עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הם יורדים כל כמה זמן כמו כרטיסי מסך/מעבדים....?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  2. רציתי המלצת מפרט עם מסך בעל כניסת HDMI- ולגבי המסך הפנו אותי לפורום מסכי מחשב מידע נוסף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408331.0 שימושים בקצרה: למחשב גיימינג ולחיבור PS3 למחשב בנוסף, (לפי מה שהבנתי 1080P יתאים כאן) תודה, גל

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  3. מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם לאחר שקראתי את המאמר על מסכי LCD ובתור אחד שקורא הרבה מסמכים יש לי שאלה לגבי הפאנלים השונים: מדוע מסך TN אינו טוב לצפייה וקריאה ממושכת במסמכים לעומת הפאנלים האחרים? האם זה עניין בריאותי או אחר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  5. שלום! האם ידוע לכם על מסך כלשהו שהוא: 1. בטכנולוגית LED. 2. מקבל חיבורי טלויזיה (מהממיר) וקיימת בו אופציה לPIP (תמונה בתוך תמונה). אני שמתי לב שבחו"ל יש מסך כזה של סמסונג (FX2490HD) אבל לא רואה שהוא נמכר בארץ. יש לי כרגע מסך בן 3-4 שנים, טכנולוגיה שונה (לא לד), אבל מסך כזה בדיוק (225MS). יש מושג?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. חריגה אפשרית - 100 שקלים לכל היותר כטובה לחבר, מחפש מסך שמכיל את האפשרות לתלייה בזרוע או מתלה. יחובר למערכת דיי חדשה (E8400\GTX260). מן הסתם הפאנל יהיה TN יציאה DVI ייתרון ואם לא אז HDMI... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום מתלבט בין הדגמים chemei 222h samsung 2043 - יכולות ארגונומיות ואולי גודל יותר מתאים של 20'' דגם אחר של lg שתציעו או asus חשוב לי כיוונון גובה, איכות צפיה ובכוונתי גם להשתמש בו כטלוויזיה - אם בדרך של חיבורים כמו של ה chemei או מסך אחר וכרטיס טלויזיה איכות הצפיה חשובה יותר מהחיבורים שמגיעים עם המסך תודה

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by gotex,

אני רוצה מסך LCD ב 1500 שקל אני לא יודע בנוגע לגודל אם המחיר הזה מספיק בישביל 19 אינץ או שעדיף 17 אכותי בקיצור תתחילו להציע

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by sagim194,

איפה יש אותו בתצוגה כדי שאוכל לראות את האיכות שלו לעומת tn ?? לפני שאני משלם על משהו פי 2 אני רוצה לראות האם זה שווה את זה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום התחלתי להתעניין במסכים האלה ורציתי לדעת אם יש אפילו דגם אחד של חברה כל שהיא של מסך כזה בארץ? האם הbenq ההוא שיש בחדשות של האתר כבר יצא או הולך לצאת? יש את המסך ultra sharp משהו 24 אינץ' מסך רחב של DELL, איך הוא? האם כדיי לי בכלל לחכות ל sed וחכות שיעשו מסך רחב SED למחשב שתומך 1080i/p?

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. היי. תראו, אני אמור לקנות בקרוב מאוד מסך LCD למשחקים, והאפשרויות שלי די מצומצמות אם אני רוצה שזה יהיה בקרוב. זה צריך ליהיות מסך LCD כלשהו (17" או 19") של חברת Proview בלבד (דיל כלשהו, סיפור ארוך) ושיתאים למשחקים (שלא ימרח בהם והקצוות יראו מטושטשים ו... נו, יש לכם מושג על מה אני מדבר, אני בטוח) על כל השאר, אני מתפשר. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by idanmal,

היי חברים אני צריך קצת עזרה.. אני כיום משחק על שלושה מסכים ברזולוציות שונות, האחד 21.5 של סמסונג ברזולוציה של 1920X1080 והוא המסך המרכזי. יש לי עוד שני מסכים בצדדים מדגם 2243BW ברזולוציה של 1680X1050, כאשר אני משחק אני צריך כל פעם להגדיר מחדש את הEyefinity כדי להתאים את שלושת המסכים מה שגורם למסך המרכזי לרדת ברזולוציה. אני חושב להחליף בזמן הקרוב את שלושת המסכים בהדרגה וחשבתי להתחיל עם המסך המרכזי ואני לא יודע מה לבחור מבין המסכים בכותרת, האם 24 כמרכזי או 23 ? השאיפה בסופו של דבר להגיע למצב שכל המסכים יהיו ברזולוציה של 1920X1080 את השניים הצדדיים אני אקנה כנראה מיד שניים, עדיין לא החלטתי אם 23 או 24 אינץ', אך המסך המרכזי הכי חשוב לי..מה אתם אומרים ? רק רציתי לציין שה-21.…

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Red Sparowes,

בעת התקנה של דרייור של המסך samsung bx 2335 אני נישאל אנלוגי דיגיטלי באיזה אפשריות להבחור אני בחיבור dvi

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. לאורך השנים תמיד הייתי תקוע עם מסכי CRT מהעבר, ואני מרגיש שהגיע הזמן להתקדם אני רוצה שיהיה בערך 19 אינץ', גם 20 יהיה בסדר אני מניח, אבל לא להגזים. תקציב באיזור ה1200 שקל, אבל גמיש סך הכל, מחפש את התמורה הכי טובה לכסף. כעקרון אני לא משחק בהרבה משחקים, מדי פעם אבל לא בצורה יותר מדי רצינית, מה שאני רוצה מהמסך זה שיהיה נוח לקרוא בו, איכות צפייה טובה, ושיחזיק טוב (: עוד לא החלטתי לגבי מסך רחב\רגיל ולמען האמת חיפשתי קצת וקראתי וזה לא משנה לי יותר מדי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by Darkone,

שלום אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי למסך גדול יותר ושיתמוך לי ב-1080P כמובן, הצריכים של הם למשחקים כבדים וסרטים וסדרות ב-HD. מרוב הדגמים שראיתי אני די התבלבלתי כבר, הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא 8800GT, המחשב שלי תומך בשתי כרטיסי מסך בו זמנית, האם אני יצתרך לקנות עוד כרטיס מסך בשביל להריץ משחקים ברוזולציות גבוהות יותר כגון 1600X1200 או אפילו 1980X1200?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מסך בגודל של בערך 24 אינץ, לשימושים כלליים: קצת משחקים, אבל לא משחקי רשת מהירים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. התקציב בערך 1000 ומשהו, חשבתי על מסך קעור. אשמח לרעיונות והמלצות.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Omer asd,

שלום, אני מתבלט בין כמה סוגי מסכים, חשוב לי שהמסך יהיה גדול יתאים לגיימינג וכמובן שהאיכות תהיה מספקת. המפרט שלי הוא i5 6500 | GTX 1070 | 16GB RAM כלומר, המחשב מתאים ל144hz. התקציב נע בערך בסביבות ה1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה (במידה וכדאי). בעיקרון אני מתלבט בין האפשרויות הבאות • מסך בגודל 29" Ultrawide (אהבתי מאוד את העיצוב של המסך, הצבעים שמצאתי בLG 29UM68 נראים טוב, המסך עצמו נראה מאוד מפתה, מעניין ופרקטי) • מסך 27" עם אופציה ל144hz. (למה? מתאים לגיימינג.. מאכזב אותי הקטע שהפאנל לא יהיה IPS, כיוון שבכל זאת עם כרטיס מסך כזה יש רצון כלשהו להנות מהאיכות) • מסך 2K QHD (בעיקרון האופציה שכנראה אני אשלול). אם יש אופ…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום רב לכולם, חבר רוכש מסך ומתלבט בין שני אלו: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4055&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG מיועד למשחקים+סרטים, דגש על משחקים. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by KmiKaZa,

היי אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים בלי מריחותתתתת!!!!!!!! מהירות אני לא כול כך מבין עכר שהייה טוב כי אני רוצה בלי מריחות בכלללללל כי אני חרוש משחקים וחשוב שהיה FHD עם רזולוציה 1920x1080 ו ניגודיות טובה מאוד 23 אינץ' ולכול עוזרי הפורם תודה לכים ובאמת להריע לכם כפיים

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  20. שלום, אני לא משתמש חדש, קרתה תקלה עם המשתמש הקודם לכן פתחתי חדש, לכן אני אל חדש בפורום שאלתי היא בקשר למסך הספציפי הזה שראיתי ב KSP עולה 1500 במזומן. הינה קישור למוצר בחנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4599 DELL 1908FP והינה קישור: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=320-5293 כעיקרון אני מוכן להוציא עד 1600 שקל בערך. לכן כשראיתי אותו בקיי אס פי (כן אני מוכר עם הדעות של כולם ולכן מבקש לא להגיב בנושא), הקטע שחיפשתי בנועה, איי קיו, וסקיי ואין אצלהם את המסך הזה אלה גירסא שהיא e.... ולא הסדרה של ה ULTRASHARP מה שאני מענויין לדעת, האם למישהו יש את המסך הספציפי? מישהו התנסה איתו? אני לא גיימר כרגע, אבל כן משח…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by ASSAFsa,

אני מחפש מסך איכותי (wide) ומתלבט בין DELL לNEC גודל המסך שאני מחפש הוא בין 20-22 אינץ' תודה רבה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by ccc,

חקרתי קצת בפנדה ואלה המסכים שמעניינים שם: LG LCD 22 W2243T LG LCD 23 W2343T 5Ms 1:30000 Samsung 20 LCD 2243BWX Plus 5Ms 1:50,000 ועוד איזה אסוס שראיתי בסביבות ה900 ש"ח הכי חשוב לי זה בהירות וחדות. המסך חייב להיות מאוד חזק בבהירות ובVIBRANCE- אם אפשר גם ציפוי GLOSSY ולא מט- שהצבעים יראו אמיתיים. הוא ישמש לצפיה בסרטים ואינטרנט. איזה מסך הייתם הולכים בתקציב הזה ?לא רק מהרשימה למעלה.. מי שמכיר דילים טובים נא לספר ! וראיתי את הDELL המדובר ב1300 ש"ח... לא רואה כזה הבדל שמצדיק עוד 400-500 שקל על המסכים הנ"ל- לפחות לשימושים שלי. גם ככה זה 22", אי אפשר לקום באמת מהכסא כדי לראת סרט מרחוק....

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by coorva,

מהו המסך עם הביצועים הכי טובים בסרטים ומישחקים שניתן לקנות כיום בקטגוריה זו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by szs2008s,

אחרי קריאת ההודעות הרבות בפורום החכמתי מאד, ותודתי נתונה לכותבים כולם. אני מתלבט כרגע במסך עבור עבודת עימוד טקסטים שחור על לבן. אציין, שבמשך כל היום כולו [מעל 10 שעות] אני יושב מול המסך, וקרוב אליו. ניסיתי לעבוד עם מסך 26, ומאד הפריעה לי העובדה שרואים את הריבועים הקטנים של הLCD, וכתוצאה מכך הפונטים יוצאים 'מפוקסלים' [כרגע אני עם מסך 17 ולא רואים ריבועים בכלל, אלא הגופנים חדים מאד]. באופן טבעי, אחרי המלצות כה רבות בפורום על 2209WA - חשבתי לעבור אליו מחמת הפאנל IPS. גם מהסיבה שהוזכרה כאן, שהאותיות אינם מתעוותות כאשר מסובבים את המסך כPIVOT. אבל כנגד זה, למסך T220P יש רזולוציה גבוהה ביותר 1900X1620 שאינה קיימת בעוד מסכים של 22" - וזה נותן לי הרגשה שלא אראה בכלל את הריבועים, ו…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by shubidubi,

אני מתלבט קשות בין מספר מסכים בגדלים ומחירים שונים, וה-Dell 2007WFP הוא אחד מהם. הבנתי שדל, בצעד חצוף ומרגיז, מייצרת מס' גרסאות של הדגם הזה בטכנולוגיות שונות ועם פאנלים שונים, לפי מה שמתאים לה באותה תקופה, ושהדבר היחידי שנשאר אותו דבר הוא העיצוב והחיבורים. האם יש למישהו מידע על כמה גרסאות יש למסך הזה ומה ההבדלים ביניהם? אשמח אם מישהו יוכל גם לקשר אותי לביקורות שכוללות את הגרסא של המסך הנבדק. ושאלות חשובות מאד נוספות: איך אני מבדיל בין הגרסאות בבואי להתרשם מהמסך או לקנות אותו, והאם יש דרך לדעת איזה מסך אני הולך לקבל אם אני מזמין אותו? אשמח מאד לתשובות מהירות - המחשב יושב אצלי כבר שבועיים מיותם ממסך ובלי שאני משתמש בו, ואני משתגע כבר מהתלבטויות (קניתי אותו עם מסך NU W921A, …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.