עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by vourt,

הי, שאלה לפני רכישת לפטופ עם כרטיס מסך RTX 2080 ו מעבד i9-10980HK למטרת משחקי FPS ושידורי משחקים אונליין. רוב הדגמים מגיעים בלי G-Sync אך ישנם כמה שמגיעים עם הפיצ'ר הזה, האם הוא חשוב בכרטיס 2080 ומסך 144hz (במחשב נייד)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ametrine,

יש אפשרות שאני יוכל דרך מישהו להזמין מחו"ל את Dell 2707WFP וזה יעלה אותו מחיר כמו 2407. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 האם זה מסך טוב למשחקים וסרטים? אין בו אקטיפקטים כבדים ובעיות גוסטינג כמו ב HC? לא הצלחתי למצוא עליו מידע בפורומים ישראלים. ואם כבר מדברים על הזמנה מחו"ל שניתן להשיג משם את Acer AL2416WBSD 24 אינץ'. כדאי לקנות אותו במידה ולא יצא עם ה DELL? בהשוואות ראיתי שהוא יותר טוב מהסמסונג.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by SinfuL-,

שלום ברצוני לקנות מסך LED בתקציב של 600 שקלים אני חושב על המסך הזה אפשר חוות דעת? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11072

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  4. Started by manticore,

קניתי את מהמסך לפני כמה ימים ופתאום הופיעה לי צללית של מסגרת מלבנית קטנה שלא נעלמת... אבל כשאני מפעיל שומר מסך לבן או אפילו כל צבע אחר על כל המסך היא לא מופיעה! מזה יכול להיות?!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. קניתי מחשב לפני כמה ימים אני נהנה בוא מאוד אבל שמתי לב לזה שאני לא רואה טוב במסך שיש לי כרגע (19 אינג CRT בן 4 שנים) אני רואה מטושטש וזה משפיע על הראייה שלי אז אני רוצה לקנות מסך למחשב רק אבל רק למשחקים בכ 1300 ש''ח משחקים כבדים כמו קרייסיס, ביו שוק ועוד... מאוד חשוב איכותי ובלי מריחות ובעיות בצבעים.. ויש סיכוי לחרוג מעט מהמחיר... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by YARONGT,

יש בירשותי מסך chimei 22ND אני חושב ואני רוצה לחבר אותו רק לממיר האם יש אפשרות כזאת בכלל ( אפילו קומבינה זה לא כל כך משנה איך העיקר שיפעל עם ממיר)

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  7. היי, יש לי dell u2718q ששירת אותי נאמנה במשך כמה שנים, בערוב ימיו עשה קצת בלאק-סקרין קצרים כאלה משום מקום, וביום בהיר אחד פשוט כבה באגרסיביות כזו ומאז לא מגיב לכלום, לא נדלק. החלפתי כבל קומקום ועדיין לא קורה כלום. מה קורה עם מסכים כאלה בימינו? יש מי שמתקן?

8. שלום לכולם. קניתי לא מזמן את המסך המצויין בכותרת בחנות שופרסל ביג, מתצוגה. מכיוון שכך, המסך הגיע עם כבל VGA בלבד, ללא כבל DVI וללא שאר הכבלים המצורפים למסך. כמו כן, המסך הגיע ללא הדרייבר שלו (אשר מיועד אני מניח עבור הרמקולים המובנים). היכן ניתן להשיג את הכבלים המצורפים אליו? בנוסף, חיפשתי דרייבר למסך - ללא הצלחה. בתודה מראש, קובי.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD כמו שמצויין בכותרת ובלי חריגה... אני מודע לסוגי הפאנלים אני לא חושב שזו בעיה שאמורה להפריע לי.. יש לי רק שאלה אחת: מה כול כך גרוע במסך LCD עם פאנל TN? אני יודע שעכשיו מלא יצחקו ויחשבו שאני איזה מטורף אבל למרות כול מה שאתם אומרים פה ועם כול החסרונות הלא כול כך מוצדקות פה אני לא מוצא סיבה אחת טובה להוציא על מסך 2000 ש"ח ומעלה כשיש מסכים שונים במחירים יותר זולים שמספקים צרכים כמו: קריאת טקסטים משחקים וכו'.. כמובן שאני לא מדבר על משתמשים מקצועייים שזקוקים למסכים יקרים. אבל למשתמש הפשוט שאפילו כמוני משחק משחקים... לא צריך יותר מממסך פשוט.. אם יש לכם כסף מיותר אז תקנו גם מסך בעשרות אלפי שקלים!! אבל למה להגיד "זבל" (כמו שאמרו פה הרבה על מסכים…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מסך חדש למשחקים - 1500ש"ח ומטה. *רחב בלבד* כמו הכותרת, אני מעוניין במסך חדש, קניתי היום מחשב מחברת IQPC, חברה מעולה, ממליץ. הכרטיס מסך הוא Albatron 8800GT 512MB. ואני רוצה מסך חדש ורחב, בסביבות ה20 אינץ' - 19 אינץ'. חשבתי על ה LG 19WTQ ועל כמה מסכי 20' של XEROX, אבל עוד לא הגעתי להחלטה... בקשר לסאמסונג, בהתחלה רציתי מסך 206BW, אבל אני כבר לא מעוניין בסאמסונג. בקשר לגודל עדיף 20' , המחשב מיועד למשחקים. מקווה שתמצאו את הפתרון הכי טוב למעני...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hoodini,

מצורפת התכתבות שלי עם TMP שענה על שאלות ששאלתי לגבי מסך DELL 2007FP וספציפית לגבי העובדה שלרוב מסכי ה LCD רזולוציות טבעיות גבוהות שלא לכל אחד כרטיס מסך מספיק חזק כדי להחזיק אותם במשחקים FPS כבדים או אפילו בקראית טקסט ב WEB (הכל קטן קטן ב 1600 על 1200) יש לי שאלה לגבי המסך 2007FP שגם אני שוקל לרכוש מיד אחרי החג לי יש כרטיס מסך GT7900 עם 256 זכרון השימוש היחידי של המסך שאני רוצה לקנות הוא משחקים וגלישה ב WEB (ללא צפייה בסרטים בכלל) 1) השאלה שלי היא לגבי רזולוציית המסך הטבעית 1600x1200 מעולם לא שיחקחתי ועבדתי תכלס ביותר מ 1024X768 ואני יודע שמין הסתם ברזולוציה הטבעית משחקים יהיו איטיים יותר עם כרטיס מסך כמו שלי (או שלא???) השאלה עם כדאי לקנות מסך כל כך טוב ולא זול,ב…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by Or_s2006,

שלום, איזה מבין שלושת המסכים הבאים עדיף מבחינת:כסף,איכות,וביצועים Samsung SyncMaster 226BW .1 Dell E228WFP .2 ASus MW221C .3 בתודה אור.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by izhark,

אני מחפש מסך בעיקר לגלישה, קריאת טקסט ומעט ווידאו, ממרחק קרוב. חשוב לי מאוד הנוחות לעיניים (שלא יהיה "מעייף") ושאיכות הצבעים תהיה סבירה, שאר הפרמטרים פחות. מבחינתי פיקסלים גדולים כמה שיותר זה יותר טוב- יותר נוח לקריאה (לא אכפת לי משטח עבודה, ואני לא מתעסק בגרפיקה) אני מוכן לשלם אפילו עד 2500 , אם זה באמת משתלם, אבל כמובן שמעדיף פחות ממעבר על ההודעות האחרונות אני מבין שההמלצה של הפורום היא Dell 2209WA, אבל אני רוצה לוודא שלא פספסתי משהו. האם לU24210 יש יתרון משמעותי ששוה את המחיר שלו? מה לגבי הLG W2220P ? הוא קצת יותר יקר ואין לי בעיה לשלם את זה, אם באמת יש לו איזושהי עדיפות ושאלה אחרונה - האם יש עוד מסך רלוונטי, אולי משהו שיגיע לארץ בקרוב ושווה לחכות בשבילו (הקנייה לא דח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by laviko1,

מישהו יודע מהו סוג הפאנל של המסך מחשב של CHIMEI דגם 228D תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  15. LG L1750B: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1750B.jhtml LG L1732TQ: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml LG L1770HQ: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1770HQ.jhtml Samsung 760BF: http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/760bf.asp?page=Specifications מבחינת המחיר זה לא משנה...הL1750B מחירו 1400ש"ח אח שלושת האחרים בין1600 ל-1800 אך זה לא משנה. הפירוט גם כן דומה מאוד בכולם (חוץ מהנגידיות שהיא גבוהה במיוחד בL1732TQ + L1770HQ) אז מה הכי טוב וכדאי?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by natu,

אז מה אתם חושבים? מי יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by hj4ever,

אני מעוניין לקנות מסך 19" לא רחב ורציתי המלצות! אני לא ממש מבין בכל עניין הפאנלים וכאלה, אז רציתי מכם עזרה.. השימוש של המסך הוא הרבה וידאו וסרטים, פה ושם משחקים.. והרבה אינטרנט... חשוב לי שהוא יהיה 19 אינצ', אבל אם יש מסך 17 שבאמת איכותי ושווה את המחיר אז זה גם סבבה... תודה מראש על העזרה :]

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  18. היום הייתי בחנות LCDTV, באתי כדי לראות את 2007FP ואת הדגם הנחות יותר בגודל 22 אינ'ץ. אבל המסך ה24 היה נראה לי גודל שהרבה יותר יכול לספק אותי. המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי). למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22. ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים. אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה. בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה. אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וג…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש מסך 24 אינצ' לצורך עיצוב גרפי, בתקציב של כ 1000 ש"ח +- כמעט ולא יהיו במסך שימושים אחרים. ראיתי הרבה סוגים ומחירים אך אני לא מבין בזה... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by ma48,

יש לי מחשב שולחני, המחובר למסך (סמסונג 22 רחב). הטלויזיה שלי, המחוברת לכבלים, הולכת לעולמה, ואני מעוניין להחליף אותה במסך דק. שאלותי: 1. איזה מסך מומלץ, בהנחה שמרחק הצפייה יהיה 1-1.5 מטר ? 2. האם ניתן לחבר את המסך כך שיתפקד גם כמסך שני? אם כן - מה צריך בשביל זה ואיך נעשה המעבר ממסך מחשב לטלויזיה תודה על הסיוע מייק

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by yalkobi,

אני רוצה לרכוש מסך מחשב מה ההבדל בין המסך Dell P2314H למסך Dell P2414H אן אני מבין זה אותם מסכים רק הבדל בגודל? רוכש באילת שווה להוסיף 85 שקל בשביל 0.8 אינץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by xshlomix,

אני מעוניין לקנות מסך LED שמתאים למשחקים בגודל 23-24'' מסך הכולל כניסת DVI יחס ניגודיות מירבי מבחינת תקציב אני לא מוגבל בדקתי את ה- LG IPS236v מכל הבחינות הוא עונה על הציפיות פרט לעובדה שזמן התגובה שלו הוא 5 m/s יש למישהו המלצה לגבי מסך איכותי והאם זמן התגובה ממש משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, יש לי מסך samsung T240 תקין לגמרי ואין בעיות איתו כשאני מדליק מזגן בחדר ביחד עם המסך אז כאשר המזגן נכנס לעבודה התמונה במסך קופצת או נכבת לשניה ונדלקת בחזרה ניסיתי לשים את המכשיר הקטן נגד נחשול זרם וכו וזה לא ממש הועיל למסך עדיין אותה תופעה מרגיזה מה ניתן לעשות ? תודה רבה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. איך הNEC , לא מצאתי עליו ביקורות ,לכאורה יש לו פאנל יותר טוב, האם הוא גם טוב במציאות?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.