות כולל רמקולים עם שלט (1000-1500 ככה, יש לי כבר כמה אפשרויות אז זה בסדר) יש לכם הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-