עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי בין 22-24 אינץ' המסך מיועד לכול שימוש אפשרי בין אם זה עבודה/גרפיקה/משחקים. סרטים אני מאמין שפחות אבל אולי :-) עד היום היה לי viewsonic vp930 שהוא היה 4:3. האם עוד מייצרים מסכים איכותיים שהם 4:3 ולא WIDE ? פשוט אני מפחד שwide screen פשוט לא יהיה נוח לי כמו ש ה4:3. בכול מקרה אשמח שוב לקבל המלצה על מסכים אופציונליים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. חייב פונטים חדים גם ברזולוציה נמוכה יחסית אני עוד לא עברתי למסך רחב ואני לא בטוח אם לקחת כזה המעבר קשה? עוד משהו - ראיתי מסכי LCD מזכוכית שהפלורסנטים בחדר משתקפים מהם , זה מה שהולך היום? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by interfan7,

מסקרנות - איך פאנל TN מציג זוויות כאלו ומדוע המסך הזה יקר כל כך(יחסית לפאנל כזה)? http://www.laptopsdirect.co.uk/Acer_G24oid__flat_panel_display_-_24_inch_-_Predator_ET.LE904.018/version.asp

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  4. יש לי כרגע מחשב נישא של DELL ואני רוצה לקנות לעצמי מסך דק LCD קראתי פה מספר המלצות ומצאתי את ה 2243BW שנראה לי מומלץ פה ע"י הרבה אנשים והוא גם עומד בתקציב שלי השאלה אם הוא לא מיותר מבחינת ביצועים? אני לא משחק כלל משחקים... אני לא רוצה לזרוק סתם כסף ואם אני יכול לקבל אותו דבר בפחות כסף אני ישמח זת'ומרת עם פחות ביצועים שלא רלוונטים אלי... עריכה--- אחרי שעברתי על המדריכים למסכי LCD נאמר שם כמה דברים לגבי הטכנולגיה של ה 22 אינצ'... אז אני לא נעול על הגודל הזה אבל אני רוצה משהו גדול זת'ומרת עם יש איזה 20 - 21 אינצ' יותר טובים לטקסטים ולגלישה ושטובים לישיבה מרובה מול המחשב .... תרגישו חופשי להמליץ תודה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  5. Started by kisin,

החלטתי לקנות לי את המסך 226BW. אני לא משחק במחשב, אלא רק משתמש בו לצרכי עבודה (המון טקסט) ומעט סרטים. הדבר הכי חשוב לי הוא שאני אוכל להשתמש הרבה שעות במסך בלי "לעייף" את העיניים שלי. במסך CRT שיש לי היום, אם אני יושב כמה שעות מולו אז אני כבר מרגיש עייף. האם המסך 226BW הוא בחירה טובה? או שיש מסך אחר שיותר מקל על העיניים ממנו?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שעוזבים את המחשב עדיף לכבות את המסך?(lcd) בלי קשר לצריכת חשמל..

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מחפש לראות בעין מסך 19 של היונדאי . מישהו יודע איפה מוכרים כזה באיזור חיפה?

8. Started by alfus73,

האם כרטיס מסך מסןג GetForce 6600GT מספיק חזק ותומך במסך Lg l194WT. הרזולוציה של המסך הוא 900*1440

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. כותרת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.

12. לאחר כמה שנים של שימוש במסך Dell 2007WFP שנקנה בקניה מרוכזת בפורום הנפלא הזה, אני מעונין להחליף את המסך הנ"ל במסך יותר גדול. לא זקוק לגודל מפלצתי, אבל עוד כמה אינצ'ים לא יזיקו לי כלל. מעונין במסך שאינו נופל באיכותו מהמסך הנ"ל [מיותר לומר שמסכי TN לא באים בחשבון]. אני משתמש לגרפיקה ולסרטי HD הצגתי תקציב של עד 2000 ש"ח, אך אם יש משהו שעונה על הדרישות במחיר נמוך אפילו בהרבה, אסתפק בזה באותה הזדמנות, אשמח לדעת אם יש למישהו מושג כמה אני יכול לקבל על המסך שברשותי - במצב מעולה [אפילו האריזה וחלק מהתוספות במחסן]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by see4,

אני כבר החלטתי הרבה מזמן על ה L194WT אבל אני כבר מחכה שבועיים למסך זה ונודע לי לאחרונה שזה מגיע רק באמצע החודש הבא . התחלתי להפש תחליפים אחרים למסך זה והכי נראה כדא זה ה CMV (אני צריל רחב ) ...וגם מסך זה זמין מיידי ...אז החלטתי שההחלטה שלי תהיה פנויה על התגובות שלכם ...תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rivki10,

יש לי מסך חדש בדגם lg-flatron e2341 והכל מעוות האם יש דרך לסדר את זה ע"י התקנת משו בד"כ במאפיני מסך רואים הגדרה שרשום מומלץ ולי אין את זה אשמח לתשובה מהירה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  15. Started by ranrubin1,

http://ksp.co.il/?uin=19908 יש עליו מבצע של "השבת השחורה" המסך שלי הוא כרגע 1600X900 וכרטיס מסך R9 280X .. "אוברקיל"

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by skitter,

אני סטודנט ורוב השימוש הוא לקריאת מסמכים, שיטוט ברחבי האינטרנט והכנת עבודות בתוכנות תכנות ואופיס שונות. אני זקוק בדחיפות למסך בתקציב יחסית דל של 1000 ש"ח ואודה מאוד להמלצה למסך שאני אהיה מרוצה ממנו.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by EpoXi,

שלום לכולם, ברשותי המסך הנ"ל, ולאחר טיול בחו"ל של כשבוע, חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב אבל המסך לא נדלק. מה שקורה הוא שנורת הלד האדומה מהבהבת בצורה מוזרה, וגם לא מופיע על המסך הריבוע (שרשום בתוכו משהו SIGNAL) כשמחברים אותו לחשמל. אני מנוטרל מהעבודה שלי, ולכן אני צריך לדעת אם צריך לקנות מסך חדש. מישהו יודע מה הבעיה? המסך הלך? תודה.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה המלצה של עד 800 שקל לכל היותר, אני משחק רוב הזמן, עובד גם עם פוטושופ. אם יש אפשרות למצלמה זה מצויין, שלא יהיה רחב שיהיה דק כמה שאשפשר כי יש לי מגבלת מקום. מסך בגדלים 22, 23, 23.5 שיהיה לו כניסת DVI, וכניסת HDMI. אך ורק מסך FHD. לא משנה אם הוא LCD או LED, אבל הבנתי שפאנל IPS הוא טוב למשחקים. תודה!

• 10 תגובות
    • 7.5k צפיות
  19. Started by skull1681,

תקציבכם: עד 1500 חריגה: 2000 מה השימושים שלכם?: משחקים + סרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: 540M של NVIDIA זה הנוכחי עם 2GIGA RAM בעתיד אקנה 770 או מה שיהיה עד אז בקשות מיוחדות: חדר חשוך + FULL HD חדות של תמונה +IPS + HDMI + VGA צבעים חדים + 100-200 HZ שעות צפייה 7-17 גודל מסך רצוי:27"-32"

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אפשר המלצה על מסך לסרטים במיוחד וגם למשחקים שיהיה. ותנו דעה על המסך הזה בבקשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26780

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by 3emi,

טיילתי במסכים הופתעתי לראות את זה האמת מה אתם אומרים Samsung U28D590D 28 עכשיו נלך לראות ביקורות ממה שזכור לי ראיתי ביקורת של לינוסטק שדווקא אומר שהמסך טוב לא בטוח שהייתי קונה דווקא מסך 4K כרגע הייתי מחכה שנה אני דווקא מחפש כבר הרבה זמן מסך 2560X1440 ואין משהו מספק בשטח הנה הביקורת http://youtu.be/X5YXWqhL9ik http://youtu.be/3Mqt-Wy6nE8

22. תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by s_venom,

אני מעוניין לקנות מסך 17 או 19אינץ דק בסביבות ה700-900 ש"ח, בשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב ואינרנט. תודה לכול העוזרים.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. Started by Tanya,

בוקר טוב. ישנם פנאלים שונים למסכי מחשב ורציתי לדעת, איזה פאנל עדיף כאשר בוחרים מסך מחשב. כמו TN וכ'ו... אשמח לקבל את ההבדלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by stojakovic,

קראתי את הסטיקי איזה 100 פעם ולא הבנתי מה הקטע עם הפאנלים... זה נראה כאילו הפשטתם את הנושא הזה יותר מידי.. בדוגרי הוא לא כזה פשוט... TN- הבנתי מה הקטע של הפאנל הזה... IPS- יותר טוב מהTN רק סובל מזמני תגובה לא משהו.. (בדורות האחרונים גם כבר לא כל כך) לא הבנתי מה ההבדל בין ה MVA ל PVA ... ובסופו של דבר, איזה פאנל הכי עדיף מבין כולם?? ועוד משהו.. מה מייצגת ה S שלפני סוג הפאנל?!?! (כמו S-ISP) כי לפעמים רשום עם ולפעמים בלי...

• 1 תגובה
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.