עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. התחדשתי במסך 2243bw אבל כשאני מחבר אותו בכבל dvi אני לא מקבל תמונה, למרות שהמסך מזהה שהוא מקבל אות דיגיטלי. אחרי הדלקה המסך נכנס למצב המתנה ואם אני מנתק את הכבל אני מקבל הודעה שהכבל הדיגיטלי מנותק. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9800 xt בן 5 שנים ועד עכשיו לא השתמשתי ביציאה הדיגיטלית שלו (היה לי מסך crt ישן). בחיבור האנאלוגי הכל בסדר. הבעיה אולי בכרטיס? מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  2. יש לי כתם קטן שאני אפילו לא יודע ממה על המסך.... ואני לא ממש יודע איך להסיר אותו.... טיפים? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תקציב עד 3000. בעיקרון לא יודע אם אני יכול לחזור לעבוד ב 1080 אחרי שהתרגלתי ל 1200 אז מחפש מסך שיתן לפחות 1920X1200 או יותר. גודל 24 אינץ' או יותר. איכות צבע לא יודע אם כל כך משנה לי אבל תמיד נחמד שיש מסך עם כמה שיותר דיוק צבעים. שימושים עבודה מול מחשב תיכנות/גלישה/לימודים/סרטים/משחקים. אשמח לשמוע המלצות כל שהם.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כמו בכותרת... פאנל IPS או גודל 24" או 22 עם תמיכה ב120HZ(מה שיפאשר לראות מעל 60FPS) לגבי הIPS, יש את הדל שכולם ממליצים, איך הוא לגיימינג? (ה22") לגבי ה3D, אם אני קונה זה רק בשביל ה120HZ. יש הבדל משמעותי? מישהו ניסה? (הדגם של סמסונג 2223Z משהו כזה) תקציב עד 1500 ללא חריגות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי חבר'ה אני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקים ואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדול האם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אז היה לי מקרה דומה מאוד כמו שהיה למישהו פה בפורום. היה לי U2414H עם בעיה ב-DP, דיווחתי על כך לדל והם החליפו לי את המסך לאותו אחד אבל חדש. הבעיה המשיכה אז התלוננתי וקיבלתי U2515H. בכל מקרה, הרזולוציה מרגישה כ"כ שונה. יש תוכנות שפשוט נראות מטושטש אצלי במסך כנראה כי הן לא מותאמות ל-QHD... אני צודק? האם יקח הרבה זמן לתוכנות לתמוך ברזולוציה הזו? היא תהפוך לסטנדרט בקרוב? שמתי לב גם שהרזולוציה תובענית הרבה יותר במשחקים... האם בשורה התחתונה באמת המסך החדש טוב יותר מקודמו בכל בחינה?

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב (אולי עוד חודש וחצי אולי קצת יותר) כרגע אני משתמש בCRT ישן אחרי שנתתי תמסך במפרט לאחי עכשיו מאוד יכול להיות שאני יוכל להשיג מסך פיליפס ביותר זול מהמחירים בחנויות אבל אני לא יודע תאיכות שלהם ואין לי מושג בדגמים שלהם כניראה בגלל שהם לא נפוצים בארץ לא מדברים הליהם הרבה אני אחרי הרבה יתלבטויות חושב על LCD 19 שמתאים למשחקים \סרטונים וסרטים\וטקסט התקציב לא הוחלט כרגע בקיצור יש המלצות -ואני יודע שזה עדיין מוקדם אבל אני כבר רוצה להתחיל לבדוק כי מסך FLATRON 775FT משנת 2000 לא בדיוק עושה תעבודה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by idle`,

חשבתי על בDELL 2007WFP אבל שראיתי אותו הוא נראה קצת קטן? מסך 19" לידו נראה גדול יותר או שאולי אני יקנה מסך 22" עם פאנל TN איכות כי במילא אני רואה סרטים בTV ובמחשב זה למשחקים וגלישה מה את אומרים.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. הייתי כבר בעשרה אולמות תצוגה של טלוויזיות 4K. אני מחפש אחד שמחובר למחשב, לראות אם אני אסתדר אם מסך ענק, ברזולוציה גדולה מאד, סקיילינג וכד'. (אין לי נייד עם כרטיס שתומך ברזולוציה כדי שאוכל לבדוק בחנות) תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  10. בתכלס - מה עדיף מביניהם ? לאינטרנט, קצת משחקים וסרטים.. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Goadzilla,

אני מתכנן לקנות את זה 22" Black Dell Flat Panel LCD Monitor E228WFP יש למישהו הצעות טובות יותר

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  12. התלבטתי בין כמה מסכים ואת ההבדלים הקטנים ביניהם אני לא ממש מצליח להבין. אשמח לקבל עצה מקצועית שמגובה בידע לגבי המסכים. אז ככה היו את שלושת מסכי ה-ASUS האלו שהבתלטתי ביניהם מה עדיף: http://tms.co.il/cat/45/215:220/manuf:ASUS גם ה-226BW נלקח בחשבון מבחינת תקציב: http://tms.co.il/product/3550 יש עוד מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה +-? המחשב?(המסך) מיועד בעיקר לסרטים ולעבודה משרדית. אני לא רואה את התקציב שלי מאפשר לי מסך שלא מבוסס פאנל TN לכן אני אקח מסך 22 אינץ' שיחפה על איכות הפאנל.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל מכאן : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19w2mssite ורציתי לשאול אם הוא שווה קנייה? איך החברה בשוק,אמינה/לא אמינה ? תודה לעזורים מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by eriK,

טוב אז ככה יש לי מסך של MAG 19 אינץ' בן שנתיים בערך בזמן האחרון היתה לי איתו בעיה כזו: כל פעם כשלא הייתי נוגע במחשב זמן מסויים (נגיד הולך מהבית או משאיר את המחשב דלוק פשוט) והיה עולה השומר מסך ואחריו המסך נכבה (חסכון חשמל) בכל פעם שהייתי מדליק אותו בחזרה הוא היה מתכבה כל כמה שניות זה היה מסתדר אחרי כמה פעמים שהייתי מכבה ומדליק אותו עכשיו בימים האחרונים זה כבר לא עוזר שאני מכבה ומדליק רק כדי להסביר את הבעיה יותר טוב: המסך לא בדיוק מתכבה, הוא ניהיה שחור והנורית דולקת כאילו המסך עובד, ורק כשאני מכבה ומדליק שוב אני רואה תמונה, ואחרי כמה שניות שוב ניהיה שחור וככה כל הזמן הוא מהבהב כזה והבהירות משתגעת ואז הוא מתכבה אני יושב וכל הזמן מכבה ומדליק שוב ושוב גיגלתי בנו…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין בקנייה של מסך מחשב שלא יעלה מעל 550 ש"ח כיוון שכבר בזבזתי 1400 שקל על כרטיס מסך וספק כוח אז אני לא רוצה להכביד על המחיר . אם אפשר משהו פשוט בעל 120 Hz שבת שלום.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אני רוצה לרכוש את המסך 2408WFP ולפני שאני נסגר עליו סופית רציתי לדעת אם הבחירה שלי נכונה. אני מתכוון לחבר למסך את המחשב, קונסולה והממיר של הוט. האם המסך הזה יהיה טוב לשימושים האלה? או שיש יותר טובים באותה מסגרת תקציב (3000+-)?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by spiidx117,

אהלן. אני מתכנן לקנות את ה BX2450, רציתי לשאול אם יש חיסרונות בלחבר את המסך עם כבל VGA? תודה. על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בגודל הפיזי בין מסך 24" למסך 23"?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מישהו ראה\מכיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by pergola,

מסך ב1800- 2100 איזה הכי מומלץ תמיד המליצו פה על LG L1970HR 2ms DVI אבל בזמן האחרון ראיתי שהרבה מתלוננים על הצבעים וההתאמה של האור והבהירות במסך הזה או משהו כזה.. אז איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה המחבש מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. גיימר=]

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by yair71,

מה דעתכם על מסך זה? האם למישהו יש? במבצע לעובדי מפעל מסויים מוכרת חברה ידועה ביותר את המסך ב-1000 שקל ב-10 תשלומים. ומקבלים מייד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה היום קניתי את המסך samsung t220 ושאני שם אותו ומתחיל לשחק יש למסך כמו מן נטייה קדימה וזה מעצבן,איך אפשר להטות אותו טיפה אחורה?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by Lahad,

Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הזמנתי את המסך הזה אתמול, רכשתי מחשב חזק מאוד וכולם המליצו על DELL ,השאלה היא כזו ואשמח אם תענו מהר שאוכל אולי לשנות את ההזמנה, האם הDELL הזה, הוא מסך אשר למרות שיש לו 6ms ,אני לא ארגיש את זה לדוגמא במשחקים מהירים כמו Counter Stirke? תודה!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש שיהיה גם למחשב (קריאה ומשחקים) וגם שישמש כטלוויזיה דרך כ.טלוויזיה שכבר יש לי. חשבתי על גודל של 23"/24", והתקציב שלי הוא בערך עד 1500 ש"ח אבל אפשר אולי קצת לחרוג למרות שלא נראה לי שצריך. ראיתי היום בבאג ובאופיס דיפו מסכים וראיתי סמסונג 24" ו LG 23" והנתונים שלהם היו ממש "מנופחים". היום יש לי LG בבית ואני ממש אוהב את החברה הזו, ולכן אני לא יודע אם לקחת סמסונג. הבעיה היא שלסמסונג יש 24" ול LG יש רק 23" לפי מה שראיתי בחנות אבל אם LG הוא יותר טוב אין לי בעיה לקחת 23". מה אתם אומרים? איזה מסך עדיף? סמסונג או LG? למי יש נתונים יותר טובים ופונקציות יותר טובות ואם אפשר גם פירוט... תודה!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני צריך מסך שיעבוד טוב במשחקים עם הכרטיס מסך 4850hd חשבתי על 2253bw או וSyncMaster 226BWוSamsung או וVW222UוAsus או L226WTQוLG או ו2208WFPוDell * אם אני יחרוג מהתקציב 1400 התקציבב אם אתם ממליצים על משו אחר בכיף שמח לשמוע רק שלא יהיה בהיר מידי ויעשה לי כאבי עיניים זה מעיקקקקקקק.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  25. והאם יש קשר בין זה ל text Interface אודה לכם אם תעזרו לי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.