עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, מדובר במסך לחבר, הוא יקנה בקרוב מחשב (שאת המפרט שלו אני מכין) והוא צריך מסך בגודל כלשהו (גדול?) הוא בעיקר מתכנת, הרבה מאוד שעות ביום, לרוב מעל 5. עורך קצת גראפיקה דו ותלת מימדתית לא מסובכת מדי. יחסית מעט משחקים וסרטים. מישהו מוכן לעזור? (הגודל מ19-22 נראה לי הגיוני, תלוי מה נכנס בתקציב) מישהו מוכן לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by asaf556,

ראיתי את המסך benq g2110w הוא יפה וזול ומשך לי את העיין האם כדאי לקנות אותו?הוא עולה רק 1200 ואני יכול לקנות רק ב1000[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 21:53:29 למה לא עונים בבקשה[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 11:59:49למה אתם לא עוזרים לי?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  3. Started by ATL321,

אמרו שהוא היה אמור לצאת ב15 ליולי ולא שומעים כלום. מה קורה עם זה?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. מעוניין במסך שגם ישמש למשחקים (שוטרים, ספורט) וגם אוכל לראות בו טלויזיה (לא חובה שיהיה עליו טונר בילט אין, מקסימום אוסיף כרטיס למחשב) חשוב האיכות- יש לי כיום מסך CRT 19" Hitachi עם גודל נקודה 0.21 איכותי ביותר שמשמש אותי כבר לא מעט שנים- אני יודע שב LCD אני צריך להתפשר על איכות ולא ניתן למצוא מסך באיכות הזו בגדלים של 28" ומעלה אבל בכל זאת אני לא רוצה לרדת הרבה באיכות. שיהיה ניתן לתליה על הקיר (כולם כאלה?) לגבי המחיר בשביל משהו ממש טוב אין לי בעיה גם לחרוג מהתקציב שציינתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by mescalin,

היי ניסיתי למצוא חנויות בהן אחד מהדגמים הללו זמין אבל אני לא מוצא אשמח לעזרה ממי שיודע על חנות בה יש אחד מהם זמין לרכישה אני מת"א.תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה, אני רוצה להשלים את מהפרט שלי, ולקנות את המחשב, המסך מעקב את הכול מכיוון שאני מתלבט בין כמה דגמים. הגעתי לשני דגמים סבירים+ בסדר גודל של המחיר המוקצה מטעמי. על כן אני צריך עזרה בהחלטה. הדגמים: (כאמור) 1) ASUS LCD 22" VW222U 2)LG L1960TR אם יש לכם מסך אחר שאתם ממליצים עליו, עד המחיר 1300שקלים. אשמח לשמוע ושקול תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  7. יש ברשותי מסך Dell E228WFP ואני מעוניין לתלות אותו על הקיר ואני הבנתי שאני צריך מתלה מיוחד. עכשיו אני לא בטוח אם סתם לגשת לAce ולקנות אחד כזה של ברקן או אחר כי זה מסך של Dell ואין לי מושג אם זה אותו חיבור לקיר. יש לכם מושג מה אני בדיוק צריך?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Borat,

אני מתכונן לקנות את המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1298 ורציתי לדעת אך הוא במשחקים ולשימוש כללי. :s05: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp W2252TQ LG

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by pumbatal,

זה פשוט לא מהעולם הזה אחרי עבודה של שנה וחצי עם 22 (ASUS) זה פשוט עולם אחר המסך מחובר בכבל DVI-HDMI שמגיע איתו ותקשיבו טוב למשפטים הבאים: בדר"כ למסך LCD יש רזולוציה טבעית שבה הוא עובד הכי טוב והיה לי חשש עם המסך שבעקבות הרזולוציה הטבעית 1920*1200 הגבוהה סרטים שהם לא HD יראו חרא או לחילופין משחקים לא יעבדו טוב ברזולוציות נמוכות יותר.. כל הדברים התבדו כלא נכונים בעליל (לשמחתי) ;D גם ברזולוציה של 1680*1050 המסך חד מאוד ורואים מצויין (ומאוד מאוד גדול) וסרטים באיכות סבירה (DVDSCR ומעלה) נראים נהדר.. וסרטים 720P ו1080P נראים כאילו מישהו חי לי בתוך המסך הכרטיס מסך שלי (המפלצת) סוחב הכל נפלא (FRONTLINE,OBLIVION,MASS EFFECT,WORLD IN CONFLIC,GRID) למרות שכנראה אני …

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם 4850 של ג'יגה בייט חיברתי את המחשב, עכשיו אני לא רואה שום דבר על המסך, כתוב no signal ואז הנורה הופכת לכתום. לכרטיס יש שני יציאות DVI ולמסך שלי יש כבל VGA. עם הכרטיס קיבלתי מעביר מ VGA ל DVI חיברתי אותו כמו שכתוב בחוברת הוראות של הכרטיס וזה לא עובד. את כל הדברים האלה נסיתי על המחשב החדש: ניסיתי עם מעביר אחר מ VGA ל DVI שהיה לי בבית וגם זה לא עובד. ניסיתי שבשני הצדדים של הכבל יש מעבירים ל DVI וזה לא עובד במסך שלי יש אופציה להעביר אותו מאנאלוגי לדיגיטלי ניסיתי תוך כדי שאני מנסה כל קומבינציה וכל אפשרות על המעבירים VGA ל DVI וזה לא עזה למחשב הנוכחי שאני כרגע משתמש בו יש גם יציאת DVI ברגע שהחלפתי מ VGA ל DVI קיבלתי את אותה הבעייה כמו שניסיתי ב…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by manshush,

אני ידוע ש 1680 על 1050 זה הכי מתאים אבל יש הרבה משחקים שאין בהם את הרזולוציה הזאת.... אז איזה עוד רזולוציות מתאימות למסכי 22? אם צריך גם את הדגם של המסך אז MW221C

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ronit54,

שלום אני צריך עזרה במציאת מסך למחשב 22 אינץ גג 1600 בלי חריגות אני מחפש מסך איכותי ובלי מריחות שמתאים למשחקים ולעבודה על טקסטים במחשב ושהיה נוח לשבת עליו כול היום הכי הכי טוב שאפשר להכניס במחיר הזה אם אפשר .

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by rambo122,

אני רוצה לדעת , למסך יש תמיכה HDMI מה שאומר שאני יכול לחבר ממיר בעל תמיכה ב HDMI . השאלה שלי היא האם יכולים להיות מחוברים במקביל גם הממיר וגם המחשב ? (האם יש אפשרות מעבר או שרק אחד מהם יכול להיות מחובר) שאלה נוספת מה ההבדל בין ה T240 ל 245T של סמסונג ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש לי מסך LCD L1932TQ שעבד מצוין מעל לשנה. פתאום הוא התחיל לעשות בעיות. לעיתים חלקים מסוימים במסך נראים מטושטשים (תלוי ברקע). לפעמים זה גם חוזר להיות בסדר. לא נראה לי שהבעיה היא כרטיס מסך משום שגם כאשר אני מנתק את כניסת ה DVI, ומפעיל את On screen dispaly (התפריט שבעזרתו מכונים את הצבעים של המסך) , גם המלבן הקטן הזה על רקע שחור נראה מטושטש ומלא בקווי אורך. מישהו יכול לתת כיוון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by -Blaze-,

1) גם ב2253 יש קטע של רולטת פאנלים? כי יש לי זליגת אור משמעותית מאוד וזה נראה לי מאוד מוזר. 2) כשאני מחבר את המסך בVGA אני לא יכול לכוון לרזולוציה הטבעית שלו (1680x1050) וזה גורם להכל להיראות מטושטש ומגעיל. הבעיה היא שאני לא יכול לחבר את המסך בDVI, כי אל חיבור הDVI מחובר הPS3 שלי (ובשביל זה קניתי את המסך, הקודם שלי לא תמך HDCP ולכן לא יכלתי לחבר אליו את הפלייסטיישן). מישהו יודע איך אפשר "להכריח" את המסך לעבוד ברזולוציה מסויימת בחיבור VGA?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  17. הוא עולה 200 שקל בערך ב KSP ו ZAP - ראיתי ווידאו שלו והוא מדהים ביופיו בעיצוב וגם מסחינות אחרות http://revver.com/video/1046821/samsung-t240-24-lcd-widescreen-monitor/[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 11:28:13 הנה תמונה של המסךהמחיר הוא 2000 שקל לערך (ולא 200... ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mc_elad,

כפי שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין שתי המסכים הללו קצת חוות דעת יעזרו.. תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  19. היי אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל של אסוס לצורך מחשב וקונסולה. אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם (מה ההבדלים בינם, איזה עדיף לשימושים הנ"ל וכו'). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  20. לאחראי הפורום - אין מקום לשמות הדגמים בכותרת ראשית, להבהרות: מקריאה ארוכה (ומעשירה ביותר!) של המבוא לLCD וקריאת 10 העמודים הראשונים בפורום, הסקתי מס' מסקנות, אנא תקנו אותי אם הן שגויות: ישנה חלוקה די ברורה: פאנל TN מיועד למשחקים (בשל מהירות תגובתו) ולאנשים שלא חשובה להם איכות התמונה וזויות הצפיה. S-IPS הוא הפאנל הטוב ביותר מבחינת איכות תצוגה (טקסט וסרטים) והS-PVA מתקרב אליו. המון אנשים שואלים לגבי מסכי 22" עד 1500 ש"ח ולרוב מוצע המסך 2243BW samsung כאופציה הטובה ביותר למשחקים, כמו גם Asus MW221C וASUS VK222H, כולם בעלי פאנל TN. זכור לי שראיתי תגובה בה הוזכר מסך P-MVA , אך צויין שכמעט לא ניתן להשיגו. עד כאן הכל נחמד, אך כשאני מנסה לחשוב על איזה מסך עדיף לי, אני ניצ…

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by Froze,

היי לפני כחודש יצאתי בהחלטה והכתי לרכוש מסך מדגם אסוס 22 אינץ VK222U. לאחר טלפונים רבים התברר שהמסך לא יגיע עד לתחילת אוגוסט, הלכתי לחנות אחרות ומתברר שאין את המסך לספק ולא ידוע מתי הוא יגיע. אני צריך את המסך, די דחוף אפשר לומר, אני אשמח לשמוע הצעות נוספות על מסכים שעונים לקריטריונים הבאים: 22 אינץ רמקולים חיבור לקונסולה ומחשב זה בסכ"ה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מסך רחב ולא יקר שישמש לצפיה בסרטים בלבד בחדר אורחים קטן יחסית (3X2 מ'). תכנים: סרטים וסדרות באיכות משתנה - מ-XVID סטנדרטי ועד X264 ב-720P לכל היותר. מקור: מחשב מדיה עם כרטיס ASUS HD3450 ללא HDMI שימושים: צפיה בסרטים ממרחק של כ-2 מ' (מהספה שממול). תקציב: נמוך ככל האפשר אך לא במידה ומדובר בפשרה משמעותית באיכות התמונה. שאר הפיצ'רים חשובים פחות. אם יש מסך מתאים בסביבות 1100-1200 ש"ח (או פחות) יהיה מצויין. אם יש הצדקה משמעותית אפשר לחרוג במעט. העדפות: חיבור DVI/HDMI, עדיפות לרמקולים מובנים סבירים - לא הכרחי. כרגע הכיוון הוא מסך 22' רחב בשל יחס העלות/תמורה הגבוהה שהוא מציע. למרות שמדובר במסך TN, בטווח המחירים הזה אין ממש אלטרנטיבה וגודלו מפצה על חסרונות ה…

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. מה אתם אומרים ? מה עדיף ? , ואם יש משהו אחר תמליצו

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  24. אני מחבר בכבל HDMI לDVI והמסל 200P7 של פיליפס מציג הודעה שהוא לא יכול להציג רזולוציה זו (1600*1200 טבעית אצלו). מדובר בממיר HD החדש של הוט.ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך X1950GT (יציאת S VIDEO ).לא הצלחתי למרות שמדובר באחד תומך VIVO.אולי אי אפשר לעשות INPUT ליציאה זו?מוזר יכול להיות שצריך דריורים מיוחדים.נראה לי שאצלי מותקן רק הCONTROL CENTER של ATI.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  25. אני מחפשת מסך מחשב איכותי במחיר סביר. לא אכפת לי ממש הרוחב/ גודל שלו, אבל אני קוראת הרבה וורד וחשוב לי שיהיה מסך טוב, שלא יהרוס לי את העיניים ושאפשר יהיה לראות מה כתוב בתנוחות משתנות מעיון שטחי מצאתי מסך שמצא חן בעיניי מבחינה אסטתית- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=505474 איך הוא נראה לכם? יש הצעות אחרות? אני בכוונה לא כותבת תקציב, כי הוא גמיש בהתאם למסך. עם זאת, הוא מוגבל ועדיף כמה שפחות... עריכה: הקישור הקודם היה שגוי. המסך האמור הוא זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692075

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים