מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך ומצאתי את המסך גקךך 2009' במחיר של 1400, למטרה של עבודה ביתית, אני מתכנתת. יש מסך במחיר הזה שיותר טוב ממנו שגם PIVOT מלא, הכוונה לא רק בהיפוך המסך אלא גם מתכוונן לגובה ומסתובב מהבסיס? יש המלצות????
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
..!?!? תודה מראש תקציב: 1500 ש"ח 19-20 אינץ מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המסך 2408WFP ולפני שאני נסגר עליו סופית רציתי לדעת אם הבחירה שלי נכונה. אני מתכוון לחבר למסך את המחשב, קונסולה והממיר של הוט. האם המסך הזה יהיה טוב לשימושים האלה? או שיש יותר טובים באותה מסגרת תקציב (3000+-)?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן חברים... אני בהתלבטות מכל ההמלצות שאני רואה פה בפורום... (ועברתי איזה 8 עמודים כרגע..) קודם כל שיהיה טוב למשחקים, ושלא יהיה מציק מדיי בעיניים לאחר זמן רב עם טקסטים. חשוב לי גם שיתאים לחדר (משום מה ) שיש לי הגבלה של בערך 40 ס"מ גובה.. וראיתי שרוב ה - 22 רחבים נכנסים לי. אז או שיהיה ניתן לשינוי גובה, או שפשוט לא יהיה גבוה מדי. המסכים שאני מתלבט ביניהם: ASUS MW221C (שנבחר כביכול הכי מומלץ פה בביקורת באתר) Dell e228wfp (שלקח את "המקום השני" אחרי האסוס הנ"ל, אך קיבל המלצות רבות בפורום) ו- Samsung 2243BW (שגם קיבל המון המלצות בפורום פה וגם בעל ארגונומיה טובה יותר - שינוי גובה המסך) אם יש לכם דעות, ביקורות, כל דבר לגבי המסכים האלו או מסכים דומים בתקציב, אשמח לשמו…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים התחדשתי במסך Samsung 206BW...מסך 20 אינצ' LCD רחב... בכל מקרה, המסך ממש מעולה, ממש חד, ממש תענוג... אבל עם זאת, הלבן במסך הוא ממש, אבל ממש בהיר... בתאורת חדר רגילה זה ממש מאמץ את העיניים עד לרמות שאני לא יכול להסתכל על המסך מרוב סינוור... ברמת העיקרון יש למסך שלי הגדרות בהירות למצבים שונים...מצב הכהות הכי חזק שלו הוא כשאני מגדיר אותו ל"Text"...ככה הלבן כהה והצבעים קצת יותר "מתים"...ובכל זאת - בהייה בו עדיין הורגת את העיניים... יש בעלי מסכים זהים שיכולים להמליץ על צורה בה אוכל להכהות את הלבן כדי שאני לא אסתנוור למוות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
רכשתי את המסך ואני מאושר עד הגג. ההבדל בין המסך הזה למסך TN הוא הבדל של שמיים וארץ, פתאום הבנתי שהלבן שהייתי רגיל אליו במסך הקודם שלי 17" L1750SQ הוא בעצם אפור בהיר והשחור הוא אפור כהה. אני לא מבין גדול בעניין אבל מבחינת בעיות הכיול שדובר עליהן בדגם L2000C לא ראיתי דבר שעין רגילה יכולה להבחין בו. אין לי הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שבשבילי הוא שיפור אדיר בכל תחומי השימוש שלי במחשב - עריכת תמונות, משחקים, סרטים וטקסט. אם יהיה לכם שאלות ספציפיות על המסך אני ישמח לענות. המלצה שלי : בשום פנים ואופן אל תתפשרו על מסך בעל צג TN אלא אם כן אתם בבעיה תקציבית, אני את המסך רכשתי בקצת פחות מ2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב בדיוק עכשיו הוספתי עוד מסך 19' לאחד זהה שיש לי אז כמה שאלות 1.אני יודע שיש כמה מצבים, איך בוחרים אותם? בדרייברים של ATI לא מצאתי כלום 2.ברגע שיש יישום על מסך מלא ואני מעביר תוכנה במסך אחר לפוקוס היישום שעל מסך מלא מתמזער יש דרך לבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
על איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עם פאנל מעולה למשחקים ולסרטי HD, שיעבוד בצורה טובה הכי עם 9600GT שלי? רציתי מקודם לקחת Dell 2408WFP, אבל אמרו כאן שבגלל כ.המסך שלי אני לא אקבל חווית משחיקם איכותית. איך המסך Dell E228WFP? ראיתי גם ביקורת ש-ASUS MW221C הכי מומלץ, אבל ראיתי שאנשים גם קונים הרבה ASUS VW222U... בקיצור, על איזה מסך אתם ממליצים למשחקים על הגדרות גבוהות עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כבר חצי שנה פחות או יותר 19" LCD LG L1970HR לפני שבוע קיבלתי מערכת סטריו והתקנתי את המערכת עצמה ממש צמודה ליד המסך הרמקולים לא קשורים, הם תלויים בחדר אתמול אני פותח את המחשב ואני מגלה שמשהו מוזר במסך הפכתי את המסך לרקע שחור ואני רואה מלא עיגולים לבנים.. ממש כל המסך עיגולים לבנים לא יודע אם זה שרוף או תקוע אבא שלי חושב שזה נגרם ע''י המערכת בגלל שהיא צמודה למסך וזה משבש את המצב של המסך לגבי המסך לא תיהיה שום בעיה אני מחליף אותו, יש לי אחריות עליו ל3 שנים אני פשוט רוצה לדעת למה זה הגיע למצב של פיקסלים שרופים או תקועים? בכלל המערכת או בכלל סיבה אחרת..... תודה
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו. אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי) בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000). תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מסך של סמסונג, 2253BW, והוא עבד בצורה מעולה. אבל אני מסתכל עכשיו על המסך, ופתאום שם לב ליותר מ-5 פיקסלים שרופים! איך פתאום נשרפו כל כך הרבה פיקסלים? ואני רוצה לוודא שמדובר בפיקסל שרוף: על רקע לבן, כל נקודה מופיעה בצבעי קשת (וורוד ירוק וכו') וכשאני מעביר עליה את האצבע בעדינות אני מרגיש בליטה. זה פיקסל שרוף בכלל?
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
Samsung 961bf Samsung 932bf Lg l1970hr Lg l1960tr מה עם הדגם החדש - 961bf , שווה לקנות ? או הדגם הקודם 932 עדיף יותר ? שימוש : Text, picture, video, games בקיצור הכל אבל לא לעיבוד תמונות וגרפיקה -< ?<?>? >-
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לפי כתבה בio panel המסך מתומחר ב1000 דולר, לכן אני מבולבל. בארץ המחיר יסתובב סביב ה5K,והגרסא הקודמת בעלת הPVA עולה 7K +-. משהו קרא/שמע על סוג הפאנל שהוא מכיל?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung 2253BW או AOC 2219P2 - מסך חדש עם pivot , אגב מישהו מכיר את החברה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
רק עוד כמה שעות ייצא לי לפתוח את הקופסא ולחבר את המסך למחשב. מה הדברים שכדאי לעשות, ולמה צריך לשים לב כשאני מחבר את המסך?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי חברים. האמת שאני לא ממש בקיא במחירים אבל נראה לי שבאזור 2.5K זה יהיה סביר (אני מקווה שאני בכיוון) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד בהשוואה לDELL ה LG - LG יותר טוב\שווים באיכותם\DELL יותר טוב (ולמה..)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים בעיקר, לסרטים ולדברים הרגילים. בדקתי כבר במפרטים המומלצים ורק נשאר לי לברר כמה דברים בנוגע למסך. יש העדפה למסך מלבני או מרובע? ומה הסיבות לכך? ואם כבר אז אני אשמח לקבל המלצה למסך בגודל 19-20 אינצ', במחיר 1000-2000 בערך. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קודם כל תודה ל ORLEANS שהמליץ לי על המסך הנהדר הזה... המסך הוזמן יום רביעי מחנות בשם AUDIOVIDEO .... יום למחרת השליח הגיע לביתי עם המסך. אז חיברתי את המסך ו22" זה אחלה גודל אני חשבתי שזה יהיה קטן... רואים פשוט מדהים במסך הזה סרטים חוויה לא נורמלית ומשחקים רצים מעולה אני אוסיף תמונות בהמשך... נ.ב : יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשים כדי להוציא את המיטב מהמסך ? לא התעסקתי עם כל ההגדרות עדיין...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24 איכותי עם פאנל IPV ולא TN...מחיר בגבול ההיגיון עד 3500...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המסך הזה בכללי? רשום שהוא לגיימרים משום מה אני לא מבין מה המשמעות ואיך הוא יהיה בהשווה ל Acer AL2223WD 22 או ViewSonic VX2240w 22 בקיצור מי מבין השלשה עדיף ללא קשר למחיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-