עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mc_elad,

איזה מסך יותר טוב?? ומהוא השוני ביינהם?? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by bimbim,

שלום, אני צריך המלצות למסך בטווח ה1000 ש"ח שכולל חיבור HDMI משהו בין 20 אינץ ל24 אינץ יספיק. תודה לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mc_elad,

האם יש הבדל בין שני המסכים הנ"ל???? ואם כן. מי יותר טוב?? ומה ההבדלים? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. Started by Avivc4,

אני צריך מסך למחשב שיהיה כמה שיותר איכותי... ו...התקציב הוא 1000 ש"ח אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כל האשכולות פה דומים בנאדם מבקש מסך 22 אינצ' וכולם ממליצים לו מסכים מתקדמים באותו מחיר רק של 20 אינצ' ומנסים "לשכנע" אותו לעזוב את ה-22. אני מעוניין במסך 22 אינצ' הכי נורמלי שיש במחירים של עד 2K לא רוצה את ה LG 20 אינצ' ולא שום דבר אחר. לא איכפת לי שיהיה TN או משהו... אבל בכל זאת מבין הדגמים המוצעים היום במחירים של 1-2K - מה הכי כדאי? נ.ב יש לי כ.מסך GeForce 7900GS כרגע ואני מעוניין במסך בלי רמקולים מובנים. ואם אפשרי (לא חייב בכלל) אז רכזת USB. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. מצ"ב קישור בענין ירידות מחירים משמעותיות למסכי LCD לקראת סוף השנה וב-2009. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000359047&fid=821

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  7. ברצוני לקנות מסך במחיר 1800 שח טוב לגרפיקה ולשמוש רגיל של טקסט ותמונה. איזה מסך מומלץ ? dell 2208wfp או asus vw2224 איך אפשר לדעת אם המסך אינו tn ושיהיה כפי שאני רוצה-va או s-ips תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gaziter,

תודה! ואם תוכלו תפרטו למה...

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. היי. אני מתלבט בין 3 מסכים (הוספתי אתר עם פרטים על המחשבים אבל אולי יש לכם העדפות מנסיון): Dell 19" E198FP 5MS http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4787&catcode=&AdCat=&parentid= DELL 19" LCD 1908FP UltraSharp 5MS http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4542&catcode=283&AdCat=&parentid= LG FLATRON LCD 19" L1953TR 2MS+DVI http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2778&catcode=87&AdCat=&parentid= אם אתם ממליצים משהו אחר בתקציב דומה של 1000-1200 ש"ח, אני פתוח להצעות!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by מאור247,

רציתי לקנות את המסך LG W1952TQ אבל אנלא יודע מה המידות שלו...אם תוכלו בבקשה לתרגם לי את מה שכתוב שם!! (בגלל הספריה שלי בבית)....ואם כבר תגידו לי איך הוא??? http://www.lge.com/products/model/detail/w1952tq.jhtml

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. אני מחפש מסך רחב 22 אינץ. אני גיימר כבד ורואה הרבה סרטים. התקציב המקסימלי שלי הוא 1800 שח. אני מוכן לחרוג עד ל2000 שח. עכשיו אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש, illdan עריכה: בינתיים אני כנראה הולך על Samsung 2253BW

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, עקב מצוקה של מקום קטן בדירת חדר של אחי, אני מחפשת בשבילו מסך מחשב. אשר אפשר לחבר לו ממיר הוט דיגיטלי וגם את הקונסולה PS2. המחיר שהוא מוכן להשקיע הוא עד 2100 ש"ח. כרטיס המסך שישנו במחשב הוא: 7600GT גודל מסך מעל 20 אינג' ההמלצה שלי אליו היא כמובן DELL 2007WFP אם אצליח למצוא או DELL 2007FP אבל עקב שהוא משחק המון במחשב, אז אני רוצה עוד המלצות ממכם.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. Started by quantoM,

אני קונה מחשב חדש ועם המחשב גם מסך. למסך אני מקדיש כ-2400 ש''ח. עכשיו בעקרון כל המערכת היא לגיימינג ממושך[HL2,COD4,TF2,CS:S וכו'...], אבל קורה לי הרבה פעמים שאני פשוט סתם גולש בפורומים[המון טקסט], ומדבר יחסית הרבה במסנג'ר עם חברים, וכמובן צופה בסרטים. עכשיו ת'אמת שלא אכפת לי אם הצבעים לא יהיו סופר דופר מכויילים, אבל הרבה אומרים שעבודה ממושכת עם טקסט על מסך TN לא הולך טוב. ועדיפות לרחב כי בכל זאת אני אשחק יחסית הרבה וגם אראה סרטים. מה אני אמור לעשות ? איזה מסך לקנות ? בתודה, Quantom.[br]פורסם בתאריך: 5.07.2008 בשעה 15:51:27 UP^

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב. אני זקוק להמלצה על: 1 מסך מחשב 22 אינץ לצפיה בסרטים בתקציב עד 2500 שקל 2. מסך מחשב למחשב שהשימוש העיקרי שלו זה משחקים אך גם אופיס אינטרנט ... תקציב עד 2500 שקל (אני יהיה מול מסך זה הרבה מאוד זמן כך שחשוב מאוד!!! שיהיה נוח לעיניים) המון תודה גרג

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. היי לכולם, אני מתלבטת בין: Samsung 2243BW ו- Samsung 2253BW רציתי לקנות את ה-2243 כי הוא מסך שמסתובב לאורך/לרוחב לעומת הדגם החדש יותר 2253 אבל אמרו לי שה2253 הרבה יותר טוב. ראיתי שיש ב2253 שני יתרונות: 1. זמן תגובה של 2 לעומת 5 2.בלחיצת כפור אפשר לבחור בתצוגת מסך בפורמט (WIDE (16:10 או תצוגת מסך בפורמט רגיל (4:3) האם ההבדלים באמת משמעותי ששווה לי לוותר על התכונה של PIVOT (כי זה נשמע לי כמו תכונה מאוד נוחה וחשובה)? תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by benos1,

טוב יש לי 2000 ש''ח ואני רוצה DELL 22 הדגם הזה הוא הכי טוב והעדכני שקיים בשוק אני צריך את החוות דעת שלכם 2208WFP 22

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by shayh,

שלום, אני מחפש המלצה למסך של חברה מוכרת ואמינה (שמעתי שסמסונג טובים, זה נכון?) בגודל 19" עם רזולוצייה של 1280*1024 בניגודיות 4/3 (גם צג 20" עם רזולוציה של 1680*1050 יכול לבוא בחשבון, עם חריגה קטנה מהתקציב). השימושים שיעשו בו הם בעיקר אופיס ואינטרנט, מעט סרטים וסדרות ולעיתים רחוקות מאד גם עריכה גרפית בסיסית בפוטושופ. חשוב לי שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI. אין לי צורך ברמקולים וחיבורי USB מובנים. אם מישהו מכיר חנות באיזור הרצליה/תל אביב שמוכנה להתחייב על אפס פיקסלים שרופים אשמח אם הוא יתן לי את הפרטים שלה כאן או בהודעה פרטית. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. האם מסך LG L1953TR מתאים לעבודה משרדית כולל גלישה באינטרנט בתודה YUZ

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by kentaro,

כמו שחלקכם יודעים רציתי לקנות את הMW221C של אסוס,אבל החנות שאיתה דיברתי אמרו שאזל להם המלאי בארץ אבל עכשיו יש להם דגמים חדשים כמו : VW22U VK22U VK22H MK221H אני רוצה לדעת איזה מהם הכי דומה לMW221C מבחינת המפרט הטכני שלו,ולקנות אותו. חשוב לציין שמן הסתם אני מחפש 22' עם 2MS. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by חננב,

בגלל שאני לא מעודכן כבר, אני לא בטוח באיזה כיוון ללכת אפילו האם יש מסך VA כלשהו היום במחיר סביר? כלומר, כיוון ה 1500 - 1600. אם לא, איזה מסך מומלץ יש באזור ב 1000 ש"ח? ראיתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=676717 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378205 חשוב מאוד - ניגודיות גבוהה, צבעים טובים וחדות. זמן תגובה לא מעניין, וכך גם כל מה שקשור במשחקים. המסך ישמש בעיקר לצפיה בדפי אינטנרנט, וורד, תמונות ועיבוד תמונות. תודה! ! !

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  22. רכשתי את המסך הנ"ל לא מזמן. תוך שניה או שתיים אחרי שאני לא נוגע בעכבר התאורה האחורית של המסך נחלשת וחוזרת לעבודה רק אחרי שאני מתחילת להישתמש במחשב. ברור לי שזה איזה פיצר מעצבן לחסכון בתאורה האחרוית אבל זה קורה מהר מידי. חיפשתי בגוגל ובאתר שלהם ושם דבר.. התקנתי את הדריברים שהגיעו עם המסך ולא מצאתי שם תוכנה לא בדיסק התקנה ולא ב OSD של המסך עצמו שנותנת לי שליטה על התכונה הזו. מישהוא מכיר ? מישהוא יודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מסך רחב ולא יקר שישמש לצפיה בסרטים בלבד בחדר אורחים קטן יחסית (3X2 מ'). תכנים: סרטים וסדרות באיכות משתנה - מ-XVID סטנדרטי ועד X264 ב-720P לכל היותר. מקור: מחשב מדיה עם כרטיס ASUS HD3450 ללא HDMI שימושים: צפיה בסרטים ממרחק של כ-2 מ' (מהספה שממול). תקציב: נמוך ככל האפשר אך לא במידה ומדובר בפשרה משמעותית באיכות התמונה. שאר הפיצ'רים חשובים פחות. אם יש מסך מתאים בסביבות 1100-1200 ש"ח (או פחות) יהיה מצויין. אם יש הצדקה משמעותית אפשר לחרוג במעט. העדפות: חיבור DVI/HDMI, עדיפות לרמקולים מובנים סבירים - לא הכרחי. כרגע הכיוון הוא מסך 22' רחב בשל יחס העלות/תמורה הגבוהה שהוא מציע. למרות שמדובר במסך TN, בטווח המחירים הזה אין ממש אלטרנטיבה וגודלו מפצה על חסרונות ה…

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. שלום לכולם, האם תוכלו להמליץ לי על מסך שטוח טוב, 17 אינטש למטרות משחקים וגם גלישה באינטרנט? מה שמאוד חשוב לי זה שהמסך יראה צבעים טובים ואמיתיים ולא יהיה חשוך מדי (יש לי נסיון מר עם מסכים חשוכים) התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  25. היי. אני קונה את המחשב הזה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 ואני קונה גם מסך, כמו שרשמתי בכותרת ואני מוגבל בתקציב מסכים כאלה ממש יקרים ואני לא צריך משהו איכותי בטירוף, למשל יש לי מסך ממש לא מוכר של WATCH 19 אינטש, ניגודיות 1:500 וזמן תגובה 8MS והוא ממש טוב לי הוא סבבה.. אז אני לא צריך יותר איכותי ממנו אבל גם לא פחות איכותי ממנו, והכי זול שאתם יכולים למצוא (אבל שלא תרד האיכות! לפחות לא מהרמה של הWATCH שלי..) זה חייב ליהיות מסך רגיל אני שונא רחב זה מעוות את התמונה.. תודה. הדגם של המסך WATCH שדיברתי עליו הוא- MV932.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.