מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לעשות את המעבר ממסך CRT ישן של MAG לאיזה מסך LCD חדש. קראתי פה קצת דיונים, ואני מניח שאני אלך יותר לכיוון של סמסונג. עכשיו השאלה היא איזה דגם עדיף? אני רוצה להתמקד ב 19" בתקציב של עד 2500 ש"ח. מה שאני לא סגור עליו זה הדגם. חשבתי על ה960BF אבל ראיתי שהביקורות עליו לא משהו בTom's, וגם מוזר לי שאין לו מקשים. איזה דגמים הייתם ממליצים? אני משתמש בעיקר באינטרנט ולפעמים מעט משחקים, אני בכל"ז מעדיף זמן תגובה נמוך. אני פתוח להצעות שהן לאו דווקא סמסונג. תודה, איציק.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19" לא רחב ורציתי המלצות! אני לא ממש מבין בכל עניין הפאנלים וכאלה, אז רציתי מכם עזרה.. השימוש של המסך הוא הרבה וידאו וסרטים, פה ושם משחקים.. והרבה אינטרנט... חשוב לי שהוא יהיה 19 אינצ', אבל אם יש מסך 17 שבאמת איכותי ושווה את המחיר אז זה גם סבבה... תודה מראש על העזרה :]
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לשימושים כלליים חיפוש מהיר בזאפ קיבלתי את המסכים של LG סוני ופילפס מה הכי מומלץ ?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הדגש הוא שהוא לא יהיה רחב כלומר יחס רגיל של 3X4 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לכם המלצה על מסך LCD ?? 22 אינז' (לא פחות ) מחיר בסביבות ה2000 שקל ראיתי תמסך של הדיל ששמעתי שהוא מש מומלץ הDELL 2007 אבל הוא רק 20 אינז' וגם הרבה כסף אז לא שווהה... אין להם מסך איכותי כמו זה באותו מחיר 22 אינז '?? וראיתי תמסך של סמסונג 2253BWוSamsungו אבל אומרים שהפנל לא טוב כן טוב לא ודע מה הולך קיצר תמליצו לי על משהו טוב ....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 22 אינץ' בשביל עבודות משרדיות בעיקר במחיר של כ 900 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות אבל זה התקציב שלי (פשוט אני נורא רוצה מסך 22 אינץ' ) שימושים: למשחקים וסרטים... זה אומר זמן תגובה נמוך... אני לא כ"כ מתלהב מה-CHI MEI, אני יותר חושב לכיוון ה-ASUS... תמליצו לי! תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב/טלויזיה שאני יוכל לחבר למחשב וגם לחבר למסך ממיר של yes יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש LCD 26 אינץ עם כניסה RF (לטלויזיה) לפי מה שבדקתי מרבית המסכים באיזור ה 2000 ש"ח הם אותו דבר מבחינת ה פנאל רציתי לשמוע את דעתכם על המסך של MAG BF- 26 הוא נמכר באייבורי ב 2190 ש"ח והוא מגיע עם 3 שנים אחריות האם אתם ממליצים על משהו אחר?(זול) תודה. ;D
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול.. ואם אפשר בבקשה שתגיבווווו.. תודה רבה לכם!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה כדאי יותר טלוויזיה LCD או מסך רגיל LCD כמו שרשמתי בכותרת המסך יתחבר לקיר אם זרוע שמתקרבת ומתרחקת כך שכשאני אראה טלוויזיה היא תהיה רחוק כשאני יעבוד על המחשב היא תהיה קרוב התקציב הוא עד 3000 ש"ח מה ההמלצות שלכם כמו כן מה עדיף טלוויזיה LCD או מסך LCD לצרכים שלי?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית. הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש . או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים תודה .
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מסך (LCD) בלא יותר מ-1000 שקלים. חושבים שאפשר למצוא בחיר הזה מסך סביר? תודה, עדן
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כנראה אנחנו נקנה מ- KSP. המחשב ישמש למשחקים,סרטים,אינטרנט וכל מה שילד בן 13 עושה. כדאי שתהיה לו גם אמינות\אחריות טובה. ראיתי שיש להם שם מסכי Chi-Mei במחירים נורא מצחיקים, האיכות היא בהתאם? הצעתי להורים שלי שיקנו לו את ה- Dell2007FWP או FP אבל המחיר נראה להם מוגזם מדי. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מסך שיותאם הכי טוב למשחקים, מומלץ כמה שפחות ms, עם 16.7m צבעים ושיהיה 17-19", יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבולבל כבר לגמרי וירדתי מה X95F כי הוא קשה להשגה ולא נראה לי כל כך העניין עם היבואן והפס ייצור אני יכול לקחת מסך של CHIMEI 20" ב 1300 שקל ואם אני לוחץ אני יכול להגיע ל 1200 אפילו הבעיה היא שזה מסך גרוע וחוץ מזה שיש לו 20" הוא לא שווה הרבה יש משהו שהוא לא פאנל TN בתקציב הזה? ואם אין אז איזה מסך לקחת? (עד 1400 לא יותר!)
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני תוהה כבר הרבה זמן איזה מסך לקנות למחשב וראיתי באתר שמומלצים הרבה מסכים כמו Chimei עם מסך קטן וASUS MW221C ואנשים פה מציעים כל מיני מסכים אני צריך מסך חזק לסרטים ומשחקים באיכות HD 720P אבל בקשר לאינץ' אני קצת בדילמה אני רוצה שהמסך ישמש גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה שרואים קצת יותר רחוק אז חשבתי בסביבות 22 אינץ' יהיה טוב, מה דעתכם? יש כבל של VGA עשמיר COMP בשביל ממיר דיגיטלי או כל מכשיר אחר עם חיבור כזה? מה לגבי חיבור HDMI? חשבתי על הASUS MW221C אבל ראיתי שהקיר משתקף במסך וזה קצת בעייה אז מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים או דברים דומים, ועדיף כמובן שלא יהיה פאנל TN. ניתן לחרוג ב-200 ש"ח במידה וזה יעזור. כרגע בעבודה אני משתמש במסך מעאפן מאוד של LG L1752TQ
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראש ובראשונה תרשו לי שוב להודות לכם על כל הסיוע שאתם נותנים לי בהודעות שאני מפרסם לעיתים רחוקות בפורום (בנושא של הרכבת מפרטים למחשבים). בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם לגבי מסכי LCD, כרגע יש באפשרותי לקנות מסך באילת מה שאמור להוזיל את העלויות, אבל עדיין אני מחפש מסך בין 19 ל22 אינץ', עם יציאת DVI וכמובן נתונים של קונטרסט ומיליסקנד טובים ככל האפשר. מה שמצאתי זה המסך הזה של LG, הביקורת בארץ טובות אבל ממה שראיתי באתרים זרים הביקורות דיי חצויות, LG L226WTQ אשמח לשמוע המלצות עם עדיפות למסכים בטווח מחירים נמוך מ-1400 ואחריות לשלוש שנים, אני לא יודע מה המחיר המדויק שיעלה לי באילת. בנוסף למרות שאני מעוניין במסך עם יציאת DVI לכרטיס מסך שלי אין יציאה כזאת (בעת…
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח שישמש אותי גם לעריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. הבנתי שמסך PVA לא הכי יתאים לי ומצד שני מסך IPS יקר מאוד. שמתי עין כרגע על ה-LG 204WT. ראיתי שיש גם את ה-CMV 221D ואת ה-Samsung 226BW. איזה מסך מבין השלושה הוא המומלץ ביותר? האם יש מסך אחר מומלץ? בתודה מראש, אור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש את המסך הטוב ביותר בתקציב שצויין בכותרת ואני צריך שיתמוך ברזולצייה של 1600X1200
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מסך לחיבור למחשב שכיום מחובר לטלוויזיה וחייבים להעביר אותו חדר. התקציב מאד לחוץ כי צריכים לקנות גם מדפסת ומדובר בבן-אדם עם הכנסה מאד צנועה. כמו כן המסך צריך להיות LCD כי אין מקום לתקוע מסך CRT. אני מבקש המלצות למסכים ברמה סבירה (אם אפשר 19") בתקציב של עד 750 ש"ח, ואם אפשר פחות, אז פחות. גם המלצה על מודל שכדאי לחפש ביד שנייה בסביבות ה-500-600 תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD בשביל מישהו לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. התקציב הוא 1000 שקל. ודבר נוסף חשוב אני חייב שזה יהיה מהחנות נועה noacomp.co.i תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות 2 מסכים, שניהם משמשים לעבודה רגילה במחשב - אין שימושים במשחקים... 17" או 19", לא ממש משנה לי. איזה מסכים עומדים בתקציב, וגם מומלצים לקנייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-